Dags att röra på sig kanske..?


Addicted?

Fan vad tråkig jag är alltså haha. Solen skiner utanför fönstret och här sitter jag med nerrullade persienner och gluttar avsnitt efter avsnitt. Och jag intalar mig själv.. bara ett till. Hur ska detta sluta haha. Började kolla på denna serien igår och den är verkligen skit bra! Handlar då om två tjejer som blev felaktigt bytta efter födeseln och nu har de hittat varandra och för att lära känna sina biologiska föräldrar så flyttar dom ihop för att ta igen de år dom missat. Och man får följa dessa tjejer och allt tonårsdrama när det gäller killar hemligheter och eftersom att den ena tjejen är döv (Daphne) så är det hela lite svårare. För det blir en helt ny värld att ställa om till och mycket händer osv.. Så har fastnat riktigt på denna serien men ger den ett par avsnitt till för senare ville min lillasyster hitta på något, vad det blir har jag ingen aning om. Och efter det så ska jag till min pojkvän och sova där.
Är dock lite besviken för i början av serien så var Tyler (Blair Redford) med som Bay's pojkvän och fan vad snygg han är. Liknar en yngre version av Johnny Depp!!! För att komma tillbaka till varför jag är besviken så har han nu åkt iväg för att göra militärtjänst och är inte med i serien längre :( buhu!

Godmorgon

Vaknade upp hos min lilla mammsi för en stund sen och nu är jag hemma hos pappa igen och sitter och käkar frukost och kollar lite mail osv. Sov ju som sagt hemma hos min mamma inatt och jag och min syster satt och kollade på en ny serie hela kvällen. Vi gick väl och la oss vid 3 tiden så från ca. 19 - 3 så kollade vi på serien i ett sträck haha. Nej men den är faktiskt riktigt bra, handlar om två tjejer som blev "Switched at birth" (Så heter serien) och handlar då om livet efter att dom upptäckt det och hur dom återförenas med sina biologiska föräldrar och allt som kommer till. Faktiskt bra, lite så American teenage serie ungefär. Nej nu ska jag ta och kolla ett par avsnitt till. Är ju en sån riktig serienörd.. vet inte hur många serier som jag kollar på alltså... Keeping up with the Kardashians, Kim & Kourtney takes New York, Switched at birth, Jersey Shore, Revenge och typ 10 till haha. Nej men nu ska jag nörda mig lite så hörs vi sen!

Birthday Bash

Det var ett tag sedan jag kikade in här. Har haft lite problem med internet här hemma så då är det inte så lätt. Men sedan har jag också varit så sjukt upptagen hela helgen. Har ju fått undan hålla för er för att min syster läser bloggen. Men iallafall så har det planerats och stressats i månader för att jag och min älskling ordnade en överraskningsfest åt min lillasyster som blev 19 den 18 januari. Så det är dels varför bloggen har legat åt sidan de senaste 2 veckorna. Men nu är jag ju back och överraskningen är avklarad! Vi hyrde en superstor lokal och bjöd in alla hennes närmsta vänner.. Sedan övertalade vi henne att följa med mig och mamma ut på en krogrunda och det gick hon med på.. men när vi kört en bit så slänger vi på henne ögonbindel, öronmuffar och handfängsel, en ordentlig kidnappnning! Gissa om hon blev förvånad och lite skrämd också haha. Hon skrek hela tiden om att vi skulle släppa av henne på en åker eller något haha. Nej så var ju inte riktigt planen utan vi ledde henne in i lokalen och tog av henne ögonbindeln och SURPRISE... Hon var så chockad! Den minen på hennes ansikte var priceless! Just nu är internet fortfarande lite segt så tar en stund att lägga upp alla bilder..

Kattis
Danny jag och Kattis
Jag och Sarah
Jag och Kattis
Kattis Nikki och Elin
Kattis Fie och Amy
Födelsedagsgrisen
Kattis och Sarah
Danny och mammsi
Dancing
Puss
Molla bläää
Sarah och Kattis
Cf och pappsi
Jag och Jens
Nadia och Kattis
Babe och Danny
Älsklingen syster och jag
Älskar dig <3
Denna härliga bild avslutar kvällen haha

Tjejkväll med vin

Har precis käkat middag så nu ska jag klippa till min systers hår sedan ska vi upp till min mamma för att ha en tjejkväll, dricka vin och snacka skit. En riktigt tjejig kväll vi ska måla naglar, noppa ögonbrynen, sätta ansiktsmask och bara ha en mysig kväll!

Todays outfit

Tröja: Ullared
Kofta: H&M Unicef-kollektion
Byxor: New Yorker
Skor: Te amo
Halsband: SBT

Must haves - Nelly.com

Kikade in på Nelly nyss och det borde jag kanske inte ha gjort..?
Nej men dessa skor här ovanför är ju riktigt snygga.
Är egentligen ute efter ett par somriga kilklackar. Men dessa passar så bra under den mörka vintern.

Godmorgon

Nu ska jag och min älskling käka frukost! Sen ska han till skolan och jag ska hem och betala lite räkningar osv. Vad ska ni hitta på denna fredag?

Oinspirerad

Sitter hemma hos älsklingen nu, får passa på att blogga medans han är och tränar. Annars blir det ett himla liv haha. Nej men har inte så mycket going on just nu om man säger så. Håller på att planerar saker och visst.. lite har man ju på g.. men det är hemligt här på bloggen än så länge.
Var ju som sagt och utförde ett par ärenden tidigare idag så har inte varit hemma förräns typ nu dom sista timmarna och kollar ni ner så förstår ni varför jag inte bloggat..
Var med älsklingen idag när han köpte ett biljardbord.. Och fyyy vad tungt det är haha. Allt som allt vägde det ca 100 kr?!?! Och han ville att jag och hans lillasyster skulle hjälpa honom.. yeah right!?

Godmorgon

Vaknade för en liten stund sen och är något stressad. Blir upphämtad om en halvtimme och ska hinna in i duschen och käka frukost också. Ska iväg på ärenden och sen ska jag med älsklingen som ska köpa biljardbord hehe, kul. Nej nu måste jag rusa, vi hörs senare. Puss

Todays

Jeans: H&M
Tröja: Ullared
Halsband: SBT
Halsduk: Gina Tricot
Skor: Skopunkten

Busungar

Precis kommit hem ifrån Sunnys moster efter att ha lekt i timmar med hans kuusiner. Dom är för himla söta!
Sötnosar
Prinsessorna dansar
Twister
EyeToy

Put on your happyface

Vaknade av ett samtal i morse "Annelie skicka mig ditt CV och dina kontaktuppgifter NU!" Jahapp då har min styvpappa fixat en världens chans till mig. Ett riktigt bra jobb i Danmark: Enda negativa är ju då att behöva pendla varje dag. Men men det kan man stå ut med. I och med att det bara tar mig typ en halvtimme att komma till Danmark så gör det inte så mycket kanske.
Nej nu ska jag väcka älsklingen, som vanligt ligger han och sover.. Latmask! Hehe. Nej nu behöver jag en god frukost och sedan ska jag ta itu med CV:t som ska ändras lite.

Barhäng

Jag och Kattis började fixa oss för att åka in och fika men istället fastnade vi i rummet och sjöng karaoke för varandra haha. Sedan satte vi på musik och blev på sånt fest-humör så att det slutade med att vi stod och dansade i rummet haha.. Jadu vad kan man säga... underliga saker händer när jag och Kattis är ensamma.
Vi var så pepp att vi bestämde oss för att sticka in till syrrans pub och dricka lite och umgås. Så vi slängde på oss kläder och begav oss in mot Malmö.
Jag vet att du kommer att hata mig för att la ut bilden men var tvungen... Love u

Bubbleroom

Är lite irriterad på Bubbleroom.se just nu. För ett tag sedan beställde jag ju ett par svarta skor av dom och tyvärr var skorna alldeles för små och jag fick skicka tillbaka dom. Inte nog med att jag fick betala frakten och även en ny fakturaavgift så "försvann" även fakturan och istället kommer det en påminnelse med 50 kr extra i avgift för att fakturan ej blivi betald. Jag betalade fakturan och i fredags får jag en ny påminnelse och denna gång på 255 kr?!?!?! Jag ringer dom och frågar vad fan som händer och jag får svaret "vi har inte mottagit din betalning på den förra fakturan", vilket är BS för att det var ett bra tag sedan jag betalat in den. Så nu var jag tvungen att betala in den här påminnelsen också. Vilket innebär att jag betalat 255 kr för ett par skor som jag inte ens skulle ha. Känns lite som att jag lika bra kunde behållt skorna för jag hade vunnit på det? Lite sjukt att det får lov att gå till såhär och att dom kan säga att "betalningen ej mottagits" bara sådär. Jag menar man ska väl ändå kunna känna sig säker på att vill man inte ha skorna så är det okej att skicka tillbaka dom. Men nu vet jag det att Bubbleroom gör allt för att få in pengar! Gillar Nelly.se bättre för där kan man ängra sig utan att behöva betala en massa extra avgifter bara för att dom slarvar! Nej sista gången jag beställer ifrån Bubbleroom!
Någon annan som haft samma problem om jag?

Söndagsfrosseri

God mat, pasta med mögelost-sås och sallad med pressad lime
Mums
Dessa två drickorna tar mig och min syster tillbaka till vår barndom. Alla mysekvällar hos min pappa när vi satt ihopkurade under en filt på golvet framför TV:n med Tom och Jerry.

Lördagens utgång

Vi började kvällen hemma hos Sandra där vi förade med lite vin och musik. Sedan bar det vidare till Happy bar i Malmö och sedan vidare till Wonk nattklubb. Och vi slutade kvällen med en falafel och juice haha. Sen åkte jag hem och la mig brevid min älskling, underbart! Hade ni en bra lördagkväll?

För ett tag sedan..

..tog min älskling bilder på mig och min nya hårfärg, dvs ett par månader sen.
Jäkla babiantuttar på dessa bilderna haha

Hemma hos min älskling

Är fortfarande hos min älskling och vi funderar på vad vi ska hitta på idag. Ska snart hoppa in i duschen och sedan käka god middag sen tar vi kvällen som den kommer.
Hittade jättemycket bilder på Sunnys data så jag tänkte köra med några inlägg som börjar med "för ett tag sedan..". Har jättemycket fina bilder från när vi åkte till Tyskland i juni och när vi var ute och åt på vår 4 års-dag osv. Så framöver blir det ett par inlägg med bilder osv från händelser under 2011.

Mysekväll

Jag och mitt hjärta bestämde oss för att stanna hemma ikväll och kolla på film och tjocka oss. Så vi gick till affären och handlade en massa onyttigheter och nu ska vi slänga på en film och mysa resten av kvällen. Vad hittar ni på ikväll?

Haircut

Klippte mitt hår för ett par dagar sedan och skillnaden kanske inte är så jättestor men mitt hår är riktigt fräscht och lent nu. Klippte av alla slitna toppar och jämnade även till pagen. Syns inte särskilt men klippte ändå ca. 5 cm på längderna. Det är så härligt att jag inte kan sluta leka med det och sätta upp det osv. Mitt hår behövde verkligen en reboot!

Fredagkväll

Ikväll hade vi ju planerat in bio men helt ärligt så är ingen av oss på hugget för det så var kvällen tar oss återstår att se. Lite tråkigt kanske med en till hemmakväll.. fast i och för sig så är det så jäkla skönt att bara kunna lata sig. Så antingen hittar vi på något eller så stannar vi inne och kollar film och spelar spel.
Ska slänga in ett par bilder på min nya frisyr, så kika in här om en timme.

Mitt hjärta

Jag och älsklingen låg och pratade i flera timmar inatt, underbart hur en människa kan få en att må så bra bara genom att finnas. Han lyssnar liksom även om jag bara pratar strunt, jag är en sån människa som måste få prata av mig när något irriterar mig. Och det är inte alltid "normala" grejer om man säger så utan det kan vara vad som. Och han står ut liksom och lyssnar, stackaren..
Det är därför han inte bara är min pojkvän utan även min bästa vän, min själsfrände.
Känns otroligt skönt att ha hittat rätt på första försöket. Att allt bara fallit på rätt plats och att veta att det är vi för all framtid. Älskar hur han får en att känna sig speciell och unik. Älskar allt med honom!
Låter som ett inlägg från en fjortisblogg, men sanningen är den att han är den killen för mig.

Världens bästa pojkvän

Jag är en lyckligt lottad tjej som har världens bästa pojkvän! Vi skulle träffas imorgon för att gå på bio. Och jag ringde och sa att jag saknade honom och att jag inte ville sova utan honom, men vi bestämde oss för att träffas imorgon istället så skickar jag ett sms...
Jag: Vad gör du älskling?
Han: Kom ner och öppna så får du se..
Så jag springer ner och öppnar och där står han min lilla tollefis.
VÄRLDENS BÄSTA! Så nu ska vi bara mysa och nanna för imorgon ska vi på bio :)

Dilemma

Hade tänkt visa er min nya frisyr men jag ser ut som ett a-hole på bilderna och jag har ingen lust alls att sminka och snygga till mig. Så jag får visa er imorgon eller något. Det är ingen stor skillnad, har klippt mig kortare och fräschat till topparna osv. Men men jag trivs och mitt hår känns super fint och fräscht. Så bilder kommer alltså upp imorogon. Nu blir det som sagt serie-maraton med the! Kommer kanske ett inlägg senare annars så får ni kika in imorgon igen.

Dagen efter..

Idag mår jag minst sagt som jag förtjänar.. Kvällen slutade bra igår och vi hade roligt och dansade och sjöng karaoke hel kvällen. Kattis hade en bra födelsedag och var jätteglad. Tyvärr fick inte kameran följa med ut igår så några bilder blir det inte men kvällen var som sagt lyckad! Var hemma vid 5-tiden, lagom tills att min pappa skulle upp för att gå till jobb. Så satt och käkade frukost/kvällsmat med honom klockan 5 i morse. Sen skulle jag ju upp vid ett och tvätta så är lite trött. Så idag blir det en lugn kväll hemma med chips och serier som vanligt. Har tankat ner Kim and Kourtney take New York säsong 1, så det blir ett serie-maraton idag. Nu ska vi snart äta middag, luktar så jäkla gott i hela lägenheten och min mage skriker efter mat så vi hörs senare.

Todays partyoutfit

Topp/Blus: BikBok
Leggings: Gina Tricot
Skor: TeAmo

Födelsedagsfirande/Utgång

Eftersom att Kattis fyller år idag så vill hon ha med oss alla ut, vart vi hamnar vet vi inte än. Bestämmer det på vägen haha. Det enda hon vet är att hon vill ut och göra Malmö osäkert.. Så vi slänger på oss heels och beger oss in för en vild natt. Vi hörs imorgon när jag återhämtat mig.. Slänger upp en todays outfit senare om jag hinner..
Ninja 19 (internt skämt)
Döskalle-cake
Kattis cutting the cake
Tårt-kladd. Liten tradition från min pojkväns familj som han överfört till vår. Alla matar födelsedagsgrisen med tårta och självklart är meningen att det ska kladdas. Lite rolig tradition!
Kladdis
Lova ville hjälpa till..

Grattis lillasyster

Idag fyller min söta lillasyster 19, Hurra! Grattis på födelsedagen hjärtat! Hoppas du får en underbar dag med massor av presenter och god tårta..
Lite roligt för när jag berättade att min och Sunnys present kan komma när som under det närmsta året så blev hon helt paff och nu går hon runt och frågar alla om ledtrådar. Haha jag gillar att för en gångs skull vara den som håller i tyglarna och inte den nyfikna som funderar så hjärnan ryker. Nåja ska inte vara elak och låta henne vänta allt för länge så troligtvis får hon presenten snart.

Hemma hos älsklingen

Kom nyss fram till min älskling. Så nu ska vi bara mysa och kolla på film med hans familj och så så vi hörs imorgon! Här kommer lite ego bilder på mig i min mysiga mössa från Carlings.

Todays

Nu åker jag iväg till min älskling och stannar där över natten. Verkar inte som om att bion blir av idag men det kommer fler dagar. Blir mys och sånt istället!

Här kommer dagens:
Tröja/Kofta: BikBok'
Jeans: H&M
Mössa: Carlings
Skor: Jeffrey Campbell LITA
Halsband: Style By Tyra
Klocka: D&G

Magaluf Juli 2011

Kom på att jag inte visat er bilderna ifrån när jag var i magaluf i somras än. Lite sent på det men nåja här kommer dom, bättre sent än aldrig. Var ju jag, Shoppe, Nela och Evelina som spenderade en vecka tillsammans i soliga Magaluf, Mallorca. Underbar resa med värme, sol, bad och massa festande!

Framme i Mallorca
Första shoppingrundan
Alla töserna
Magaluf
Shippe och Nela
Jag och Nela
At the beach
Första doppet i havet
Grabbarna Grus på dagen
På båten
Badade fötterna mitt i havet... Såå läskigt hihi

Längst ner i båten
At Grabbarna Grus
Bruna ben, jag och Eve
Nattdopp
Hemresan

Ett äventyr

Nu när både jag och min älskling har tid och är lediga från jobb osv så tänkte vi packa resväskorna och bege oss till flygplatsen med målet att åka till värmen. Det är det som är det viktiga sen får vi se var vi hamnar. Det blir ett äventyr minst sagt. Naturligtvis så kommer man ju att få en del att välja mellan och i och med att vi kommer boka ifrån flygplatsen och så här i Sverige så väljer vi specificerat boende och även landet. Det lutar mot Thailand.. det låter inte helt fel. Om vi vågar ta chansen och göra detta återstår att se men en resa inom en snar framtid blir det iallafall! Utan tvekan!
Havet är ett måste dock så vill inte hamna mitt i utan gärna i utkanten med gångavstånd till stranden. Blir det Thailand så stannar vi nog en två veckor, i och med den långa resetiden och att det är så pass billigt att leva där. Så detta ser vi fram emot. Har ni några tips på boende osv så får ni gärna skriva det i en liten kommentar.

Måndagen den 16/1

Idag ska jag och lillasyster vara hemma och pyssla lite, ha lite mystid för varandra. Ska bla annat färga hennes hår sätta ansiktsmask och måla naglarna. Sen ikväll blir det nog bio så det ska bli supermysigt. Vet dock inte vilken vi ska se än, jag och Kattiz vill se lejonkungen i 3D men kan tänka mig att våra män inte är så sugna på det haha. Nej nu blir det frukost och sedan mys :)
Igår var jag bara hemma hela dagen med familjen och käkade god middag och hade mysekväll och massor av filmer. Nu har jag vilat upp mig ordentligt under helgen så nu i veckan blir det nya tag. Anledningen till att jag varit ledig så många vardagar nu är för att jag slutat på det jobb jag hade. Tvrides inte och samarbetet fungerade inte helt enkelt så nu söker jag mig ett ordentligt jobb istället. Och tar vara på den lediga tid jag har nu framöver. Jag och älsklingen funderar på att göra en crazy sak.. mer om det senare idag. Puss så länge.
Älskar dig <3

What to do this saturday

Jahapp vad ska man hitta på en kväll som denna då? Helt ärligt så känner jag inte för att göra ett piss utan bara vara hemma och mysa kanske lite ansiktsmasker, varmt bubbdelbad och en massa serier och filmer. Inte för att jag inte vill festa utan hade ni sett ut som jag gör just nu så hade inte ni heller velat visa er ibland folk. Har fått allergi i mina ögon och ser ut som jag ör helt nerknarkad typm dom ör skitröda och jag är röd runt omrking också.. underbart! Nåja ska sitta hemma med ögondroppar hela kvällen.
Min lillasyster ville dra med mig ut, låter jättekul och sådär men har liksom ingen lust när man inte känner sig så fin.
Ska kolla på dom sista avsnitten från Keeping up with the Kardashians säsong 6, dvs Kim's bröllop.. Lite roligt att kolla på med tanke på att man vet att deras äktenskap verkade i 72 dagar..? Lönt liksom.. För övrigt tycker jag att han Kris Humphries är en nolla och han beter sig som en bortskämd liten unge! Gillar inte honom riktigt haha.
Ska även denna kväll försöka fixa bland mina smycken dom ligger huller om buller och alla kedjor är ihopa snörade så tar ett tag att få rätt på det och jag ska då även försöka fixa så att jag kan hänga upp alla halsband och örhängen så att de inte förstörs och är lättare att hitta och välja :) Får se hur jag löser det hela. Hittar jag en lösning så får ni se den här.
Nu ska jag iallafall fixa till och måla mina naglar och laga mat. Vi hörs sen, puss.

Fredagen den 13:e

Idag är ju fredagen den trettonde och hittills har jag inte haft någon otur men brukar i och för sig inte ens lägga märke till dessa dagar, tror inte så mycket på denna otursdag.. gör ni?
Det är fredag jag vet men jag är så fruktansvärt trött att jag nog bara stannar hemma ikväll och bloggar och kollar serier och filmer. Lite tråkig mormor sådär men idag behöver jag verkligen bara vila! Det finns en dag imorgon också liksom, då är det nya krafter och andra bullar som gäller haha.
Nej nu ska jag byta om till pyamas och tvätta bort mitt smink..SKÖNT!
Laaater
Haha jag älskar dig lillasyster <3

Plats för rubrik

Vaknade för ett par timmar sedan hos min älskling, är sjuk idag igen och har fått läkartid så ska dit om ett tag. Annars är det inte så mycket som händer just nu faktiskt.. Utan jag ska lägga mig i sängen igen brevid mitt hjärta och vila en stund, kanske se en film till frukosten och sedan måste jag röra mig. Åker hem efter läkarbesöket så vi hörs när ag är hemma igen.
Bästa vän och jag

Fotograf Katja Bengtsson

Min lillasyster är en grym fotograf. Hon tog dessa bilder på mig för ett par månader sedan, lite bart och kallt var det men det blev jättefina bilder.

Nytt i garderoben

Glömt bort att visa er vad jag shoppade under mellandags-rean. Bättre sent än aldrig, här kommer en del av det.
Kofta H&M and Unicef kollektionen.
Topp H&M
Topp BikBok
Skjorta Gina Tricot
Tröja Gina Tricot, har även denna i svart.
Skjorta H&M
Kofta Gina Tricot
Kofta BikBok

I love the sun..

Efter förra inlägget tyckte jag att det behövdes lite sommarkänsla och glädje här i bloggen så jag bjuder här på ett par somriga bilder.
Egypten 2011
Magaluf 2011
Magaluf 2011

Bye bye christmas

Har hjälpt pappa att städa ut julen, lite skönt faktiskt. Älskar julen men blivit lite trött på allt julpynt osv på sista tiden. Blir lite uttjatat efter ett par månader. Slängt julgranenoch satt ner allt julpynt i förrådet. Så tråkig bloggen har blivit på sistonde. Antingen behöver jag snö eller sol.. Detta eviga mörker sätter sina spår och allt är så grått och deprimerande.. Är dessutom sjuk igen, jiipii! Jag brukar älska vintern men antingen ska det vara fullt ut eller inget alls.
Har en sån där dag då jag bara vill låsa in mig i mitt rum och gosa ner mig i sängen med en massa filmer. Tror det är precis vad jag ska göra ikväll. Städa mitt rum och göra en massa the och bädda ner mig! Så antingen hörs vi någonn gång senare ikväll när jag blivit rastlös eller så hörs vi imorgon.

Annelie heter jag..

Ojsan, verkar som att jag tar paus från bloggen varje helg.. inte för att jag gör något särskilt utan har under sista tiden verkligen behövt vila ut och helgen är min enda lediga tid så däför lider bloggen lite under helgerna.
Idag har jag bara jobbat som vanligt och efter jobb hämta älsklingen mig och vi åkte och handlade på Burger King och sedan åkte vi till honom en stund sen vidare hem till mig. Nu sitter jag i soffan med datorn i knäet med älsklingen brevid mig som kollar på film.
Ska passa på att smyga iväg och sätta på en ansiktsmask och måla naglarna och lite sånt flickigt som inte Sunny bryr sig om haha.

Godmorgon

Vaknade för en liten stund sen, har sovit så oroligt inatt. Åhh varför är det alltid så när man är ledig? Nåja ska väcka min älskling nu som sover så sött här brevid. Klockan är liksom ett, dags att vakna! Sedan blir det frukost, tvätt och ikväll ska jag på en födelsedagsfest. Hade även tänkt städa undan lite i mitt rum, har blivit lite stökigt här igen.. Nej finns inte så mycket annat att göra idag eftersom att det är röd dag och allt är stängt.. Funderar på att gå och sola en sväng, får se hur det blir med det. Nåja nu ska jag äta frukost så vi hörs sen.

Lite sjuk sådär..

Vaknade i morse av att jag hade så fruktansvärt ont i halsen och huvudet. Kul.. sjuk IGEN!? Nåja stannar iallafall hemma idag och vilar upp mig. Det är ju röd dag imorgon så då är man ledig så det blir fyra dagar ledigt för mig så att jag kan vila ut ordentligt. Nu ska jag gå och göra varm chocklad och sedan lägga mig i sängen och kolla på Keeping up with the Kardashians säsong 4 och 5. Älsklingen ska komma hit senare och ta hand om mig. Ska försöka hinna med ett långt varmt bad innan det också. Hade behövt åka och handla lite mat.. Phuust.


Little black dress

Var på i stan igår och köpte denna söta lilla svarta klänningen ifrån h&m. Klänningen är i sammet och har en dragkedja längs framsidan/baksidan jaa hur man nu väljer att ha den. Jag personligen tycker den är snygg på båda sätt. Den gick på 199 och är riktigt snygg, sitter som en smäck! Den är dock lite kort så man får nog ha ett par shorts under ifall klänningen skulle åka upp.

Tillbaka

Nu är jag tillbaka. Tog en liten paus igår, var jätte trött efter jobb så hade ingen ork eller inspiration att blogga. Har kommit hem från jobb och betalat lite fakturor. Tråkigt men nu kan jag äntligen ta det lugnt! Ikväll blir det vampire diaries-maraton, dock ensam. Så nu blir det att mysa ner mig i sängen med datorn och the. Vi hörs senare eller så hörs vi imorgon.
Just nu..

Todays outfit

Detta sprang jag runt i idag på bla IKEA.

Tröja: Köpt i Ullared
Jeans: Gina Tricot
Skärp: Köpt på Teneriffa
Skor: Jeffrey Campbell LITA

Makeover

Idag har jag ändat om i mitt rum. Köpt lite nya möbler och städat ordentligt. Kastat ett par möbler och även satt ihop mina sänga till en dubbelsäng istället. Riktigt mysigt blev det. Gillar det "nya" rummet riktigt mycket! Tyvärr gav kameran en lite dålig färg på bilderna men men..
Ny klädställning och spegel
Rummet

IKEA

Ska om en liten stund åka med pappa till IKEA, ska handla ett par saker till mitt rum. Har pratat om detta länge men inte fått tummen ur röven så nu är det dags! Får verkligen inte plats med allt annars! Blir nog lite onödigt skit också men så det alltid ju haha.. Man kan inte åka dit och handla EN sak! Ska pyssla med detta lite idag och så får ni se sen när det är klart! Imorgon börjar jag jobba igen efter ledigheten så ska se till att ta vara på sista dagen. Älsklingen kommer hit senare och sover här så vi hörs sen.

01-01-2012

Första dagen på det nya året. Nu är det 2012 helt plötsligt, fan vad tiden går snabbt! Gårdagen var klart det bästa nyåret jag haft på länge. Började dagen med en lånh sovmorgon, efter det ett långt bad sedan var det middag hos mamma. Käkade min favorit-rätt, fläskestek med potatis, brunsås och rödkål MUMS! Sedan började vi med drinkar och shots och vid 12-slaget gick vi och mötte upp pappa och smällde raketer och nedräkningen började 5.. 4.. 3.. 2.. 1.. GOTT NYTT ÅR! Och min älskling fick en stoor nyårskyss. Sedan åkte vi allihopa till en nattklubb och där slutade kvällen med att vi dansade loss på dansgolvet. Perfekt nyår! Idag blir det en väääldigt lugn dag med hämtmat och filmer haha. Hur ser eran första dag på året ut?
Om jag har ork till det så kommer det ett inlägg senare med bilder från igår, dock var kamerorna inte så aktiva igår. Vi glömde bort dom helt haha. Fick dock ett par fina bilder på mig mamma och min älskling.
Jag och lillasyster förra året när vi hade tema-dag ROCK på puben.

RSS 2.0