Lite tjat så där..

Hejsvej läsare, sitter hemma hos min älskling och myser och kollar transformers 3, MYYSS! Igår var jag på bio och såg Final destination 5 3D. Grymt gjort faktiskt med tanke på att det finns 4 tidigare filmer så hade jag inte sådär jätte höga förväntningar om jag ska vara ärlig. Liksom jahapp vad mer kan de hitta på nu då men den var faktiskt grym! Efter filmen åkte jag hem till min älskling och sov hos honom, han tog hand om mig för jag har väääldigt ont i min tunga! Låter kanske lite konstigt men jag har velat pierca mig i tungan sen ett bra tag tillbaka. Tycker det är så himla snyggt! Och igår så tog jag det steget och piercade mig och tungan svullnade upp som en jävla ballong typ, gjorde jätteont, buhu! Det var min syster som gjorde det på mig, hon är ju piercare så hon var jätteduktig! Gick så himla fort så vet egentligen inte vad jag oroat mig för så länge.. Men är livrädd för nålar så är väl inte så kontigt.. Svullnaden har lagt sig lite och jag kan prata igen :)
I morse vaknade jag av ett samtal från det företaget jag var på arbetsintervju hos igår, JAG FICK JOBBET!! Är så jävla glad! På måndag börjar jag arbeta heltid här i Malmö, så kul det ska bli. Linnea och jag blir arbetskollegor för att hon fick nämligen också jobb för samma företag.
Jaja nog med tjat, nu ska jag fortsätta mysa med älsklingen som nyss var och handlade milkshake till mig, underbar pojkvän man har!
Ciiiao

Moves like Jagger

Röd i mitt ena öga, snyggt!
Jeans: Gina Tricot
Linne: H&M
Kofta: H&M
Skor: Skopunkten

Jersey fever

Ligger i soffan och gluttar på senaste avsnittet från Jersey shore. Är en riktig Jersey nörd haha, älskar det programmet. Kom hem för en liten stund sedan, umgick lite med två vänner, myysigt! Snart är det väl dax för ett möte med John blund, för imorgon är det upp tidigt för då kommer Linnea och käkar frukost sedan är det arbetsintervju som gäller. Spännande! Nu ska jag se klart avsnittet sedan blir det sängen, så vi hörs imorgon om jag hinner slänga in ett snabbt inlägg imorgonbitti annars får det bli när jag kommer hem.
Nighty night

Autumn

Tröja: H&M
Leggings: H&m Skor: Skopunkten
Jacka: H&M
Halsduk: Zara?
Väska: Old one

Yesterday is nothing but memories


Don't feel like picking up my phone, so just leave a message at the tone

Idag har jag varit upptagen hela dagen, jo men visst liksom.. Nej men har varit och farit runt hela dagen, ut en stund med syster sedan vart det stan, shopping, fika, hos min älskling för att fira hans morfars födelsedag och nu är jag äntligen hemma. Därför har updaten varit så jävla kass idag. Lägger upp en liten bildbomb från idag haha, blev en hel del bilder när vi fikade under ett träd mitt på gustav i malmö haha mer än så säger jag inte, ni får se det själv. Nu ska jag nanna med min älskling, tidigt ja men han ska upp till jobbet tidigt och jag ska ringa ett par samtal vid 8 så vi får lägga oss i tid om vi över huvud taget ska komma upp i tid. Hör iallafall av mig imorgonbitti! Natti natti

Godmorgon

Godmorgon på er kära läsare! Vaknade upp för ett oar minuter av att dom ringde från ett företag som jag sökt jobb hos så på torsdag ska jag på arbetsintervju, wiiihooo! Blev lite nervös nu haha, men ska se till att fixa detta jobb! Börjar bli så jävla tröttsamt att bara ligga hemma dag ut ocg dag in. Enda gångerna jag rör på mig är typ på helgen haha, vilket inte heller är särskilt bra..
Idag har jag inga planer som helst men Linnea är på körskolan så tänkte kanske möta upp henne i stan och shoppa lite? Fan vad jag inte är duktig på att hålla mig ifrån shopping, hmm.. något nytt kan man alltid behöva ju. Det finns alltid något! Ska dricka upp mitt the sedan hoppa in i duschen. Vi hörs senare

Rest in peace dammråttor

Blir inga före bilder, hade fått ha varningstexter på dom haha. Men såhär fint och rent blev det iallafall. Har tagit en bild på väggen så ska klippa och klistra lite så får ni kanske se min tanke om sminkbordet som jag nämnt imorgon. Nu ska jag glutta lite på tv sen ska jag i säng.

Todays shopping

Söt kofta, BORING PICTURE jag vet men ljusen blev inte bättre än så..
Iallafall kostade denna kofta 149 kr på H&M
Blev även detta pannband som även det kommer ifrån H&M och kostade 59 kr. Lite hippiestil över det hela så får se till att matcha det med rätt kläder.
Nu blir det lite städning, känner att min rum borde vara med i historieböckerna, ser ut som en blandning av första och andra världskriget! Hmm, kanske visar bilder senare?

.

Inne

  • Utsvängda jeans - Lite 70-tals känsla över det hela. Var själv lite skeptisk till detta men det har med tiden växt på mig och nu har jag skaffat mig ett par egna höhö.
  • Rågblondt - Vill ju som sagt färga mitt superblonda bimbohår till en mer naturlig färg. Men jag är lite kluven för även om mitt hår är på gränsen till platinablondt så har jag trivts väldigt bra i det och jag gillar det lite tuffare och vassare intrycket det ger. Man behöver liksom inte vara bimbo bara för att man har bimbohår.. eller? Men ska ta och fundera på detta lite mer för rågblondt med en varmare ton är också så jävla snyggt, speciellt nu till hösten och kylan.
  • Attityd - Vi människor ska alltid försäkra männisor i vår omgivning att vi är snälla söta och oskyldiga. What the heck liksom grow some balls. Dags att bryta oss loss från de tråkiga personligheterna och vara oss själva! Har man en dålig dag, visa det och låt ingen trampa dig på tårna!
  • Oversize tröjan - Ääälskar oversize tröjor, skjortor, t-shirts, väskor, solisar ja allt nästan som är oversize haha. Okej byxor är väl lite att ta i, gillar inte baggyjeans men som överdel är det totalt galet snyggt!

Ute
  • Att bita på naglarna - Fy fan det är det värsta jag vet när människor biter på naglarna. Så jävla äckligt! Ovårdade händer, smuts under naglarna och som pricken över i:et så biter folk på dom också. Bläää. Anledningen till varför jag dissar just det här är för att jag satt på bussen härom dagen och längst bak sitter en tjej som hade var halvvägs genom händerna. Det är så jävla ofräscht och tacky!
  • Batning - Alla hetsar om att vara pinnsmala liksom visst är det fint att vara slim och så men är det inte snyggare med kurvor. Menar vad är det snygga med en benhög? Måste man vara lika smal som supermodellerna för ärligt talat så ser dom skitsnygga ut i underkläder men så fort dom tar på sig kläderna ser det hemskt ut, ingen rumpa, inga lår och inga kurvor..? Helt okej att vara fit liksom men att kämpa för att benpiporna ska sticka ut är väl lite att ta i, håller ni inte med?
  • Modet med att låta stringtrosorna sticka upp en halvmeter ovanför byxkanten - Haha detta är ju bara skrattretande när man ser en tjej som visar sina underbart snygga trosor alltså. Menar är det verklugen snyggt? Kunde hon liksom inte bara lämnat byxorna hemma då tänker jag? Inget sexigt alls!

Babbel

Sitter och kollar på repris av Top Model 7, snygga tjejer! Nej men fasiken vad jag har tråkigt just nu, sitter och skummar genom några bloggar och funderar på att göra en inne-/ute lista.. Kanske lite klyschigt men rätt roligt ändå. Hade gärna åkt in till Malmö och satt mig på en uteservering med ett par vänner och inte rört mig ur fläcken på hela kvällen. Men men sån tur har jag inte för nu ska jag snart laga mat och sedan blir det lite pyssel.. vad får ni inte veta än! Nej nu ska jag leta inspiration till mitt pyssel! Ciaaaao

Todays outfit

Blev en snabb vända i stan, fick med mig ett par saker hem. Visar upp det senare, gjorde mina ärenden och fikade med sötaste farmor. Nu blir det lite sen lunch och en film, vardagslyx..
Kofta: H&M
Linne: MQ
Jeans: Cheap Monday
Skor: Skopunkten

Rushing like always

Ojoj nu är jag lite stressad ska iväg och möta upp min söta lilla farmor om en kvart så nu blir det att springa iväg till bussen. Det är ärenden, fika och shoppa som sår på schemat för denna förmiddag. Ja anledningen som vanligt är att jag försov mig.. typiskt Annelie! Skulle vakna 8 och boka tid till -------, men det slutade med att jag vaknar upp halv tolv skitstressad så det fick bli en vända in i duschen och kasta på mig kläderna så jag skulle hinna blogga! Nu sitter jag här osminkad med läppstift!?! Vet inte riktigt vad jag tycker om den trenden så blir väl att gå in i badrummet och gnugga bort det innan jag går. Nej nu måste jag rusa, vi hörs sen!

Renovation

Nu är hösten på väg och den vill jag börja med att förnya och byta ut lite känner jag! Nu undrar ni väl kanske vad jag babblar om men ni som följer min blogg vet att jag älskar att inreda och älskar att få låta kreativiteten flöda. Så nu tänkte jag välkomna hösten med lite renovering i mitt rum. Har en vit blank vägg i mitt rum som är helt onödigt så tänkte göra om lite.. Har haft lite tankar på att skaffa mig en klädställning för jag tycker att det är så fräscht och fint när man låter kläderna hänga framme. Det ska ju självklart vara kläder som passar till årstiden men jag menar, man slänger alltid in alla sina fina kläder i garderoben och stänger dörren, varför? När man lika väl kan använda sina snygga kläder som en del utav inredningen! Lite min tanke bakom skohyllan som jag gjorde för ett par månader sedan, inlägget hittar ni här
En enkel lösning men som ger ett intryck utav att rummet ägs av en liten fashonista och den tanken är ju bara så ljuvlig. Gillar denna klädställning men dock skulle jag vilja ha mer färg runt om men det är ju hur enkelt som helst att hänga upp alla färgglada tröjor och skjortor efter sin egen smak.
.
Sedan skulle jag så gärna vilja ha ett ordentligt stort sminkbord. Och eftersom att alla andra väggar i rummet är fylla med saker så får jag väl ta och bestämma mig för antingen klädställningen eller sminkbordet.. Fasiken kunde inte mitt rum varit 8-kantigt? Nåja får bestämma mig för hur jag ska göra, eller så bara jag gör lite både och? Mjaa leker lite med tankar och ideér just nu så vi får se var det slutar.
Hade dock tänkt mig en lite mer stilren lösning. Gillar inte det typiska sminkbordet utan skulle vilja ha en spegel som ovan fast "liggandes" och sedan en lite tjockare vägghylla undertill. Skulle vara så jäkla snyggt och samtidigt enkelt, skönt och lite lyxigt att ha ett ordentligt sminkbord i rummet. Är så jäkla trött på att stå i mitt lilla badrum och sminka mig. Vad tycker ni om min idé?

Changes

Känner att hösten är på väg så tänkte att jag beöver en förändring. Imorgon blir det att åka till stan och köpa mig en hårfärg! Är trött på den bimboblonda färgen så jag ska nog bli ljus rågblond! Blir väl en vända in om frisören också för att klippa till en jämn page. Nu har jag ju liksom en lite vassare page med längre längd framtill och kortare i nacken..
Hade tänkt mig något i stil med....
eller...

Danmark

Nu bär det av till danmark med bland annat denna fisgrukan nedanför. Överlever vi denna dagen? En dag fullspäckad med karuseller, god mat och sedan en öl i Danmarks huvudstad.. hmm, kan inte bli mycket bättre. Och dessutom får jag spendera hela dagen med mina favoriter :) Lillasyster skulle också med men stackaren har gått och blivit sjuk så hon får ligga hemma i sängen med en kopp the istället. Hoppas på vädert bara!
Jag och bästa vän

Try walking in my shoes

Har legat och tänkt på hur mycket ondska det finns i världen alltså. Jag förstår mig inte på människor som har mage att go på andra bara för att de ser ut på ett visst sätt.. Man önskar att världen såg annorlunda ut, att man kunde vara sig själv, att människor hade så pass mycket respekt för andra att man kunde klä sig hur man vill. Men är det verkligheten? Nej! I verkligheten så är man rädd för att vara sig själv, rädd för vad andra ska tycka, man vill vara alla till lags, och absolut inte trampa någon på tårna. Men vafan liksom ska det vara så här? Usch, jag önskar mina ord kunde beskriva min förtvivlan och ilska över hur världen ser ut och all orättvisa som finns.
Man vill liksom vara stark, som superman.. men ibland orkar han inte hålla upp den fasad man käpmar så hårt med. Ibland rasar alla väggar man byggt och då står man där blottad och utstirrad. Man kan skratta och le även fast insdan brinner, man kan låtsas om som ingenting är fel när man bara vill skrika att man inte orkar mer. Livet är hårt men jag försöker att se det som något positivt, något som gör mig till den jag är, alla hinder och motgångar.
What doesn't kill me makes me stronger
Bild från Google.se

...

Har skrivit och raderat inlägget säkert tio gånger, vet inte riktigt vad det är jag vill komma fram till.. Det är så mycket som pågår i mitt liv just nu men ändå känns det som om att livet går huuuur sakta som helst. Ingenting händer, ligger hemma och latar mig bara. Känns liksom som om att det är dags att ta tag i livet nu. Vill ju så gärna att bloggen ska ta fart men samtidigt har jag inte hela hjärtat bakom det utan det finns så mycket jag vill göra och jag bara känner att jag inte har tid att uppfylla alla mina drömmar och mål men en sak ska jag fan ta tag i och det är träningen. Har aldrig gillat att gymma och så så för min del är det motion och promenader som gäller. Så från och med idag ska jag inte längre ligga på mitt arsle och inte göra något utan ska försöka sysselsätta mig så mycket som möjligt, ska ju på arbetsintervju denna veckan också så har en del att ligga i denna veckan. Nu börjar mitt liv på riktigt!

RSS 2.0