God understands our prayers even when we can't find the words to say them.

God give me life, a life to cherish
God give me strenhgt, strenght to survive
God give me love, love me when I'm alone
God be with me, stay by my side
Bless the people in my life
Text av Annelie

Blessed are those who can give without remembering, and take without forgetting.

Bild från Google.se

Little miss grey

Jag har verkligen ett sådant humör då jag känner mig känslig och sårbar. Usch hatar såna dagar så därför ska jag ha en kväll för mig själv ska ta hand om mig själv och försöka komma i bättre tankar. Blir en kväll med ansiktsmask, hårinpackning, fixa naglarna och fötterna och ta ett långt varmt bad. Känner att jag behöver förnya mina krafter. Blir även en film senare. Fan alltså jag har den senaste tiden haft en rätt jobbig period imitt liv, känns som om att allting är så oklart. Vart ska jag ta vägen liksom, men fan jag ska göra allt för att komma på fötter igen.
Känner för att sticka huvudet i sanden och bara få vara ensam en stund för att samla tankarna. Men livet är inte så enkelt alltid och jag får väl se till att bli bättre på att prata om mina känslor. Kanske inte här på bloggen men med människorna i min närhet.
Bild från Google.se

Dreaming..

Ligger i min säng och kollar på bilderna från min Magaluf-resa, fan vad ska vill dit igen! Typ nästa sommar!! Japp det är ett mål haha. Så jävla härligt alla dagarna vid stranden och utekvällarna på Grabbarna grus. Fan alltså jag får spel på Sveriges dystra väder. Det har liksom regnat konstant i två månader.. Nej usch.. lite sol hade inte skadat.
Ska snart boka en resa till November månad till teneriffa, sen blir det en i januari/feb med älsklingen min. Och sen förhoppningsvis en resa till Mallorca, Magaluf till sommaren. Funderar på att söka till bartenderskolan :) Men aaa vi får väl se.
Grabbarna Grus
Nej nu blir det frukost sen hem till älsklingen. Ha det underbart!

Lips that felt just like the inside of a rose

Chest to chest
Nose to nose
Palm to palm
We are always just that close
Wrist to wrist
Toe to toe
Lips that felt just like the inside of a rose
Jag älskar dig mest min lilla nöt!

RSS 2.0