Bilder jag bjuder på..






Zebra




Kärlek




Du betyder allt Sunny. Du är hela min värld. Hade inte kunnat leva utan min andra hälft. Det är du som får mig att fungera, det är du som gör mig stark. Jag älskar dig <3


Reflection

Linne: Monki
Kofta: Gina Tricot
Jeans: H&M
Skor: Converse



Nananana

Sitter med syster som nyss vaknat och snackar lite. Själv vaknade jag halv nio av ett sms om att min enda lektion är inställd, SKÖNT! Så nu blir de att käka frukost sen bege oss till stan för att handla present till moster som kommer över och ska bjuda oss på en trevlig restaurang för att fira hennes födelsedag, grattis Anne <3 Ska också passa på att handla nya skor, fick ju lön för ett par dagar sen så får passa på medans det finns pengar på kontot haha. Nu blir det käk. Puss


Pust!

Äntligen en ledig dag.. Har varit med Sunny heeela dagen, mysigt!! Finns inget bättre än att vakna upp bredvid den man älskar. Håller ni inte med? Nu står han och lagar mat till oss. Ser ut som att det blir biffar med klyftpotatis, sås och sallad. Muuums! Älskar när han tar hand om mig haha. Nej nu ska jag hjälpa till med maten sen käkar vi sen ska han på bio så jag passar på att åka in och sova över hos min systrar. Sedan imorgon ska min moster komma över och då blir det restaurangbesök för att fira hennes födelsedag. Ser ut som att vi blir nästan hela familjen.. mamma, moster, systrar och deras pojkvänner och jag och Sunny. Kommer bli superskoj! Alltid lika roligt när min moster kommer över från Danmark och hälsar på. Speciellt när hon vill ut och festa på en måndag haha.

Lördagsmiddag

Jag och älsklingen lagade en muuumsig middag. Det blev grillad kyckling, pommes, ceacarsallad och bearnaisesås.

Lördagsoutfit

Jeans: Gina Tricot
Tröja: New Yorker
Skor: Skopunkten
Örhänge: Indiska

Pics from yesterday

Lite bilder från jobb igår
Danny, pappa & Jessica
EEH?
Syster
Jessica & pappa

Sayonara

Nu drar jag till jobb, drar med mig pappsen som ska följa med för att lyssna på LIVE-bandet som spelar blues idag. Sånt gillar han haha.. Festa och lyssna på blues, finns inget bättre i hans värld efter en lång arbetsvecka. Nej nu måste vi springa ut till bussen. Börjar om 40 min.. Oooups!
Puss

Tonights working outfit

Tröja:Gina Tricot
Jeans: H&M
Skor: Skopunkten

Just another friday


Todays outfit

Idag bara orkade jag inte med jeans utan fick bli leggins istället.
Midjehöga leggins: Gina Tricot
Linne: H&M
Kofta: Lindex
Skor: Svarta Converse
Jacka: Straduvarius
Smycken: The usual

Quick update

Nu är jag hemma från skolan. Fick sluta tidigare och plugga hemma stället. Passade mig alldeles utmärkt för jag var helt slut i morse alltså, trots att jag sonade vid elva igår.. Mötte Linnea på bussen och bestämde att hon skulle komma till mig när hon slutar jobba. Så vid tre kommer hon hit och fikar och snackar lite skit.. Me like! Nej nu ska jag snabbt slänga upp todays outfit sen blir det tidig lunch.. är hungrig så jag håller på att dö.
Puss

Tjoohopp

Nu orkar jag inte hålla ögonen öppna längre. Blev sådär supertrött vid nio men inte kan man lägga sig vid nio?! Så jag kämpade fram tills nu för att hålla mig vaken.. sysselsatte mig med saker som att måla naglarna och dricka massa vatten.. har varit så sjukt törstig idag. Har säkert hällt i mig 10 glas vatten..Minst! Ja och nu babblar jag på som vanligt när jag inte har något vettigt att säga haha. Nej men ska slänga fram kläder tills imorgon (lite smidigare att lägga fram kläderna idag eftersom jag börjar klockan ÅTTA imorgonbitti) så jag kan sova lite längre. Vad gör man inte för att få snooza ett par gånger alltså. Känner bara för att slänga fram en vaarm kofta.. känner på mig att det kommer bli kallt imorgon. Just det ni har ju inte sett mitt hår sen jag klippte det.. lägger upp det imorgon för idag orkar jag bara inte.
Sådär nu vart jag klar med outfiten för imorgon. Blev en stor stickad kofta, linne och jeans. Simpelt men sött. Bilder kommer upp imorgon. Nu ska jag äntligen sova.. Godnatt!

Todays outfit

Tröja: Gina Tricot
Jeans: H&M
Linne: Monki
Skor: Skopunkten
Skinnjacka: H&M
Halsduk & mössa: Gina Tricot & Carlings
Inte alls misslyckad bild där med handen haha..
..det är någonting med mig och händer..?

Trååk

Älsklingen följde med mig hem efter skolan och sen dess har vi bara mysigt och lagat mat. Bara älskar att mysa med min älskling, och inte göra något annat. Han körde precis för att han skulle iväg och träna.. Så nu sitter jag här själv och har tråkigt. Får väl ta att se någon film eller något. Några förslag? Har inte haft någon som helst fantasi och inspiration idag.. därför bloggen hamnat lite åt sidan. Jaja ska läsa lite bloggar sen kommer todays outfit upp.

springtimes

Vaknade för några minuter sedan och ser att solen skiner.. det har äntligen blivit vår! Aa så mysigt, vill bara kasta på min jeansjacka och bege mig utåt men det är nog lite för kallt för det än.. tiden går så sakta när man närmar sig värmen. Tycker inte ni? Nu står jag och lagar en mumsig frukost.. sen blir det att slappa lite innan det är dags för skolan. Börjar sent idag så unnade mig själv en liten sovmorgon. Älskar såna dagar när man bara råkar ha lite för mycket tid. Nu är frukosten klar så puss så länge.

Godnatt gott folk

.

Bloggaholic?

Suttit nu i två dagar nästan fastklistrad vid datorn.. Både med min egen blogg och de bloggar jag läser. Vilka bloggar läser ni? Kenza, Kissie, Paow, Blondinbella, Dessie, Amir, Hugo, Foki, Tyra? Själv gillar jag Kenzas.. skulle gäna velat byta garderob med henne, Kissies just för att hon är en sån människa man bara älskar att hata och Fokis för hon är så himla söt och go av sig. Dessutom är jag jätteintresserad av den Asiatiska kulturen osv.

Stradivarius winter collection

Denna jacka kommer från det spanska märket Stradivarius (http://stradivarius.es/). Dom har lite blandat sortiment men ibland hittar man såna supersnygga tröjor, jeans och jackor för inga pengar alls. Lite synd bara att man inte kan beställa från internet men affären är rätt välkänd så oftast kan man hitta dom på något sätt. Finns tyvärr inte i norden dock.
Denna jacka hittade jag på REA:n och gav 13£ för den vilket motsvarar ca. 110 kr.

Todays outfit - Enkelt

Jacka: Teneriffa (glömt att visa er den, kommer upp i ett inlägg sen)
Tröja: Baströja H&M
Jeans: Gina Tricot
Skor: Skopunkten
Väska: Second hand

Studentklänning?

Sitter och håller på att rita upp min studentklänning som förhoppningsvis mamma ska hjälpa mig att sy. Att sy är roligt men älskar att rita upp och designa. Är liksom ute efter den klänningen ingen annan har. Plus att man tjänar en bra peng på den också. Varför liksom gå ut och spendera flera tusen på en klänning du använder en gång liksom? Nej det är absolut mycket roligare och mer kreativt att designa och sy sin egen. Och jag kan garantera att ingen har en likadan. Jag lägger upp en bild här nedan på en design som jag tänkt på.. har dock fler in mind. Det är dock bara en kladd men ni kan ju på ett ungefär se vad det är jag är ute efter.
Problemet med den här klänningen är att silke är ett material som är väldigt svårt att jobba med om man inte vet hur man ska hantera det. Det spricker lätt i sömmarna och minsta felsydda söm syns något fruktansvärt så vi får se om det kanske blir ändring på tyget. Men mamma är som tur lite av en symästare så hon får väl hjälpa till med en hel del kan jag tänka mig.
Funderar på volangen.. ska den vara i silke den med eller ska jag dubbelsy den med lite vitt spetstyg också? vad tycker ni?

Idag fick jag med mig..

..två söta mössor från Carlings..
REA 30 kr/st, förut 99 kr/st
..och ett par ljusa jeans från H&M.
199 kr gick dom på, billigt och bra!

Gjort idag

Tröttnade i skolan så vi åkte till stan för att äta och hamnade tills slut på Burger King, just för att dom har såå goda sallader hihi...
Qendresa och Shippe
Jag fick en ballong :)
.
Sedan kollade vi runt lite och provade lite eventuella studentklänningar.. (Nej är inte amputerad, min tjejkompis tyckte det såg fult ut med strumpan haha)
Sen blev det shopping.. som vanligt! Men visar det senare
Puss

Hejsvej

Nu sitter jag i skolan och har precis haft Internationell ekonomi.. Phuu! Och jag har ca tre timmar till nästa lektion. Så det blir en runda till stan mellan och kolla lite på kläder sen blir det fika någonstans.. känner mig sugen på ceasarsallad faktiskt hihi. Sen blir det tillbaka till skolan och fortsätta plugget.

Shopping á la Teneriffa

Zebramönstrad bikini 15£ = ca. 130 kr
Zebramönstrade ballerinaskor: 10 £ = ca. 85 kr
Frisörklämmor & hårnålar: 1,5£/st = ca. 13 kr/st
Ring med sten: 5 £ = ca. 43 kr
Hårinpackning: 2,4£/st = ca. 20 kr/st
Rundborste: 1,5£ = ca. 13 kr
Läderskärp: 5£ = ca. 43 kr
Beige kavaj: 10£ = ca. 85 kr
Shortsen ovanfö köpte jag i Madrid när vi mellanlandade där för 16£ = 140 kr. Verkligen älskar läderknapparna och detaljerna. Syns tyvärr knappt på bilden.
Dessa bruna skinnshorts haffade jag inne i en söt liten butik i en galleria nära oss, dom gick på 10£ = ca. 85 kr
Denna dundersnygga jeansdressen blev min för 18£ = ca. 150 kr
Denna shortsdress köpte min storasyster men testade den aldrig och den bara så underbart råkade vara liite för liten för henne så den fick bli min, inget jag hade emot alls! Haha
4£ = ca. 35 kr tror jag den kostade
Handlade lite andra saker men det visar inte upp i bloggen.
Puss

Gårdagens shopping

Blev två söta Oversize tröjor från Gina Tricot för 49,90 kr/st. Rena kapet ju haha så dom fick följa med hem.

Todays outfit

Jeans: MQ
Glesstickad kofta: Gina Tricot
Linne: JC
Skor: Minns faktiskt inte.. dinsko?
Halsduk: Gina Tricot

Tatueringen

Före (Med endast bläck)
Efter (Misslyckat resultat)

Tatuering

Gick först till House of pain och bad dom titta på den och se vad man kan göra. Och han svarade typ "Herregud, det där är inga stjärnor" och då började paniken komma. Iallafall så föreslog han att jag skulle ta bort den med laser så han föreslog Skinlab Laser & Tattoo. Så jag gick dit och dom reagerade likadant och att jag hade fått en jätteinfektion. Så dom sa att jag skulle tvätta den noggrant morgon och kväll och smörja som vanligt. Och att jag skulle komma tillbaka efter 2-3 veckor för att ta bort den med laser. Så det hela löste sig till slut det är bara det att det var liksom min första tattuering och det blir sådana här stora problem.. då blir man lite smått fundersam när det gäller tattueringar. Men jag kan säga att det här är absolut inte min sista! Har redan börjat tänka ut den andra som ska sitta på handleden, mer säger jag inte. Men iallafall så kommer ni att få följa med under processen när jag tar bort den och hur resultatet blir. Ska även försöka filma själva behandlingen, rätt kul att se faktiskt.. Har suttit hela kvällen här och kollat videor på youtube och försökt forska i det hela lite så man vet vad man har att förvänta sig. Hoppas det bara behövs ett par behandlingar för min del.. hört att det ska göra riktigt ont. Men det är bara till att bita i det sura äpplet. Just det det kostar mellan 500-1500/behandling vilket jag tycker är billigt för om man jämför med kliniker som specialiserar sig på detta så ligger dom på det dubbla.
Just det... företaget jag tatuerade mig hos heter Pura Vida och finns på köpcentret El.Duque i södra Teneriffa. Om ni någonsin ska dit så ha mitt misstag i tankarna. Tänk om! Min syster gjorde också 2 tatueringar där och hennes blev inte heller bra men det är lite lättare att fixa till hennes än mina eftersom mina är så pass förstörda. Ska ni tatuera er utomlands så kolla upp stället noga och se till att bilderna som hänger på väggarna är deras och inte tagna från typ google eller något.
Puss

Ytterligare bilder från resan

Teneriffa 15 - 22 januari 2011

Petra & barnen
Kattis beställer första drinken som myndig haha
Jag och min älskling
Pappa i ett nötskal
Colin & Kayna
Vackraste lillasyster på sin födelsedag
Jag och Kayna
Don't mind my expression haha
Jag
At Siam Park
systrar och jag
jag
Fotograf: Mamma
Ser kanske inte mycket ut med vågorna var väl ändå 2-3 meter höga. Riktigt roligt alltså.
Om ni vill veta mer om detta vattenland så sök på http://www.tenerifewaterpark.com/ . Och vill ni se filmer på de olika attraktionerna så trycker ni på "the rides".

Sitter just nu på ett café och dränker min...

resize_p250111_1 (MMS)

Sitter just nu på ett café och dränker mina sorger med en chai latte.. Var nyss på två olika studier och frågade dom och det var inga bra reaktioner kan jag berätta men mer om det när jag kommer hem, lite svårt att skriva allt när man bloggar med mobilen. Puss så länge


halv åtta

KLockan är halv åtta och jag vaknade för en stund sen.. Phuu! Mitt gamla schema var mycket bättre tycker jag.. Men iallafall så ska jag snart hoppa in i duschen för att åka till skolan. Efter det ska jag nog möta upp Linnea för att försöka få henne med mig till House of pain.. Måste ju verkligen fråga dom nu innan det kanske är för sent.. Dagens outfit och sånt får jag slänga upp sen för just nu hinner jag inte. Men det blir iallafall något varmt med typ stövlar eller något haha. Ledsen att inte kunna använda sommarkläderna men det är mysigt med stora stickade koftor och oversize tröjor. Nej nu måste jag springa..
Puss

busy day

Idag har jag hunnit med vääldigt mycket. Haft en mysedag med Linnea, och nu sitter vi här hemma hos mig och käkar sallad, beställer skor och snackar skit.. Har förresten fått hem min väska idag så har packat upp alla kläder och slängt allt i tvätt. Tyvärr är båda mina kameraminnen fulla utav bilder från resan och alla andra ska ha bilderna så får inte ta bort dom så kan inte fota något.. men ska försöka radera ett par så ni kan få se shoppingen från resan och idag. I looove shopping :)
Just det har varit och klippt av allt det slitna av mitt hår också.. jag och Linnea hittade en frisörsalong med drop-in och hann inte kolla på varandra innan vi stod innanför dörren. Var i stort behov av att få bort allt det där som ser så ofräscht ut. Fotar det sen för nu ska jag fortsätta beställa skor hihi
Puss

Just nu

resize_p240111_1 (MMS)

Linnea och jag just nu på sunset boulevard och fikar. House of pain hade stängt idag så efter fikat ska vi leta upp en annan studio eller så blir det att vänta tills imorgon :/ men iallafall så blir det kanske lite shopping också. Puss så länge


House of pain

Ska strax bege mig till stan för att möta upp Linnea och sen ska vi till House of pain och fråga vad fan jag ska göra med den hemska saken bakom mitt öra :( Är verkligen jätteledsen.. ångrar den som fan asså. Hört att man kan tattuera in vatten så att färgen löses upp lite grann så det blir lättare att ta bort sen med laser eller så hoppas jag på det bästa att man ska kunna skrapa bort färgen direkt i och med att den är så pass ny. Den är bara 3 dagar liksom. Fan asså jävla idiotiska människor som gör något sånt dumt. Kan hon liksom inte tänka på att den ska sitta där i resten av mitt liv. Pappa har iallafall sökt efter dom på internet för jag fick ju med mig ett visitkort men det företaget existerar inte på Teneriffa. Alltså har vi blivit blåsta av dom. Sjuka jävla människor. Men ja ni vet om ni ska tattuera er utomlands så kolla upp stället riktigt noggrannt först. Och betala inte om ni inte är nöjda. Jag ska lägga upp namnet på företaget här snart när jag kommit hem och hittat kortet. Men nu ska jag gå upp och äta frukost med älsk och hans familj.
House of pain är ett grymt ställe om ni funderar på att tattuera er. Rekommenderar dom om ni är osäkra på era tattuerare.

Teneriffa dag 8 - 22 januari 2011

LÖRDAG
Väcktes av mamma halv 4 på morgonen, gick upp och åt frukost sedan kom minibussen vi hyrt för att köra oss till flygplatsen. Sov på planet till Madrid och när vi kom till Madrid så fick vi typ springa mellan gaterna för det var typ 50 minuter mellan flygen så det var bråttom iallfall och planet hem var jobbigt. Fanns typ inget syre i luften så man mådde illa och så men iallafall så klarade vi oss hem och avslutade hela resan med en ordentlig middag hos pappa. Tog oss bara 11 timmar att komma hem.. Jobbigt men det var det värt. Tack pappa och resten av familjen för en underbar resa. Älskar er <3
Teneriffa by night

Teneriffa dag 7 - 21 januari 2011

FREDAG
Vaknade kvart i tio och skriker "SHIT JAG HAR FÖRSOVIT MIG" för jag trodde jag hade missat min tid. Till vad får ni veta snart..Men kollar på klockan och ser att jag har två timmar kvar så tog det lugnt med frukost på balkongen.. som vanligt.
Älsk och jag
Mitt i frukosten ser vi ett par delfiner ute i havet. Försökte fånga dom på bild men det här var det bästa jag fick.
Jaja iallfall sedan begav jag mig för att göra det största misstaget i hela mitt liv. Nämligen tattuera mig..
Skulle göra 4 diskreta stjärnor för mina systrar och mig. Jag frågade henne varför ritningen var så ojämn och då sa hon att det rättar hon till när hon tattuerar den. Men den blev fan bara värre.
Petra höll mig i handen eftersom jag är livrädd för nålar. Det gjorde inte JÄTTEONT men det kändes verkligen.
Har aldrig sett något fulare än detta... Var inte i närheten av hur jag ville ha det. När vi påpekade att hon gjort helt fel och att jag tyckte den var hemsk så sa hon bara: "Så ser stjärnorna ut här"??????? HALLÅ.. är du blind eller.. vem som helst kan se att den är SKITFUL liksom. Nej jag har bestämt mig för att gå tll en tattuerare och fråga om man kan fixa till den annars blir det laser bottagning. Den ska inte vara kvar. Den ska bort! Jag har bara ett råd att ge er som min familj försökte intala mig men dum som jag är så lyssnade jag inte, och det är TATTUERA  ER ALDRIG UTOMLANDS! Se så fel det kan bli och istället för att den hade kostat mig typ 700 i Sverige kommer den nu istället att kosta ca 4000-5000. För att ta bort den. Så lyd mitt råd och lägg hellre ett par extra 100 lappar på att göra det hemma och få en bra tattuering än att göra som jag.
Iallafall så var jag deppig resten av dagen och hade fet ångest för hur detta ska kunna fixa till sig. Så det blev inga fler bilder den dagen.

Teneriffa dag 6 - 20 januari 2011

TORSDAG
Vi vaknade tidigt runt 8 tiden och förberedde oss på en lååång dag. Jag Petra Kattis och Sunny stack in till el douqe och gick på en marknad där. Sedan möttes vi upp av familjen som kom i efterhand.
Marknaden
Familjen.
Blev av med Kattis och Petra, så jag och Sunny var lite irriterade. Eftersom vi sa klockan 10 prick utanför marknaden och dom dök aldrig upp så när resten av gänget kom så fick vi letat rätt på dom och gick till bussen för att åka till Siam Park, Europas största vattenland.
På väg till bussen
Utsikt från bussen
Bussen - Dubbeldeckare
Bussen
Jag Sunny och Colin
Älskling och jag vid ingången av Siam Park
Sälar eller sjölejon
Jag
Vackert
Utsikten
Jag tittar ut över en fantastisk utsikt.
Packåsnan
Lost city
Mamma och jag
Jag och Kattis
The vulcano
Jag (Ser helt fet ut på bilden haha)
Petra
Lost city
Stingrocka
Hajar
Tower of power. Inte mycket för ögat men fyyyfan säger jag bara. Först klättrar man upp för dom milslånga trapporna. Sedan får man instruktioner om hur man ska hålla ben och armar korsade och trycka huvudet bakåt sedan åker man iväg för den typ minst 70 meter långa branta rutschibanan(stavning?) rakt in i en tub som går mitt i en stor tak full med djuren på bilderna ovan.. nämligen hajar och stingrockor. Sjuukt läskigt. Tur allt gick så fort. Pappa lovade mig en pina colada ifall jag åkte först och jag med min envisa klättrade ensam upp och åkte först. Det var riktigt äckligt när man stod där uppe och kollade ner men viilken kick man fick när man väl åkt den.
Tyckte jag var duktig
Sedan vart det fika
och lite solning
Alla vara så sega och fastnade överallt så jag bestämde mig för att lägga mig på en bänk och sola så länge.
Sandstrand, Waves och typ tsunamis . Detta var nästan det roligaste av allt tyckte jag. Var 40 minut kommer det tsunamivågor och detta pågår i 20 minuter. Deta var skitkul att se allas miner haha. Önskar att jag hade haft en undervattenskamera så jag kunde fotat.
Mina fötter i det varma vattnet.. finns inget bättre!
Utsikt
När parken sen stängde så hoppade vi av vid ett köpcenter och det blev en massa shopping.
Sedan blev det Bufférestaurang för oss allihopa för alla var för trötta för att orka laga mat. Gott var det! Det godaste jag ätit på hela veckan. (Maten är ingen höjdare på Teneriffa måste jag säga)
Efterrätterna var underbart goda. Smakade på JellO för första gången och USCH vad äckligt.
Sötsöta cupcakes :) Och sedan belv det utgång för min Dannys och Kattis del, för att få ett fint avslut på resan och för att reparera skadan från hennes 18 årsdag. Ingen annan orkade följa med efter den långa dagen men vi stack ut iallafall.
Fick typ klättra ut för att de hade låst grinden till hotellet så det blev ett litet äventyr där.
Vi stack till El Farao. Äntligen fick vi undersöka vad det där lysande som vi tittat på hela veckan från balkongen var.
Fyren = El Farao
Hittade det coolaste dansgolvet någonsin.. och blev överlycklig.
Absolut Mandarin
Hell Yeah
Purple rain.. MUMS! Sunny som bjöd på den. Han var så söt och skickade med mig lite pengar så jag skulle köpa en drink till Kattis.
Bartendern gjorde massa trix. Kastade runt flaskan och glaset riktigt fett faktiskt.
Ett par supertrevliga norskar bjöd upp oss på ovanvåningen för att festa med dom och dom var så trevliga och det var roligt att kunna förstå vad någon sa så vi kunde bara inte tacka nej. På bilden: Danny Kattis och ..minns inte vad han hette.
Detta urgulliga paret Jim frisören och Ketel ingenjören. Så söta blev helt förälskade i dom haha. (Fin pose?)
Ego
Kattis körde den berömda dansen.
Blev inbjudna i Dj båset. Var ju tvungen att ta lite bilder. Jag och DJ:n. Han spelade grym musik.
Jag och Kattis därinne.
Havet och utsikten från El Farao
Skål!
Han var så gullig :)
Och sedantog vi taxi hem och jag började bråka med taxichauffören för att han försökte blåsa oss.. Man är väl inte dum!? Och så avslutades kvällen.

Teneriffa dag 5 - 19 januari 2011

ONSDAG
Dagen började med frukost på balkongen och sedan var det en tadetlugnt-dag. Vi handlade hem chips och läsk och tog det lugnt hela dagen. Var skönt att bara vara på hotellet för en gångs skull.
Det blev en massa bad och så, sedan var det en mysig middag på balkongen tillsammans med hela familjen. Det blev en jättegod tonfisksallad Petrastyle. Verkligen fräscht och jättegott till skillnad från alla chips vi proppat i oss hela dagen.
Colin lärde sig simma
Bad
Det var någon högtid där så på kvällen var det en massa fyrverkerier i alla former och storlekar. Fjärilar, ringar, hjärtan och mycket mer.
Fick inga bra bilder på figurerna men ni skulle sett dom. Har aldrig sett något sånt förr. Finns liksom inte sånt i Sverige. Fjärilar som flyger över himmeln och flaxar med vingarna.. Man tappade nästan hakan.

Teneriffa dag 4 - 18 januari 2011

TISDAG
Först blev det poolhäng. Sol och bad är viktigt ju!
Sol
Älsklingen
Mamma sökte skuggan.
Pappa lycklig med sin öl i handen.

Kayna solade med handduken på sig.
Jag
Sen vart det shopping soom gällde. Lillasyster var ju desperat efter en födelsedagsoutfit. Så det blev att springa i massa köpcenter. De andra tröttnade men jag Danny Petra och Kattis kände att vi inte var riktigt färdiga så vi fortsatte på egen hand.
Sombreros
Betty boop
Systrarna på shopping. Sedan begav det sig tillbaka till hotellet för att fixa oss osv inför kvällen.
På väg mot en restaurang och en oförglömlig kväll med hela familjen.
Såhär blev födelsedagsgrisens ouftfitresultat.
Jag
Utsikten från balkongrestaurangen
Syster och Kayna. Efter restaurangen gick mamma hem med barnen och vi gick då ner till baren.
Sedan gick vi ner till hotellets entertainingroom och spelade dart..
..och biljard. Sedan när det var dags att röra sig utåt så var pappa så trött att han inte kunde hålla ögonen öppna så han följde inte med utan gick och la sig men det gjorde inget för han hade varit med hela dagen ju.
Älsklingen väntade på dom sega systrarna haha.
Var så sjuukt lycklig alltså. Inte ett bekymmer i världen.
Älsklingen och jag
jaadu?
Drog igång med ballongen som peeeeep något fruktansvärt mitt inne på klubben Achaman.
Dansade..
..och dansade
Älskling bjöd på suuuupergoda födelsedagsdrinkar. Dom var väldigt populära kan jag berätta.
Systrarna
Danny, Petra, Jag och älsklingen
Födelsedagsgrisen och Danny
Gänget precis innan vi gick hem. Vart egentlligen meningen att vi skulle besöka El Farao (Blinkande fyren) men vi blev blåsta av taxichaufförer och det blev lite bråk och så, så vi bestämde oss för att åka hem och avsluta kvällen där. Blev ett lite tråkigt avslut men det tog vi igen senare i veckan.

Teneriffa dag 3 - 17 januari 2011

MÅNDAG
Vi vaknade tidigt och gick ner till poolen för bad och sol. Blev även en fruktdrink eller två. Är man på semester så är man.
Colin och Kayna.. vilka sötnosar.
Solning vid poolen
Jag vid poolen.. inte lika blek som förut men fortfarande en blekfis.
En lycklig Sunny ger oss ett glädjeskutt.
På väg mot shoppingen
Familjen på väg mot köpcentret Gransur som man ser i det högra hörnet. Dom hade en affär där man hittade allt typ och det var jättebilligt.
Utsikten på vägen
Jag och Petra gick på upptäcksfärd när de andra gick hem och undersökte staden lite.
Klockan 12 gick vi ner till baren där den supertrevliga bartendern Steffania hade ordnat till med lite festligt firande med glitter, ballonger och gratulationsvisor på svenska. Och detta var ju superviktigt och väldigt lyckat eftersom Kattis blev 18 år gammal den 18 januari. GATTIS GRATTIS lillasyster.
Pappa och jag
Vi med supergoda drinkar. Sedan blev det sängen för det väntade en hel dag med festligheter dagen efter.

Teneriffa dag 2 - 16 januari 2011

SÖNDAG
Vi vaknade vid halv 6 tiden efter en jobbig och kall natt och så bestämde vi oss för att en ordentlig, varm frukost var precis vad vi behövde.
En pigg mamma som inte fått en blund under natten men gott var det med frukost på Starbucks.
Systerdotter Kayna på flyget från Madrid till Norra Teneriffa.
Framme på norra Teneriffa.
Trötta familjen.
Bussresan från norra till södra Teneriffa
Utsikten var underbar
En väldigt trött älskling slängde sig i sängen direkt när vi kom innanför dörren till hotellrummet.
Bytte om till bikini så fort vi kunde. Detta är då vardagsrum/kök där Danny och Kattis sov.
Balkongen med underbar utsikt...
..på havet och staden..
..och även byggnader som inte liknar något vi har här i Sverige.
Älskling och systerson Colin hoppade i poolen med en gång.
Blekfis vid poolen.
Jag på balkongen förberedd för ett restaurangbesök.. MUMS!
Jag och Kayna *smack*
Uteserveringen på en liten restaurang en bit ifrån hotellet. Underligt att sitta utan dunjackan mitt i januari på en uteservering. Men inget man inte kan vänja sig vid haha. Sedan blev det en drink vid hotellbaren sedan tidigt i säng. Alla var trötta efter den låånga resan så vi la oss förutom Danny och Kattis som var fast bestämda att undersöka stadens nattliv.

Teneriffa dag 1 - 15 januari 2011

LÖRDAG
Vaknade vid 9 tiden och duschade och fixade med allt det sista som skulle fixas sedan tog jag sunny och pappa tåget över till Danmark.
Jag och älsklingen på tåget på väg till Danmark. Vi och pappa tog tåget över och de andra åkte bil. Sedan möttes vi upp på Kastrup flygplats och checkade in.
Här skulle man kunna shoppa loss alltså. Massa Gucci, SAND, Ralph Lauren och massa fler butiker.
Familjen på Kastrups flygplats.
Jag och min älskling
Förväntansfulla systrar ser fram emot en vecka på Teneriffa.
Lyfter från Danmark
Bergskedja
Madrids flygplats. Vad vi inte såg fram emot var en 13 timmars lång väntan på flyget som skulle ta oss till Teneriffa. Att sova på stengolv med endast en filt som underlag är inget jag rekommenderar kan jag ju säga. Men fick åtminstonde 4 timmars sömn.

hemma från soliga teneriffa

Nu har vi suttit på flyget i 11 timmar och har äntligen precis kommit hem. Dock utan väska :( Landar på Kastrup flygplats i Danmark och går till bagageutlämningen.. men min väska kommer aldrig så vi hörde oss för och så får vi reda på att den fortfarande är i Madrid. Den kom inte med planet.. Men dom kommer hem till mig och lämnar den imorgon så det löste sig ändå. Men man får ju lite smått panik när alla står nöjda och glada med sina väskor i handen medan paniken växer och växer.. Har tullen tagit den? Har någon stulit den? Många tankar flyger genom huvudet.
Men iallafall så har vi haft en underbar vecka i Teneriffa med massor av sol, bad, shopping och festande. En vecka med både ups and downs. Jag har gjort en väldigt rolig sak men som slutade som en katastrof. Mer får ni veta imorgon för nu är jag helt slut och tänker vila resten av dagen. Så imorgon får ni se alla typ 200 bilderna från resan och även shoppingen och katastrofen. Så ni får titta in här imorgon så får ni se allt :) Det blir nog minst sagt ett par roliga inlägg.
Puss sålänge

Snabb uppdatering

Sitter har framfor datorn i tubtop och shorts och svettas... kanns kanske inte som en drom med det ar fan underbart att kunna slanga pa sig en bikini och ga ut och lagga sig under bar himmel i Januari manand. Har haft tva dagar har an men det kanns redan som om man vant sig hahah.. hade inte Sverige kunnat ge oss lite san varme ocksa?

Vi ar fullt upptagna om sdagarna med sol bad och shopping.. och framfor allt BOOOZEN :) Blir en massa drickande nar man ar har for allt ar saaa billigt..

Nu ska jag fortsatta med shoppingen.. HA DET UNDERBART
puss

Hejdå kalla Sverige nu åker vi till värmen...

resize_p150111_1 (MMS)

Hejdå kalla Sverige nu åker vi till värmen i Teneriffa! Vi ses om en vecka igen :) ha det underbart puss


färdigpackad

Nu väntar ett långt och varmt bad!

Never done

Nu har jag typ packat i två dagar och är typ HALVFÄRDIG?! Jag älskar att jag ska få använda mina sommarkläder och att kunna gå runt i bara T-shirt och shorts men fan min vana säger att jag ska slänga ner massa koftor och jeans.. Hmm? Det är lite jobbigt att bara ställa om sådär. Liksom när man sitter i kalla Sverige och kollar ut genom fönstret så känns det liksom nej men uusch.. inte kan man gå runt i klänning i detta vädert. Oj oj oj vad Annelie är förvirrad.
Blir aldrig särskilt brunbrun utan jag har lite segt pigment men fan asså om jag inte har fått färg tills jag kommer hem.. Ska nog ta en före/efter bild faktiskt. Då mår man kanske lite bättre när man kommer hem.
Och för övrigt vill jag bara säga att den människan som bestämde att 20 kg var maxvikten på bagaget är DUM I HUVUDET!! Hur ska jag kunna ta med mig kläder dit och sedan handla mer och lyckas hålla mig under 20kg?? Det är tur att systers barn ska med för deras små kläder väger ju inte så mycket haha ;)
En trött och förvirrad Annelie

Phuuuu

Nu har jag kommit hem och startat tvätten.. skönt nu kan jag äntligen andas ut och ta det lugnt en stund. Sedan är det dags att packa klart så det bara är till att åka imorgon. Fan asså jag är supertaggad.. kommer inte kunna sova inatt!! Ska försöka blogga så mycket jag kan idag. För jag vet inte hur det ska gå till där nere riktigt men får väl hitta något internetcafé så jag kan lägga upp ett och annat inlägg iallafall. Bilderna får ni vänta med tills på nästa lördag då kommer antagligen en BILDBOMB som heter duga.. eller hade ni gillat det? Haha.


Nu är jag redo

Nej nu har jag varit enormt duktig! Blivit klar med ALLT i skolan som skulle kompletteras osv. Så nu kan jag lugnt åka till Teneriffa utan att behöva ägna en enda tanke på skolan! Nice.
Efter allt plugg så har magen börjat kurra men jag har bestämt mig för att inte äta något efter 8 för att dels går man upp i vikt och dels för att man sover sämre. Helst ska man undvika att äta ca 6 timmar innan du lägger dig. Om man gör detta till rutin så förbättras förbränningen och man sover bättre.
Jobbigt när man är så hungrig att man har ont i magen. Men får väl gå ut och äta en apelsin eller något så jag kan somna iallafall.
Detta tråkiga inlägg blir mitt sista för idag. Måste sova ska upp klockan SEX :O
Så godnatt!

spridda tankar

Ursäkta den dåliga uppdateringen men har varit upptagen hela dagen. Var i skolan och gjorde prov.. och ja hittade min bok igårkväll så pluggade satan och blev godkänd på provet wiihoo. Sedan åkte jag och älsklingen runt för att hitta Nordea banken eftersom han skulle ta ut pengar inför resan och hittade den till slut. Sedan skulle jag byta min locktång men när vi väl stod inne på expert bestämde jag mig för att behålla den jag redan hade hihi.. smart?
Iallafall när jag kom hem firade vi min lillasyster som blir 18 nu den 18:e så hade lite kalas för familjen och så. Sedan hade jag packat, packat och packat och ändå är jag bara halvklar??
Känner mig bara supertaggad inför resan på lördag.. Planet lyfter inte förresten kl 3 på dagen så vi behöver inte stiga upp sådär jääättetidigt. Men sen är vi ju fast i Madrid i 13 timmar. Men det är ingen fara så länge man får checka ut under tiden så vi får en chans att upptäcka Madrid också.
Aaaah.. vill bara åka till flygplatsen nu nu nu.. Men får vänta ett dygn till och lite mer.. buhu!

körd

Nu sitter jag här dagen innan ett prov och inser att jag inte har papperna hemma som jag skulle plugga på :O Hur ska detta gå??? Och saken är att jag måste bli godkänd på detta prov för att få betyg i kursen.. och betygen sätts nästa vecka och då är jag inte här.. AAAAHH!! Det är så jävla typiskt mig.. Men aja får väl låtsas att jag kan det och gå och och skriva så pennan ryker.. brukar alltid funka haha. Blir läraren förvirrad ökar dina chanser för att bli godkänd haha.
Blev just nu klar med mina naglar.. filade till dom ordentligt för dom hade blivit för långa sen målade jag fransk manikyr med mitt nya vita nagellack. Finfint nu till resan.. ser så fräscht ut!

Hemkommen/Shopping

Nu är jag hemma igen efter fika på stan och även lite shopping. Blev bla annat ett mörkrött läppstift, ett grått och ett vitt nagellack, aceton och ny ansiktskräm (den tog nämligen slut idag och så kan jag inte leva utan min kräm så det fick bli en runda till apoteket och köpa en ny).
Dock mycket mörkare i verkligheten.. Färgen är ju som sagt mörkröd.

Todays outfit

Nu är jag klar och på väg ut genom dörren.. tänkte bara slänga upp todays outfit snabbt innan jag går. Så här se jag iallafall ut idag. (Billderna är tagna med webcam.. därav den dåliga kvaliteten!)
Tröja: Miss Muse Vero Moda
"Tröja/Jacka": H&M
Jeans: Gina Tricot
Skor: Converse
Örhänge: Indiska
Ringar: The usual

...

Nej nu är det dags för ett snabbt uppdaterings-inlägg. Vaknade för ca 1 timme sen (vilket var heeelt för sent med tanke på att jag skulle plugga och så) och har nyss käkat frukost. Nu ska jag snabbt hoppa in i duschen sedan beger vi oss in till stan för lite shopping och mys i vinterkylan.. det låter så härligt att skriva om det här men när man väl kommer ut dör man typ. Nej men nu ska jag slänga ihop lite kläder och fixa till mig. Ikväll blir det plugg och träffa älsklingen wiiihooo!!
Puss så länge

godnatt

Nu blir det skitsnack och sedan sova med bästa syster. Idag har vi bara dummat oss och haft det jätte mysigt. Suttit och kollat på funny Japanece people. Inget emot japaner men dom är gör så sjukt roliga pranks haha.
Min vackra lillasyster Kattiz. Lööööve you

Sitter i köket med lillasyster och dricker...

resize_p110111_2 (MMS)

Sitter i köket med lillasyster och dricker hemmagjord ice tea daquiri.. MUMS!


Duktig flicka

Har bestämt mig för att skänka pengar till Kooperation utan gränser. Nej men ärligt så ville mamma ha detta i julklapp/födelsedagspresent men fick hem papperna först nu. Min mamma är så söt och omtänksam. Hon vill att jag ska skänka pengar och så ger man henne en liten hälsning.. det blir lite som en gåva. Faktiskt en jättefin tanke. Man skänker pengar så får en kvinna i Afrika chansen att utbilda sig inom jordbruk så att de kan odla sin egen mat och sälja det som blir över. Lite som att ge dom chansen att få ett företag att gå runt. De kommer längre och kan expandera sina odlingar.

sluuuut

Nu har jag varit överallt och ingenstans alltså.. Kom hem för typ en timme sen men är så sjuukt stressad över typ inget. Jag vaknade tio över nio i morse vilket var lite sent eftersom jag skulle upp vid åtta men hade tid till det så unnade mig en sovmorgon. Sedan har jag varit i skolan och haft en oförberedd redovisning som gick helt okej. Jag har varit och fikat med ett par vänner.. såå mysigt! Sedan hade vi ett möte med banken angående vårt UF-företag vilket gick jättebra sen besökte vi en butik som säljer material som vi behöver använda till våra produkter och vi fick ett jättebra erbjudande så vi vart superglada!! Nu har jag precis ätit pappas supergoda köttfärs med pasta så magen är heeelt fullproppad. Nu känner jag mig trött så det blir en lugn kväll framför TV:n och förhoppningsvis en del bloggande.
Puss

Natti natti

Ska vakna 8 imorgon har jag bestämt så nu måste jag hoppa i säng annars finns det ingen chans att jag lyckas.. det är skola imorgon wiihoo (?????????) Nej men måste komma igång igen för man blir så lat under loven. Gör inget förutom att festa typ haha.
Puss

Underbar bild

Älskling när han håller sin kusin för första gången. Han höll henne sååå försiktigt, nästan som om hon vore gjord av glas. "Varför gör du det Sunny?", "För hon kommer gå sönder annars". Hahaha så söt han är.

3 different colours

Innan färningen
Experiment 1
Vi började med en askig toning som blev rätt cool men är lite för mesig för att gå runt i halvgrått hår så det fick vi fortsätta med.
Experiment 2
Färgen vi använde var en varmare beige, men den slog helt fel och blev typ "missfärgatljusbrunt" ungefär med lite grönt inslag i topparna haha.
Experiment 3

Vi bestämde oss för att "skrapa" av färgen igen med lite blekning. Resultatet blev en fin jämn mjölkblond färg. Bilden ger inte riktigt färgen rättvisa men man kan på ett ungefär se hur det blev.
Skillnad jämfört med från början: Det var mycket "gulare" då och färgen var olika i topparna jämfört med bottnen.

Finally

resize_aaa_02410 (MMS)

Nu är jag äntligen på väg hem efter 4 timmars färgande.. Ni får se varför när jag är hemma. Bilden ovan är en random bild alltså är det inte så mitt hår ser ut nu.


todays outfit via mobilen

resize_p100111_1 (MMS)

Todays outfit via mobilen (LG Pop) Linne: h&m Skjorta: gina tricot Leggins: gina tricot Skor: skopunkten Halsband: öga julklapp Ringar: the Usual Nu beger jag mig in till stan för ett besök hos frisören, puss


OOPS

Ojsan.. Lyckades vakna upp ur en mardröm för tio minuter sedan och kollar på klockan och inser att jag har försovit mig i FYRA TIMMAR!!! Så det blev ingen tidig morgon för mig inte, fast jag skulle plugga hela dagen så får det bli ikväll istället.. Plus så ska jag tillbaka till min frisör idag vid 4 för att jag inte blev riktigt nöjd sist.. Så jag får se hur jag gör.. kanske blir lite bruna slingor. Ärr faktiskt rätt trött på det helblonda. Ser så "färgat" ut om ni förstår vad jag menar..

Annelie babblar på som vanligt..

Nu har jag bloggat i två månader.. Tycker det är en rolig sak men det kräver så enormt mycket tid och man blir lätt stressad. Som ni märkt så uppdaterar jag kanske inte så ofta som ni skulle vilja (eller jag själv för den delen) men jag känner att det finns andra viktiga saker som måste hinnas med också.
.
Jag älskar att blogga och det har liksom blivit en del av mitt liv men känner ändå att jag inte vill lägga ner all min tid på den. Jag vill känna friheten att kunna skriva när jag vill och har något att säga inte för att jag måste ha så många inlägg som möjligt. Vill kunna spendera en hel dag borta utan att behöva tänka på bloggen. Men samtidigt älskar jag att vissa er allt som är bloggbart och i mina egna åsikter roligt. Jag har mycket annat runt om som jag måste sköta.. skolan, jobb, vänner, familjen osv.
.
Jag började faktiskt först blogga via devote och höll till där i ungefär en vecka men kände direkt att den hemsidan inte riktigt passade min och den känsla jag vill få fram genom min blogg. Har dock inte tagit bort den eftersom jag känner för att gå in och kolla på de bilder jag la upp då.
.
jag känner inte riktigt att bloggen speglar vem jag egentligen är till 100%, det är för mig lite för ytligt och ibland fantasilöst men det är faktiskt mycket jobb bakom allt. Har aldrig varit liksom den skriv-glada-typen så för mig att omvandla mina personliga tankar och känslor till ord som är lättförståeliga kan vara rätt kämpigt och det blir ofta inte som man tänkt sig.
.
Det här med videoinlägg tycker jag verkar extremt lockande men har inte riktigt förstått hur det hela fungerar. Har registrerat mig hos videofyme.se men blev inte riktigt klok på hur jag skulle göra. Så någon som vet.. snälla HJÄLP! Skulle jättegärna vilja videoblogga då och då. Just för att det ger en större chans för mig att visa vem Annelie egentligen är och inte bara en massa tråkiga uppdateringar om vad jag gör/ska göra och dagens outfits osv.
.
Innan jag började blogga tyckte jag det lät jätte löjligt med dagens outfits osv men det är faktiskt riktigt roligt. Inte bara för att jag visar er min klädstil utan för att visa er att alla har en unik stil.. tråkig/vild/lekfull/flörtig/lättklätt mm. Alla har en unik klädstil och för mig som älskar att vara kreativ ger det mig en unik chans att uttrycka mig och även ge er tips och råd på hur jag bär upp just den där tröjan.. om ni förstår vad jag menar.
.
Andra bloggar jag läser innehåller provocerande saker, dom skryter om hur rika dom är och så. Missförstå mig inte jag sitter som klistrad när jag läser dom för jag tycker det är intressant men man uppfattar dem inte riktigt för vem är dom liksom? Under det där glamorösa skalet som ser ner på oss "vanliga"? Jag förstår att man kanske kommer längre genom att ljuga och vara så ytlig som möjligt men det måste vara frustrerande att vara så reserverad och faktiskt inte ha friheten att skriva vad du tycker och tänker..
.
Jag menar alla bloggare väljer att visa upp alla dyra märkesplagg och sådant i bloggen men face it.. vi alla använder skor från skopunkten och dinsko, vi alla köper kläder från H&M och Gina Tricot. Det är bara det att man väljer bort att publicera det för att en toppbloggerska med "100 000/mån" kan väl inte visa upp ett par 500kronors-skor i sin blogg?
.
Nej för mig betyder min blogg inte en chans till framgång utan en chans att kunna påverka och utvecklas som människa. Att inte allt handlar om var man köper sina skor utan dina tankar och åsikter. Vad du tycker är viktigt och inte. För mig är min blogg mer som en "dagbok".. Jag skriver om vad jag gör, vad jag handlar och hur jag känner mig just för tillfället.
.
Fick ett tips av en vän att ljuga mig fram till success men kände direkt att "Nej.. det är inte så jag vill framstå som person. Jag vill att ni ska lära känna Annelie för den jag är och inte det alla andra väljer att framstå som." Man behöver vara sig själv för att sticka ut ur mängden. Om man beter sig som alla andra hur ska man då någonsin komma framåt? Man fastnar liksom lite grann.
.
Så när jag lite snäsigt slänger upp sådana saker som kanske kostar lite mer är det inte för att skryta utan för att jag är så stolt och glad över dom. Inte för att ni ska tro att jag är någon sorts wannabee utan för att jag faktiskt har jobbat hårt för det jag har. Och en del saker man fått i presenter som betyder mycket och så.
.
Kom ihåg detta när ni läser min blogg för det är faktiskt viktigare att känna igen sig hos en annan människa än att avundas deras framgång. För det är faktiskt inte hur långt man kommit som räknas.. det är vägen dit.
.
Lite långsiktiga och djupa tankar kanske men ni vet att det stämmer haha ;)
.
Gamla bloggen: http://annelies.devote.se/

Yesterdays outfit / Shopping

Gårdagens "party outfit"
Tröja (NY 89kr): New Yorker
Lack-tights: Monki
Skor: Svarta Converse
Ringar: Dom vanliga plus ett par till
Rött läppstift: Make up store

Älsklingssyster och jag på bussen nu på vä...

resize_p080111_1 (MMS)

Älsklingssyster och jag på bussen nu på väg ont en underhållande och oförglömlig kväll :) inatt intar vi staden och gör den osäker haha


fantasilös

Försöker att väcka älsklingen men han vill bara inte vakna.. Hmm..? Nej men ska gå och hoppa på honom för vi ska med mina systrar till polishuset och fixa med pass och sånt. Efter det blir det fika och sola sen jobb ikväll igen.
Puss

-

Jobbat klart och ätit på McDonalds CHECK!
Nu ska jag och älsklingen bädda ner oss i en varm säng och sova.. Natti natti

Todays outfit

Så här ser jag ut idag. Ska snart springa ut till bussen för att åka till jobb.
Skjorta: Cassels
Jeans: Gina Tricot
Smycken: Ringar & nitar i öronen
Klocka: D&G
Skor: Skopunkten
Jacka: H&M
Vantar: H&M
Halsduk: Gina Tricot

Älskar dig sunny


Shopping

REA BikBok 149:-, 299kr
New Yorker 99:-

Gårdagens mys

Först blev det middag på Restaurang El Patio med systrarna
Förrätt: vitlöksbröd och nachostallrik
Huvudrätt: Black & White, Burritos, Plankstek
Efterrätt: Friterad camembert och vaniljglass
Sedan blev det ett besök i en spelhall där vi gick loss
Med bra resultat
Sedan vart det bowling med systrar och deras pappa och hans fru
Ramlade även på banan när jag råkade trampa över så jag slog knät (Skyller på cidern!!)
Efterfest på Pub 25 med musik, dans och dricka
Älsklingen och hans kompis
Sedan blev det McDonalds och sedan sov älsklingen hos mig. Riktigt myyyysigt!

Yesterdays outfit

Det här sprang jag runt i igår när vi hade vår fullspäckade mysdag som ni får veta allt om strax.
Tröja: Nelly.se
Jeans: Gina Tricot
Skor: Skopunkten
Örhänge: Indiska i ena örat och en liten nit i andra

mysig heldag

Sovit hemma hos älsklingen igår eftersom det blev lite sent på jobb igår men idag väntar en heldag full av mys och skoj.. Sunny ska lämna av mig på Entré och där ska jag möta upp mina två äldre systrar, efter det ska vi äta något gott och sedan bowla eller besöka laserdome :) Ska bli såååå kul. Senare mot kvällen så hämtar Sunny mig igen så åker vi hem till mig och sover där. Låter inte det som en mysig idé? Ska försöka fota lite under dagen så ni får se sen vad vi hittade på. Puss så länge

-


Blogs and toughts

Sitter och kollar bloggar. En kväll som denna finns inte mycket annat att göra. Personligen gillar jag Kenzas och Fokis. Just för att de är så pass ärliga och trevliga. Deras framgångar har de gjort sig förtjänta av inte som Kissie och Paow som blivit "kända" genom att snacka skit och tracka ner andra för att själv framstå som bättre. Gillar heller inte riktigt Kissies "jagharvärldensstörstasjälvförtroende" beteende. Hon är en av de mest osäkra människorna inom bloggvärlden. Hon har blivit den personen som folk vill att hon ska vara inte den hon är. Hon pratar alltid om sin s.k. Sooo Kissiestyle? Är det en stil att verka så nonchalant som möjligt att se ner på andra för att de inte har de dära miljonerna på kontot? Varför inte vara sig själv? Framgång är ingenting om hela ditt medieliv går ut på att ljuga.
Foki och Kenza är såå down to earth.. de behöver liksom inte ljuga för att komma långt utan de har förtjänat sina framgångar genom att arbeta hårt. Foki reser världen runt och Kenza är egen-företagare. Missförstå mig inte..visst händer det att jag läser Kissies blogg då och då.. jag har absolut ingenting emot henne som person.. gillar bara inte det hon står för. Om hon inte trivs med sig själv och vill operera sig så är det helt okej. Tycker faktiskt det är modigt att hon vågar vara ärlig om det men då ska hon inte sitta och skriva hur bra självförtroende hon har och hur ba hon trivs med sig själv. Jag menar kom igen alla människor har komplex liksom.. men våga stå för dom! Operera inte dig bara för att få mer PR. Det finns redan så mycket knäppa skönhetsideal inom modevärlden och när man har en så stor chans att påverka för unga tjejer och verkligen vara en bra förebild och ge dom någon att se upp till så förstör man den chansen genom att göra så?
Jag är inte nöjd med mig själv till 100% men jag accepterar mig för den jag är och gör jag inte det så riktar jag inte mina problem mot andra tjejer som "har det där jag vill ha".. Jag menar hon tror att alla är så avundsjuka på henne och hennes livsstil.. men hur länge ska hon leva på det? Ärlighet varar längst.
Jag hade kunnat skriva om allt möjligt skit på min blogg och ljuga mig till en plats där uppe med toppbloggerskorna. Men väljer att inte göra det för hur ointressant liv jag än har så vill jag att mina läsare ska lära känna mig.. Annelie och inte någon person jag försöker vara för att bli större inom media. Jag är den jag är.. ointressant eller inte. Det är upp till mina läsare att själv välja om de tycker innehållet passar dem eller inte. Jag använder min blogg för att visa folk vem jag är och får en chans att skriva av mig om sker som intresserar mig, om saker som tynger mig eller om helt allmänna saker som man bara behöver få ur sig ibland. Jag är absolut ingen perfekt människa och jag skriva inte om alltför personliga saker men jag är till 100% ärlig på min blogg. Jag är dock medveten om att unga tjejer läser den därför väljer jag att inte prata om saker som trycker ner folk osv. Jag är en sån människa som älskar att ge komplimanger bara för att se en människa le och bli glad. Att förgylla någons vardag är så mycket bättre för självkänslan än att trycka ner. Har inte så mycket mer att säga om detta. Börjar bli lite tjatigt men jag har fått skriva av mig lite precis som man behöver ibland.
Puss

Shopping

Featherearrings Indiska 79,90 kr (Supersnyggt med endast ett, lite Kenza-stil över det)
REA Jeansskjorta Gina Tricot 100 kr, 199kr
REA Stickad kofta Gina Tricot 100 kr, 199kr

rosa bandet

Tycker det är såå fint att så många bloggare lagt in Rosa Bandet banderoll på sin blogg. Detta har gjort att Cancerfonden fått in närmare 50 miiljoner kronor till forskning och hjälp till de som drabbats.
Själv har jag nyss tagit bort min banderoll eftersom det stog 2010 på den. Men lägger självklart upp den igen när det finns 2011-banderoller ute. Det är en så liten men så otroligt betydelsefull sak. Plus den ser väldigt trevlig ut på din blogg. Posta den du med.. det är en god gärning!

uppdatering

Nu har jag nyss kommit hem från älsklingen efter att ha spenderat 4 mysiga dagar tillsammans med han och hans familj. Tyvärr fick vi lite otrevliga nyheter i morse när vi vaknade. Men nog om det.. det är lite personligt och jag vill inte diskutera det här. Men jag är säker på att allt kommer att bli bra.
Börjar bli lite stressad inför resan faktiskt.. massor som ska fixas innan vi åker, mycket som ska handlas och så. Behöver ny bikini och sånt. Dom har en fin lila bikini på New Yorker som jag är lite sugen på att köpa men kommer att se helt kritvit ut på stranden haha, så funderar på att sola ett par gånger innan resan så man inte är så där blek..
Ska visa upp sen ett par saker jag handlar under dagarna. Inte mycket men nödvändigt kanske.
Funderar även på hur jag ska göra med bloggen när vi är på Teneriffa.. får se hur jag löser det.
Puss

12 days to go

Nu är det bara 12 dagar tills vårt plan lyfter mot Teneriffa!! Vi mellanlandar i Madrid under 12 timmar så vi får en chans att upptäcka den staden också sedan blir det 6,5 låååånga varma och sköna dagar i soliga Teneriffa :) Min syster fyller 18 när vi är där nere så vi får fira henne också men det ska bli skoj. Hoppas dom har lite roligt nattliv att bjuda på.. Kommer ligga hela veckan med en paraplydrink i poolen. Vi kommer även att ha ett gym som tillhör vårt hotell så det ska bli skönt att fortfarande kunna träna när man känner för det.
Bye bye kalla Sverige.. Fan vad jag längtar.

sjusovarn

Vaknade precis upp brevid min älskling.. Väckte honom direkt.. KLOCKAN ÄR TVÅÅÅ!?!?! Man lovar sig själv att under detta lovet så ska jag vakna tidigt varje dag för att hinna med allt som jag har att göra. Och lyckas man någonsin hålla det? Nej! Men men.. nu blir det frukost sen får vi se vad för något vi hittar på idag.
Just det angående filmen igår... den var väl helt okej. Inte så mycket fart som jag hade förväntat mig men helt okej. Dock var det riktigt onödigt att se den i 3D, fanns inte en enda 3D-scen över huvud taget i hela filmen. Liten besvikelse men den var okej ändå.
En negativ sak var att att dom jävla 3D glasögonen var av en ny modell så dom hade en sån vass pigg där vid näsan som jag satt och störde mig på hela filmen men så blir det väl när biografer bytar sånt hela tiden..

Puss

Just nu på bion

resize_p010111_2 (MMS)

Just nu på bion


förstajanuaritvåtusenelva

Sitter hos älsklingen och har nyss bokat biljetter till Narnia 3D. Idag har varit en lugn kväll, det behövs nu när skolan börjar snart och man ska börja med allt plugg igen. Inget jag saknar men det måste göras så det är väl bara att bita i det sura äpplet.
Det blir jag Sunny och hans syster. Snart ska vi åka och handla godis muuuums!! (Finns alltid bara äckligt godis på bion)
Berättar mer om filmen när vi kommer hem igen. Vad har ni gjort idag den första januari 2011?


Puss

skärpning

Jag har varit suuuperdålig på uppdatering den senaste veckan men lovar att jag ska komma igång så fort min dator fixats. Vågar liksom inte riskera att allt försvinner genom att gå ut på internet för mycket. Men ska se om jag kan äka till älsklingen idag och fixa den, han till skillnad från mig är duktig på sånt där.
Det känns lite svårt och meningslöst att blogga utan bilder. Men jag lovar att efter detta virus är borta så ska jag vara försiktig med min dator och rensa den ofta och uppdatera virusprogrammet hela tiden. Detta får inte hända igen bara! Man känner sig helt hjälplös utan den liksom.
Sedan har man ingen stor lust att blogga när man ligger med 39 graders feber en hel vecka heller. Men känner mig betydligt bättre nu så får hoppas att det håller sig borta.
Jag ska skärpa mig med uppdateringen, jag lovar! Nu ska jag hoppa in i duschen.

Godmorgon

God morgon gott folk! Hur mår allihopa idag :) Jag mår prima faktiskt, hade ju en lugn hemmakväll igår så det blev inget hårt festande så man känner sig utvilad och fräsch. Känner mig också mycket bättre idag. Är jag kanske äntligen frisk?!?! ÄNTLIGEN. Nu blir det frukost
Puss

taadaa

resize_p291210_2 (MMS)

Här får ni äntligen se presenten som jag fick av älskling i julklapp. Eller en av dom iallafall.. Han är så himla söt. Tror han smygtittade på mina önskelistor här på bloggen haha :)


Nyårsafton

Idag började jag dagen med att fira mamma som fyller år idag GRATTIS MAMMA <3, sen åkte jag hem till en av mina närmsta vänner och hade en mysig tjejmiddag där med trerätters middag och allt. Sedan åkte jag hem till mamma igen och mös och väntade in det nya året och sedan strax efter 12 gick jag hem till pappa och önskade han ett gott nytt år. Ringde även älsklingen tolv och fick min nyårskyss (Via telefon, men det är bättre än inget).
Låter kanske inte som nyår men det har varit väldigt skönt att inte hålla på att stressa half ihjäl sig för att nyår är så överskattat. Och det kommer ett år till. Jag har iallafall haft jättemysigt. Nästa år får jag se till att vara frisk till nyår! Det ska bli mitt nyårslöfte! Har ni något nyårslöfte?
Nu ska jag gå och lägga mig och vakna upp frisk imorgon, får då är det ett nytt år.. Man kan likosm inte inleda det nya året genom att vara sjuk.. eller hur?
Nej nu blir det sängen. Natti natti & Gott Nytt År på er <3

Gott nytt år!!!

Hoppas ni alla får ett riktigt bra avslut på detta året och en ännu bättre start på det nya.

RSS 2.0