Wine and beer

Har en vin och öl-kväll med min syster eftersom att bion inte blev av. Bestämde oss för att lill-lördag ej ska spenderas i en bio-salong! Så vi kör på stort med vin ol och musik. Just nu sitter vi och sjunger till Adele- set fire to the rain. Nu blir det quality-time med syrran, hörs imorgon.

Godmorgon världen

Vaknade för en liten stund sedan och nu sitter jag här med datorn i mitt knä. Lite senare ska jag ut på en lång promenad med en vän och ikväll blir det förmodligen bio. Vi är lite sugna på en skräcis, tips någon?
Min storasyster Danny har varit hos oss sedan i söndags och hon ska hem idag så det blir lite tomt här. Har för övrigt firat min pappa som fyllde det stora 50 i måndags, så har firat honom men fördelsedagsfirandet är inte över än, droppar fortfranade in gäster lite varje dag. Nej nu blir det frukost!

Grattis pappa ♥

Grattis min älskade pappsi på din 50 årsdag, hoppas du har en underbar dag och att allt blir som du önskat! Älskar dig 
Jag och pappsi på min student

Söndag

Idag mår man som man förtjänar efter utgången igår. Hade en skitrolig kväll som vanligt och idag får man betala priset. Idag ska jag inte göra något mer än att följa dessa visa ord..

-


Smokey eyes

Ikväll kör jag på en lite mer vågad make-up. Svart-sotade ögon och nude läppar. Sotningen är mer svart än på bilderna men inget solljus = dålig färg på bilderna.

Getting ready


Inspo


take me away, i need the sun and the water


Uninspired


All by myself

Ikväll ska jag spendera kvällen med ingen mindre än mig själv! Behöver lite me-time nu när busungen åkt hem och så. Sitter här i min svarta morgonrock i satin från Twilfits märke Spirit. Hur mysig som helst och man känner sig lite extra fin efter duschen hehe. Lite glamour i vardagen. Nu ska jag måla naglarna och noppa brynen inför imorgon, ska nämligen med min syster på Gay-klubb. Tycker det är skitskoj att gå på Gay-klubb.. inga sliskiga killar som försöker stöta på en, och inga fjortisar med brunkräm på läpparna.. Sen är det lite roligare också för att folk släpper loss mycket mer och det är lite mer avslappnat!
Ska även slänga på ett par av de senaste avsnitten av Pretty little liars som jag missat.

För ett tag sedan..

..så åkte jag över till Tyskland med min mamma, sunny och min styvppa. Vi skulle shoppa och handla lite inför min student. Jag tror att vi åkte i slutet på Maj. Det var bara en endags-tripp men ah vad mysigt vi hade det.

Cooking

Nu blir det matlagning, och sedan kommer min mamma syster och pojkvän hit och äter hos oss. Ska laga hemmagjorda "kebab-rullar" med kokt potatis och brunsås, mums. Sen åker jag med älsklingen hem för jag ska klippa hans syster och lite så.

Förra sommaren..

..så åkte jag pappa Sunny och Kattiz och käkade glass någonstans i Skåne vid en båthamn. Underbart fint och mysigt var det. Sommarvärme, sol och solbränna... Ahhh kan sommaren komma snart?
Pepparkaka
Jag min syster och Lova

Onsdagmorgon

Godmorgon bloggen, sitter just för tillfället och käkar en väldigt sen frukost med Colinsko. Så söt han är, sitter och beättar att han vill bli sångare. Jag tycker han ska börja dansa hiphop, hur sött hade inte det varit liksom. Nej nu ska vi sätta på några avsnitt av Vampire Diaries och mysa.
De tre busungarna

Brist på tid

Har varit kass på bloggen de sista dagarna men har haft otroligt mycket att göra på. Firade min ppojkväns kusin hela söndagen och igår var jag med tre underbaraa tjejer och hade vinkväll och snackade skit. Idag har jag flängt runt mellan affärer och barnpassning. Min systerson är här och hälsar på idag så ska mysa och kolla på film hela tiden.
Var hemma hos min tjejkompis igår som sagt och hon har nyss flyttat ihop med sin pojkvän och det var en jättemysig lägenhet faktiskt. Fick mig att längta jättemycket efter en egen lägenhet med min kärlek. Så spännande med tanken att bygga upp ett eget hem och inreda osv.
Tuffingen Colin och moster Annelie
Skitungen

Today is sunday

Idag nalkas det barnkalas på Busfabriken och såklart så ska jag och älsklingen dit och leka hehe. Hans kusin fyller år så hon ska ha kalas och mina systrebran kommer även så ska passa på att mysaa med dom små skitungarna. Jag bara älskar att bli inbjuden till barnkalas för det ger mig en skitbra ursäkt till att leka! Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska vi åka och handla presenter.

Refreshing

Nu ska jag hoppa in i en varm dusch och skämma bort mig själv lite, det behövs i denna vinterkyla. Efter det ska jag fixa mig sen ska jag till min älskling för hans bror fyller år idag och vi ska äta middag med familjen osv. Hörs ikväll eller imorgon. Om jag hinner så slänger jag in en snabb today's innan jag åker.
Face scrub från Yves Rocher och shower gel och body butter från The Body Shop.

Shopping

Detta följde med mig hem efter 2 rundor i stan. Skulle ju inte shoppa men det blev ändå en hel del. Kan ju inte komma hem tomhänt hehe.
Halsband H&M 99 kr
Sminkapplikator 19.90 kr
Vässare 9.90 kr
Läpp penna Make Up Store Sauvage 135 kr
Topp Gina Tricot 149 kr
2 par svarta byxor H&M 99kr/par
Vårjacka H&M 499, REA 150 kr

Godmorgon bloggen

Vaknade för en timme sedan ungefär, älsklingen har precis åkt iväg och nu ska jag äta frukost och kolla på några avsnitt av Khloe and Kourtney take Miami säsong 1, sett alla säsonger förutom miami. Såblir ett par avsnitt av det. Sen ska jag in till stan för att hämta min systerdotter på dagis, och senare ska jag hem till min älskling för hans bror fyller år så ska fira honom. Sen vet man aldrig var denna fredag-kväll slutar.
Ska visa er vad jag shoppat i stan de senaste dagarna också. Så kika in senare.
Jag igår

Elle magazine

Gorgeous pics from ELLE Magazine Feb adition

Celebrity plastic surgery

Det blir mer och mer vanligt att folk skönhetsopererar sig. Varför det är så stor hype över det hela förstår jag inte. Visst man ska ju vara nöjd med sig själv men är man inte det så ska man självkart få lov att ändra på det. Kan man fixa till det som man är onöjd med så varför inte liksom? Att känna sig vacker är viktigt, även om de flesta var vackra redan inna sina ingrepp. Men det är en sån sak som bara du kan bestämma. Jag har absolut inget emot skönhetsingrepp snarare tycker jag absolut att man ska göra det om det är något man mår dåligt över och vill ändra på.
Dock finns det gränser. Man ska vara över arton så att kroppen är färdigutvecklad och sedan ska man ensam fatta beslutet, ingen annan. Trivs du inte med ditt utseende och tror att du blir lyckligare med en operation, så varför inte.
Jag tycker att alla kvinnor nedanför är supervackra, inte för att dom behövde göra ändringar men dom är lika vackra nu som innan.

Home

Kom hem för en liten stund, slängde i mig middag och nu sitter jag och bläddrar i nya nummert från ELLE-magazine. Är också jäkligt sugen på att bygga mina naglar. Dom har blivit jättesköra och tunna så orkar inte med allt pill. Funderar på att göra naturella med tippar.

Torsdag 16 Feb

Precis fixat mig och nu ska jag möta upp mammsi och Kattis i stan. Ska fika och kolla runt i butiker bara. Var i stan igår med Sunnys syster och det blev en hel del shopping, visar er det sen när jag kommit hem.
Vaknade upp i morse av att jag blev attackerad av min älskling som hoppade på mig och skrek att jag skulle vakna.. underbart?!
Valentine's day för oss var ganska lugn och mysig, vi bestämde oss för att stanna inne (rätt smart med tanke på att det blåste upp till snöstorm senare) och bara mysa. Vi åt god mat och kollade på film och proppade i oss massa gottis hehe. Hade en underbar alla hjärtans dag, vad hittade ni på?

Lite vardagspyssel

Mitt smyckesträd
Mitt nya "påhitt", tvingade älsklingen att borra 2 skruvar i väggen så jag kunde trä ett band mellan dom för att hänga mina smycken på. Gillar att kunna se vad jag har liksom.. annars glömmer man bara hehe.

Vår valentine's day

Mys, mys och mys var vad vår kväll gav oss. En underbar alla hjärtans dag tillsammans med min andra hälft!

Jag ♥ dig

Jag älskar dig med hela mitt hjärta, du jag och evigheten 

Alla hjärtans dag

Sitter och kollar ut genom förnstret och det är helt vitt på marken. Vintern kom ju inte alls sent i år..? Nej men jag älskar snö så för min del är detta bara mysigt. Kanske jobbigt att köra bil osv men det behöver ju inte jag tänka på hehe. Idag är det alla hjärtans dag så idag ska jag vara med min älskling. Får se vad vi hittar på. När man varit tillsammans i 4,5 år så är det nästan mysigare att bara vara med varandra istället för att göra en stor grej av det med restaurang och så. Men men man vet aldrig vad man hittar på. Ska snart hoppa in i duschen och fixa mig osv sen ska jag möta upp min lillasyser sen in till stan och sen till min älskling. Så vi hörs senare eller imorgon.

Lördags

I lördags firade jag min moster och en av mina bästa vänner födelsedag. Mådde som jag förtjänade dagen efter men har repat mig nu efter helgen hehe. Hade en minst sagt härlig dag. Började fira vid 2-tiden och det var full rulle hela dagen efter det.
På mosters "kalas"
Syster och Molla
Jag (Ehhm?) och Veronica (Jonica)
Jonica och Bella
Lagom nykter? haha
Jag och söta Nicci
På T.G.I Fridays
Födesedagsgrisen Veronica
Turturduvorna
Denna bilden får avsluta denna kväll.. Så klart så trippade jag på en sten och flög ner i marken. Måste ha sett roligt ut, stod en bil parkerad så jag försvann där bak och dök upp lika snabbt igen.. "Jag är okej, jag är okej!" Gjorde lite ont och vi gick vidare tills knäet börjar svida så jag kollar ner och får syn på den fina revan i mina byxor haha. Klassiker

Whitney Houston

Idag dog Whitney Houston 48, en av tidernas största sångerskor. R.I.P.

Mätt och belåten

Käkade nyss god kycklingsallad med ugnsbakade champinjoner och vitlöksbröd, mums! Ligger nu här proppmätt i soffan med matkoma haha. Ska strax klippa pappa och sen ska jag bege mig till min mamma. Min moster ska ha en stor birthday-bash imorgon och eftersom att hon bor i Danmark så kom hon över redan idag för att hinna umgås lite. Så ikväll blir det mys och imorgon ger vi gärnet!
Lite bilder från tidigare idag..
Pappsen och min älskling

Hairdo


Todays outfit

Linne: Indiska
Kofta: Lindex
Leggins: Gina Tricot
Skor: Te Amo
Hairdo: Donut

Out shopping

Nu åker jag och handlar med pappsen, ska handla lite mat och nödvändigheter. Har tidsinställt ett todays outfit-inlägg till er. Blir borta ett par timmar så vi hörs sen, ciiao!


Tvätthysteri

Vaknade lite i 11 av att min kära lilla pappa hojtar "Annelie jag glömde tvätt-tiden, vi måste tvätta i två tvättstugor.. kan du komma och hjälpa till?" Ah underbara fredag säger jag bara. Haha nej men älsklingen sov här hos min inatt och nu ska vi käka frukost sedan göra något vettigt av dagen. Toppenväder ute, sol och plusgrader, hade inte suttit fel med en lång promenad. Nåja vi får se vad vi hittar på efter frukosten.

Miss Nyttigt

Fan vad det är svårt att leka nyttig när allt man vill ha är en fet chipspåse och en cola. Okej, kroppen mår väl bättre om man slutar äta onyttigt och inte röra på sig men ibland är det jobbigt alltså haha. Men i sommar kommer jag iallafall att vara nöjd, beachbody 2012 är mitt mål! Så under tiden smaskar jag på detta..
Happyface :)

Dagen i ord

Kom hem för ett tag sedan men har inte fått igång mitt jäkla internet förrän nu. Men äntligen efter många om och men så fixade min kära pojkvän det åt mig. Så nu funkar det, jiipii! Var och fikade med min vän tidigare idag och sedan åkte jag och resten av familjen och käkade hos min söta farmor. Kyckling, potatis och sallad bjöd hon på, suuupermumsigt! Nu blir det mys resten av kvällen, ska ju ge gärnet på lördag då både min moster och en av mina äldsta vänner fyller år. Usch..festa från 2 på dagen till 4-5 på morgonen krävs mycket energi där haha.

Guten Tag

Vaknade för en stund sedan upp här hos min syster. Hoppade in i duschen och nu sitter jag här i köket och försöker reda ut mitt blöta hår. Måste ju föna det innan jag går ut i kylan annars kommer jag gå runt med istappar i håret. Hatar att föna håret torrt om jag inte kammat det först, detlägger sig så fult då.. Vet att man inte ska kamma blött hår då det är skörare men men vad ska man göra om håret blir som en kaluffs liksom?
Ska till stan nu och möta upp en av mina vänner nu för en fika. Blir säkert lite sen för att jag sitter här och bloggar så får nog ta och gå nu tror jag haha.

A fine frenzy - Almost lovers

Nu sitter jag med hjärtat i halsgropen, har aldrig lagt ut en video där jag sjunger tidigare. Men igår natt så satt jag och sjöng och fick idén om att lägga upp den här haha. I låten sjunger jag väldigt tyst för att klockan var typ tre på natten och jag har liksom grannar överallt så kunde inte ta i ordentligt haha ni förstår vad jag menar när ni kollar på videon. Hoppas ni gillar den och lägg gärna en kommentar. Ursäkta att jag "hostar" i början haha, hade ju som sagt inte tänkt lägga ut den någonstans..

Face look

Idag körde jag på en vardagslook. Detta använde jag mig utav: Bronzepowder, rouge, mascara, liquid eyeliner, ögonbrynspenna och lite tunt med läpppenna. Mina läppar är rätt ljusa i konturerna så det är lätt att dom ser mindre ut. Därför tar jag lite tunt i konturerna just. Ska ta och gå till Make-up store så jag kan få en penna som matchar min färg så ser det naturligt ut.

Fika och shopping

Nu beger jag mig in mot stan för att träffa upp en vän, vi ska fika och shoppa lite. Tänkte även slänga upp todays outfit så så här ser jag ut när jag ränner runt i stan.
Idag består min outfit av:
Jeans: H&M
Skjorta: H&M
Halsband: SBT
Skor: Scorett

Godmorgon

Nu ska jag snabbt fixa mig sen ska jag röra mig inåt stan för att träffa en vän, vi ska handla födelsedagspresent och lite sånt kul. Har en liten rolig sak som dyker upp här vid 14-tiden. Så kika in här då!
En nyvaken Annelie

Me-time

Sunny åkte hem för ett tag sedan och sen dess har jag bara haft lite me-time. Plockat brynen, rensat ansiktet, satt ansiktsmask och nu håller jag på att pillar med mina naglar.. Som ni kan se på bilden nedan så är dom KATASTROF! Just nu sitter och jag "klipper" nagelbanden, för att dom växt över på nageln och det är skitfult. Sen ska jag fila till dom och sedan måla dom.

someone like you

Älsklingen överraskade mig idag för ett par timmar sedan genom att komma och mysa med mig. Vi ska nu laga mat och bara umgås. Så vi hörs lite senare.

New in the closet

Söta innetofflor från Danmark REA 75kr.
Kavaj H&M 249 kr.
Skinnjacka beige från Danmark REA 149 kr.
Detaljer
Jeans H&M REA 50 kr, Line H&M 79 kr.

Tisdag 7/2

Godmorgon på er allihopa. Vaknade för en liten stund sedan och ska hoppa in i duschen nu och sedan äta frukost. Slänger även upp det jag shoppade i danmark lite senare. Så kika in här om en stund.

New in - shoes

Dessa kängor stod på REA-bordet på Scorett och jag bara var tvunen att ha dom. Skitsnygga ju, speciellt till våren när det är för varmt med fodrade skor. Dog lite för färgen faktiskt och att kängan hade gummisula var ännu bättre (Kan användas som regnskor). Så dessa blev mina för endast 119 kr. Ett riktigt fynd!

New in - shoes

Dessa kängor stod på REA-bordet på Scorett och jag bara var tvunen att ha dom. Skitsnygga ju, speciellt till våren när det är för varmt med fodrade skor. Dog lite för färgen faktiskt och att kängan hade gummisula var ännu bättre (Kan användas som regnskor). Så dessa blev mina för endast 119 kr. Ett riktigt fynd!

Tjejkväll med vin

Hade ju tjejkväll med mamma Kattis och Danny förra fredagen, har ju inte varit här så har inte kunnat slänga upp bilderna. Vart lite ansiktsmasker, hårinpackninngar, nagelfix och vindrickande. Supermysigt var det!
Testade min nya donut från Glitter.
China sticks

Elsa Blazer

Ahh blir lite smått irriterad nu alltså. Jag har varit i stan nu 3 dagar i rad för att hitta denna söta kavaj. I lördags så hade det mesta stängt när vi begav oss ut och i söndags så fanns den inte i den Gina Tricot som jag var på och idag när jag äntligen kommer till Gina Tricot där den fanns så var där såklart bara storlek 42 och 44.. lite för stort för mig.. Ahh hatar cravings som man får som man bara måste göra något åt.. Får väl ta och vänta och se om den kommer in igen.
Kanonfin, älskar färgen!

Give me a break

Som ni märkt så var det ett tag sedan jag kikade in här och anledningen till det är utav personliga skäl. Behövde en liten paus ifran all stress och så så jag har varit hos min älskade pojkvän nu i en veckas tid. Men nu är jag tillbaka så ska försöka skärpa mig med inläggen och bli lite mer positiv och roligare. Jag menar att läsa bloggar är just för att man kan bli inspirerad, få läsa saker och ting ur en annan människas perspektiv osv. Men nu är jag back!
Var i stan idag med min lillasyster och ett par vänner. Så vi käkade lunch och shoppade lite i kylan. Fyy fasiken vad kylan kom snabbt, helt utan förvarning.. Nu ska jag käka middag och sedan kommer väl ett och annat inlägg om vad jag haft för mig under veckan som gått även ett "För ett tag sedan"-inlägg. Ska även visa er vad jag shoppade idag. See you soon!

Frukost sen shopping

Som rubriken ovan säger så ska jag nu springa upp och käka frukost hemma hos min älskling. Som vanligt så spenderade jag natten här. Pappa jobbade natt och jag hatar att sova ensam så åkte hit igårkväll..
Skulle ta en taxi in till malmö så jag ringer ett nytt bolag 040-464646 för dom skulle tydligen vara billiga. Men när jag säger att jag vill ha en bil från Oxie till Malmö:
Taxikvinnan:  "Nej vi har inga bilar i närheten, så du får ringa om en stund igen.."
Jag: "Men jag ringer för att boka en nu, har ni inga bilar lediga?"
Taxikvinnan: "Jo men inga i närheten av där du ska"
(bara för att göra det klart, Oxie ligger typ 5 minuter utanför Malmö)
Jag: "Jaha men om jag nu inte får boka en bil hit, ska jag sitta och vänta tills någon ska bli släppt här i oxie då?"
Taxikvinnan: "Ehhm ehhm, du får ringa igen lite senare.."
Hahahaha vilka idioter.. Ringer för att beställa en taxi från oxie men nej det gick inte för dom skickar tydligen inte ut några bilar om inte bilen står parkerad utanför ditt hus.. Försöker spara bensin kanske?
Nåja nu ska jag äta sen ska jag till stan på en liten shoppingrunda med min lillasyster.

RSS 2.0