Hos mormor

Haft en underbart mysig dag hos mormor! Hittade mönster och fikade och bara umgicks. Efter det hämtade min styvpappa upp oss och så åkte vi till stoff och stil (tygaffär) och jag hittade två underbara tyger till ett par väskor men hittade tyvärr inget till klänningen så jag får väl fortsätta leta..
Mormor hade laddat upp med en massa mönstertidningar, hur söt är inte hon...
Mormor
Morfar
Working
Mammsi

Blue nailpolish. Sitter i skolan och vänta...

resize_p310311_1 (MMS)

Blue nailpolish. Sitter i skolan och väntar på att nästa lektion ska börja. Efter skolan ska jag och mamma en sväng till mormor och kolla på mönster till min studentklänning och fika lite kanske :) länge sen jag träffade min älskade mormor! Får passa på att sälja en av mina receptböcker också. Sen ska jag hem och laga mat och sen ikväll kommer älsklingen och sover hos mig :) see you later


Rose garden

Lunchade som sagt på Rose Garden med mina systrar, muuumsigt var det! Sen var det shopping sen åkte vi hem till dom och mös och bara umgicks med dom och Petras underbara småttingar..

Todays outfit

Linne: H&M
Jeansskjorta: Gina Tricot
Leggings: Gina Tricot
Skor: Minns inte
Halsduk: Gina Tricot
Skinnjacka: H&M

Nu blir det sen lunch på Rosegarden med sy...

resize_p300311_1 (MMS)

Nu blir det sen lunch på Rosegarden med systrarna :) sen blir det lite shopping. Hörs sen puss


What are words

Den här killen, Chris Medina är en underbart vacker människa alltså. Vad man inte gör för kärleken. Han har rätt med vad han sjunger om, vi människor är så ytliga och tänker inte på framtiden och vad vi skulle göra omm vi satt i hans sits. Att han stännar med sin flickvän är helt otroligt och han älskar henne fortfarande lika mycket som innan olyckan. Han idol audition är bara helt underbar men hans låt till henne är helt magisk!! Ni måste bara lyssna..
That's why he sings so good, cause he sings to you..

Kvällen

Sedan åkte vi till Moniqoue och kollade på danska Paradise Hotell och bara tog det lugnt..
Tjuggemage
Linnea snodde kameran som vanligt och terrade alla haha..

Lite shopping och mys med töserna, vad det...

resize_p280311_1 (MMS)

Lite shopping och mys med töserna, vad det är får ni se när jag kommer hem.. Puss


Fika med töser

Efter skolan fikade jag med mina töser Linnea, Sandra och Majlinda. Det blev även lite shopping och så.
Det var först fika på Espresso House
Snyggingen(??) Linnea

Sitter här i studion där min syster prakti...

resize_p280311_1 (MMS)

Sitter här i studion där min syster praktiserar och väntar på att Linnea ska bli klar så vi kan sticka till stan. Fika och shopping som står på listan. Nu håller jag på med min systers ex som är här och ska tattuera sig haha, gör han lite nervös och spänd. Haha vilken snäll människa jag är :) Todays består av jeans, linne, tunika och boots..


At school

Sitter på Info & Layout lektionen och gör ett visitkort.. roligt? Nope! Men slutar snart, detta är enda lektionen så det är ju skönt. Ska till tattueringsstudion där min syster jobbar och be henne skissa upp min nästa tattuering! Yes, är såååå sugen på en ny. Fast denna gång ska den göras ordentligt!! Efter det ska jag träffa finaste Linnea och Sandra i stan för fika och shopping, mysigt! Hörs sen puss

Jag och mina töser

Puss


Just the way you are

Min älskling sprang precis ut till bussen. Han kom hit och mös, pratade och åt middag. Men han var tvungen att åka för han hade massa saker att fixa. Ah vad mysigt det är att han bara dyker upp och spendrar ett par timmar med en. Idag lider jag lite av Jetlag typ, ställde ju om klockan inatt och har inte riktigt vant mig vid att vi är en timme fram nu.. Men jaja iksällv skulle jag egentligen till Linnea med ett par töser och kolla på Bigbrother, vill ju se utslagningen men det blir en lugn hemmakväll istället. Mysekväll med pappa och Kattis är minst lika bra!

Syskonkärlek

Du är min bästa vän, min underbara lillasyster! Du finns där för mig i vått och torrt och även om vi bråkar mycket så ska du veta att jag är glad över att du finns, jag älskar dig! ♥

Brownhaired girl

Här är en bild på mig som är ett par år gammal. Där hade jag min naturliga hårfärg med lite mörkare bruna slinor. Trivdes i det men tröttnade på det så fort. Funderar på att färga det så igen för blonderingar sliter något frruktansvärt mcyket på håret. Och just nu är mitt hår såååå torrt så det är sjukt.

Saturdaynight after work

Slutade jobb vid tolvtiden för jag skulle egentligen till ett par tjejkompisar men planerna ändrades så jag stack till ett par andra vänner som var på en pub i Oxie, mysigt och fyfan vilket röj det är på "de äldre" i oxie. Dom dansade loss och blev stupfulla, haha så jävla nice alltså! Det är så man ska åldras, inte förlora all humor och ändå kunna släppa loss och röja med sina vänner!!
Sarah & Jag
Kattis och Macke
Sarah & jag
Ser ni tjejen vid andra änden av bordet.. det är Linnea.. en mycket full sådan som inte ser klockan...Haha ♥
Cf
The old ones

This place about blow

Står här i baren på jobb och tråkar.. inget folk än. Men halv tio så börjar DJ:n spela. SÅ då blir det lite mer livat :) Nu ska jag fortsätta jobba! SLutar tolv ikväll så då drar jag till mina töser och festar lite med dom sen blir det hem till älskingen och sova!

Mobilinlägg

resize_p250311_1 (MMS)

På väg mot jobb! Det är fredag som vanligt och jag börjar jobba redan halv 7 ikväll. Ikväll blir en hektisk kväll eftersom att jag ska jobba ensam en lönehelg så det blir stress. Petra är sjuk så hon ska få vara ledig. Iallafall nu står jag ute och väntar på bussen. Efter jobb blir det att åka hem till älsklingen som vanligt. Han är så söt och kommer och hämtar mig efter jobb.. sötnosen!


Fredag igen

Nu är det fredag igen.. vet inte om jag ska vara glad eller ledsen, för för mig innebär det ännu en helgs jobb. Men det är självklart skönt att kunna sova ut och sova tillsammans med min älskling! Igår vart det inte så mycket bloggande utan det hände massa saker igrå så jag tog en lite paus från allt. Linnea kom hit och vi snackde lite skit, drack te och målade naglar. Sen kom Sunny så tvingade vi han att kolla på Big brother med oss.. hahaha stackarn! Nu sitter jag här i soffan helt utslagen, ska gå och vila en stund och ladda om batterierna lite grann. Behövs inför kvällen. Idag börjar jag ovanligt tidigt eftersom att vi har massa middagsgäster som kommer och det är lönehelg så ikväll blir det mycket att göra. Nej nu ska jag lägga mig och sova en timme för jag är så himla trött..
Shippe och jag

Todays outfit

Linne: H&M Jeansjacka: Carlings Jeans: H&M Pälsväst: Second hand Örhänge: Egendesignat

Sitter på bussen på väg till skolan och sv...

resize_p240311_1 (MMS)

Sitter på bussen på väg till skolan och svettas nästan(!?!?).. Nu jävlar är det vår har på mig jeansjackan idag igen och jag är varm i den.. Hur otroligt är inte det liksom. Är på riktigt strålande humör idag och mår riktigt bra! Nu ska jag fortsätta läsa in min läxa, hörs sen! Puss


A tree of silver


Earrings, feathers and pearls

Featherwing
Fjäder från uggla, silverlänk, mönstrad silverkula
Springling feather
Koltrastfjädrar, silverlänk, hänge
Golden pearls
Tigeröga, turkos, silverlänk
Designat av Annelie

Todays outfit - Jeansjacka

Jacka: Carlings
Linne: MQ
Tröja: Lindex
Leggins: Gina Tricot
Skor: Converse
Halsduk: Zara

Pysseldag

Efter dagens enda lektion och lite plugg åkte jag hem till mammsi. Hon bjöd på fika och sedan pysslade vi hela dagen. Supermysigt och superlängesen vi gjorde det. Bara vi två.. Ah gjorde tre par ursnygga örhängen. Lägger upp dom lite senare för nu ska jag betala räkningar och plugga lite, sen blir det ju Big brother haha. Ända tills igår hade jag inte sett ett enda utav den nya Big brother säsongen och var heller inte intresserad. Men mina tjejkompisar slutade inte prata om det så gick in och kollade på ett par avsnitt och nu är jag FAST haha.. Nej men tycker det är sjukt kul med dumma människor som skämmer ut sig på TV. Sad sad people. Gurkan är ändå min favorit alltså. Störtskön!
Mums






Last post for tonight..

Ja nu har jag legat hemma och kollat lite bloggar och bara latat mig. Mitt rum är riktigt stökigt, hittar inte mina möbler längre typ.. något som inte stämmer? Nej men är i stort behov av att städa! Så nu ska jag städa till mitt rum, sen blir det TV:n från 9 - 11, för det är nämligen Desperate Housewives då och efter det Big Brother. Men ja blir kanske inga fler inlägg idag, så vi hörs imorgon. Sov gott puss!

Wants

Svarta Jeans: Cheap Monday Svart Jumpsiut: H&M Leopard Jumpsuit: BikBok
Detta är tyvärr bara en liten del av vad jag vill ha just nu.. Känner att plånboken blir mindre och mindre haha. Nej men jag har faktiskt haft lite shopping-uppehåll nu ett tag. Är man shopaholic så är man men man måste ju såklart ta lite paus från shoppandet då och då.. Men nu känner jag att shoppinghumöret börjar komma tillbaka! Älskar att handla nya kläder!!

50-tals makeup

Älskar makeup över huvud taget och gillar att experimentera.. Tänkte kanske försöka mig på någon av dom nedanför. Den andra bilden är ju skitnygg.. lite väl mycket att gå ut i men värt att prova hemma liksom.. Får se om jag gör någon idag, skulle ni gillat det? Haha

Solig todays in black and green

Tröja: H&M
Byxor: New Yorker
Skor: Converse (svarta)
Klocka: D&G
Halsband: Eye

Hello

Nu är jag hemma igen efter middagen hos farmor. Min farmor bor i en liten lägenhet men har ett extra rum som hon nu hyr ut till en student ifrån kina. SÅ idag var första gången jag träffade henne och jag kan säga att jag blev minst sagt förvånad. Hon är i samma ålder som mig, har samma intressen och ja vi har väldigt mycket gemensamt. Så det var rätt roligt att träffa någon sådär.. Vi hade så mycket att fråga varandra om Sverige och Kina. Var kul att veta vad hon tycker om Sverige och våra traditioner och kultur. Sedan så berättade hon att även hon driver en blogg. Hur mycket gemensamt kan man ha liksom. Var iallafall jättekul och hon var inte alls som jag hade förväntat mig. Jag ménar jag trodde hon skulle vara äldre och tråkig.
Nu sitter jag här i soffan med en liten godispåse och ska kolla på en film och bara ta det lugnt, kanske beställa en sak... Imorgon blir det lite plugg, betala lite räkningar osv.
Puss
English
Now I'm back home after dinner with grandma. My grandmotherlives in a small apartment but have an extra room which she nowrents out to a student from China. So today was the first time I mether and I can say I was surprised to say the least. She is the sameage as me, have the same interests and yes we have a lot in common. So it was pretty funny to meet someone like that .. Wehad so much to question each other about Sweden and China. It was interesting to know what she thinks about Sweden and our traditions and culture. Then she told me that she runs a blog aswell. How much can you have in common I mean haha. Was very fun anyway and she was nothing like I expected. I mean I thought she'd be older and boring I guess haha..
Now I'm sitting here on the couch with a small bag of sweets and i'm probobly gonna watch a movie and just relax, maybe order something (It's a secret, you'll all know later)... Tomorrow I will be a studying, paying some bills, etc..
Hugs

Måndagsmiddag

Nu stiker jag och pappa till farmor på middag. Ska bli mysigt att träffa henne igen. Lite tradition i vår familj med söndagsmiddag hos farmor men de senaste åren har det blivit lite lite mer sällan. Alla har saker att göra och jobbar osv. Men en måndag passar även alldeles utmärkt.
Så nu hoppas jag snabbt in i duschen innan vi går. Är hemma igen vid 7 halv åtta tiden så vi hörs då. Ska även handla med lite godis och sånt gott till ikväll. Det har jag förtjänat efter en veckas slit i skolan och jobb hela helgen.
Puss så länge

Bilder från igår

Igår firade vi en tjejkompis som fyllt år. Det blev lite tjejmiddag, bål, beerpong och sedan kom killarna och då blev det lite fest. Lite drama och så men men.. sånt får man räkna med.

Kofta

Min kära mormor stickade den här till mig för ett par år sedan och har inte använt den så mycket faktiskt. Ett par gånger bara men nu när jag rensade garderoben så hittade jag den och det passar utmärkt eftersom sommarens plagg i år är just stickat.
Blir riktigt sött till ett par midjehöga jenasshorts och ett linne eller bikini under..

Todays

Tubtop body: BikBok Byxor: Gina Tricot Kofta: Mormor stickat Skor: Skopunkten Smycken: Usual Armband: Läderrem

Dagens håruppsättning

Tupperade slingan längst fram väldit mycket och tvinnade den och satten fast den med hårnålar  och sedan slängde jag upp resten i en slarvig "boll" och fäste med hårnålar.

Fridays outfit

Leggins: BikBok Skjorta: Gina Tricot Linne: MQ Skor: Skopunkten

Nu blir det...

...bad, plugg, fixfix och sen jobb som vanligt. Vet inte om jag kommer hem ikväll eller om jag hamnar hos älsklingen. Stänger vid halv två så det brukar bli att jag sover hos honom. Lite jobbigt att ta sig hem vid den tiden när man är så trött och ska sitta på bussen i 45 minuter för att komma hem. Ja får se hur jag gör. Hur som helst så svämmar badkaret snart över. Hörs sen puss

Talang

Shit hittade ett klipp på Youtube av en liten (liten och liten men hon är inte stor iallafall) tjej som sjunger Born this way med Lady Gaga. Så sjukt duktig hon är, ick gåshud över hela kroppen när jag hörde henne sjunga. Början är lite seg men ge de henne en chans så ska du se att hon kommer blow your mind. Riktigt duktig tjej, thumbs up!
Videon hittar ni här!!
Hon får mig att vilja spela in en video och slänga upp den här men vågar inte.. haha. Lite löjlig man känner sig när hon slänger ut en på Youtube och får 23 000 000 hittar? Löjlig man är va haha

Make up

Testade två nya ögonskuggor som jag handlade för ett tag sedan, gjorde två skuggningar i olika färger. Dock gjorde blixten färgen jätteljus i bilderna, men det är i själva verket mycket mörkare i verkligheten.
3 olika nyanser av blå/turkos ögonskugga + turkos ögonpenna/kajal
Grön ögonskugga i två mörkgröna nyanser + vit shimmer
(Såg inte förrän på bilderna att fransarna var så spretiga haha)

Todays - student

Fick hem min studenttröja för ett par dagar sen. Och i morse när jag vaknade (Halv 7?!?!?!?!) så orkade jag inte ta på mig något komplicerat så slängde på mig ett par jeans och studenttröjan och mina vita converse.
Ursäkta dålig kvalitet

Bloggpause

Har tagit en så kallat bloggpause, ska ta denna dagen ledigt också. Inget speciellt som har hänt men känner att jag behöver samla tankarna lite grann. Är tillbaks imorgon. Puss så länge
Jag och Nicci

Todays seethru

Transparent tröja: Gina Tricot Leggings: Gina Tricot Skinnjacka: H&M Skor: Skopunkten osv..osv..

Hemma hos systrarna

Hahahaha.. skumma lakan min syster äger?
Mys i soffan(Satt och kollade på exet.se)
Gick och handlade glass och maränger
Hoppbild (Krävdes ett par bilder för att få en bra)
Marängswiss

Videoblogg

Vad gör jag med tröjan????

Shots of the day


Rapsolja

Sitter med håret dränkt i rapsolja här hemma. Ser ut som fan men mirakelkur för håret. Man kan egentligen använda vilken sorts fettig olja som helst, men jag hade bara raps hemma så det fick bli det. Mitt hår är så torrt och skadat nu efter blonderingen så känner att topparna är risiga och så. Så slänger i oljan och låter den sitta kvar över natten så tvättar man det på morgonen som vanligt. Sen är håret superfräscht, mjukt och återfuktat. Dock ska man göra detta med jäma mellanrum. Håret behöver återfuktning och olja är det absolut bästa och naturligaste sättet. Speciellt under den kalla vintern och den torra sommaren.

Virkat

Virkat är vårens och sommarens måsten! Tur för mig att jag har en mormor som är en jävel på att virka och sticka! Dock har hon blivit lite trött på det nu sista tiden men får få igång henne igen :) Har faktiskt en jättefin kofta som hon virkade till mig för några år sedan som jag ska leta fram tills värmen kommer. Denna väst från H&M gör mig lite köpsugen, får ta och snacka med mormor nu snart. Det är alltid speciellt när man gör sina egna kläder. Har även funderat på att lära mig virka själv för jag har ett armband som jag skulle vilja göra. Hatar att ha ideér i huvudet när man känner sig så lost som jag gör nu haha. Måste ju lära mig virka först..

Tyras mormor gick bort så lämnade en liten trösthälsning till henne..

Fyfan! Jag beklagar sorgen. Fällde tårar när jag läste inlägget. Det rörde upp gamla minnen från när min farfar gick bort för 4 år sedan. Jag minns hur jag kände mig, som att gå runt i en bubbla.. borta från verkligheten, förnekelsen. Känslan är obeskrivlig. Jag minns att jag grät när jag tog min farfars hand för sista gången. Jag hade inte mod nog att säga de där sista orden. Men han kände min närhet och min sorg. Morgonen efter väcker mamma mig och sätter sig på min säng. Jag förstod vad som hade hänt. Hon sa: Gumman.. Klockan 2 inatt dog din farfar. Jag minns att jag tittade på henne utan att säga ett ord och ville försvinna in i väggen, i tomma intet. Jag låg i min säng hela den dagen och grät och grät. Men det var mitt sätt att hantera sorgen på. Jag behövde det. Jag tänker fortfarande på min farfar nästan varje dag och även om han inte finns med mig så vet jag att han sitter och kollar ner stolt från någon stjärna uppe i himmeln. Det tar sin tid att komma ur sorgen. Men låt det ta tid. Sorg ska man aldrig skynda på. Den gör dig starkare. Saknaden kommer alltid att finnas där men med tiden förvandlas det till glädje och stolthet. Stolthet av att få haft chansen att känna en sådan fin människa. Skänker dig och din mormor en tanke. Du är stark Tyra!
Sorg av förlusten av en nära är hemsk! Finns inget som dämpar sorgen och saknaden alltså.

Wild wild west

Sorry för den dåliga uppdateringen. Har inte känt mig på topp riktigt. Så nu har jag legat hemma hela dagen och kollat på film med syster och stoppat i oss massor av godis och chips. Gått upp ungefär 3 kilo bara idag känner jag. Får ta igen det imorgon med en joggingrunda! Senare ikväll ska jag bara plugga och så. Nu blir det mer mys med Will Smith i wild wild west. Later bloggen!

Ligger just nu och vilar hemma hos min äls...

resize_p130311_1 (MMS)

Ligger just nu och vilar hemma hos min älskling. Just nu är livet surt för jag har fått virus runt munnen och halsen. Så det gör ont och kliar något fruktansvärt.. Ser riktigt hemskt ut gör det också :/ men det är väl bara till att stå ut tills det har läkt.. Vet inte riktigt vad det är än men hoppas det går bort snart för det går mig på nerverna :( älsklingen är så gullig och tar hand om mig Hihi, så underbar! Hörs senare när jag kommer hem igen.


Blondie

Färgade min utväxt i förrigår och den blev ORANGE!! SÅ igår var jag och köpte en riktigt blekning (skadar håret men blond blir man) och Danny färgade håret på mig. Och blond blev jag. Så såhär ser det ut just nu.
Bild från igår

Quicky

Nu är det dags för SEMLOR! Sov hos min älskling inatt och väckte honom med orden; Baby i'm hungui.. veui hungui. Snart ska han iväg till gymmet då passar jag på att sticka hem till mina systrar och umgås lite med dom innan jobb. Ikväll är det som vanligt Reggae-kväll på puben så det blir lite att göra. Men det är alltid skoj! See you later alligater!

Rock rock n' Roll

Kattis & Sammy
Kattis & Sammy
Systrar
Snygg rocktjej
ROck bakom baren
Tungan :O
Innocent?
Älskar dig
Maria & Kattis
Kattis vann drink för bästa rockklädnad!
Rock YEAH!

Tonight i'm rockin'

I kväll rockar jag i detta:
Jeans: H&M Linne: Monki Skor: Skopunkten Bustier: H&M Armband: Lite blandat
Close-up på sminket

Godmorgon bloggen

Kom nyss till skolan och nu sitter jag och förbereder mig inför ett prov jag har i engelska senare i eftermiddag. Bläää! Men nu ska jag gå och käka frukost.. Ciao


Purple shadow

Syster sminkat mig med:
Lila shimmer
Svart ögonskugga
Ljusgrå ögonskugga
Ögonbrynsskugga
Kajalpenna
Liquid eyeliner
Mascara

Drawings

Idag på Estetisk verksamhet fick vi göra något jag inte gjort på väääldigt länge. Vi fick rita haha, ja man kan tydligen inte bli för gammal för det. Men kan ju erkänna att det såg rätt roligt ut när man kom in i klassrummet och femton nittonåringar sitter och ritar med kritor, tusch och vattenfärg haha.
Den övre bilden ska föreställa Rihanna och den nedre lite Illuminati-symboler, dock var detta en skämtbild. Protesterade lite eftersom vi tvingades rita..

Reason

Sorry för den dåliga uppdateringen men igår efter skolan stack jag hem till mina systrar och drog med mig dom till stan för lite fika och shopping. Petra var så trött att hon bad mig hoppa in och jobba för henne tre timmar på kvällen och det gjorde jag. När jag se kom hem var jag så trött att jag inte orkade blogga bara så jag gick och la mig vid tio!?!?! haha. Iallafall här kommer en bild från igår:

FOUND THEM!

Fyfan nu har jag hittat dom! En kompis sökte runt och hittade dessa till mig. Precis vad jag letade efter. Kinablå mockapumps. Och till halva priset av dom jag hittade först, ni vet dom som jag glömde bort var dom var ifrån.

Från http://shop.vivistyle.se/ 


Dag 14 – Dåliga vanor och laster

Ja jag har väl inga direkt dåliga vanor, mer än at jag är lite lat kanske haha. Jag hatar dock att diska och bädda sängen. Finns liksom inget roligt och givande med det alls..
Jag var rökare från det att jag var 13 till 18. Nu har jag varit rökfri i snart 1,5 år. WIHO! Tycker att det är sjukt äckligt och man blir så ofräsch som rökare. Gula tänder, illaluktande andedräkt och kläder, hosta ja usch.. Nu efteråt så förstår jag hur jävla korkad jag var i den åldern. Speciellt eftersom att jag har astma, och den påverkades inte positivt kan man ju säga. Nu efter att jag har slutat så har den nästan försvunnit helt.
Ja en annan dålig vana är att jag stressar extremt mycket, jag kan liksom inte bara ta det lugnt alltid. Vet jag att jag ska iväg två timmar senare så blir jag uppjagad och stressad för det. Haha lite löjligt när man tänker efter men alla kan inte vara likadana.
Jag tar saker lite för personligt ibland, även om jag vet att det inte är riktat mot mig personligen. Och jag är en sån som stänger inne minna känslor tills den dagen då allt brister.
Jag har också en tendens att älta saker lite länge kanske än vanligt. Är jag irriterad över något så pratar jag om det konstant även om folket runt mig redan hört historien ett antal gånger.
En av mina dåliga men samtidigt mindre dåliga vanor är att jag är sjukt envis. Har jag bestämt mig så har jag liksom. Men det behöver inte alltid vara negativt.
Jag är en väldigt orgaaniserad människa och gillar att veta var jag har saker och ting. Kan bli lite jobbigt när någon vänt upp och ner på kylskåpet tex och jag blir tvungen att orda upp det igen haha. Jaja sån jag är, vad ska man göra?
Ja det blev en del ändå, men vem har inte dåliga vanor och laster?

Todays - Peach

Här har ni en todays outfit innan jag springer ut till bussen.
Jeans: BikBok Baslinne: JC Stickad kofta: Gina Tricot Skor: Converse Solisar: Från Lanzarote

Details


Oktoberfesten på Pub 25

En sjukt lyckad tema-helg!
Helga Gretchen Inga Heidi
Jag och älsklingen
Gretchen och Helga
Duff beer
Systrar (Petra med wig)

Rock n' Roll

Hell yeah! På fredag klockan 21.00 den 11:e Mars på Pub 25. Det kommer bir sjukt grymt! Personal och gäster klär upp sig efter temat ROCK n' ROLL. Och självklart är det rock som kommer att spelas i högtalarna hela kvällen. Ni är hemskt välkomna! Ystadgatan 25 i malmö! Kvällen kommer att bli grymt kul, förra gången var det Oktoberfesten vi höll i och den var sjukt succesfull! Alla hade en riktigt trevlig helg på vår lilla Pub vid möllan. (Lägger upp en bild från Oktobrfesten senare)
Har lite roliga ideér om kläderna och sminket i tankarna. Ni får se outfiten på fredag!!

Morsning

Godmorgon gott folk. Ringde Shippe för en stund sen och fick veta att vi inte har Internationell ekonomi-lektionen kvaart i nio.. Lönt? Nej vaknade kvart i sju för absolut ingenting. Men ja å andra sidan kan det väl vara rätt skönt att kunna krypa i pyamas och slänga sig på soffan och bara ta det lugnt i fyra timmar innan jag ska till skolan igen vid 12. Så nu blir det att kolla på TV lite grann sen blir det nog plugg. Är man inte bara duktig?
Jag för 2 sekunder sedan..

Just nu

Sitter framför TV:n och kollar på Bygglov. Älskar såna inrednings och byggprogram. Älskar allt som inspirerar, konst, färg och mönster. Har en del inredningsplaner för mitt eget rum. Tycker det ser lite "flickigt" ur och skulle vilja göra det lite mer vuxet. Har iallafall ställt in mig på att fixa till en snygg skohylla (behövs verkligen!) på en av väggarna och är även väldigt sugen på en spegelvägg.. dock vet jag inte om jag vågar eftersom att jag avskyr speglar, speciellt när man ska sova.. Men ja massa ideér jag går och mumsar på. Få ta tag i dom snart!
Inte precis så här jag har tänkt mig men skohylla som skohylla.. Eller?
Så otroligt fint och uppfriskande.
Förstorar även om man har ett lite mindre rum och vill ha en mer öppen yta.

Nyttig fruktsmoothie

Ur receptboken SANQ's
Nyttigare variant av smoothie. Ingrdienser: Hallon, Banan, Avocado, Lätt A-fil och fruktjuice (jag använder den milda ifrån coop). Blanda allt i en mixer och VIPS har du en nyttig variant om magen börjar kurra på kvällen. Håller sig ett par dagar i kylen. Riktigt fruktigt gott!

Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig

Ja under en vanlig dag hemma hos mig händer väl inte så mycket annorlunda än vad som sker hemma hos de flesta 19 åringar? Vissa dagar blir det plugg och vissa dagar film med vännerna.
Jag vaknar, duschar, fixar mig, åker till skolan, kommer hem, äter något mellanmål, ut och går eller pluggar, äter middag, slappar i soffan sen sängen. Ja det är väl en vanlig dag hos mig.
Dock tror jag att de flesta av mina vänner tycker att jag och pappa är knäppa. Har en tendens att kalla varandra för ord som är relaterat till bajs! Inte en normal pappa jag har men hur roligt är det att alla föräldrar ska leka så vuxna. Finns liksom ingen chans att de kan slänga vattenballonger ner från balkongen när man ska ut, skickar ett sms från rummet brevid med endast ett ord; TOLLE! Haha ja man kan inte annat än att älska den relationen. Hellre att ha en pappa med humor som skämmer ut en lite när han kommer ut ur duschen i endast kallingar liksom eller skrattar och frågar om jag inte ska blixtra lite med kameran när man har vänner hemma, han tycker det är otroligt roligt när jag tar mina todays outfit-billder. Han mobbar mig dagligen alltså! Tacka gud att mina vänner gillar honom lika mycket som jag då haha!

Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig (Bättre sent än aldrig!)

  1. Jag är livrädd för småkryp, speciellt spindlar och myror.
  2. Jag är mörkrädd och sov med nattlampa tills jag var väldigt gammal hih. Finns fortfarande de dagar då lampan står tänt till långt in på natten.
  3. Jag är fruktansvärt rädd för the grudge, tycker mamman och pojken är sjuukt läskiga. Hon från Apoliva-reklamen skrämmer mig också enormt mycket!
  4. Kollar mig om i speglar när jag känner mig ensam och otrygg, också för att jag hatar speglar. Får en obehaglig magkänsla av dem. Dom stirrar liksom på en känns det som.
  5. Jag tränade karate ett par år när jag var runt 11 års åldern. Fick en del graderade bälten.
  6. Hatar att svettas, det är den obehgaligaste känslan som finns. Känns som om man kokar inifrån, USCH!
  7. Svimmar av nålar och blod. Även ett stick i fingret får mig att bli illamående, och jag gå inte ensam till läkare!
  8. Hittar jag en finne eller något sånt så kan jag inte låta bli att pilla. Dom flesta blir arga på mig för att jag trycker så det gör ont, Ooups.. Men inte kan man låta någon gå runt sådär om man kan förhindra det?
  9. Har grov fotfobi, hatar fötter och allt som har med fötter att göra. Därför är jag väldigt noga med att hålla mina egna fina och fräscha.
  10. Jag kan inte låta bli att trycka till när jag ser att någon har ett blåmärke. Trycker även på mina egna haha, är inte sadist men gillar känslan eller rättare sagt smärtan när man trycker tror jag?
Adina fohlin från Apoliva-reklamen

Blonde

Jag har köpt en blonderingfärg från märket Schwarzkopf för att färga min utväxt men vet inte om jag vågar. Har ju tidigare färgat det hos frisör och vet att hon kommer bli arg om jag gör detta men orkar inte lägga ut så mycket pengar på en sån sak och känner att jag just nu inte kan unna mig sån vardagslyx. En gång skadar väl inte?! Right? Egentligen så är det inte ens blekning utan färg. Jaja får se hur jag gör. Bestämmer jag mig för att göra det så får ni före och efter bilder senare ikväll.

Dagens i vårsolen

Byxor: New Yorker Tröja: Gina Tricot Skor: Skopunkten Skinnjacka: H&M Halsduk: Zara Väska: Mammas gamla

Trötter

Nu är jag klar med plugg för idag!! Man orkar bara så mycket. Nu ska jag käka lite sallad och kolla lite bloggar sen blir det sängen! Just nu sitter jag och knaprar på denna nyttiga kvällsmat. Jag är sån som inte kan lägga mig hungrig. Då blir jag galen. Men samtidigt vill man ju inte slänga i sig massa onyttig fet mat... iallafall inte nu så sent på kvällen haha!!

Paprika Gurka Blodgrape

Speeedy gonzales!

Sitter här med papper upp till huvudet. Har tagit tag i en massa viktiga saker idag och jag känner mig såå duktig. Har fixat med lite ekonomi, läxor, resan och mycket mer. Har även skickat iväg en arbetsansökan(!!!!) DUKTIGA JAG! Nu blir det lite mer plugg och sen ett varmt bad och sedan sängen. Har varit så sjukt glad de senaste dagarna, utan förklaring. Tror det beror mycket på att solen tittat fram och att det äntligen har tänts lite hopp inom mig att sommaren faktiskt kommer. Nej nu måste jag först lägga mig på spikmattan ett par minuter, har så sjukt ont i ryggen. Inte dom bästa stolarna vi har i matsalen här hemma när det gäller plugg. Man glider liksom runt en del och sjunker ihop till ringaren av nottredame.. Haha Quasimodo!!

Shopping

Ny väska från Gina Tricot 50 kr

Dagens detaljer

Hjärta: Av Älsklingen Kors: Av Pappa
Guldhjärtan: Av älsklingen
Ny väska: Gina Tricot

Todays - spring outfit

Jeans: Frox Linne: H&M Skjorta: Gina Tricot Skor: Skopunkten Skinnjacka: H&M Halsduk: Zara Ny väska: Gina Tricot
Dagens frisyr: Twisted braid

God morgon solstrålar!

Solen skiner och jag ska kastai mig ett par knäckebröd innan jag börjar dagen med en joggingrunda. Innan det är dags för skolan då. AAh vad jag bara älskar att börja sent, så man hinner med såna här mysigheter!

Home alone

Nu blir det ett långt varmt bad sen filmtajm. Ikväll kör jag solo, pappa är på jobb och pojkvännen åkte hem för ett tag sen. Så blir att mysa ensam idag, men det är skönt att ha lite tid för sig själv ibland. Bllir filmen I spit on your grave. oooh läskigt värre..

Vårsol

Hemma igen och nu lagar vi goood mat. Det blir kotlett, potatisklyftor, hemmagjord tzatziki och sallad. Fan vad jag är hungrig. Lite bilder från när vi var ute. Blev även en del pussar i vårsolen. Fan vilken mysig dag :)
Bron där bak är stället vi träffades första gången ensamma.. för 3,5 år sen ♥

Nu blir det promenad med min älskling i det fina vårvädert!

Ciao

Dag 11 – Mina syskon

Jag har tre systrar Kattis, Danny och Petra. Jag och Kattis är helsyskon men Danny och Petra har en annan pappa. Men tycker det är löjligt att kalla dom mina halvsystrar för vi är närmre än dom flesta. Dom är mina systrar och det är vad jag kallar dom. Har växt upp med dom och vår pappa har alltid behadlat dom som sina egna döttrar och kallar dom även det.
Kattis är den där slarviga rockbruden som gör precis raka motsatsen till vad man ber henne om. Hon har alltid varit väldigt speciell ända sen vi var små. Förlåt Kattis men jag bara måste skriva om den gången när du satt med ryggen mot mig nerhukad på marken en dag när det hade regnat. Jag kallade på dig du vände dig sakta om med SNIGLAR I HELA ASNIKTET!?!?! Hahaha okej du var väl inte mer än 5 men det är en bild jag aldrig kommer att glömma. Hon har alltid varit det tuffa tjejen med attityd så det räcker och blir över.
Kattis, 18 år
Danny är den galna festbruden som lever livet och med mottot "Inget kan stoppa mig"! Hon var den som tog ut mig första gången till en svartklubb när jag var 15 haha. Ja hon är galen men har ändå värderingar. Hon kan vara allvarlig när det behövs. Men undviker allvarigheten när hon festar och släpper loss. Det är sjukt härligt att kunna göra så tycker jag. Att kunna vara allvarlig när man vill och bara go crazy när man inte orkar mer.
Hon är den flörtiga som lär känna allt och alla för hon är så öppen. Dock kanske lite för öppen och litar ibland lite för mycket på folk. Blir hon sviken reser hon på sig och går vidare. Hon är den spontana som alltid ska dra med en ut på jävligheter. Och en sak till hon är så sjukt fotogenisk.. Hon hade lätt kunnat bli fotomodell.
Daniéla, 27 år
Petra är den vuxna av oss, har två barn ett eget företag och har livet under kontroll. Dock är hon också en vild festprisse ibland. Men hon har alltid koll på saker och ting. Dock stressar hon för mycket och håller på att arbeta ihjäl sig, hon borde ta det lite lugnare! Petra är som jag, en shopaholic hehe. Vi kan gå en hel dag tillsammans i stan och komma hem med vars 5-6 påsar. Medan Kattis och Danny vill hem efter en timme typ. Vi är nog som som är mest lika i sättet. Ansvarfulla, modeintresserade, älskar skor, tar alltid itu med sånt som måste innan vi gör något annat. Kattis och Danny är mer dom spontana som lever för ögonblicket.
Petra, 31 år

Hennes busfrön Kayna 4 år och Colin 8 år.
Jag har en underbar familj, och 3 sjukt vackra och älskade systrar. Älskar er ♥

Pyssel

FÖRE:
EFTER:

Stor skillnad man kan görs med lite sytråd och nål.

M O R G O N P I G G

Vaknade för en stund sen av ännu en underbar vårsol. Mår hyfsat bra med tanke på gårdagen, så tänkte faktiskt väcka min älskling som ligger och snarkar här brevid mig och dra med honom ut på en mysig promenad i solen. Hur perfekt kan det bli liksom? Ja iallafall igår så var vi ju som sagt på födelsedagsfest hos en tjej som heter Tessan. Sen var varken jag eller Linnea särskilt festsugna så vi drog med oss syster och stack och käkade falafel, MUMS bästa fyllematen. Sen åkte vi faktiskt hem och kollade film (HAHA I know.. en lördagkväll?!) Sen kom min älskling och sov här med mig och syster. Mysigt värre!
Var inga direkt bloggbara bilder från igår så denna bilden på mig med mitt bubbel får representera kvällen.

Todays

Leggings:Gina Tricot Transparent linne:Bik Bok Skor:Nelly Smycken: Usuals

Lite snabb uppdatering

Kom nyss hem efter shopping och mys med min pojkväns lillasyster och nu sitter jag och äter god middag. Linnea är på väg hit och sen blir det fixfix innan party!!!

Dagens

Jeans: H&M Tröja: New Yorker Skor: Nelly

Dag 10 – Bloggfavoriter

Ni som följer min blogg vet redan detta men kan gå igenom det igen för er som inte vet. Jag läser bloggar som Kenzas, Fokis, Gynnings och Kissies.
Kenzas blogg handlar om det som jag själv är intresserad utav mode, smink, pyssel och massa bilder. Plus att hon är så jäkla söt också.
Fokis är en mer ung tjej med japansk stil ex. kläderna, maten, tidningarna ja allt är japanskt. Men jag gillar att variera mig och hon är så söt och gullig och hennes pojkvän är sjukt duktig på att fota. Så alla hennes bilder ser liksom riktigt inbjudande och härliga ut.
Gynning bloggar också om mode, skönhet, modellande och målning. Tycker vissa av hennes målningar är sjukt grymma. Lite annorlunda stil än vad de flesta hänger på väggen. Mycket färg och mycket känslor. Inte för att jag förstår mig på eller är intresserad utav tavlor och sådant speciellt men tycker det är faktiskt hur en färgklick i ett vitt rum kan göra så enorm skillnad. Men det är väl där mina inredningstankar väcks lite tror jag. Jag älskar allt som har med inredning att göra. När jag var liten var ett av mina favoritprogram faktiskt äntligen hemma och extreme home makeover och jag spelade alltid The Sims för att kunna få bygga upp fina hus och sedan inreda dom. Har alltid varit intresserad av detta så det är något som jag tänker satsa på i framtiden.
Kissies blogg läser jag mest för allt skvaller. Tycker inte hon har något intressant att säga eller något viktigt att stå för. Det enda man skulle kunna ge henne credit för är ju att hon faktiskt står upp mot vad alla säger är fel. Hon är frispråkig och säger vad hon tycker och tänker. Sen å andra sidan så är hon ju ingen förebild för alla de 12-13 åringar som läser hennes blogg. Men å andra sidan så måste man ju hitta knep för att ticka ut ur den enorma bloggvärlden. Det här med hennes besatthet av viktminskning är väl inte heller särskilt intressant att läsa om? Vem fan bryr sig liksom? Vem som helst fattar väl att man inte kan överleva på barnmat, och att Kissie inte heller gör det. Utan det är bara påhitt för att provocera. Det som är mest oroväckande tycker jag är att alla unga tjejer tror att hon verkligen gör det och föröker härma henne. Vilket inte är så bra. Men vad hon gör med sitt liv är upp till henne.
Bara tycker att det är lite löjligt att skriva att hon lever på 900 kalorier om dagen när kroppen kräver minst 1200 för att fungera. Det hela är liksom lögn men det är inte alla som förstår det.

Summerlovin'

Fan vilket underbar dag alltså! Mår så jävla bra just nu! Vaknade för tio minuter sen med min älskling brevid mig, och kollar ut genom förnstret och blir nästan bländad av solen. Sån riktigt skön känsla, våren är här!! Så väckte älskling och nu blir det frukost. Ska ta dagen till vara för man vet aldrig med Sveriges väder, det kanke inte håller.. Så jag ska till stan en runda och handla present och fika med vänner. Sedan blir det hem och ksta på mig träningskläder och nege mig ut i det fina vädert. Finns inget bättre alltså. Sen ikväll blir det som sagt födelsedagsfest och utgång efter det. Fan det var länge jag kände mig så här lycklig, har ett rus i hela kroppen av glädje. Denna dagen ska inte gå till spillo! Nu ska jag gå och hoppa på älsklingen. Puss
Bilden är från stugsemestern förra sommaren. Älskar denna bilden, riktigt sommrig!

Thoughts

Nu ska jag sminka till mig, byta om och frascha upp mig sen är det dags för jobb. Så fort tiden går, veckorna bara flyger förbi. Men det gör inget för min del, mycket roliga saker närmar sig. Ska ju påbörja ett nytt kapitel av mitt liv. Ta studenten, börja jobba, resa, flytta hemirfån (så småning om), ja massor av nytt ska hända. Spännande men samtidigt riktigt skrämmande. Vad händer sen, kommer jag att kunna förverkliga mina drömmar? Ja mycket snurrar i huvudet på mig just nu. Men börjar framtiden med jobb ikväll haha, måste ju slita lite till.. men bara lite. Är ledig imorgon, då blir det födelsedagsfest. Varit rätt mycket födelsedagar på sistonde. Men ja det är aldrig fel, bara ännu en ursäkt att träffa vänner och festa!
Btw.. hittade dom perfekta studentskorna som jag letat efter vääldigt länge på en hemsida för ett par dagar sen, och gissa vad? Jag har glömt bort vad den hette?! Så himla typiskt!!

Studentmössa

Nu har den äntligen kommit. Fy fan är så jävla lycklig just nu. Kan inte förstå att det är student om bara 3 månader.
Här får ni en liten smygtitt..
Min studenmössa är utav märket Brilliant. Till det beställde jag en tuta, visselpipa, graverat glas med namn på och studenthoodien. Allt som allt gick det på ca. 1400 kr.

Dag 09 – Min tro eller livsfilosofi

Jag är kristen och ja jag tror på gud. Men jag har min "egen uppfattning" om kristendomen och Gud. Jag tror inte på vad kyrkan säger utan jag tycker dom har tagit text ur bibeln och bildat sig en helt egen åsikt som de sen försöker lära ut som "Guds ord". Därför går jag inte heller i kyrkan förutom på de riktigt traditionella högitderna, bröllop, begravning, minnesgudstjänst. Eller midsommar varje år för att hälsa på farfar, miss you.. Ja jag vet inte men jag har på något sätt kopplat ihop kyrkan med sorg och tårar. Gillar inte att vara i kyrkor, känns lite som luften går ut en. Det är så kallat Guds hus men behöver jag Gud så finns han där oavsett om jag är i kyrkan eller hemma. Så ja där har ni lite om min tro på Gud och Svenska kyrkan.
En annan sak jag är väldigt intresserad av är Illuminati (freemasons/frimurare). Jag tror att det hela är överdrivet och så men det är intressant att läsa om det och kolla på dokumentärer, men får se hur mycket i världen som faktiskt drivs utav detta. Och jag tycker det är spännande när nya amerikanska filmer och musikvideor kommer ut för man ser verkligen deras "symboler och tecken" överallt.

Todays

Jeans: Gina Tricot Tröja: MJ Kavaj/Jacka: MQ(om jag inte minns fel) Skor: Skopunkten

Update

Nu är mina ögon pluggtrötta. Kollar på Debatt nu på ettan där det pratas om bland annat Big brother och även Kissie gästar där. Sen är det filmtajm! Har länge velat se Black Swan så nu har jag tagit tag i saken och ska se den. Hört att den är lite läskig, hoppas inte den är alltför läskig för jag är hemma helt ensam hela natten. Pappa jobbar så lär väl skita på mig. Jaja blir ett varmt bad också innan det är dags för sängen.

Pluggkväll

Har suttit hos älsklingen hela dagen och pluggat. Fan vad bra det känns. Har liksom inte haft någon motivation alls sedan vi började vårterminen. Men någon gång måste man ta sig i kragen och göra allt det jobbiga också. Men nu är det inte långt kvar så har samlat ihop de sista krafterna och kör stenhårt treminen ut. Skönt det ska bli med studenten. Ikväll blir det mer plugg, ett varmt bad och en bra film.

Last night

Kvällen började på Pub 25 med lite drinkar, dans och DJ. Senare mot elva tiden drog vi vidare till Babel där resten av kunskapsgymnasiets treor firade 100 dagar kvar till studenten.


Dag 08 – Favoritsaker

What tha?! Detta var en väldigt svår fråga kan man ju lätt påstå.. Vad är det jag ska svara på egentligen? Mina favoriter? Saker jag inte klarar mig utan?
Okej jag omformulerar denna fårgan själv. Jag svarar istället på vad jag skulle tagit med mig på en ödeö om jag skulle vara strandsatt där ett tag..
Jag skulle ha med mig familjen och vännerna. För det är ju enormt viktigt att inte vara ensam liksom. Jag hade dött! Sen till det materiella så har den egentligen inte så stor betydelse eftersom att allt man egentligen behöver är ju sina nära. För mig är det så iallafall. Men hade jag fått ta med mig några saker så hade det varit data + högtalare, symaskin + tyger, kameran, duschtvål, shampoo + balsam, tvättmaskin, spis, kylskåp och en massa annat nödvändigt som man kan bygga en bungalo av eller så. Okej detta är ju ganska orealistisk eftersom vilken öde ö har elektricitet? Men jag förutsätter att denna har det. Och sen hade jag tagit med en massa spel och sånt som kan hålla en sysselsatt om man har tråkigt.
Hade faktiskt inte haft någott emot att bli strandsatt på denna ön..
Bilder tagna från Google

Lillördags outfit

Tröja: BikBok Leggins: Gina Tricot Skor: Nelly Örhänge: Indiska Ringar: Presenter + Guldfynd + arv

Right now

Sitter här i soffan med datan i knäet. Borde egentligen hoppa in i duschen men har så ont i magen så jag orkar liksom inte ens röra på mig efter maten. Har haft ont sen i natt så borde kanske ta det lite lugnt med stressen. Hoppas bara det inte är den hemska magkattarren som är tillbaka. Har fått nog av sånt! Nej nu är det bäst jag snabbar mig annars blir jag ju försenad.
Angående ikväll: Jag och några vänner från skolan ska hålla till på Pub25/Tjugofemman på Ystadgatan 25. Där ska vi fira att det är 100 dagar kvar till studenten, kanske lite långt kvar men absolut värt att fira. Det bjuds på en mysig och rolig kväll med öl, dans och DJ. Musikstilen är RnB! Så ni som är festsugna och längtar till studenten lika mycket som vi är välkomna att fira med oss. Efter stängning (dvs 12) så drar alla vidare ut eller vad man då känner för.
Blir ett inlägg senare med dagens outfit och så. So hang in there. Ciao

Dag 07 – Vänner

Jag är en sån som hatar att vara ensam. Jag har massor av vänner men sen finns det dom som betyder extra mycket. Dom som man gör allt för och vet att dom finns där och ställer upp när man behöver dom. För mig är vänskap något av det viktigaste som finns. Jag är en väldigt ärlig människa och jag gör allt för mina vänner. Och jag förväntar mig att dom gör detsamma för mig. Jag klarar mig bättre utan falska och oärliga människor. Men vem gör inte det liksom?
När jag började i gymnasiet lärde jag känna två underbara tjejer, Shippe och Nela. Och under dessa tre åren vi känt varandra har vi kommit varandra nära och jag skulle räkna dom som mina bästa vänner. Vi har gjort så mycket tillsammans och gått igenom en del också.
Veronica är min barndomsvän och vi har känt varandra i nu 10 år. Har alltid varit en av mina närmsta och hon betyder väldigt mycket även om vi inte träffas så ofta.
Jag har känt Nicci sedan 8:an ungefär och har alltid kommit bra överens. Har liksom varit jag, veronica, nicci och beccy så länge jag kan minnas. Och jag har underbara minnen tillsammans med dom som jag kommer att minnas resten av mitt liv.
Linnea har jag känt sedan 7:an och hon är den där högljuda, spralliga typen som inte kan ha fel. Antingen älskar man henne eller så gör man inte det. Och jag bara älskar henne, man har aldrig en tråkig minut med henne. Hon bjuder så otroligt mycket på sig själv.
Sandra och jag träffades i gymnasiet, även om vi gått i samma skola sedan jag gick i åttan. Det var då vi fick kontakt. Hon är en sån man kan lita på och prata med om precis allt.
Jag har inte bara en bästa vän utan jag ser alla mina närmsta vänner som bästa vänner. Och jag älskar dom fruktansvärt mycket!

Bloggproblem?

Har inte kunnat logga in på bloggen på hela morgonen. Nu sitter jag här och pluggar medan min älskling ligger i rummet brevid och sover. Hans mamma är för söt. Hon tyckte jag såg kall ut så innan jag vet ordet av har hon slängt om mig en stor röd fluffig filt. Hehe känner mig som en prinsessa när man blir omhändetagen så. Igår hade jag en såkallat bloggpaus eftersom att min älskling var nyopererad och behövde mig hjälp väldigt mycket. Så la bloggen åt sidan för att pyssla om honom. Nu väntar jag på att pappa ska vakna där hemma så han kan hämta mig så vi kan åka och handla sen ska jag hem och fortsätta plugga sen ikväll händer en rolig sak.. Det är nämligen 100 dagar kvar till studenten så det ska firas. Hörs när jag kommit hem Puss

Dag 06 – Om det här vore min sista dag.

Om det här vore min sista dag så skulle jag samlat alla mina nära och kära och och berättat för var och en vad de betyder för mig. Jag skulle bjudit dem på världens godaste middag och bara umgåtts. Eller så hade jag gjort allt det där som man inte vågar ta steget och göra. Hoppa fallskärm, bungyjump, simmat med hajar och delfiner, uppträtt på en scen framför tusentals människor. Ja jag hade förverkligat mina drömmar. Självklart tillsammans med min familj. Och jag hade skänkt en enorm summa pengar till behövande. Ja det är vad jag hade gjort om idag var min sista dag.

Bloggpaus

Jag tar en liten bloggpaus för idag, eftersom min pojkvän opererats så vill bara ägna mig åt honom nu. Och då får bloggen komma åt sidan. Kärleken är viktigtast! Puss så länge

Nightynight

Nu ska jag och Sunny gå och lägga oss för vi ska upp jättetidigt. Min älskling ska operera sig klockan 8 imorgon bitti så vi måste gå upp halv 6 typ. Tycker så synd om honom och är megaorolig.. tänk om något går fel? Nej nu ska jag försöka tänka positivt. Det kommer att gå bra!
Struntar i skolan på morgonen så jag kan vara där när han sövs sen måste jag på grund av min höga frånvaro dit och gå på ett par lektioner innan jag åker tillbaka till sjukhuset där han kommer att ligga ett tag efter operationen.
Den är väl kanske inte så jätteomfattande men tillräckligt för att han ska sövas och så.
Och har ju hört att det skadar kroppen av att bli sövd, så är lite orolig och nervös över det också. Men det kommer att bli bra, han är så stark.. Han är inte ens nervös själv utan det är jag som sitter här och säger men tänk om och så.. han lugnar mig med en puss på pannan.
Dock har han sprungit runt här hela dagen "Du måste vara snäll mot mig för jag ska opereras imorgon" haha. Så har precis masserat hans rygg och så och nu ska vi sova. Godnatt!

RSS 2.0