Ego

Eftersom att jag just nu sitter på jobb och handskas med arga tanter och gubbar så bjuder jag på lite ego-bilder från mina blonda tider. Wää saknar det lite faktiskt men det bruna har börjat växa på mig, dock vill jag ljusa ner det lite eftersom att det är väldigt mörkt i längderna och ljusare vid rötterna.

Tidig morgon

Blev inget bloggande igår kväll. Blev film och så kom älsklingen och mös med oss sedan åkte vi hem till honom och umgicks lite med hans mormor och morfar som åker tillbaka till Indien imorgon :/ Tråkigt men vi ska åka och hälsa på dom snart! KUL! Har alltid velat åka men det har aldrig blivit av och nu när man lovat så blir man tvungen, ser fram emot det. Idag gick jag upp 2 timmar tidigare så att jag förhoppningsvis kan börja 10 och sluta 6 istället för ikväll är ju då sista kvällen med dom så det ska bli en liten avskedsmiddag och sånt mysigt och det vill jag ju absolut inte missa. Så åker in 2 timmar tidigare så får vi se hur det slutar. Nej nu ska jag gå och hoppa på älsklingen och se till att sömntutan vaknar. Dags för frukost! Ha en superfin dag alla läsare.
Bjuder på en bild av min älskling och hans kusin, sötnosar!

Dagens ärenden..

Spenderat dagen med pappsi, danny och kattis. Var en runda på Willys och handlade mat och sådant tråkigt, inget kul alls. Nu lagas det mat och städas för fulla muggar. Ska även färga mitt hår efter maten. Färgen har gått ur i topparna och det är inte snyggt och har även en utväxt så det känns som att det är dags. Var ju dock ändå 1 månad sen det färgades sist. Ska försöka ljusa ner det ett par toner så att det matchar min egen hårfärg lite bättre så det inte behövs färgas så ofta. Ni får se resultatet senare ikväll. Blir även mysekväll sedan och sådant mys så vi hörs sen, ciiiao.

29/11-2011

Godmorgon allihopa, sovit gott? För det har inte jag. Vaknade upp vid 5 i morse av att jag mådde piss, kände feberfrossa och hade ont i hela kroppen. Jäkla skit också, sitter just nu med luren i örat och jagar läkartider. Mitt immunförsvar ligger verkligen på 0 just nu. Måste se till att komma till läkare och ta prover och se vad som är fel. På två månader har jag varit sjuk typ så där 3-4 gånger?!?!
Och varje gång jag är sjuk så innebär det sjukdagar vilket inte alls är bra och det är så fruktansvärt tråkigt att gå hemma. Men sen å andra sidan så vill jag inte heller gå till jobb och smitta ner mina kollergor. Men nu har jag placering nummer tre så får hoppas att dom kan klämma in ett litet besök till mig.
Annars blir det bara att stanna hemma och vila idag och hjälpa pappa med tvätten. Kan ju ändå göra lite nytta när jag är hemma. Vi hörs lite senare!
Bjuder på en sommarbild så länge..

Natti natti

Så nu hoppar jag och älsklingen i sängen för det är en tidig morgon imorgon. Ska upp och ringa ett par samtal tidigt så får se till att vakna i tid. Lyckades släpa med min älskling hem efter jobb.. glad tjej! Först käkade vi god indisk mat hemma hos honom sedan åkte vi till mig och umgicks med systrarna och mammsi ett tag och nu ligger vi i sängen här hos pappa och ska mysa och sova, underbart! Känner mig krasslig i halsen så hoppas på att det går över under natten. Inte kul att vara sjuk heeeela tiden. Hade liksom värsta hostan för några veckor sedan. Och nu är jag sjuk igen, love it liksom. Nej nog om det nu ska det nannas. Sov gott allihopa.

Newyear-dresses

Har slängt ihop ett litet collage med nyårsklänningar. Hittade en del snyggt men vet i sjutton vilken typ av klännning jag vill ha. Den guldiga från Victorias secret är ju lite to die for. Men sedan är dom simpla ifrån Nelly också väldigt söta. Hmm what to do, what to do..
Vilken tycker ni är snyggast?

Todays outfit

Idag körde jag på:
Jeans: H&M
Linne: H&M
Kofta: Lindex
och mina svarta skinnstövlar och skinnjacka till det.
Vad tycker ni om hårfärgen? :)

Jeffrey Campbell Lita

Nu har jag efter många om och men klickat hem dessa skönheter. Nu får det bli stopp på julklappar till mig själv haha. 3 par skor på två dagar, skämmer bort mig själv lite väl nu tycker jag! Klickade hem dom från Bubbleoom.se och direktlänk har ni här. Tyckte det var lite roligt att Nelly.se ville ha närmre 1700 kronor för dessa medan Bubbleroom.se sålde ut dom för 1399 kr. Dock hittade jag en rabattkod: tidning05 som ger 100 kr rabatt. Så logga in och skriv in den i rabattkods-fältet så får ni rabatt och dessautom har dom även fri frakt när ni handlar för över 800 kr. Så ni sparar en del pengar när ni beställer via Bubbleroom.se. Nej nu ska jag slappa lite framför TV:n och käka frukost sen bär det av till jobb. Hinner kanske slänga in en todays outfit också.
Som ni kan se på bilden längst ner i högra hörnet så ser ni att dessa även är fodrade, perfekt nu inför vintern. Dock är jag lite tveksam om man kan använda dessa under sommaren och överleva. Men det återstår att se. Sjukt snygga är dom iallafall och min Jeffrey Campbell-virginity är nu long gone.

julkänsla

Ligger i soffan och dricker julmust med värsta stormen utanför fönstret. Runt omkring mig är det tända ljus och allmän julstämning. Nu är det bara snön, lussebullarna och min älskling så hade kvällen varit perfekt.
Bild lånad från Google.se

Önskelista 2011


My weekend

I fredags var jag ute med Linnea och Stefanie, kanske inte det smartaste att festa på en båt när det är typ halft storm ute. Med tanke på att hela båten gungade så för att inte bli åksjuka så fick vi dansa rövarna av oss! Riktigt rolig natt! Lördagen spenderade jag på Busfabriken i Malmö med min systers 2 barn och älsklingens kusin. Dom lekte så det stod härliga till och efteråt blev det Mcdonald's så klart. Kvällen igår spenderade jag med Kattis, Danny och mamma. Var lite film och mys så klart. Idag blir det film med pappa, en välbehövd myskväll innan en ny arbetsvecka börjar. Har även klickat hem lite julklappar under dagen, så är igång med det också. Nästa helg blir det väl en riktig shoppinghelg. Massor av julklappar att handla och "behöver" även lite nya kläder. Typ ett par nya jeans, toppar, pälsväst (dock fejk!!) och lite annat nödvändigt. Klickade även hem två par skor till mig själv. Unnar mig lite nu efter löning haha.
Dessa svarta är ifrån Have2have.com
Dessa bruna är ifrån Nelly.com (Dock åker det röda snöret av direkt, sätter dit ett svart eller brunt istället)

myselimyspys

Hepp, blev inte att åka hem till Oxie idag inte. Stannar hos min älskling och mysewr med honom ikväll. Blev en liten shoppingrunda och sedan ett besök på sjukhuset. Fick med mig två tröjor, en donut (till håret), hårfärg (eftersom att mitt hår tappat färgen och blivit lite grönt?!) och lite annat smått och gott. Nu ska vi mysa ner oss med chips godis och en bra film. Imorgon är det jobb och sedan utgång som väntar. Länge sen jag var ute ordentligt känns det som, får ta igen det imorgon. Älsklingen underbar som han är ska passa mina söta systerbarn så att jag kan gå ut med vännerna. Hur underbar är inte han! Och på lördag blir det ett besök på nyöppnade busfabriken här i Malmö. En hel skock barn och en bakfull Annelie, låter som en toppendag! haha.
Sötaste skitungarna <3

tjollahopp

Sitter hemma hos mitt hjärta med en handduk om håret. Dags att föna kanske och bli klar till att besöka sjukhuset. Nämligen en familjemedlem som håller till där idag :( BUU! Inte alls kul men tack och lov så är det inget superallvarligt. Sitter och kollar igenom mailen och la märke till att jag inte fått min lönespec än?!?! Lite sent med tanke på att lönen kom idag haha. Jaja så länge lönen dyker upp så är det ingen större fara. Känner hur det kliar i fingrarna nu eftersom att jag funderat på att köpa mig en superfin julklapp till mig själv.. nämligen ett par Jeffrey Cambells LITA tan-färgade. SÅå underbart vackra dessa skor alltså! Får väl fundera över helgen om jag lyckas hålla mig så länge, är ju rätt dyra och snart är det jul och så vidare men men. Ibland får man väl unna sig något fint?
.
Har saknat bloggen som fasiken, känner för att det är dags att ta tag i det hela. Älskar att blogga men i perioder nu har jag känt att jag inte haft tid eller ork för det men det ska bli ändring på det hela nu. Ska slänga upp en önskelista senare ikväll om jag orkar röra på mitt arsle haha.
Bild lånad från Google.se

Love is composed of a single soul inhabiting two bodies.


RSS 2.0