Dag 05 – Vad är kärlek?

Kärlek för mig är det vackraste som finns. Har man inte känt på äkta kärlek har man heller inte levt. Att älska någon och att bli älskad är en helt otrolig känsla. En känsla som uppstår mellan två personer, den är helt överväldigande.
Men man riskerar rätt mycket för att få känna på det, det är den starkaste känslan som finns. Den kan både förgylla och förstöra en människa. Men man måste satsa för att vinna eller hur?
Alla människor ska ha chansen att få testa på hur det är att få uppleva denna mäktiga känsla. Att få känna att man brinner inombords, ha fjärilar i magen och bara känner den där känslan den första gången han förklarar sin kärlek till sig.
Jag älskar känslan av kärlek. Jag och min pojkvän har varit tillsammans i 3,5 och jag känner mig fortfarande mig nykär. Det har varit en underbar tid och det här är liksom killen jag vill dela resten av mitt liv med.
Så har man inte satsat på kärleken innan så kan jag verkligen säga att det är värt det. Ett förhållande har alltid sina ups and downs men det är det som för en tillsammans och gör en ännu starkare som ett par.

Veckans fynd

Dessa två tröjerna köpte jag på Gina Tricot för ynka 50kr/st så dom haffade jag med mig samt den vita blus/sjkortan jag hade på mig i fredags, den också för 50kr. Fanns i flera färger så snabba er dit och fynda ni också.
"Walk with me
talk to me
follow your
heart".
Detaljer:
"The sky is the limit.
If you can imagine it.
You can achieve it".

Livsomvändnig - hälsosam och frisk

Vaknade precis och med ett beslut i tankarna. Nu får det vara nog med allt skräp jag stoppar i mig! Inget mer godis, inga mer chips och absolut ingen mer snabbmat.. möjligvis i gången varannan vecka? Det är tillräckligt sällan för att inte påverka kroppen negativt och inte heller bli beroende som jag är nu.. Satt hemma en dag förra veckan och kände abstinens PÅ RIKTIGT alltså! Kom på mig själv att jag smååt hela tiden och att jag var helt stressad och så.
Så igår krängde vi i oss massor av chips och godis så det räcker för ett tag framöver. Och jag ska ta tag i träningen. Minns att jag vägde 65kg i somras (det mest jag vägt någonsin) och gick ner det jättesnabbt eftersom att jag gick ut och joggade 40 min var eller varannan dag. Blev så kallat "spritfet".
Och i och med att man tränar på detta sätt så fortsatte jag att gå ner i vikt även efter snön lagt sig och det var för kallt för att motionera. Men nu ska jag ta tag i det igen för man mår faktiskt mycket bättre och även om jag inte är tjock på mina 58 kilo så känner jag ändå att kroppen kunde vara fastare och slimmare än vad den är nu..
Så missförstå mig inte, det är inte för att jag ska gå ner si och så många kilo utan för att känna mig lättare och smidigare. Minns vilken rumoa jag fick alltså.. Tränade så i ca. 3 månader och först såg jag inget resultat men fyy vad det gick snabbt när det väl satte igång.
Så från och med idag ska jag göra en liten livsomvändare, jag ska bli nyttig och halsösam. Vi börjar detta med sit-ups och knäböj!

Jag har alltid varit underviktigt i hela mitt liv och fram tills jag var 17 då jag började på p-piller så vägde jag mellan 45-48 kg. Jag mådde jättedåligt över min vikt. I och med att jag alltd varit rätt så lång så var det jättesvårt fö mig att hitta fina kläder som passade. Jag hade storlek 24 i jeans och det var inte många ställen som sålde det då. Jag gick upp dessa tio kilo med hjälp av p-piller, fick hjälp utav en barnmorksa för att jag skulle gå upp. Dock även om jag idag inte är så smal så kommer jag ihåg hur det kändes att bli kallas stickan, pinnen och spinkis. Många utav er tror kanske att det är skönt att vara så smal men när man är så smal att revbenen sticker ut eller att höftbenen syns och man ser ut som ett skelett så är det inte alls frid och fröjd. Alla har komplex för sin kropp och det är inget man kan undvika men just nu är mitt mål bara att vara halsosam och frisk.
Så här smal var jag för 3 år sen. Kan inte själv förstå de, inte ett uns fett på kroppent. Så himla smal. När denna bild togs så vägde jag 44 kg om jag inte minns helt fel. Folk trodde jag hade ätstörningar men så var det inte. Jag var bara så..

AAAAH VAD DET KLIAR!

Har fått utslag i hela ansiktet, nacken och händerna. Jag har en hudsjukdom som kallas eksem, det är en hudsjukdom som ger dig kliande, rodnade, och ibland vätskande utslag. Och det värsta är att det inte försvinner utan jag måste antingen ta betapred (kortisontabletter) eller smörja mig med kortisonsalva. Men inget utav detta är särslikt bra för huden. Kortison som krän förtunnar din hud och är kladdig och luktar äckligt. Och o man tar det som brustabletter så samlar ma på sig vätska (går upp i vikt) och kan i värsta fall få svampinfektioner (I MUNNEN?!!). Nej usch jag ogillar verkligen de båda men vad ska man göra när man ser ut som om man fått plidor i hela ansiktet?
(Detta liknar mer acne men tänk er att det kommer fläckvis på kinder, panna och runt läpparna så kan ni föreställa er hur jag ser ut just nu..)

Eksem är en hudsjukdom som startar som en irritation i underhuden och tränger upp i överhuden. Alltså det börjar som stickningar och ju mer man kliar desto värre blir det. AAHH ibland kan jag klia tills det börjar blöda.
Jag är i och för sig rätt van vid det nu, föddes med sjukdomen men det slutar aldrig att störa en. Man känner sig liksom inte speciellt fin med sånt i ansiktet. När jag var yngre hade jag det bara i böjvecken, exempelvis armveck, knäveck och innanlåren. Men åren blev det värre, det spred sig till ryggen, benen, nacke/hals och ansiktet. Jag kan få ett utbrott när som helst i princip. Och mina allergier gör det hela inte precis bättre.
Det kan bryta ut när man till exempel är lite småsjuk, mår psykiskt dåligt eller bara är allmänt stressad. Vilket är sjukt jobbigt. Har haft en del nässelutslagsreaktioner också. Dvs att man får små kliande vätskefyllda blåsor över hela kroppen.
Oftast så växer man ifrån denna sjukdom om man fötts med den men ine jag, nej. Jag är 20 år och har fortfarande kvar mitt. Känns liksom som om att jag är den enda i världen med detta problem. Har faktiskt aldrig träffat någon som eksem så som jag har det. Har ju alltid eksem någonstans på kroppen även om det är en fläck stor som en myra så finns det alltid där. Ibland mer ibland mindre. Har testat mig mot allt men det hjälper inte att utesluta det jag inte tål.
Eftersom att Sveriges läkare är så outvecklade så kan de inte göra mer än att ge mig dom mediciner jag nämde ovan.
Så nu har jag pratat med Sunnys mamma som tror väldigt mycket på homeopati om hon kan hjälpa mig med det. Hon ska prata med en homeopat-läkare från Indien som ska ge mig medicin som förhoppningsvis tar bort eller förmildrar alla mina allergier + eksemen.
Homeopati fungerar lite som en utrensning av din kropp. Du tar tabletter dagligen i ca. 2 år och efter det bör din sjukdom vara lindrad. De första 6 månaderna är hemska. I och med att du rensar ut kroppen så blommar man upp för att kroppen ska göra sig av med det. Så under den tiden kan man räkna med mycket eksem. Det borde dock försvinna efter den tiden. Det är inte alla detta hjälper på men för min del kan det kvitta. Det är värt ett försök! Att ha levt med det i 20 år och inte fått rätt hjälp så är man villig att testa allt, tro mig!
Om ni har några frågor eller så är det bara att ställa dom, jag lovar att svara!

Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat?

Det beror på vilket humör man är på. Inte alltid man orkar laga 3-rätters liksom. Men typ kött med någon sallad, fyllda paprikor, räksallad eller något annat mumsigt. Eller så kör man på standard tacos haha. Bakar/lagar gärna någon god efterrätt också. Annars är det chips och dippa som gäller! Haha är en liten gottegris.

Grattis pappsen!

Pappa 49, Grattis ♥

Resfeber

Fan asså, jag sitter och scrollar på Kenzas blogg och dreglar över hennes London-resa. AVIS!!! Tänk att bara kunna åka sådär en helg för att festa och shoppa lite. Nej sånt kan väl inte vi "normala" människor göra? Har ju planerat en resa med min pojkväns lillasyster men funderar faktiskt på att dra det lite längre än Stockholm.. Kanske Paris? Nej nu får jag ge mig, har redan varit i Teneriffa detta året och ska åka till ytterligare två ställen, Magaluf med vänner och antagligen Cypern eller Thailand för en romantisk resa med älsklingen. Men det hade inte suttit fel med en till alltså. Problemet är bara att det KOSTAR?! Fast vill man något riktigt mycket så ger man sig inte, inte jag iallafall.. JAG VILL RESA NU! Är så trött på detta kalla deprimerande väder som Sverige har att erbjuda i Februari månad. Vill liksom springa ute i sommarklänning och fina sommarklackar. Usch vad jag hatar att bo i Sverige ibland. Ska faktiskt söka ett jobb till nu under veckan, hoppas jag får det. Ska anmäla mig till ett bemmaningsföretag, för där är det nämligen rörliga scheman och väldigt bra lön. Och det passar ju mig alldeles utmärkt. Så vi får se hur det går med det. Hoppas hoppas hoppas. Får jag jobbet kankse man har råd med alla dessa önskningar och lite till ;) Tar ju studenten och då får man ju lov att önska sig lite orimliga saker men har man en stor släkt så går det kanske haha.
Älsklingen står i duschen och sen ska han köra hem mig för jag ska nämligen plugga hela dagen. Pappa fyller år så får stanna till och köpa en liten tårta till honom. Hehe. Är jag inte bara världens bästa dotter?
Later alligator..

Right now hos min älskling

Älsklingen ställde sig och lagade indisk mat till mig så nu ska jag äta, sen blir det mys. Sen SOVA! Det behövs efter denna lååånga kväll på jobb. Sov gott. Laaaateeer



Grattis i förskott!!

Hade en liten fika med farmor pappa och sunny idag för imorgon blir min gamla pappa nämligen 49 år. Snart 50! GAMLING! Bakade smulpaj med hallon och til det vaniljsås. mums.
Grattis i förskott pappa ♥

gårdagens historia


Dag 03 – Mina föräldrar

Min mamma heter Anita och min pappa Micke (Mikael). Dom båda är så underbara, har verkligen världens bästa föräldrar. Mina föräldrar träffades för ungefär 22 år sedan och de fick mig, sen min lillasyster. Mamma hade ju två döttrr sen tidigare, Danny och Petra. Pappa tog hand om dom och behandlade dom som sina egna döttrar. Och så är det fortfarande. Nu är dock mina föräldrar skilda och tacka gud för det för dom är så fuktansvärt olika som personer. Dock kommunicerar dom och kommer bra överens.
Vår familj har alltid varit väldigt öppen och kunnat prata om precis allt. Därför är jag väldigt nära både mamma och pappa.
Både mamma och pappa ger oss så otrloligt mycket och sätter alltid oss först, tar hand om oss när vi mår dåligt och lånar ut en axel när man behöver få gråta ut lite.
Dom stöttar en oavsett hur dumma beslut man än tar. Står alltid bakom en och hejar på en när man har det svårt. Många har sagt till mig att jag har världens bästa föräldrar, inte bara för att dom ställer upp för oss utan för att dom även ställer upp för våra nära vänner när dom behöver det. Ger goda råd när dom kan och kan dom inte det så säger dom några uppmuntrande ord. Jag har kommit fram till att jag faktiskt har dom bästa föräldrarna i hela världen! Låter lite töntigt kanske men jag har inte träffat många föräldrar som är så öppna och välkomnande. Är så glad att ni finns där för mig, jag älskar er mamma och pappa!

Just nu hemma hos lilla mig

Alltså jag älskar er töser, ni är underbara! ♥
Finns nog ingen jag har klickat med som er, ni betyder.

Fika @ espresso house

Var lite fika med töserna Sandra, Linnea, Bahar och Elina.. Sen var det shopping och sådan mys. Ikväll blir det utgång!!
Dagens outfit-bild
Byxor: Gina Tricot Linne: H&M Kofta: Lindex Skor: Skopunkten Jacka: H&M Halsduk: Zara

Dag 02 – Min första kärlek

Min första kärlek är faktikt min nuvarande kärlek, nämligen Sunny Singh. Det började som en oskyldig flirt på en teater vi var med skolan i ettan. (Första gången jag gick ettan, hehe) Sedan bytade vi nummer och jag fick en chans att lära känna denna underbara människa. Han är en jättestor del av mitt liv och kommer alltid att vara det. Han är en sån person som alltid sätter andra före sig själv. Han är så omtänksam och har ett stort hjärta. Jag älskar honom, och jag är jätteglad och tacksam över att det har varit vi i snart 3,5 år. Man känner sig så ensam när man sover ensam, för man är så van vid att honom brevid sig. Det finns inget värre än att sova ensam utan honom. Jag älskar honom villkorslöst, verkligen. Han är min andra hälft liksom, utan honom är jag halv. Det är så stark kärlek jag har för honom. Och jag känner mig säker och trygg att han känner likadant för mig. Det kommer att vara vi livet ut, jag älskar dig mitt allt! ♥

New shoes

REA på Scorett förr 999:-, nu 199:- RIKTIGT KAP!!

Dålig dag eller bara lat?

Idag har jag en sån dag när man egentligen inte orkar något.. Vill bara ligga pyamasen nerkrupen i soffan hela dagen. Känner att jag inte riktigt kan ödsla min lediga fredag på detta så vi får se vad som händer. Först och främst börjar jag med en fika istan med två vänner. Sen kanske lite shopping (svider i plånboken lite) men vi får se hur det blir med det handlade nämligen ett par skor till igår.. ja jag vet ETT PAR TILL?! Men jag kunde inte låta bli.. såå snygga till sommarens varma grillfester. Och dom var faktiskt på REA så det är ju ett litet plus eller? Nu blir det frukost, in i duschen och fixa till mig innan vi åker. Kommer upp dagens outfit, shopping och den dagliga frågan senare när jag kommer hem.. Ciao!

Dag 01 – Presentera mig själv

Jag är Annelie, en helt vanlig tjej med problem som alla andra. Detta var svårare än jag trodde.. Jag lever ett ganska enkelt och "normalt" liv, vad nu normalt är.. Som ni vet så är mina största intressen mode, smink, sång och sådant. Men det som betyder mest är familj och vänner. Jag är en sån som gör allt för mina nära och kära. Skulle gå genom eld om det skulle behövas.
Jag och min pojkvän sunny har varit tillsammans nu i 3,5 år. Läänge men älskar man någon så håller det.
Jag älskar att umgås med vännerna, hatar att vara ensam. Mina största rädslor är spindlar, blod och ja jag är verkligen livrädd för nålar.. Lite pinsamt men jag går inte till läkaren ensam om jag ska göra blodprov. Det är det värsta alltså. Både blod OCH nålar! Blir liksom illamående, svimfärdig och ja helt livrädd.
Jag läser Samhälle/Ekonomi på Kunskapsgymnasiet, jag går i trean vilket betyder att jag tar studenten detta året..WIIIHO!
Jag är 91:a så dom flesta förstår att jag då gått om ett år. Nej jag är inte efterbliven, utan för tre år sedan gick jag igenom en väldigt jobbig period i mitt liv. Detta resulterade i att skolan hamnade sist. Jag var i kontakt med både ätstörningskliniken och psykolog under en längre tid. Detta är inget jag skäms över för jag ser ingen anledning till att skämmas. Jag känner mig istället mycket starkare och friskare idag, just för att jag är så öppen om det.
Anledningen till att jag inte nämt det i bloggen tidigare är för att jag har varit så pass ny på det här med att blogga, har haft min blogg i endast 4-5 månader.
Känner mig säker på det nu och att jag kan vara så pass öppen med er. Lever lite efter mottot: "What doesn't kill you only makes you stronger".
Jag är en enoormt stor gottegris. Jag älskar allt vad har med chips och godis att göra haha. Jag har mina perioder då jag är "duktig" och bara äter ett par gånger i månaden men sen har jag de perioder där jag äter skräpmat flera gånger i veckan.
Jag älskar att sjunga, men sjunger oftast bara när jag är ensam. Har en enormt stor scenskräck.
Ja det var en liten presentation av mig. Hoppas ni fick reda på vad ni ville och annars får ni gärna skriva era frågor som kommentarer.
Puss

@ puben

Tröja: Gina Tricot Linne: Marwin Leggings: MQ Skor: Skopunkten
Linnea
Sandra
Älskling och hans 2 vänner
DJ:n som spelade på puben igårkväl
Jag och Sandra
Jag och Sammy
Är inte bara min pojkvän sötast i hela världen? Love u ♥

Goodmorning sunshines!

Vaknade för en stund sedan brevid min älskling, underbart! Nu har vi precis käkat frukost med hans familj och vi fick för oss att vi allihopa ska åka ut till ett köpcenter och kolla skor hihi, MYS. Nej nu måste jag klä på mig för vi ska åka om bara några minuter.
Puss

Ändrade planer

Linnea ringde mig precis och tvingade mig att folja med dom till en pub och dricka lite. Så jag drar med mig Sunny och hans vänner. Så det blev ingen lugn kväll för mig inte.. Åker dit en stund och ser var kvällen leder. Kanske vi följer med ut eller så blir det att åka hem och bara mysa senare. Känner mig lite som en zombie eftersom jag hade ställt in mig på att bara vara hemma och slappa i mjukis och utan smink men så blev det inte, Nej. Så får slänga på mig något ordentligt innan vi sticker. Detta får bli det sista inlägget för idag, bilder kommer upp imorgon. Hoppas ni har en mysig onsdagkväll. Puss

..

Sitter hos älsklingen och har precis käkat sjuukt god middag. Nu blir det film och mys resten av kvällen. Perfekt kväll tillsammans med min kärlek.. UNDERBART! Lär ha ont i magen imorgon efter all chips och godis, men det är det värt!

Freshness

Kände mig trött på mina låånga häxnaglar. Det är så lätt att bli blind utav längden eftersom det är rätt svårt att se när man har fransk manikyr. Är också rätt trött på den franska så från och med nu ska jag sluta bygga på och ska jag så blir det endast naturella. Eftersom längden är min egen så är det bara gelén jag bygger om. Just därför växer naglarna som ogräs men nu tog jag tag i det.
Före
Filade dom på långden, på bredden men också på tjockleken eftersom att gelén har en tendens att bli rätt tjock när man bygger på och det är inte särskilt fint och glammigt..
Efter

(Endast filade)
Lackade med ett genomskinligt lack och BAM. Klart!
Sen satsade jag på en blodröd färg till tårna. Fräscht!
Använde mig utav Mavala nr 1, Ankara.

The list

Hittade en rolig lista på Carolina Gynnings blogg som ni hittar här: gynning.net/. Tänkte det kunde vara en rolig och inspirerande grej så här i vinterkylan. Då man är lite tom på fantasi. Blir ett iinlägg varje dag som döps efter vad det står på listan. Jag börjar redan imorgon. Tycker ni detta kan vara en kul grej?

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat?
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Om det här vore min sista dag
Dag 07 – Vänner
Dag 08 – Favoritsaker
Dag 09 – Min tro eller livsfilosofi
Dag 10 – Bloggfavoriter
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig
Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig
Dag 14 – Dåliga vanor och laster
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Första kyssen
Dag 17 – Barndomsminne
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina förebilder
Dag 21 – Mina dåliga sidor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Mitt hem
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Det här är jag bra på
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Saker jag saknar
Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 – 10 dödssynder


hej solstrålar!

Vaknade uppför en stund sedan ur en mardröm.. Usch, drömde att jag var fast i underjorden och blev jagad av vampyrer som ville ha mitt blod. Öppnade ögonen och kollade ut genom fönstret.. det har snöat hela natten så allt är täckt av snö igen :( det verkar fan inte bli någon vår. Nej nu ska jag äta frukost och plugga lite innan jag ska till min älskling och spendera resten av dagen och natten med honom och hans familj. Mys! Det är så underbart att komma hem till honom, man blir ompysslad med massa te, god mat och underbart sällskap. Ska även diskrutera med hans syster för vi har pratat om att åka upp på en shopping-weekend till Stockholm. Låter inte det bara hur mysigt som helst? Dock får man ju förbereda sig en tid innan så man har chans att spara ihop till shoppingen, lär ju bli hur mycket som helst. Nu blir det rostade mackor med tonfisksallad (MUMS!) och sture ost.

Misslyckade "första videobloggen"

Jag och syster skulle försöka få till en "första videobloggen-video" för några månader sen och det gick väl sådär eller vad tycker ni? Kolla på dom så får ni se vad jag menar. Får se till att bli bättre på att videoblogga, eller ni föredrar dessa? Lite skum känsla att sitta och prata med datorn.. hhemm,  lätt att man blir lite för bekväm eller börjar asgarva.. Ja kolla på dom så får ni se vad jag menar!

So live your life

Bilder tagna med webcam (dålig kvalitet)

Sommar sommar sommar

Fy fan vad jag längtar till sommaren. Att kunna springa runt i bara shorts och linne, ligga på stranden i endast bikini. Få en solbränna av att gå ut genom dörren. Att kunna ligga ute i gräset och känna solens värme. Alla mysiga sommarkvällar med vännerna. Grillningar och strandfester. Nej jag tror jag går i ide nu och vaknar lagom till värmen har kommit.

deeeeg

Resten av kvällen blir det deg i soffan med pappa och syster. Blir film och mys, vi börjar med Gullivers Travels. Blir kanske några inlägg under kvällen annars får ni ha en myysig tisdagkväll. 

I brist på annat

Fiskbensfläta

Middag med familjen


two casuals

Jeans: H&M Linne: Monki Kofta: Gina Tricot Mössa: Carlings Blommiga vårskor (vet inte varifrån)
Jeans: Gina Tricot Tröja: Gina Tricot

Första dagen AV LOVET

Verkligen underbart att göra absolut ingenting. Behövde verkligen en vecka ledigt just nu. Varit sjuk mycket sista tiden så har en del att ta igen. Det blir väl en och annan plugg-dag nu under lovet.
Nu är det Top model på TV så nu har jag inte tid för bloggen höhö.

gutten morgen

Nu blir det shopping, dock inte sån shopping man gillar utan jag och pappa ska åka och handla mat till ikväll. Alla systrarna kommer hit med pojkvänner på mat, prat och lite krök. Nu måste jag springa. Puss

Natti natti från oss

Nu ska jag och min syster snart gå och lägga oss, dummat oss lite med camen så nu är vi trötta haha. Gick ut och joggade en runda i morse när älsklingen sov. Vaknade 10 och kunde inte somna om så tog en runda på 40 min och handlade bullar på vägen tillbaka igen. Har inte tränat på ett par månader så nu har jag fått träningsverk. Imorgon ska jag försöka få med Danny ut på en runda. Tror ni jag lyckas?

Om jag vann pengar..

Stod och lagade mat innan när pappa hade nyheterna på TV:n och allt dom pratade om var den här mannen i helsingborg som vann 124 miljoner kronor på lotto igår. Helt sinnessjukt alltså. Vad hade ni gjort om ni vunnit den summan? Jag hade köpt vars en gård till mina föräldrar, gett alla i min familj vars en del, skänkt bort en del, köpt bil till mig och min älskling.. typ en audi r8 kanske? Sen hade jag köpt mig ett STORT SLOTT där jag hade bott med min prins (Sunny då såklart) med 2 olika walk-in-closets.. en för kläder och en för skor, hehe. Sen hade jag rest jorden runt och köpt mig en sommarstuga någonstans i världen där gradvisaren inte går under 30. Thailand kanske? Eller så hade jag köpt mig en ö i närheten av någon fin stad i bahamas eller något. Hur jävla nice hade det inte varit? Ooh blir helt röd av avundsjuka nu. Får se till att köpa mig en vinstlott snart alltså. Stora drömmar kostar haha.. iallafall mina.

Vårens och sommarens måsten!

Skorna är ifrån:
H&M .......................................Zara
H&M...........................Have2have.se

Hos älsklingen

Har varit hos älsklingen hela dagen och hjälp honom möblera om hela sitt rum. Blev jättefint och väldigt stort. Det behövdes faktiskt.. var damm ÖVERALLT!
Så nu blir det middag och sedan filmkväll med pappa och systrar.. Kommer väl ett och annat inlägg under kvällen men just nu har jag inget intressant att säga ändå.
Puss

Barnkalas

Så söta prinsessor Amrit och Kayna
Min lilla sötnos Kayna
Älskling och hans kusin
Sunnys kusin
Älskling och hans kusin
Vi

Grab my crotch, wear my hat low like yo

Nyss varit ute och joggat en runda. Skönt! Har varit ett låååångt uppehåll (varit för lat för att gå ut och jogga i snön..) Men fan vad skönt det var alltså. Kom hem från älsklingen, slängde på mig mina joggingkläder och skor satte i mp3n i öronen och sprang ut i solen. Spelade Jessie - Do it like a dude. Riktig pepplåt. Nu blir det ett fullspäckat schema:
Farbror fru fyller år (Kalas)
Hämta Kayna för Sunnys kusin fyller år (Kalas)
Lämna Kayna till mormor
JOBB!
Så ser min kväll ut, vad ska i göra idag?
Nu blir det en snabbdusch för om 45 min ska jag vara hos min farbror.
Puss

Outfit @ work

Body: New Yorker
Jeans: H&M
Skor: Skopunkten
Skinnjacka: H&M
Pälsväst: Gina Tricot
Halsduk: Zara

Yesterday, all my troubles seemed so far away


Städdag

I full gång
Hur mycket får plats i en garderob egentligen?
Ännu mer stök
Syrrans punkartider?
Shoeoholic? Det värsta är att det är typ en tiondel av alla skor jag äger.. Inte bra för plånboken..
Tog en paus från städningen och bakade en smulpaj med hallon ur receptboken SANQ's mumsigheter.
Muums!
Bjöd Kattis och pappa på fika innan det var mer städning på schemat
Systers garderob: Fint det blev..lite ordning och reda
Min garderob: Fullsmockat och välorganiserat.. (Fick hänga lite kläder i syrrans också så jag skulle få in allt. Jag ska skaffa mig en walk-in closet en vacker dag!)
Hittade en jättesöt liten plånbok/kameraväska/vad man vill-väska i äkta mocka när jag var uppe i städningen, blev så glad när jag fick syn på den söta saken.

En miljon tack!

Det hade verkligeninte suttit fel med en miljon på kontot just nu.. eller varför inte en miljard när jag endå är igång.. Nej asså jag börjar bli sjukt stressad över min ekonomi för tillfället. Har liksom riktigt många projekt att spara ihop till detta året. Jag har inte nämt det på bloggen tidigare eftersom den ena var en hemlighet för min älskling (men han klurade ut det på egen hand). Detta året den 7 Juli fyller min älskade 20 år, och den 20 September firar vi 4 underbara år tillsammans. Så tänkte överraska honom med en resa till ett varmt, romantiskt land någonstans långt bort från alla bekymmer. Det var jättemysigt på Teneriffa men det är mer ett familjeställe. Funderar på Cypern, Rhodos eller kanske Thailand? Ah det är verkliggen svårt att välja för det finns såå mycket som lockar. Iallafall så måste jag jobba röven av mig för att kunna ha råd med allt det som ska göras under 2011.
Det andra är en resa som jag ska göra i sommar med fyra av mina vänner, vi ska nämligen spendera en del av sommaren i Magaluf (!!!), det ska bliså himla roligt. Speciellt eftersom jag har kommit dessa tjejer väldigt nära de senaste tre åren. Har gått i samma klass med dom sen ettan på gymnasiet. Så kan liksom inte tänka på ett mer perfekt sätt att fira att vi tagit oss genom dessa tre åren, än en partyresa. Ska bli så himla skönt alltså.
Sen är det mycket annat som ska fixas med.. Studenten, Skor, Kläder och så har jag ju även bestämt mig för att börja designa kläder igen (självklart på fritiden) och det tar ju så mycket tid och det kostar endå en hel del att köpa tyger osv.. sen funderar jag även på en ny symaskin eftersom jag tycker mammas är alldeles för komplicerad.
Så ni ser att jag behöver en miljon.. Nej men får väl bara jobba, jobba, jobba!  Vad gör ni när ni när pengabehovet ökar enormt? Funderar på att städa ut min garderob och ha en lite bloppis. Hade ni tyckt det var kul?
Magaluf

Hjärndöd?

Har verkligen ingen fantasi what so ever så jag återkommer med ett inlägg när jag har n¨got att skriva.

nightynight

Gick hem till mamma en stund och mös och snackade skit med mina systrar och mamsi såklart. Och nu har jag varit på middag hos älskligen eftersom hans bror som fyller år idag, grattis! Så vi åt en fruktansvårt god middag och bara tog det lugnt. Är ledig imorgon så då bir det massa bloggande istället. Vissa dagar räcker tiden bara inte till.. Nu ska jag sova faktiskt, ögonlocken känns väldigt tunga. Sov gott, Puss.

On the first page of our story, the future seemed so bright..

Satt på bussen och fick en överväldigande känsla av att jag skulle slita fram min keyboard och sjunga lite.. Mysigt att sitta i ensamhet och få ut sina känslor. Låter kanske lite corny för er men det finns verkligen inget bättre sätt att få utlopp för sina känslor än att sjunga. Jag älskar det och blir liksom glad av att sjunga.. Har ni inget speciellt som gör er bara sådär lyckligt glada?

HJÄLP!

Var faaaaasiken kan man hitta bra och billiga second hand butiker i malmö.. bara jag som har problem med detta eller? Man läser så många bloggar där dom hittat massa fina saker på second hand men problemet är att affärerna har gått upp rök!? Myrorna är just inte direkt att hurra för liksom.. SKulle vilja hitta en lite mer "sofistikerad" affär än myrorna.. Lämna gärna en kommentar om ni har några tips. Tack!
Puss

Video

Syster bjuder mig och mamma på en lite annrolunda föreställning. You just gotta love her! ♥

AAAJ

Jag bara är så underbart klumpig.. Finns verkligen inget bättre än att bränna sig på en stekvarm plattång med typ 1000 grader. Mitt på handen också.. Snyggt!

Yesterdays outfit - H&M

Jeans: H&M
Skjorta/Blus: H&M
Kofta: H&M
Skinnjacka: H&M
Pälsväst: Gina Tricot
Halsduk: Zara
Skor: PB Zone
Ser helt död ut, pollenallergi..

Adding to the collection

Hämtade ut två paket ifrån Nelly idag. Dessa två söta sommarskor låg i lådorna. Funderar på att ge dom tan-färgade till Kattis, dom är en aning förstora för mig men man hade säkert kunnat fixa det med ett inlägg..tror jag. Får se hur jag gör.
I paketet låg bla annat dessa svarta kilklackar nedanför. Sjukt snygga i verkligheten. ADAIR och dom kostade 99:- på Nellys REA. Dock är dom lite hårda i kanterna så måste gå in dom innan dom ska användas.
Här nedanför ser ni de tan-färgade jag nämde däruppe. Dom heter Zink och kostade 169 :- verkligen värt priset men dom var rätt stora i storleken. Annars skitsnygga.

New shoes

Moster köpte skor jättefina skor som visade sig vara för små, äkta skinn och väldigt lyxiga (om man nu kan säga så? haha) 1800 danska kostade dom och dom kommer från märket PB Zone i Danmark. Så dom fick mamma med sig hem när hon var över i Köpenhamn hos moster i måndags. Testade dom och dom satt som en smäck!! Kuligt. Blev jätteglad. Tack Anne ♥
Snygga detaljer

Party on a tuesday

Jag
Födelsedagsgrisen Lullu
Kattis Sara och Nikki
Hell yeah!
Röda ögon.. POLLENALLERGI!!!!


Kindergardenteatcher? Haha
Kattis och Molla
Ehh?
Freeesh :D
Kvällen slutade med övernattning hos min älskling. Hade en jätterolig kväll. Tack Lullu och grattis igen!

Myspys

Fick en överraskning när jag kom hem till mamma igår. Mamma och Kattis hade bakat mumsiga Amerikanska pannkakor och dukat fint till mig. Så himla söta! Känns så mysigt och speciellt när dom gör såna gulliga saker för en. Det är en liten sak men det blir så stort för en och man uppskattar verkligen det. Så söta ni är, love you! ♥ Älskar ni inte bara när man blir överraskad av såna fina gester mär man behöver det som mest? I know I do hihi.

Valentine's outfit

Body: Bik Bok
Byxor: New Yorker
Skärp: Teneriffa
Armyboots: Skopunkten
Halsband: Bergskristall av mamma
Ringar: Vanliga plus 1 från Teneriffa

Alla hjärtans dag

Bröjade dagen med skola om vanligt, skönt med sovmorgon! Sen mötte jag upp Kattis i stan för lite shopping och fika (dvs Mcdonalds). Sen åkte jag hem till äksklingen ich mös med massage och sådant gullegull. Nu har vi precis varit och hyrt film och handlar en stooor påse godis.. Nu blir det mys resten av kvällen.

Glad alla hjärtans dag

Happy valentine's day allihopa. Hoppas ni har en underbar dag. Det ska jag iallafall ha tillsammans med min älskling. Vi har bestämt oss att ta dagen som den kommer. Blir aldrig bra utav att planera dagen in i minsta detalj. Så nu ska jag käka frukost och sen fixa mig till skolan. Puss

Puss & godnatt


Inspiration

Har suttit här och kollat massa mönstertidningar med mamma nu i flera timmar. Har fått såå många ideér om kläder och väskor jag vill sy. Så nu under veckan ska jag och mamma åka till tygaffärer och kolla tyger och få lite inspiration. Det är så mycket roligare och annorlunda med kläder man själv designat och sytt. Det blir så personligt och man kan verkligen vara stolt över dom. Är det något jag hatar så är det att ha likadana kläder som alla andra.. därför passar det mig riktigt bra. Studentklänningen får komma i första hand eftersom den måste vara helt klar och perfekt tills den 10:e Juni. Mamma har en massa mönstertidningar från 1980 och där finns så mycket fina och häftiga saker som man inte ser nu för tiden men som jag jättegärna skulle vilja ändra om lite och sy upp det. Hur coolt hade inte det varit? Vad tycker ni om att sy egna kläder?


update

Snart ska älsklingen hem så då går jag till mammsi med cheesecake och förbereder på myyysig filmkväll med syster och mamma. Så skönt med slappdag! Håller för övrigt på att ladda ner massa musik, men vilken tid det tar?! Jaja det är väl värt det. Tar med mig datorn till mamma för att hon ville ha bilderna från resan och det hade blivit väldigt många USB-minnen kan jag ju säga så skickar över dom istället. Så det blir väl kanske ett par inlägg under kvällen också. Nu ska jag mysa med älsklingen innan han ska gå.
Puss

Birthdayparty

Kvällen började med tjejmiddag hos Veronica (födelsedagsgrisen). Vi käkade massa god mat, det blev tapas och massa champange och vin, Mums. Och hade allmänt mysigt bara. Var så skönt att vi alla 4 var samlade igen, så som det alltid varit. Ni betyder jättemycket tjejer, det ska ni veta.
Jag och Nicci
Födelsedagsgrisen
Presentöppning
Söta presenten från mig.. olala
Sen bakades det nougattårta med hallongrädde
Linda
Caroline och Linda
Sen var det dags att gå hem. Valde att inte följa med ut för jag var så trött att jag höll på att dö. Kände mig lite hängig så jag hade ändå inte varit något trevligt sällskap. Så vi åkte hem istället runt ett-tiden, och så fick jag en överraskning när jag kom hem. Av att älsklingen väntade på mig här när jag kom hem. Han hade åkt hit och suttit och snackat med pappa och hans vänner. Så underbar han är alltså, överraskar alltid en med såna gulliga gester. Love u

yesterdays wrapping

Tubtop body: Bik Bok
Byxor: Bik Bok
Skor: Nelly
Örhänge: Indiska
Skinnjacka: H&M
Halsduk: Zara

baka baka kaka

Citroncheesecake med digestivebotten.
Recept: Ur SANQ's mumsigheter

Öppet hus - Kunskapsgymnasiet

SANQ's mumsigheter
Fick ändå sålt att par stycken så det var positivt. Det var en rolig uplevelse att få stå framför folk och berätta vad vårt företag handlar om och vad vi gör osv. Roligt att höra positiva responser.

Yesterday

Tröja: Gina Tricot
Strumpbyxor: MQ
Skor: Skopunkten
Bröt av det sötsöta med armyboots och tight ponytail.

Grattis på födelsedagen hjärtat

Idag blir den här söta blondinen 20 år gammal. Grattis Grattis gumman ♥

Hemma igen

Nu är jag äntligen hemma igen, pappa hämtade upp mig vid skolan vid 12 så åkte vi och handlade. Jag har bestämt mig för att baka cheesecake tills ikväll som ska med till Veronica som fyller 20 idag HURRA HURRA! Så det står bakning på schemat härnäst..

Info

Nu beger jag mig til skolan! Bilder kommer upp senare när jag kommit hem. Tiden för Öppet hus är mellan 10 - 12. Så ni är varmt välkomna till Östra varvsgatan 13 B ute i västra hamnen, inom den tiden. Ha en underbart mysigt och solig lördagmrgon hihi.
Puss

Hittade lite saker..

..bland annat present till min sötnos Veronica som fyller år imorgon. Men vad säger jag inte haha.. Sak som alltid uppskattas i varje fall, så mycket kan jag säga. Och så tänkte jag testa såna Clear-up stripes som ska ta bort porer och orenheter i ansiktet. Får se om det funkar.. är lite skeptisk till såna saker. Hört att man får mer om man använder såna stripes men what the hell, det är värt ett försök. Ikväll blir det jobb som vanligt, och imorgon klockan halv 10 ska jag till skolan med två tjejkompisar för att stå på öppethus och sälja våra färdiga produkter utav recepböckerna. Wiihoo.. är så glad att vi kommit så långt!

I got the sun in my pocket änd the moon in my hand

Linne: H&M Kofta: Gina Tricot Leggins: Vero Moda Stövlar: Scorett

Vero Moda Tävling

Ni som gillar Vero Moda eller helt enkelt bara vill vara med och tävla för att se om ni har turen på er sida kan kolla hitåt.

1:a pris är ett presentkort på 10 000 kr

2:a pris är ett presentkort värt 2 000 kr

3:e pris är ett presentkort värt 1 000 kr.

Med dessa presentkort kan ni handla hejvilt på alla olika Vero Moda-butiker. Tävlingen hittar du på http://veromoda.feber.se/. Där går ni in och följer instruktionerna precis så som det står så är du med och tävlar om dessa grymma priser. Tävlingen avslutas  den 17 februari klockan 23.00. Och vinnaren publiceras på samma hemsida den 1 mars. 

Read more: http://veromoda.feber.se/#ixzz1DdNNaZb7


I min morgonrock

Godmorgon gott folk. Här sitter jag i min morgonrock och myser med en kopp te. Vaknade typiskt nog av mig själv för ungefär en timme sen. PÅ MIN LEDIGA DAG?! Typiskt.. Men jaja gick inte att somna om så fanns ingen mening med att ligga kvar i sängen. Nu ska jag käka frukost sen sticker jag och solar och även lämnar ett paket på posten. (Måste ju byta dom från Nelly som var för små) Sen åker jag in och träffar mina vänner i stan för lite shopping och planering av resan till sommaren, MAGALUF here we come!!
Ojsan såg nyss på bilden att min brun-utan-sol verkligen har fungerat under natten.. Inte blek längre iallafall haha. Men det blir ändå en runda till solariet. Ni vet ju hur brun-utan-sol fungerar.. går bort efter bara ett par dagar. Hörs sen puss.

Kvällen hos mamma

Först var det vaxning som gällde.
AJ AJ AJ! det gör satans ont men det är värt det. Har så känslig hud i armhålorna så när jag rakar mig blir mn hud jätteirriterad och öm. Så därför testade jag mig fram till att vaxning var det bästa för mig. Ett bra förslag om du känner igen dig. Testa först på ett litet ställe och se så att du verkligen klarar av det och inte blir ännu mer irriterad för det kan ju hända.
Sen kände jag mig blek och tyckte all färg från Teneriffa försvunnit så jag kletade på massa brun-utan-sol i ansikten och på överkroppen. Ska ju ut på lördag så måste vara lite fin höhö

Winterdarkness

Tröja: New Yorker
Stickad kofta: Lindex
Jeans: Gina Tricot
Mössa: Carlings
Halsduk: Gina Tricot
Sitter och käkar middag nu sen ska jag till mamma igen för att vaxa mig och även en liten mysekväll väntar. Ha det så mysigt så länge. Puss

I full gång

Tack för hjälpen underbaraste mamma! ♥
Med papper upp till öronen.. Mycket pyssel
Fick en bild på mammas söta blomma och även ljuset hon köpte igår.
Allt klart! PHU
Smygtitt på smaskigheterna

Hejsan kära bloggen

Nu sticker jag till mamma för vi har en del att diskutera angående studentklänning och så sen ska hon hjälpa mig med mimna receptböcker och hon ska även vaxa mig.. Vad hade jag gjort utan min mamma. Klickade precis hem de nya skorna efter en massa om och men.. Nej gott folk nu ska jag bege mig! Kommer väl förhoppningsvis upp en Todays outfit senare också och kanske en liten smygtitt på böckerna.. Njaa, vi får allt se. Ska iallafall stå på öppet hus på skolan nu den 12:e alltså LÖRDAG?! Japp ni hörde rätt. Där får vi en chans att sälja våra recept och även förklara vad ett UF-företag är för något. Nog om det nu..
Ciao

Byxorna som kallas pajasbyxor

Enligt min pappa är detta pajasbyxor. Han tycker dom är fruktansvärt fula. Just dessa använder jag som pyamasbyxor, inte för att man mycket väl kunnat använda dom ute men har bara aldrig riktigt gjort det. Älskar denna passform och stil på byxor. Man ser kanske lite större ut än vad man egentigen är men dom är så underbart sköna så det är värt det.
Just nu sitter jag med kli i fingrarna när jag scrollar ner på Nellys skosida.. Tänkte ju att eftersom jag ska skicka tillbaka dom svarta som jag fick hem förra veckan, så kan jag ju beställa skor för samma pengar. Nelly brukar klydda när det gäller återbetalning så det är lika bra att fylla upp beloppet igen. Hittat två par iallafall för samma pris så det blir väl kanske att beställa hem dom istället..

UF-företag

Idag har vi blivit helt klara med alla recept osv. Nu ska vi bara skriva ut dom och skära till dom till rätt format. Det har varit ett jäkla jobb men det blev hur snyggt som helst. Lätt värt tiden. Nu har vi något vi frmställt på egen hand att vara stolta över. På lördag den 12:e ska vi stå på öppet hus på vår skola och sälja våra receptböcker och om vi hinner ett litet provsmak också.
Så vi håller tummarna på att detta går bra. Hittills har allt gått oväntat bra. Fick en oemotståndlig deal på själva böckerna som vi bara var tvugna att ta eftersom vi gav 22kr/st jämför med det andra alternativet 25 st/ 3000kr så det var helt klart en vinnare. Nu ska vi bara bli klara med receptböckerna, sälja dom och sedan skriva en årsredovisning sen är vårt UF-år slut. Känns tråkigt att tänka på att det snart är slut. Vi har haft mycket roligt inom vårt UF och det har gett oss en enorm erfarenhet vad gäller egenföretagande och ekonomi.

Ciao

Pappa ringde nyss och nu ska jag ner till centrum för att möta honom. Måste nämligen hämta ut lite mediciner nu inför pollensäsongen haha. Jiipi! Nej nu måste jag springa.
Puss

Shopping inför helgen

Byxor:
REA Bik Bok 99:- , förr 399:-
Byxor:
Gina Tricot 199:-
Vit body från BikBok 129:- , letat efter ett vanlig vit tubtop linne men det finns verkligen ingenstans. Så det fick bli en vit body i tubtop istället men det går lika bra det.

Diverpants

Jeansjacka: H&M
Oversizelinne: Monki
Diverpants: Kappahl
Armband: H&M
Till det hade jag armyboots från Skopunkten, skinnjacka och stor stickad halsduuk.

Bildresumé från idag

Älsklingen kom till mig sen åkte vi till farmor och åt middag där. Det blev god kycklingsallad bland annat.
Kattis sötnos Lova

Bykrogen

Igår gick jag danny kattis och molla till bykrogen här i oxie och bara tog det lugnt. Innan des lagade jag en jättegod middag. Det blev pepparbiff, klyftpotatis, ugnsbakade sparris, bearnaisesås och sallad. Bjöd ner mamma också så det var en riktig familjemiddag hehe.

Phhuu

Har suttit med telefonen i örat i en halvtimme och lyssnat på tanten som räknar neråt... din placering i kön är nummer tio, din placering i kön är nummer nio.. Det är det värsta jag vet, att vänta på att få komma fram. Ringer nämligen vårdcentralen för att förnya recept. Pollensäsongen har ju dratt igång nu så måste vara förberedd. Lite jobbigt att vakna upp med ögon som golfbollar. Var även tvungen att ringa till tandläkaren och diskutera lite fakturor osv. Massor som ska tas hand om när man blivit vuxen :(

I wish you could look deep into my eyes and realize that you are the one i want to spend the rest of my life with. But you can't so i hope you take my words for it. Cause' you really are the one for me.


Måste ha, måste ha, måste ha!

Båda är från Gina Tricot
Till vänster: Sydney jumpsuit 299 kr. Till höger: Alexa pants 199 kr.

Shopping med mamma

Åkte in till stan igår med mamma och köpte en present till henne som blev så glad över. Nämligen en hårförlängning haha. Hon ville ha mer fyllighet i håret och då tyckte jag att vi skulle åka in så hon fick kolla runt lite och testa hur det kändes och blev helt föälskad när hon fick satt i den. Hon fick inte ner leendet haha. Enda saken var att hennes eget hår var längre än själva förlängningen så ska klippa hennes hår idag så det passar till den. Jag var ute efter ett par byxor ifrån H&M men när jag väl fick dom på satt dom inte alls smickrande. Såg liksom tjock ut. Så det blev inga byxor men har hittat ett par byxor ifrån Gina Tricot som är skittuffa så det får vl bli dom. Ska nämligen på min barndomsväns 20-års dag på fredag så måste ha en outfit innan dess. Så blir väl en runda till stan imorgon efter skolan. Iallafall åkte vi till affären och handlade med oss det jag behövde till min matlagning. Gjorde en mumsig middag igår. Höhö.
Jag och vackraste mammsi
Älskar dig mamma ♥

Gårdagens outfit

Tröja: New Yorker
Leggins: Vero Moda
Skinnjacka: H&M
Skor: Skopunkten

I'd catch a granade for you


I reached the city steps tonight..

Började kvällen hemma hos Danny med förkrök sedan gick vi till puben eftersom att.. JAG VAR LEDIG! Inte ofta det händer gott folk, det vill jag lova.
Danny
Christoffer och Alexandra
Danny och kattis
På Puben
Danny Squirrel
Jag och Danny

Back in black

Fredagens outfit
Body: New Yorker
Leggins: Gina tricot
Skor: Nelly.se
Nitarmband: Guldfynd

I'm singin' in the rain..

Tror jag väckte hela huset när jag stod och sjöng i duschen haha. Vadådå?? Klockan är mycket och det är dags att gå upp för idag är det en strålande dag med regn och mulighet.. Finns inget finare? Ser ut som om det blir gummistövlarna från viking som sitter på fötterna idag. Nu blir det frukost sen stan med mammsi, ska nämligen handla lite kläder och present till mamma men hon får följa med själv för det är lite svårt det där med att få hårförlängningen i samma ton som hennes egna hår. Så det blir ingen direkt överraskning utan hon får själv vara med och välja. Blir nog bäst så endå! Nu ska jag fortsätta ladda ner låtar till mobilen och käka min frukost..
En mycket osminkad Annelie med turban..

Frånvarande

Mycket har hänt och hållt igång denna helgen, inget negativt alls men bloggen fick komma lite åt sidan. Kände att det var dags för lite lugn och ro.. Ja iallafall blir det mys nu med danny, kattis och molla. Bilder från helgen kommer upp imorgon förhoppningsvis.

Singin' for myself

Sitter här och sjunger för mig själv och snart kommer syster hit för jag ska fixa hennes hår. SJälv funderar jag på att fixa ett stort svall av kryll. Haha det lät lite konstigt men om jag bestämmer mig för detta så kommer det upp ett inlägg/en tutorial om detta senare. Nu ska jag snabbt hoppa in i duschen. Senare ikväll blir det jobb som vanligt  och ev. utgång efteråt.
Nu kom lillasyster in med sin lilla råtta haha.. nej hon har en supergullig Prasky Kyrsarik som hete Lova. Gulligt att hon blir så glad att hon inte vet vad hon ska ta sig till varenda gång hon kommer hit.

Godnatt gott folk, see you tomorrow


party of three

Blev riktigt glad när jag öppnade paketet och fick se dessa supersnygga skor.
Satt som en smäck och blir skitsnygga till ett par snygga jeans och ett linne på sommaren.
Riktigt snygga och bekväma pumps.
Dessa blir det dock att skicka tillbaka. Dom var alldeles för små. Ska se om det finns en större storlek annars får det vara tyvärr.. dom var verkligen skitsnygga.

Busy day

Började dagen med skolan som vanligt. Sedan blev det lite shopping med syster. Sen åkte vi hem till Oxie och gick och handlade lite till mysekvällen som vi ska ha ikväll. Och så passade jag på att hämta ut mina skor som kommit. Så traskade hem med ett jättepaket och sedan kom farmor och nu har vi precis ätit en god middag. Nu ska vi bara ta det lugnt lite tills farmor ska hem sen ska vi kolla på film och mysa. Visar skorna om en stund.

Goodmorning sunshines

Vaknade på minst sagt fel sida idag, vaknade av ett samtal från min älskling som i vanliga fall gör mig glad.. Men samma sekund som jag öppnade ögonen insåg jag att jag försovit mig idag IGEN. Asså jag undrar exakt hur mycket jag hamnat efter med tanke på att jag har försovit mig typ varje dag.. Så idag blir det att prata med lärare och se vad jag behöver ta igen. Jag och ett par tjejkompisar ifrån min klass funderar på att avstå från kryssningen med skolan och satsa på en resa till magaluf istället. Låter väldigt mycket bättre tycker jag! Krockar dock med en sak som jag planerat ett tag nu.. men vi får se hur jag gör.

Sleep tight

Nej nu ska jag gå och sova, godnatt!

Different poses, different personalities


Uusch

Mår riktigt illa, gjort det nu i någon timme. Ska hälla i mig massa vatten och sen ska jag bara vila. Blir en lugn kväll hemma. Funderar på att anmäla mig till en sak.. men vet inte riktigt om jag har mod till det. Något jag tänkt på ofta och många har sagt att jag borde men är rätt blyg av mig så vet inte hur det hade fungerat riktigt. Men vi får se om jag tar mig i kragen och får det gjort eller helt enkelt skiter i det.. Sjukt roligt skulle det vara.

Shoes

Hittade tre par skitsnygga skor hos Nelly.se nyss och bara kände hur det kliade i fingrarna haha. Nej men velade fram och tillbaka om jag skulle beställa dom och det gjorde jag :) Så sjukt snygga skor.. Passar bra till både långa stuprörsjeans, shorts och kjol. Riktigt snyggt till bruna bara sommarben. Eller vad tycker ni? Bootsen såg jag på Kenzas blogg och fell in love. Riktigt söta och tuffa boots, so my style!
Bootsen: Hard rock boots 399 kr
Ankelstövlarna: 299 kr
Beiga: Nelly Shoes Lamia 259 kr

Allt annat än intressant..

Pappa hämtade upp mig vid 5-tiden så drog vi till City Gross och handlade mat och så sen körde han mig hem till Sunny. Har bara tagit det lugnt och myst idag faktiskt. Hans mamma lagade underbar indisk mat som vanligt haha.. Skulle kunna äta indiskt varje dag faktiskt, så himla gott med grytor, bröd och såna mumsigheter. Plus att det är så nyttigt också. Nu har vi precis kollat på film. Ska gå och lägga mig nu när som och mysa en stund innan vi ska sova, för imorgon blir det upp tidigt för det är skoldags.
Puss

Restaurangbesök

Först möttes alla upp på Restaurang Möllan för en drink men det var så sjaskigt så sedan fortsatte vi vidare till Mascot för middag. Alla beställde plankstek haha, riktigt gott!
Allihop (Oj vad Sunny ser arg ut)
Systers pojkvän och jag
Lite fotogenisk är han ju..?
Jag och syster
Planksteken (På tallrik?)
Shottajm
Syster mamma jag
Sedan kom Maria och det blev en hel del pussbilder..
Mamma och moster (födelsedagsgrisen)
Puss
Puss
Puss
Maria och jag
Moster och jag
Hon fick den efterlängtade paraplydrinken
Molla
Skulle vinka av Moster vid tåget..

Veckoschema


talking

Nu sitter jag här och känner mig orolig.. Har en massa saker som ska fixas.. Födelsedagspresent till mamma och syster, alla hjärtans dag-present till älskling, uuuuhhg.. blir så stressad av att inte ha mitt bankomatkort. Känner mig helt hjälplös :O Men det kommer förhoppningsvis denna vecka. Har ni förresten några förslag på alla hjärtans dag-present? Har ingen aning.. efter 3,5 år så har man liksom gett varandra allt i princip. Han önskar sig en klocka.. så vi får se om det blir något i den stilen. Ska faktiskt göra upp ett veckoschema.. behövs verkligen!!

Car pics

Bilder från gårdagens shopping, som förövrigt slutade med väldigt liiite shopping för min del. Var inställd på att löpa ett par vanliga vita Converse men dom fann inte i min storlek så det blev inga igår. Utan fick springa till min nagelbyggare och fixa naglarna när jag knäckte en och det gjorde så fruktansvärt ont.. Bilder från middagen kommer lite senare.
Jag Sunny Danny och Petra

RSS 2.0