Trötter

Jäklar vad jag är trött idag alltså. Vaknade 8 i morse för jag hade ett viktigt möte och sedan följde jag med mammsi till hennes bästa vän där vi drack te. Sedan mötte jag upp min syster och hennes vän för en fika i stan. Hur mysigt som helst men jäklar vad trött jag var nu när jag kom hem. Somnade i soffan och nu vill jag bara sovaaaa!

Shoes för hela slanten

Jag och kattis åkte med pappsen och handlade lite skor. Blev skopunkten idag, kollade på hemsidan och dom hade fått in mycket fint så vi åkte dit så det blev två par för min del. Hade gärna plockat med mig ett par till men de fanns tyvärr inte i butiken.
Skor i svart fuskskinn, 399 kr
Sommarskor i brunt fuskskinn, 349 kr

I solen

Våren är här! 17 grader och vi sitter i gräset med Lova och njuter av solen! Underbart!

Colourfull spring


Glass i vårsolen

Jag och älsklingen satte oss i trädgården och smaskade på min hemmagjorda hallonsorbet. Underbart skönt, dock är det fortfarande kallt ute fast solen kikar fram. Hoppas värmen snart övergår 20+, sommarvärme!


Over and out

Nu pyser jag, hörs imorgon!

Godmorgon

Älsklingen ligger såklart och sover och jag är uppe med tuppen haha. Fasiken vad oroligt jag sovit inatt, haft så ont i min mage och sen har min söta älskling legat och tryckt på den hela natten vilket inte hjälpte haha.
Ska väcka sömntutan sen blir det nog en snabb runda in om stan innan jag ska hem. Ska träffa mina älskade töser ikväll på en tacos/vinkväll så det ska bli supermysigt!

Lågkaloriglass

Eftersom att jag vill bli fit till sommaren så letar jag efter roliga och goda varianter till en myskväll. Idag har jag gjort en hemmagjord kalorisnål hallonsorbet. Det kan ju vara en bra idé att ha den i frysen och ta en liten skål när man får sötsug, dock ska man ju inte käka upp hela paketet bara för att det är lite kalorier, ät med måtta!
Egentligen kan man äta vad man vill men i rätt mängder, men eftersom att jag vill gå ner ett par kilo och träna bort allt överflödigt så håller jag mig borta från sådant. Jag och älsklingen var i stan idag och vi skippade faktiskt både fikat och restaurangen och åkte hem till honom och åt en supergod hemmalagad middag istället, första gången jag äter vildsvin faktiskt, var en gryta som var jättegod. Kollade runt lite i affärer och älsklingen hittade ett par skitsnygga skor dock hittade jag inget. Handlade lite till ikväll, tillbehören till glassen och viktväktar-godis haha.
Hur du gör glassen:
200g frysta bär
3 dl lätt yoghurt
1 dl sötningsmedel (går bra med 0.5 dl också
ifall man gillar den lite syrligare)
Sen är det bara att mixa och blanda ihop allt.
In med glassen i frysen och vänta i ca 1,5 timme.


Todays

Tröja: Gina Tricot
Jeans: Gina Tricot
Skärp: Teneriffa
Armband: Egendesignade
Skor: Jeffrey Campbell

Laaaater

Nu pyser jag iväg till stan för att möta upp min älskling som skulle bli en fika men verkar som det blir food istället. Döhungrig och gnällig så mat verkar vara ett bättre alternativ än en kaloribomb som chailatte! Kanske blir det någon restaurang eller så slutar vi på chinabox? Who knows..


Facelook and details


Me-time

Har varit borta ett par dagar nu, kännt att jag inte haft inspiration eller tid för bloggen, tråkigt men sant. Blir lite mycket när man har så många bollar i luften, men ska försöka skärpa mig nu.
Nu ska jag ha lite me-time, vax, bryn, naglar, ansiktsmask och ett varmt bad så känner jag mig nog på topp igen. Ska in lite senare till stan för att fika med min älskling, sen blir det en lugn kväll för imorgon ska jag till en tjejkompis på vinkväll och det diskuteras även utgång.. Så vi får se hur det blir med det.

Skärpning!

Nej nu jävlar är det dags att börja träna och äta rätt inför sommaren. Man går ju upp ett par kilo under vintern och jag har bestämt mig för att komma i min bästa form möjligt till sommaren. Känner mig helt ur form och måste göra något åt saken, så blir träning nu varenda lediga dag! Idag blir det sallad till middag och sen en lång PW med pappsi. Några tips på vad man kan göra för att komma i form snabbt utan att gymma, hatar gym! Blir så jäkla instängt och så står man där med andras svettdofter och sånt.. usch! Nej jag är en joggingmänniska och hemma gör jag gärna utfall och situps för att tighta till musklerna lite också. Några tips på annat man kan göra?
Jag är en sån människa som tycker att man ska vara nöjd med sig själv och även om man är smal så är det inte alltid man känner sig fit eller vältränad liksom. Utan tränar man inte och äter fel så mår man därefter också. Så självklart ska man vara nöjd med sig själv, och är man inte det så ska man såklart göra vad man kan för att bli det!

Cruise to Gdynia del 1

Vi började resan lite sent och därefter var det en kamp mot klockan för att hinna till båten innan avgång, lite surt att komma försent liksom. Men underbara som dom var på Stena line så höll dom båten för oss eftersom att vi trots flugit fram i 200 hela vägen blev lite försenade. Så min syster ringde i panik och berättade att vi blev sena och dom höll båten så vi skulle hinna, underbart! Vi gick på barrunda och avslutade kvällen på nattklubben. Ska även släga upp en video lite senare.
En ovetande pappa

Going to bed

Ligger här nyduschad i sängen med ett glas citronvatten och ska kolla på ett avsnitt revenge innan det är sovdags. Ska upp någorlunda tidigt imorogn, har ett möte kan man säga och jag blir borta hela dagen. Hinner kanske slänga in ett eller annat inlägg innan jag åker, annars får ni kika in senare under kvällen. Ska göra ett tidsinställt inlägg med alla bilder från vår härliga kryssning också. Så kika in imorgon runt 14.00! Natti natti

Blazers

Hittade tyvärr inga snygga kavajer i stan och dom jag hittade var i strlk 40 och uppåt. Men kikade runt på H&M och fick upp ögonen för dessa 4 som kommer vara skitsnygga till sommaren till bara ben och någon snygg topp instoppad under!

Söndagsfika i stan

Nu blir det en runda till stan för lite shopping och fika. Är på jakt efter en snygg figursydd vit kavaj, några tips?


Yesterdays

Kofta: New Yorker
Byxor: Teneriffa
Skor: Jeffrey Campbell
Örhängen: H&M

The movies

Hemma nu hos älsklingen efter bion, som för övrigt var 2 timmar lång. Lite ont i rumpan fick man men filmen var skitbra, såg ju John Carter, den nya Disney filmen.  Nu ska vi baka kladdkaka hehe och sedan sova.

LAVA bracelets

Gjorde även dessa två söta armband, skitsnyggt med mässing och blå lava-sten tillsammans med det svarta läderbandet.

Corall necklace

Satt hos mamma för ett par dagar sedan och fick ihop detta fina halsband av korall, svart agat och silver. Lite bohemian style över det hela. Kommer bli skitsnyggt i sommar till jeans-shorts och någon söt topp. Ah längtar till sommaren!

Relaxing

Har precis ätit en mumsig middag och nu ska jag se till att fixa mig snabbt för jag måste åka vid 20 över 8 så måste sätta igång nu. Blir den nya Disney filmen John Carter på bio ikväll med min älskling. Så nu får jag lägga på ett kol så jag inte blir sen.
Mums, Cevapi som ser ut som bajs..?

Människa igen

Vi hamnade hos en av min systers vänner där vi fastnade och festade loss. Jag och Kattis åkte hem rätt tidigt, svängde även in om och handlade vars en falafel hehe, yeey fyllemat! Var hemma redan vid 3-tiden. Tyvärr blev det då ingen utgång utan vi fastnade där. Så den premiären missade vi hehe, lika bra det för vi hade en skitrolig kväll ändå.
Nu när man hunnit bli människa igen så är det dags att käka något och ta ett varmt bad! Ikväll blir det antagligen bio med min älskling.

Nu.. Utgång!


Got my middlefinger up, I dont really give a fuck


Fishtail


Nelly Shoes

Var inne på Nelly.com och kikade på lite färgglada sommarskor när jag fick syn på dessa svarta klassiska pumps. Är ju lite av en shoe-oholic så kanske jag borde skita i det. Men å andra sidan så är det just vad jag behöver ett par nya svarta pums och att dom kostar 379 kr gör ju inte saken värre. What to do, what to do?

Give a girl the right shoes and she can conquer the whole world

Christian Louboutin ♥

Pyssel

Är hemma nu efter att ha cyklat hem från min älskling. Gick upp om mamma en stund och fastnade där och det slutade med att jag satt med händerna bland pärlor och hängen. Blev 2 armband och ett halsband, visar upp det senare. Nu ska jag käka middag sen ska jag spendera kvällen med min syster. Blir Asian horror movies hela kvällen. Torsdag idag så vi får ladda upp inför imorgon. Då blir det utgång till en klubb som har premiär, så vi går all in imorgon!

Studentklänningar

Satt igårkväll och slängde ihop ett litet collage av fina söta små klänningar som passar perfekt till studenten. Dessa vita söta drömmar kommer ifrån Nelly.com och det bästa är att de alla ligger under 500-lappen. Superbilligt och jättefina! Brukar själv beställa från Nelly.com, dom har snabb leverans och man blir aldrig missnöjd. Så kika in här om någon av dessa klänningarna faller er i smaken, och gör de inte det så kan ni göra som jag, sy er egen! Kom nyss på att senila jag glömt att visa er min studentklänning(?!?!). Kommer upp så fort jag hunnit ta fina bilder!
Hemsidan hittar du här!

Bloglovin'

Jahapp fick en kommentar på ett av inläggen nedanför om att jag skulle gå med i Bloglovin'.. Och jag bara.. EHH? Har ingen aning om vad det är haha, lite efter när jag snart bloggat i 2 år! Nåja utan en suck så gick jag med och jag fattar fortfarande ingenting. Så långt som att man "följer" andra bloggar har jag förstått men vad är meningen med det hela liksom? Någon där ute som har koll på det som skulle vilja dela med sig?
Pojkvännen är och tränar och jag känner att det är dags för ett avsnitt av Pretty Little Liars sedan sängen!

Nu blir det..

22:00 på Kanal 5

Dagens

Jeans: Gina Tricot
Tröja: Gina Tricot
Jacka: H&M
Ballerinaskor: Teneriffa
Halsband: H&M
Ring: Cubus
Solisar: Indiskan

Cykeltur

Jag och älsklingen har varit duktiga idag, åkte och handlade lite nödvändigheter. Fick även lagt på lite brev och sådant som skulle fixas. Känns underbart att komma ut i solen, blir på så bra humör då. Det var ungefär 15 plusgrader här i Malmö idag så våren är på väg! Snart är det dags för uteserveringar och klänningar, underbart!

Golden

Ring Cubus 49 kr.
Örhängen H&M 29 kr.

Onsdag

Godmorgon, jag och älsklingen tog en sovmorgon idag. Så vi vaknade för bara en liten stund sedan, nu ska vi strax gå upp och fixa frukost sen ska vi in om till stan för att handla ett par saker, bland annat ett nytt minneskort till min mobil eftersom att ag varit så duktig och slarvat bort mitt. Måste ju ha musik på mobilen, annars klarar man inte sig. Hela cykel-rundan igår fick jag lyssna på radio vilket är lite tråkigt när man behöver lyssna på dom när dom pratar om håriga armhålor och Mcdonalds-ögonbryn..? Nåja en eller två låtar hann dom med under dessa 50 minuter, duktigt!

Arrived

Pust! Det var krävande att cykla i motvind hela vägen, och då menar jag verkligen hela vägen. Är framme nu iallafall och allt som allt så tog det ca. 50 min, så det gick ganska fort. Känns dock som benen ska ramla av när som men för övrigt är det rätt lugnt hehe.
Är rätt död nu så ska hoppa in i duschen och sedan käka något. Sen ska jag inte röra en fena resten av kvällen (I wish..). Älsklingen vill gå på bio men får nog bli tvungen att göra honom besviken för har verkligen ingen ork till det efter denna runda hehe. Känner verkligen hur otränad jag är, förr kunde jag cykla en mil om dagen utan att ens bli trött. Brukade ju vara rätt duktig med att jogga och cykla men de senaste månaderna har varit rätt lata för mig. Men nu jäklar ska det bli ändring på det! Måste vila upp mig så vi hörs imorgon istället.

Hej och hå

Är i full fart på väg mot min älskling, måste erkänna att det var lite jobbigare än jag trodde med motvind och alla uppförsbackar. Men fan vad nice det är att känna musklerna verka, då vet man att det gör gott. Det är ca en mil från mig till min pojkvän så jag har väl ungefär en 8 km kvar nu. Slänger upp ett inlägg när jag kommer fram. Wish me luck!

The healthy version

Fortsätter att vara nyttiga så jag och syster gick och handlade lite nyttigt gott och nu blir det film och mys. Handlade även en jättefin ring när vi var och fikade idag, man kan ju inte komma hem tomhänt ifrån stan haha, så den får ni se imorgon när det inte tar en evighet att lägga upp bilder.

Kvällspromenad

Nu beger vi oss mot min söta lilla famor där vi stannar över natten, ska umgås kolla på film och mysa! Älskar att få vara barn ibland. Älskar när man får komma hem till mormor eller farmor och bli ompysslad som när man var liten.

Fika i vårsolen


Spring

Har varit och fikat med lillasyster i stan, riktigt mysigt var det. Lägger upp bilder senare. Nu ska jag och Kattiz bege oss till vår söta farmor där vi stannar inatt. Så nu packar vi det nödvändiga kopplar lilla lovisen och drar hem till farmor och får vara barn för en kväll.
Idags våriga outfit bestod utav:
Jeans: Zara
Topp/Tunika: H&M
Skor: Jeffrey Campbell
Jacka: H&M
Halsduk: Gina Tricot
Armband: Mammsis

Collar

Idag kör jag på en vit skjorta med hög krage. Riktiga outift bilder kommer senare. Nu sticker jag iväg med min syster in till stan för en fika.

Morgon med ELLE

Sitter och dricker te i soffan och kollar i min ELLE tidning som äntligen kommit. Lite dåligt när man prenumererar att man får tidninger efter det att den kommit ut i butik? Är inte det hela meningen med att vara prenumerant att man ska få tidningen före alla andra? Kanske jag som missuppfattat det hela. Nåja jag slipper iallafall gå och köpa den varje månad. Så himla skänt att sitta i solljuset med ELLE i knät och få massa inspiration av alla fina vårkläder och färger. Våren är verkligen på väg nu!
ELLE magazine No 4

Kvällsbus

Colin och Kayna, mina älskade systerbarn är här hos oss och vi busar och myser för fulla muggar. Dom ska snart åka hem för imorgon är det måndag och då ska dom till skola och dagis. Så nu blir det bara massa mys så hörs vi imorgon.
Här gör Kayna ett svanhopp, hon har blivit så stor så jag behövde lite hjälp att bära upp henne haha, klen moster!

Todays outfit

Tröja: H&M
Byxor: Vero Moda
Skor: Din Sko
Jacka: H&M
Halsduk: Zara
Halsband: Mammsis
Väska: Friis & co

Soliga Söndag

Sitter i skrivande stund och väntar på att slöfocken ska vakna (dvs min pojkvän). Själv har jag varit vaken sedan tio men nej inte ska han vakna tidigt utan han ska sova bort hela dagen.. Nåja jag ska iallafall ta dagen till vara och hitta på något roligt idag, ska försöka väcka sämntutan så han kan följa med han också.
Tog en ledig dag igår ifrån bloggen men idag är jag igång igen. Ska även slänga upp en gårdagens outfit senare. Har blivit lite dålig på det här med att lägga upp outfits på senare, måste skärpa mig!
Våren är ju verkligen på gång nu, vaknar upp varje morgon till att solen skiner och fåglarna kvittrar, hur skönt som helst. Man har ju en tendens att glida in i någon sorts vinter-depression när det är så mörkt och ruggigt ute. Så våren är mer än välkommen här kan jag säga.Snart kan man kasta in vinterkläderna i garderoberna och riva ut alla fina sommarjackor och klänningar, läääängtar!
Nu blir det frukost och sedan ska jag försöka släpa med mig Sunny ut på en promenad i det fina vädert!

Todays

Tröja: H&M
Jeans: H&M
Skor: Din Sko
Jacka: H&M
Halsduk: Zara

Isadora spray-on Bronzer

Hittade denna räddaren i nöden som är en spray on bronzer, ja precis som namnet på den. Det är bronzing puder i spray form. Eftersom att jag är en trogen användare av deras bronzer puder-kaka  så tänkte jag kika efter denna sprayen i stan. Så sjukt mycket enklare att applicera och risken att bli fläckig borde ju vara mindre.. eller? Dessutom kan man använda den på andra delar av kroppen, som bröstet, axlarna och armarna ifall man skulle vilja ha en snabb fake-tan. Nåja ska kika efter den så får vi se hur resultatet blir.

B.u.s.

Rubriken ovan lurar er lite grann kanske. Det är inget bus på gång, utan jag slängt Brun utan sol i hela ansiktet och just nu ser jag ut som en dalmatiner ungefär. Och inte nog med det nu kommer pappa in och säger att vi ska åka och handla... Perfekt?! Nåja får slänga på mig en stor halsduk och hoppas att ingen märker mitt fläckiga ansikte. Tur som är så är denna brun utan solen sån att man kan rätta till det fläckiga i efterhand, så får väl försöka mig på det när jag kommer hem. Och funkar inte det ja då får jag helt enkelt gå fläckig!
Ikväll blir det mys hos en tjejkompis så det blir ingen vild kväll ikväll, eftersom att jag känner mig lite småkrasslig så är det bättre att ha en lugn vinkväll än att gå ut och festa och bli dålig. Vad ska ni hitta på ikväll?

Dagens planer

Sitter just nu och kollar på den brittiska versionen av Jersey Shore, nämligen Geordie Shore. Haha riktigt mycket drama och fest. Den är snäppet vildare än Jersey, om man bara kunde förstå vad dom säger hehe. Fast Jersey är ju bäst så klart!
Ska kolla på ett par avsnitt och senare ska jag träffa upp ett par vänner på fika sen blir det lite shopping sen ska vi hem till en av tjejerna och fika.
Nu ska jag slappa lite innan jag ska börja fixa mig, så vi hörs sen.

signing out

Intervju, promenad, ätit hos farmor, myst med min älskling... japp nu går jag och lägger mig! Är så jäkla trött att ögonlocken känns tunga som sten. Så nu hoppar jag ner i sängen och vi hörs imorgon istället. Sov gott!

Colored

Färgade mitt hår igår, en nyans mörkare med lite röda nyanser. Blev jättebra dock ska jag böja tona mitt hår istället för att färga det för det är så mycket skonsammare för håret plus att färgen bilr inte så intensiv som med permanent färg. När det gäller brunt hår så är det absolut finast när håret ser ofärgat ut, tycker jag. En av mina nära vänner är frisör så ska be henne färga tillbaka till min naturliga färg så jag slipper göra det hemma med avfärgning och sånt skit som förstör håret. Igår använde jag mig utav en av dom mousse-färgerna. Och dom var inte dom lättaste att applicera. Moussen var torr och det var svårt och krävdes en del pill för att få hela håret dränkt. Vill ju inte gå runt med fläckigt hår. Så om ni inte gillar den fläckiga trenden så är mousse-färg inget jag rekommenderar. Här har ni en före och efter bild på färgen.


Torsdag 8 mars

Var på intervju idag och det gick jättebra. Är typ dödstrött nu, somnade jättesent och steg upp vid 8 i morse. Inte så roligt, men fick mötet avklarat och så så nu ska jag bara vila ett tag för sedan kommer min älskling hit för vi ska till min farmor på middag. Så det blir en lugn dag idag, inte speciellt som händer. Det är ju trots allt bara torsdag, ska träffa ett par tjejkompisar på fredag och då blir det andar bullar hehe. Nej nu ska jag slänga mig i soffan och vila en stund, hörs senare.

Vad ska man ha på sig på en arbetsintervju?

Ah jag har sån beslutsångest när det gäller kläder. Har enormt mycket kläder men har ändå aldrig något att ha på mig, känner ni igen er? Har typ allt när det gäller kläder men ändå så verkar inget passa ihop med mitt humör. Är en sån som gärna tar på mig efter vilket humör jag är på. Men på sistonde har jag verkligen inte haft en suck när det kommer till mina garderober.. Kanske det är årstiden.. Soligt men fortfarande skitkallt som får en lite off? Nåja back to subject, ska ju på arbetsintervju imorgon och frågan jag ställer mig nu är...."Vad fan ska jag ha på mig?"
Företaget som jag ska på intervju hos är en stor affär, mer än så säger jag inte än. Men ska man vara riktigt sofistikerad eller lite vanligt sådär vardagsklädd eller ska jag komma som värsta hillbilly och sitta med en tandpetare i munnen och spotta runt omkring mig.. haha okej nu flödar fantasin lite för långt! Nej men ni förstår, har alltid sån beslutsångest när det gäller sånt här.
Men eftersom att butiken jag ska till inte har några krav på kavaj och klackar så blir det nog lite mer vardagsklätt imorgon. Kanske styr upp det hela med en tight hästsvans, så att man ser någorlunda sofistikerad ut.
Nu ska jag färga mitt hår, en nyans mörkare för den blonda färgen börjar lysa igenom så färgar det lite lite mörkare innan det är grönt haha. Vi hörs lite senare!

Nytt från Indiska

Glasögonfodral i fuskskinn 50 kr
Svarta solisar 60 kr

Blondin eller brunett?

Har funderat ett tag på om jag verkligen vill vara så här mörkt brunhårig, känns inte riktigt som jag. Visst trivs jag i det men det blonda var lite det som gjorde mig till mig hehe. Så nu har jag fastnat och vet inte riktigt hur jag vill ha det, blont? brunt? någonstans där emellan? Hjälp, vad tycker ni?
ELLER







Tidig morgon

Vaknade för lite drygt 20 minuter sedan och nu sitter jag och skummar igenom bloggar i hopp om att min andra hälft som ligger och sussar sött ska vakna.. Varför är det så tråkigt att vakna först? Blir så jäkla rastlös. Nåja lite senare ska jag hem och gå en lång promenad med min syster och sedan blir det tvätt, en lugn dag med andra ord för imorgon ska jag på arbetsintervju så måste vara på topp hehe.
Ska även då passa på att lägga upp bilderna från kryssningen i helgen och så, så ni får kika in här senare.
Bild från i höstas

Quick update

Är hos min pojkvän nu så idag blir en lugn dag, ska kolla på de sista avsnitten av de serier vi följer tillsammans så det blir lite mys senare. Nu ska vi käka middag och spela lite biljard. Ska även slänga upp bilder på min mini-shopping runda igår. Så vi hörs senare!

Tisdag 6 Mars

Är så jäkla trött nu, håller på att vända på dygnet för min dygnsrytm är helt off. Lägger mig vid 3-4 på natten och vaknar vid 13-14 tiden på dagen. Helt off alltså, men försöker vända tillbaka på dygnet nu så lägger mig vid 12 och vaknar vid 9-10 istället. Känns sjuktmycket bättre och allt fungerar liksom precis som det ska då. Man har hela dagen på sig att göra något och inte sova bort hela dagen.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag handla lite och sen åker jag till min älskling för att sova där så vi hörs lite senare.

En runda på Ikea

Lunchade med pappa och mina systrar
Blev en hel del shopping på IKEA.

Todays outfit

Var i stan en runda med pappa och min syster och shoppade lite och kollade runt. Nu blir det IKEA sen en runda i skogen.
Byxor: New Yorker
Tröja: Monki
Skinnjacka: H&M
Halsduk: Gina tricot
Skor: Din sko
Solisar: Indiskan

Shopping á la Gdynia

2 set underkläder för 32 Zloty/st (ca.65 kr)
Pumps för 59 Zloty (ca. 125 kr)

Hemkommen från Polen

Ja i frdags kväll så kidnappade vi pappsi för att bila hela vägen upp till Karlskrona för att kryssa över till Polen, Gdynia över helgen. Detta gjorde jag mina systrar och min pojkvän för att fira att han fyllt 50 år. Vi lämnade hamnen halv 8 i fredags och kom hem i morse halv 8 så det blev en 36 timmars kryssning. Fan vad nice helg vi haft alltså! Festat, umgåtts, käkat och shoppat. Helt underbart har det varit och vi kommer garanterat att göra om det, nästa gång kanske det blir Oslo?
Har shoppat lite såklart så ska visa det sen. Helt sjukt vad billig shopping dom hade där, prisvärda saker också för den delen. Synd att vi hade så lite tid på oss och att dom stängde så tidigt på lördagar. Men lika bra det, annars hade man blivit fattig av shoppingen.
Båten var i hamn halv 8 så ni kan ju förstå att jag är trött, även om jag fick en liten blund i bilen på väg hem. Men nu ska jag vila en stund och packa upp och så så vi hörs när jag är människa igen!
Polen, Gdynia

Going away

Nu beger vi oss mot vårt äventyr. Denna helg ska vi fira min pappa som blev 50 i måndags och nu sticker vi. Tyvärr finns det risk att min kära pappsi kikar in här av nyfikenhet emn detta är en överraskning så pappa får inte veta någonting alls så jag kan inte berätta tyvärr vad som händer så vi hörs på söndag när vi kommer hem igen. Ska ha en underbar helg så det får ni också ha! See you on sunday!

Nighty night

Känns så himla bra i kroppen efter en Powerwalk! Mötte upp Linnea och så gick vi en stooor runda och pratade lite skit och så sen mötte jag upp älsklingen som varit hemma hos mig idag. Han skulle hem så han stog vid bussen och jag snabbade mig dit för att kunna få en hejdå-puss innan han åkte hem. Så bussen kommer när jag är i mitten på backen så älsklingen sket i bussen och stannade för att ge mig en puss, så vi fick hela 20 minuter extra att mysa hehe. Han är världens bästa!
Ikväll blir det Grave encounters och mys med syster och pappsi. Efter det ska jag sova för det blir en tidig morgon imorgon. Så vi hörs då.

PW

Nu blir det Power walk med bästa vän sen filmkväll. Skönt med en PW, länge sen jag gick ut för att promenera liksom. Blir så lat under vintern men nu är det dags att börja träna inför sommaren. Och imorgon ska jag som sagt iväg på något roligt så måste lägga mig i tid idag så att jag kommer upp. Kommer väl en och annan update under kvällen så håll utkik.
Nu springer jag ut och möter upp Linnea så vi hörs efter den nödvändiga promenaden!

Mötet avklarat

Mötet hos läkaren är avklarat. Älsklingen var så underbar och höll mig i handen hela tiden. Lite mesig men ja.. Är så lättad över att det är över men jag kan inte säga att det var helt smärtfritt, skalpell och blod var involverat så det kändes ju lite men som tur var hade jag bedövat innan med plåster.
Älsklingen var så söt och handlade McDonalds till mig efteråt så nu ska jag äta onyttigt och tycka synd om mig själv hehe. Senare ikväll ska jag packa, till vad får ni veta imorgon för jag kan tyvärr inte avslöja det nu. Nej nu ska jag lägga mig i soffan och vila en stund.
Bild från Google.se

Morgonpigg

Sitter med en kopp te och försöker vakna. Lite svårt att öppna ögonen såhär tidigt. Men ibland måste man fast kroppen skriker av trötthet. Har en läkartid nu om en stund så måste vara pigg och vaken tills dess. Ska väcka min älskling nu, han ska följa med och hålla mig i handen nämligen hihi. Hatar läkare och allt som kommer till, dvs nålar och blod. Måste kila nu, hörs sen.

RSS 2.0