En stund med älsklingen

Åkte till in älskling efter skolan, pratade lite med hans föräldrar sen körde han mig hem och följde med upp en sväng för att hälsa på pappa. Slutade med att vi båda deckade i min säng och sov några timmar.. Ouups! Men mysigt var det. Vaknade i lagom tid till middagen så kastade mig in i duschen och sedan åkte vi in igen och jag stack till jobb. Nu är jag äntligen hemma hos min älskling, fast han har inte kommit än så sitter och väntar på honom haha, typiskt!
Älskar dig <3
Ljushuvud haha! Lite för mycket sol kanske?
Flannelie!

Mobilinlägg! Ah äntligen klara med årsredo...

Mobilinlägg! Ah äntligen klara med årsredovisningen! Skönt att ha en paj mindre att göra. Är på väg hem till älsklingen för att mysa en stund innan jag ska hem, jobbar ju ikväll som vanligt. Kanske blir en runda till stan sen också med lillasyster, fast ska jag vara helt ärlig så åker jag hellre hem och sover en timme innan jobb. Ikväll är det inget speciellt men imorgon är det ju valborg och det ska väl firas, eller? Får se hur jag gör eftersom jag ska jobba imorgon också. Sitter på bussen och blir helt åksjuk av att koncentrera mig på mobilen, så vi hörs sen. Puss!


Weirdos

Hittade dessa underbart vackra bilder i min kamera från skolan idag... Nela fick tag på kameran och då slutar det såhär.. Förutom en massa bilder på cola-burkar och papperstussar så var dessa de enda "ordentliga" bilder. Och ja visst.. vi tar skolan JÄTTE allvarligt? Haha nej men självklart tar man vara på den lediga tiden mellan lektionerna.. Och så här kul har vi då..
Fotograf: Nela (Riktiga mästerverk)

Nattbabbel

Nu är det dags för mig att nanna kudde! Är inte så särskilt trött men med tanke på att jag ska upp sex imorgon bitti och vara i skolan åtta så är det dags att sova. Har suttit här hemma och brömt mig bort och bara tänkt på alla kläder och skor jag ska köpa (HEHEHE) när jag fått min första lön. Jag vet att det inte är officiellt än men förhoppningsvis så har jag ett arbete som väntar mig efter studenten. Inget komplicerat alls, ska vara sekreterare åt mig stuvpappa och hans chef. Som ni kanske förstått så ska jag då sluta på puben, syster vet om det så det är ingen hemlighet. Bara känner att det är dags att ta tag i livet och växa upp lite. Skaffa ett heltidsarbete, tänka på framtiden, flytta hemifrån, fundera över högskola osv. Självklart kommer en del av detta längre fram. Just nu är det skolan, studenten och jobbet jag siktar på. Måste liksom ha delmål här i livet. Så nu ska jag drömma vidare om ytterligare saker som väntar.. resor, och lyx..
Nighty nighty don't let the bedbugs bite you..

Ehhhm?

Jag har ofantligt mycket skor, vet inte hur många exakt men närmre 70 skulle jag tro.. Men jag har hittat ut av att jag inte har ett enda par vanliga svarta pumps?!?! När man har så mycket skor så borde ett utav dom åtminstonde vara ett par svarta pumps.. Så min nästa investering ska ju då självklartt bli ett par skyhöga bekväma svarta klackar som man kan dansa hela natten lång i!
ETT MÅSTE!

Just rember in the winter Far beneath the bitter snow Lies the seed that with the sun's love In the spring becomes the rose


Sliten tjej

Jag kom nyss hem, sliten tjej säger jag bara. Vaknade 6 i morse och varit i skolan sen dess.. woho?! Nej men började 8 och slutade vid 3 så det har varit en lång dag i skolan. EFter skolan stack jag och några tjejkompisar och rökte vattenpipa hihi. Nu kollar jag Christine på TV sen blir det middag, ännu mer plugg och sen äntligen ska jag slappa hela kvällen hemma i soffan med några skräckisar! Sover ensam ikväll för pappa jobbar kväll så lär väl skita på mig men det är helt klart värt det!! Får väl ringa min älskling ikväll och gn'lla att han ska komma hit haha, inte för att jag brukar göra så...(NOT hahah snarare alltid!!)
Just nu

Vår årsredovisning :) vi är väldigt duktig...

Vår årsredovisning :) vi är väldigt duktiga flickor!


Plugg plugg mera plugg!


26 skoldagar

Kom hem vid två tiden och har legat på gräsmattan fram till nu och stekt i solen. Äntligen sommarvärme alltså! Idag blir det bara en massa plugg och även en power-walk runda med Linnea senare ikväll som väntar. Fan alltså nu är det bara 26 skoldagar kvar till studenten och sen är jag FRI FRI FRI som en fågel!!!!

Todays outfit

Jeans: Gina Tricot
Topp: H&M
Ballerina: Teneriffa
Solisar: Lanzarote
Läppstift: Make up store
Jacka: H&M
Väska: Mammas

Ivrig att komma till skolan?

Vaknade upp vid nio-tiden och kände mig riktigt utvilad.. Idag känner jag mig betydligt mindre stressad än igår. Dock har jag mycket skolarbeten kvar som ska lämnas in denna veckan. Stora projekt och de flesta uppdragen ska vara inne denna veckan också. Jag känner mig så pass pigg att jag gick iväg till bussen en hel timme för tidigt?!?!? Jaja fick se att klockan bara var halv elva och inte halv tolv.. Så ja nu har jag en timmes tid att döda på något.. vad? Måla naglarna kanske? Eller bara sitta här och blogga och slänga upp dagens outfit, eller vad tycker ni?
Det är skönt att för en gångs skull ha tid att döda och inte känna sig stressad och försenad till typ allt!  Jaja dagens kommer upp om några minuter :) Puss så länge

Seg dag

Usch vad denna dagen har gått långsamt. Vet att bloggen skötts dåligt sista tiden men snart tar man studenten och får helt plötsligt lite mer tid, ork och lust att ta tag i bloggen på allvar. Just nu känns det som om jag lever under ett åskmoln.. Är så fruktansvärt nervös och orolig över skolan, utan någon som helt anledning egentligen. Känns som om jag har sjuukt mycket efter mig när det bara är ett par småsaker. Men det är klart man är orolig om man inte har allt på plats liksom. Har inte riktigt koll på deadlines och kommande uppgifter så lite förvirrad är man ju. Men men nog om skolan, den är så jävla tråkig ändå, behöver inte snacka mer om det här.
Var iallafall hos mamma en liten stund efter skolan och fixade med klänningen.
Nu kallar sängen, och imorgon är det en ny dag med nya tag. Natti natti!

Det börjar likna något nu..

Just nu är jag hemma hos mamma och syr och fixar med min klänning, vi har inte kommit långt men är ändå en bit på vägen! Snart artar det sig, hoppas den blir klar inom den närmsta månaden iallafall!

Todays - Leopard

Nu är vi på väg hem till mormor för en sen påskmiddag. Mums! Mormors mat går alltid ner, så himla gott så ni förstår inte. Lär väl inte kunna gå efteråt haha.
Jeans: H&M
Linne: Monki
Kavaj: Teneriffa
Skor: H&M
Väska: H&M

Sol sol mera sol

Sitter ute på balkongen just nu med ett svalkande glas isvatten och bara njuter av värmen. Känner att det snart är dags att byta ut klänningen till en bikini istället. Fan vad jag älskar Sverigas sommar!
Bilderna är tagna med Webcam, därför färgerna är oskarpa.

Inredning - Skohylla

Detta är vad jag och pappa har hållt på med hela morgonen.. Vaknade vid nio och hållt igång tills nu. Det tog tid men fint blev det. Det tog extra lång tid eftersom att idiot-IKEA tvunget måste klistra märken på alla sina produkter, vilket är ett jävla liv att få väck. Klicster överallt och dessutom så blir det kanske inte sådär jättesnyggt när det sitter ett halft mäsrke på undersidan av hyllorna? Nej så det tog en väldans tid.. Men nu är vi klara, vad tycks???
FÖRE
EFTER







Snyggt va? Och inte alls dyrt!! Hyllplanen kostade 19kr/st och konsolerna 5kr/st. Sen var det jättelätt att sätta upp och man får en snygg skohylla som en inredningsdetalj istället för bara förvaring.. Jag älskar det!

Allmänt irriterad

Ligger i soffan med rinnande ögon och näsa, FAN! Det är det enda negativa med denna underbara vårvärme. Pollen! Skitstörigt. Jaja nog om det, idag har jag varit fruktansvärt lat, bara legat i sängen och kollat film och serier hela dagen. Nja förutom en timme då jag var och handlade nya dynor till våra utemöbler med pappa. Mer än så har jag inte gjort idag. Idag är ju i och för sig en "dagen efter"-dag men borde ändå hunnit med eller orkat göra något iallafall.
Jag är sjukt irriterad och tycker det är förjävligt hur svenska folket kunde rösta ut Rodney. Liksom vad är BB utan honom, och Katerina då såklart.. Men jaja för min del har jag BOJKOTTAT BB numera. Enda gången jag kommer kolla, det är finalen om ens då. Usch hur kan man vilja se mer av äckliga Madde över roddan? Men ja nog om det.
Nu ska göra mig i ordning för att sova och sen vila mitt trötta huvud på min fluffiga kudde och bara drömma mig iväg.
Sov sött allihopa så hörs vi imorgon. Puss

Efter solningen

Efter det skulle jag jobba så jag och syster fixade till oss efter solningen och middagen vi hade hemma hos pappa, så åkte vi in till puben där jag jobbar. Och därefter är kvällen unknown haha nej men efter jag slutat gick vi ut till en klibb som heter Cuba Café och dansade loss till stängning. Sen vart det falafel sen hem och sova..
Jag hade på mig Jeans från Cheap monday, body från New yorker, egendesignat örhänge och skor från skopunkten.

Lördagen

Körsbärsträd är nog det vackraste med våren måste jag säga. Inte för att jag direkt gillar rosa men i naturen passar det utmärkt!
Sötsöta storasyster
Plockade en blomma och körde älskar/älskar inte, och självklart blev sista bladet älskar!!

Todays

Under förmiddagen hade jag på mig detta. Då vi gick ut med fika, vin och öl och la oss på gräsmattan och solade. Var även en runda på IKEA, varför och vad jag handlade får ni veta på måndag...
Jeans: Gina Tricot
Zebralinne/klänning: Gina Tricot
Skor: Scorett
Solisar: Lanzarote

Är med pappa på Ikea, kan ni gissa vad det...

resize_p230411_1 (MMS)

Är med pappa på Ikea, kan ni gissa vad detta är till för ..?


Mysekväll med syster

Jag och Kattis bestämde oss för en tidig mysekväll med film och massa chips. Hörs senare puss

Fredagen

Idag var det påskmiddag hos min farbror med den lilla delen av pappas familj.
Farmor och Kattis
Färska jordgubbar med underbart god päron/chokladglass
Min andra hälft

Yesterdays outfit

Jeans: Gina Tricot
Linne: H&M
Skjorta: Gina Tricot
Skor: Dom nya från DUFFY
Sjal/Halsduk: Lindex
Väska: Wedins

Torsdagen

Vaknade upp med min älskling och åt en underbart god frukost på balkongen i den fina solen som vi varit väldigt bortskämda med under lovet. UNDERBART! Sen lata vi oss lite innan vi äkte hem till honom. Senare framemot 8 tiden bestämde jag och hans syster oss för att åka in och träffa några utav mina tjejkompisar på lilla torg. Dom tog ett par drinkar medan jag och Rozy som dom duktiga flickor vi är nöjde oss med Cola.
Jag & Sunnys syster Rozy
Liri och Rozy
Pussgurkan Nela
Eve och Shippe

Nyvaken

Sitter på balkongen och steker i solen. Fan vad nice alltså. Nu är det VARMT! Känner för att byta om till bikini typ men det är väl kanske lite att ta i. Det får räcka med linne och shorts. Idag ska det bli upp till 20+ grader så får passa på att vara ute i värmen idag för man vet aldrig när den försvinner. I och för sig har dom lovat sol hela denna veckan, men dom brukar ha fel lite då och då, så får ta vara på värmen nu! Från en sak till en annan..jag beställde mina studentskor för 17 dagar sen och dom ar inte kommit ännu? Någon som beställt från Melba som också haft problem med detta?
Jaja antar att dom kommer snart, förhoppningsvis iallafall.. Posten har väl ändå inte öppet nu dom närmsta 5 dagarna eller.. Med tanke på att det är långhelg. Nu ska jag  fortsätta steka, laaater!

Är hos mamma och håller på med klänningen....

resize_p200411_1 (MMS)

Är hos mamma och håller på med klänningen.. Inte på långa vägar klar men Fan vad snygg den kommer att bli! Firar 3 år och 7 månader med min älskling, så det blir nog inte mycket blogg idag.. Puss så länge


Shopping

Var i en massa tygaffärer idag med mamma och styvpappa. (Eller ja dom har skilt sig men han har funnits me di bilden sen jag var liten, har därför svårt att inte kalla honom styvpappa här i bloggen) Och jag hittade det perfekta tyget till min studentklänning som jag och mamma ska börja sy imorgon. Den kommer bli bombsnygg! Efter det åkte vi förbi en skobutik och min snälla styvpappa köpte ett par skor till mig som jag kärade ner mig i lite. Hittade dock ett par till som jag bara måste ha så ska se till att åka in och handla dom snart. Fick liksom lite lätt separationsångest när vi gick därifrån haha nej men dom var verkligen jättefina. Efter all shopping så åkte vi och käkade på en asiatisk restaurang, jättegod mat!
De översta var de jag fick med mig hem, och de undre är de som jag bara måste ha till sommaren. Dock är båda mycket mycket snyggare i verkligheten! De kostade 349:- och 299:-

Todays outfit

Jag och pappa vaknade hyfsat tidigt idag och bestämde oss för att slänge oss på gräsmattan med en filt och fika. Vi gick bort till mammas koloni och la oss så kom hon med kakor och sånt. Mums. Där låg vi i ett par timmar i bara linne och shorts. Underbart att kunna göra det så tidigt som i April månad!
Linne: Kappahl
Byxor: VILA
Skor: Teneriffa
Väska: BikBok
Solisar: Lanzarote

Måndagkvällens partyoutfit

Linne: BikBok
Bandeu BH: H&M
Jeans: Cheap Monday
Skor: Nelly
Väska: BikBok
Nitarmband: Guldfynd
Klocka: D&G

Måndagkväll del 3

Sen var det dags för utgång, blev Etage för oss..
Linnea med någon nisse haha
Ett fullproppat svettigt Etage
PARTY!!
Sinan och Kattis

Måndagkväll del 2

Sen åkte vi hem till Linneas kompis Julia som bor mitt i stan så vi förfestade lite där..

Måndagkväll del 1

Vi började kvällen med lite dricka, skvaller, fixfix och foton hemma hos mig..

Sommardrinkar

Sitter i soffan och letar recept på goda drinkar. Linnea kommer hit vid halv 7, bli drinkar och hon ska locka mitt hår sen drar det vidare till en kompis till Linnea sen utgång. Blir en trevlig kväll. Har kollat i min drinkbok men inget som lockar så får se vad det blir. Men är sugen på något riktigt fruktigt gott! Denna vårsol ger mig sommarkänslor så man får ju ett enormt sug efter sommardrinkar..
Recept till dessa tack!
Hade inte gjort ont att befinna sig utomlands heller faktiskt.. Kanske bahamas eller Miami?

Nu åker vi och handlar lite och förbereder...

resize_p180411_1 (MMS)

Nu åker vi och handlar lite och förbereder inför kvällen.. Det ryktas om utgång ikväll så får handla lite inför det också :) puss så länge


Godmorgon

Jag och älsklingen käkade nyss frukost ute i solen på balkongen. Fan vad skönt att värmen äntligen är här. Som jag har längtat.. Finns inget skönare än att bara sitta och mysa ute i vårsolen i bara linne! Fan vad jag är lyckli just nu. Finaste vädert och älsklingen som ligger och håller om mig.. och det är LOV! Livet kan inte bli mycket bättre än så här!

Söndagsmys

Det har varit mycket mys sista tiden men idag så fyller min styvpappa år, Grattis Bosse! Så idag ska vi vara hos mamma och fira honom med god mat och massa mys med heeela familjen. Stannar här resten av dagen så vi hörs imorgon.
Systerbarnen med deras favortimoster hihi!!

Fredagkvällen.. en liten bildbomb

Fedagkvällen började hemma hos Linnea med lite skitsnack, musik och drinkar. Efter det bar det av till lilla torg och sedan var det menat att vi skulle ut till båten men vi kände att vi haft så kul så vi bestämde oss för att åka hem (man ska ju alltid kasta in handduken när man har som roligast).., jag åkte såklart till min älskling och sov där.
Söötisen Linnea?
Min kamera var full med såna här bilder.. Linnea har nog en liten förälskelse i mina fötter haha
Gillar jag och Linnea Nelly.se tror ni?? Hahaha

På väg in mot en oförglömLig kväll med min...

resize_p150411_2 (MMS)

På väg in mot en oförglömLig kväll med min tös Linnea :)


Tonights outfit

Tröja/Tunika: BikBok
Jeans: Cheap Monday
Skor: Nelly
Väska: Mammas

Todays outfit

Linne: Monki
Blus: Cubus
Jeans: Cheap monday
Skor: Skopunkten
Till det halsduk och skinnjacka

Sommarväder

Har varit ute i vår kolonilott med mamma och hjälp henne att vända jord och plantera lite lökar och så vidare. Så jävla skönt att komma ut i solen och känna den härliga värmen. Stod i min svarta jumpsuit i flera timmar. Det var så himla varmt, säkert 20+.. Nu är det tvätt och middag som gäller sen kommer Linnea och kanske även Sandra så ska vi förfesta här lite sen blir det väl utgång skulle jag tro..

Filmmaraton

Sen jag kom hem har jag hunnit se två filmer och är inne på den tredje... Unrest, Himlen är oskyldigt blå och S.W.A.T firefight. Riktigt filmmaraton. Ska käka lite jordgubbar och försöka trycka i mig massa apelsiner, te och halstabletter såklart så jag kan bli frisk någon gång. Så jävla jobbigt, hatar att vara sjuk! Har alltid sån otur när det gäller sånt. Är någon sjuk så är det bara för mig att förbereda mig liksom. Blir alltid sjuk. Dåligt immunförsvar eller vad? Jaja ska se till att bli frisk iallafall..
Mysigt att krypa ner under en varm och fluffig filt och bara ligga och lata mig framför TVn hela kvällen med massor av filmer. Blir väl också att lägga mig hyfsat tidigt idag, man måste ju sova för att kunna bli frisk. Och jag börjar liksom 8 imorgon så det är upp redan vid 6-tiden. Ooo vad mysigt!?!
Känner mig lite som den här söta filuren just nu, fast lite mindre söt..
Dock önskar jag att jag hade lika söta morgontofflor som han :(

Onödig fakta

Nyss kommit hem från skolan så nnu sitter jag här med lillasyster och kollar på unrest, en skräckfilm såklart! Haha. Verkar lite B:ig men den blir väl bättre..eller? Ja idag är ingen intressant dag alls, ska bara sitta hemma och plugga och kolla gårdages BB eftersom jag missade det..

Lipkollage

Hade tråkigt så jag slängde ihop ett kollage, denna gång var det läppar i olika färger och former.
Älskar läppar alltså, funderar själv på att förstora mina bara en aning, men för att få lite putläppar liksom..

Panik.....!

För en timme sen fick jag ett sms om att lokalen jag hade planerat att fira min studentfest i var uthyrd redan, och det fick jag reda på nu?!?! Så nu sitter jag här i panik och letar efter en fin lokal där jag kan fira min student. Dock är jag vääääldigt sent på det och att hitta lokal i denna byhålan jag bor i är inte särsklit lätt kan jag berätta. Men jag har mailat en del personer nu angående lån av lokaler. Måste liksom har en lokal!! Jaja hoppas det löser sig annars är jag ju risigt på det.
Denna lokal hade inte suttit fel......?

Svensk sommar..

Fan vad jag saknar den svenska sommaren alltså!! Sol, bad, vattenkrig, grillkvällar, sommarfester, jordgubbar, umgås med vännerna och familjen, mysa med pojkvännen.. Ja fan ta mig allt som har med sommaren att göra!! Allt förutom getingar och bin. Men dom kan man liksom överleva för att få den där underbara känslan som sommaren ger dig. Skönaste minnet från förra sommaren är nog när vi var på stugsemester med hela familjen, så otroligt mysigt! Och när vi var i min pokväns kompis stuga en vecka i karlshamn och bara hade det underbart skönt. Badade, shoppade, grillade, festade och åkte motorbåten varje gång vi skulle in till Karlshamn. SÅ underbart mysig. Men det roligaste var nog när vi åkte sån uppblåsbar ring som vi kopplade till motorbåten, så otroligt kul! Inte lika kul för alla eftersom att vattnet var fruktansvärt kallt haha. Det var jag Kattis, Sunny och hans fyra killkompisar..
GE MIG SOMMAR NU!!!!!!

Shopping del 2

Här kommer resten av förra veckans shopping, inte mycket kankse men fick inte plats i örra inlägget om shoppingen. Väskan gillar jag inte riktigt.. Ska jag vara helt ärlig så gillar jag inte guld på väskor och så.. Så den får lillasyster! Hoppas hon tycker den är fin iallafall. Hon är lite av en allätare när det gäller kläder. Hon har en lite mer rockig stil men denna kan nog också komma till användning.
Svart jumpsuit: BikBok 99 kr (Halva priset)
Denna gråa väskan fick man med som present när man handlade för mer än
500 så den fick jag också.. Inte riktigt min stil så blir väl att lillasyster får den.

Att hålla fingrarna i styr är omöjligt!

Jag kunde bara inte motstå att klicka hem en hel del fina sommarplagg från H&M.. Som vanligt så sitter hela min familj och skrattar åt mig för dom påstår att jag är en shopaholic. Men det är jag väl inte.. eller? Nej men här nedanför kan ni se det jag beställde hem. Jag är supernöjd! Dock fanns en supersöt klänning som jag ville ha inte kvar i min storlek så det var en liten besvikelse men allt annat fick jag med iallafall :)
Skjortorna: 99 kr/st Leopardmönstrad jumpsuit: 149 kr
Blommig långklänning: 149 kr Svart jumpsuit: 249 kr Blommönstrad jumpsuit: 129 kr
Mönstrad jumpsuit: 149 kr Svart långklänning: 149 krBlå volangklänning: 399 kr

Todays cozy

Idag springer jag runt i denna mysiga outfit som består av:
Linne: H&M Kofta: Gina Tricot Jeans: Gina Tricot Skor: Skopunkten och såklart skinnjackan och halsduk till det..
Passar utmärkt en regnig aprildag som denna..
Todays Hairdo

Duktig flicka..

Tvingade mig upp ur sängen i morse med en dundrande huvudvärk. Men nu sitter jag här i skolan och pluggar sen blir det att åka hem och plugga ännu mer.. WIHOO!! Sorry att allt handlar om plugg just nu..men är helt dränkt i läxor, uppgifter och uppdrag just nu. Lovar att det blir bättre om ett tag, just hang in there!


Sjukling.. drömmer om studenten

Nu har jag varit duktig!! Har precis mailat fyra uppgifter till min lärare så det är ytterligare ett ämne att checka av. Känns så fruktansvärt stressigt inför lovet eftersom när vi kommer tillbaka så har vi inte alls långt kvar innan det är dags att slänga på sig den vita mössan och springa ut ur skolan en sista gång.. Tanken är så jävla härlig och frestande att jag ler varje gång. Måste liksom se till att få så höga betyg som möjligt och att absolut inte gå ut med några IG:n!! Inte för att det är en risk men man är liksom alltid orolig att det inte ska bli så bra som man trott. Har iallafall satsat högt, då får man kämpa in i det sista..
Så nu gäller det att satsa! Nu är det fan inte långt kvar.. Den dagen då jag tar studenten så ska det jävlar ta mig firas så det står härliga till. Det mesta är redan fixat, lokal, flak, bil, mössa, festen, klänningen (under tillverkning haha) och allt känns jättebra men blir liksom stressad för det är mycket kvar att göra. Handla allt och framför allt bli klar med klänningen och få skorna som jag beställde förra veckan. Allt kommer lösa sig så jag oroar mig säkert i onödan..
Den 10 Juni SMÄLLER DET!!

En lugn hemmakväll

Har legat och kollat film fram tills nu, plugget får vänta tills ikväll. Orkar inte ta tag i det just nu. Underbaraste pappa ska handla med jordgubbar och massa frukt, mår alltid bättre när jag får i mig nårogt gott och fruktigt. Riktig vitaminbomb! Nu ska jag kolla lite saker på internet som jag funderar på att beställa men får se hur det blir med det.. skulle ju skära ner ordentligt på shoppingen framm tills studenten haha.. Jaja får se hur det blir med det..
Jag just nu..

Uuuusch

Vaknade upp för en stund sen med världens huvudvärk. Har ont i typ hela kroppen och fruktansvärt ont i halsen. Jahapp då var det dags att vara sjuk igen då. Vet att det är tråkigt att läsa om när jag är sjuk.. Men jag mår verklige inte alls bra. Har haft lite smått ont i halsen de senaste tre dagarna men trodde det var typ allergi eller förkylning men det verkar inte bättre än att jag blivit sjuk.. BUHU! Jag har liksom inte tdi för detta. Men iallafall så är jag ledig idag så jag ska ta vara på dagen och bara stanna hemma och plugga och vila upp mig så jag blir frisk snabbt. Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad med en varm kopp te.

Plats för rubrik

Var ute på en lång runda med Linnea innan BB, vi powerwalkade i ungefär en timme, det var så jävla skönt alltså. Inte varit ute och motionerat på hela helgen så det behövdes minst sagt. Sen var jag ju väldigt lättad att Roddan fick stanna.. Liksom vad hade Bigbrother varit utan honom och hans dumma kommentarer haha..
Igår spenderade jag hela dagen med min familj. Det var så otroligt mysigt och skönt att bara få slappa en hel dag. Vi lagade underbart god middag, satt och pratade, proppade i oss massa chips, godis och läsk.
Så under denna helgen har jag väl gått upp sådär 5 kilo?!?! Haha nej men inget mer sånt skräp denna veckan! Bara frukt och motion som gäller haha. Måste vara fin tills det är bikinitajm.. Nej nu orkar inte hjärnan mer, känner hur den stänger av mer och mer för varje sekund som går. Haha Godnatt!

Shopping del 1

Här kommer del 1 utav shoppingen från veckan..
Jeans shorts: BikBok 149:- (-50%) Blå och orange jumpsuit: BikBok 75:- (-50%)
Leopardmönstrad tröja: BikBok 99:- (-50%) Monstrade shorts: H&M 99:-

Falska människor..

Hur kan man snacka så mycket skit om en människa man säger att man älskar? Hur är det möjligt att hata och älska en person på samma gång? Jag vet inte hur personen har tänkt här men detta håller aldrig. Det kommer aldrig att bli ni igen. Inte efter detta! Ah fan vad falska människor det finns. Hur kan man vara sån attetionwhore att man snackar så mycket skit och hugger den man älskar i ryggen?
Tror du att hon kommer att komma tillbaka till dig efter detta? Nu får du nog allt ta att tänka om. Du har gjort mer skit än nytta de senaste dagarna. Under de dagarna hon behövde stödet som mest. Du vet vd hon gått igenom men ändå snackar du bara om dig själv och hur jobbigt ditt liv är? Väx upp och innan du kallar en människa för självisk så ska du ta dig en noga titt i den närmsta spegeln. För du är fan ta mig en av de mest själviska och osympatiska människor jag träffat. Tror du att folk anser dig som äkta och pålitlig när du snackar så mycket skit? Så jävla falskt. Du har verkligen satt dig i skiten nu. All actions comes with consequences. Det är du som får stå för det du har gjort och sagt. Tycker synd om dig den dagen då du står helt ensam, den dagen kommer.

Laaaat

Jahapp.. nu sitter jag här med lillasyster som vaknade för en stund sen och kollar Bigbrother repriserna på datan haha. Blev inget plugg innan så får se till att sätta mig ner ikväll och få det gjort. Det mesta är gjort det är bara det att det ska in i datan och skickas till min lärare. Men aaaah vad jobbigt.. Käkat så mycket godis så jag har ont i magen :(

Morgonrunda

Vaknade vid tio och kunde inte somna om så jag slängde på mig min mjukisdress kopplade Lova och gick ut på en morgonrunda i den härliga vårsolen. Såg min första humla för i år.. Det måste väl betyda att värmen är på väg, eller? Jaja nu ska jag plugga en stund sedan fixa frukost och väcka mina systrar som ligger och sover i mitt rum..
Puss
En nyvaken jag i min aprikosrosa mjukisdress från Gina Tricot

Tråkig Annelie

Jag vet att jag är jättetråkig men igår var en minst sagt händelserik dag och jag behöver vila ut lite så lägger bloggen på hyllan ett litet tag till. Skriver väl något imorgon tror jag. Behöver bara lite tid för att samla tankarna idag. Så hoppas ni håller ut en dag till. Puss

Litet uppehåll

Idag är jag inte alls på humör för att blogga. Hänt lite saker som får en lite off. Men det som är viktigt att komma ihåg är att sanningen kommer fram till slut. Ärlighet varar längst! Vad det är lämnar jag utanför bloggen, det är för personligt. Men iallafall så tar jag en kort paus ifrån bloggen idag. Återkommer imorgon.
Puss

Kvällen..

Efter skolan åkta jag hem en stund tills jag skulle möta farmor vid 5. Passade på att städa mitt rum (WOOOW!!) under tiden. Sen mötte jag upp farmor och så åkte vi till stan och mötte upp Kattis sen gick vi och käkade och sen mötte vi upp Luna (Tjejen som är inneboende hos farmor) och hennes kompis, så orkade inte farmor kolla i affärer så hon åkte hem. Så vi fyra gick till stan och kollade gågatans REA. Vi traskade in på BikBok och fastnade där i ungefär en timme. Ja 45 min utav den timmen stod vi i kö.. Dom hade 50 % REA på hela sortimentet så där var rätt mycket folk. Sen tog vi en snabb runda till H&M och Gina Tricot som också hade REA. Hittade en del saker men blir nog en runda till stan imorgon igen med Kattis. Nu ska jag gå och lägga mig. Dagens shopping kommer väl antagligen också upp imorgon. Måste lägga mig nu, ska upp tidigt. Bjuder på en bild ifrån idag.
Vero Moda bjöd på bubbel (alkoholfri cider)

Todays outfit

Linne: H&M Kofta: H&M Byxor: Gina Tricot Skor: Dinsko

Shopping shopping shopping

Vaknade försent idag IGEN!! Alltså det är något fel på mig.. vaknar alltid i lagom tid tills det att jag blir precis sådär lite försenad.. Fan vad jag hatar mitt morgonhumör alltså. Men jaja nu är det som det är så det är väl bara attacceptera.
Idag blir det shopping i stora mängder! Det är nämligen 20-70 % REA på hela gågatan i Malmö! Snacka om att jag ska dit och fynda!
Nej nu ska jg hoppa in i duschen så att jag inte blir försenad till nästa lektion som börjar 12.50.
Puss

Annoying

Är så jävla irriterad på att min TV 11 har försvunnit.. Och liksom ofta man orkar ligga vaken till ett på natten för att dom ska lagga ut avsnittet på internet.. Fan vad jobbigt alltså. Jaja får väl gå hem till mamma sen och kolla på den där. Men det är fan lika jobbig, eftersom att hennes TV 11 hackar som fan. Ska ringa vårt TV-bolag imorgon och säg att dom fan får aktivera den kanalen igen, annars ska dom får med mig att göra! Haha.
Nej men nu ska jag iallafall ut och powerwalka med Linnea så vi hörs senare.
Puss

Hemma igen

Nu är jag hemma igen, blev bara att umgås lite med töserna efter skolan sen hem. Mamma hade inte tid idag att åka och handla tyg så det får bli en annan dag.. typ under helgen eller något?
Nu har jag satt mig ner med int. ekonomi boken och ska börja plugga lite medan jag väntar på maten, Spaggetti & köttfärssås MUMSFILIBABA! Nej nu har jag inte tid för detta så puss så länge.

Tidsinställt

Har varit dålig med uppdateringen de sista veckorna men har liksom inte riktigt haft någon inspiration eller lust att skriva faktiskt. Låter kanske lite dåligt men det är så fruktansvärt mcyket som pågår i mitt liv just nu så jag bara känner för att gömma mig och kommer ut om ett par år eller något. Men jag ska försöka bli bättre. Just därför ska jag börja lite smått med tidsinställda inlägg när jag vet att jag kanske är borta från datan ett tag.
Visst jag har ju mobilen där jag också bloggar ifrån ibland men det ser lite konstigt ut i bloggen när den uppdateras.. Med rubrik osv. Jaja nog om det..
Just nu är jag antagligen med mina töser och fikar och planerar resan som ska ske i Juli.. TILL MAGALUF! Så himla roligt det kommer att bli.
Efter fikat drar jag med mamma och styvpappa och handlar tyg till min studentklänning. Visar er kanske liten smygtitt på hur tygerna jag köpt ser ut och skissen har ni ju redan sett.
Puss

Todays outfit

Idag springer jag runt i detta..
Lackiga leggins: Monki
Tröja: New Yorker
Skärp: Teneriffa
Skor: Skopunkten
Ringar: Guldfynd by Kenza, guldfynd, gåvor
Örhänge: Egendesignade
Smink: Mascara, Eyeliner, Bronzepowder, Rouge och Försvarets hudsalva på läpparna.

Godmorgon alla skoltrötta människor

Vaknade upp för en liten stund sen och insåg att jag missat min första lektion.. Oooupsi!! Alltså nu känner jag att jag får ta mig i kragen och skärpa mig dessa sista veckor det är kvar av skolan. Men man är så jäkla skoltrött så det är helt stört. Ingenting lockar en att gå upp 7 på morgonen liksom..
Ah vad jag längtar till studenten, ska bli så skönt att ha det kapitlet avklarat och bara kunna tänka och satsa på framtiden.
Vår skola är lite speciell också.. Våra lärare anmäler inget om att vi inte har lektioner utan vi får veta det när vi kommer dit, då är det lite surt att man har typ 3-4 timmar till nästa..
Nja Kunskapsgymnasiet i malmö är inget jag rekommenderar faktiskt. Lärarna sköter väl inte riktigt på det sätt vi behöver dom till, och rektorn ska vi inte ens snacka om. Känner att dom bryr sig mer om image än eleverna.
Det värst är att dom spelar upp en fasad när skolans ägare kommer dit. Då är dom så jälka trevliga och hjälpsamma. Men så fort de "viktiga" människorna gått går allt tillbaka till det vanliga.
Sen finns där ju självklart lärare som favoriserar vissa också.. Jag hatar sånt!
Så vadå.. bara för att vi inte rövslickar läraren så ska vi inte få credit för vårt hårda arbete? Men nej så är det nog inte, för att läaren ska uppmärksamma dig så måste du nog slicka lite arsle.
Sen sköts allt på vår skola väldigt oprffessionellt.. allt kring studenten är fortfarande helt upp & ner. Skolan har inte hjälpt till med ett piss alltså. Dom har fan knappt svarat på ens frågor och så.
Nej efter detta inlägget står det nog klart.. Jag HATAR min skola!

Sleepy..

Kom nyss hem från Linnea, nu kallar sängen med en mjuk kudde och ett varmt täcke! Ahh..denna stunden har jag längtat efter hela dagen alltså. Från det att jag gick upp i morse tills denna stund. Nu ska jag äntligen få vila mina trötta ögon.
På väg hem från Linnea blev jag såå fruktansvärt rädd för hon bor vid en damm och där finns av någon anledning inga lampor what so ever så jag tvingade Linnea att ringa mig, men självklart gjorde hon det hela värre genom att skrämma upp mig ännu mer..
"Bli inte rädd om någon klappar till dig på axeln, det är bara en man som brukar fråga efter vägbeskrivningar.."
FYFANENMASSADUMMAORD till dig Linnea!!
Godnatt, puss

Powerwalk

Jag och Linnea är så duktiga så nu slänger vi på oss joggingskorna och går ut på en powerwalk i det  vädert.. Mysigt med regn och kall vind.. Nej men det ska bli skönt att komma igång med det igen. Nu måste jag springa!

Update

Älskligen kom precis hem till mig så nu ligger vi här i soffan och myser innan vi ska till farmor och käka kycklingsallad.. MUMS! Letar bilder på mig och Sunny som vi ska ge till farmor, hon har tjatat om bilder hur länge som helst..
Stugsemester 2010

Sitter i skolan som vanligt.. Slutar snart...

image_0001k (MMS)

Sitter i skolan som vanligt.. Slutar snart så det är skönt. Idag fyller min söta farmor år så ska dit och gratta henne sen och käka middag och så, så vi hörs senare ikväll puss


På väg till mamma..

Nu går jag hem till mamma för att mysa lite och kolla på Big Brother, eftersom att elvan inte funkar här längre hos pappa. Ska bli kul att se vad som hände efter utslagningen igår. Party party! Hoppas på lite drama illafall.. Satt nyss och kollade på Rozas utbrott mot Rodney när han lagt sig i hennes säng.. Helt sinnessjukt alltså. Jaja en sak som är säker är att hon inte har alla höns hemma haha. Puss

Homeopati

Det var så jävla häftigt att hon kunde bara utav en irisavläsning se vad det var för fel på mig. Hon verkade positiv och gav mig medicin för mina olika problem. Fast hon ville ta de största problemen först och de mindre senare för att jag skulle slippa höga doser av medicin.
Först var det lite bakgrundsprat om min sjukdomshistoria sen fotade hon mina irisar och sedan läste hon av dom och gav mig medicin. Allt som allt gick det på 1 timme och 700 kronor ungefär. Men det är helt klart värt det om jag till sommaren kommer kunna vara ute utan att snuva och klia i ögonen och kanske äta lite körsbär.. det hade varit underbart! Hatar allergier!
Funderar ni på att själv besöka en homeopatläkare så tycker jag helt klart att ni ska prova det!

Förra veckans shopping

Beiga byxor
Gina Tricot: förr 299 kr, nu 125 kr
Svarta Jeans
Weekday: Cheap monday 400 kr

Grönt linne/väst
BikBok: förr 149 kr, nu 75 kr

Todays outfit

Idag har jag sprungit runt i det här..
Jeans: Gina Tricot
Tröja: H&M
Linne/väst: BikBok
Skor: Converse

Sitter i bilen med min älskling och hans m...

resize_p040411_1 (MMS)

Sitter i bilen med min älskling och hans mamma på väg till en homeopatläkare för att se om dom kan göra något åt mina allergier och eksem.. Det lär ta ett par timmar skulle jag tro så vi hörs när jag är hemma igen! Förresten så är jag på strålande humör..termometern visar 14 grader!!!! Nu jävlar är det vår på riktigt :)


Mimi heel

Har nyss beställt hem mina studentskor.. så jävla taggad just nu!! Hittade verkligen dom perfekta skorna för mig. Nu är det bara tyget till klänningen som fattas. Vadlde dock en säkrare hemsida jag hittade som är välkänd och enligt mig säkrare! Priset steg lite men det kan jag leva med. Fan alltså är så jävla lycklig just nu.. Dom blir så jävla snygga till min klänning och väska men även till efter studenten till ett par jeans eller shorts med en vit tunika istoppad.. Fan vad jag längtar efter värmen!!!!!!!!
Just det har helt glömt att visa vad jag köpte förra veckan ju.. Lägger upp det imorgon för just nu dunkar mitt huvud så det får vänta..
Dessa "drop-dead-gorgeous" skorna hittade jag på Melba.se
Skorna hittar du här.

YEEEES

Ja jag är så jävla glad att Rodney fick stanna och att Vanessa åkte ut. Sån riktig partypooper! Gillar Roddan fast han är sliskig haha. Han är så jävla härlig, och verkar vara den ärligaste där inne. Jag röstar helt klart för att se honom, gurkan och katerina i finalen. Vilka är era favoriter?

BB

Mår fortfarande inte helt bra.. Så ikväll stannar jag hemma med en chipspåse och tar det lugnt framför TV:n. Ikväll är det Big brother-utslagning så det blir det som är på min TV ikväll.. Om mina kanaler kan fungera riktigt dvs... just nu är elvan oåtkomig eller vad det nu står!!  Är lite irriterad men hoppas den börjar fungera tills klockan 10.. Det måste den. Började kolla på BB för 2 veckor sen bara och jag är helt fast nu.. Så mycket drama och fester så det är sukt. Nej nu ska jag hoppa in i duschen, hörs sen. Puss

Liten Annelie

Hittade dessa bilderna när jag var hos mormor för några dagar sen.
Snygg glugg och skiiitsnygg t-shirt..
Pytteliten jag..
Mormor sötnosen har sparat en lock från när jag var liten..ni ser den nere i det högra hörnet.
Mormor
Moster      Mamma
Jag
Danny        Petra
Kattis
Fyfan vad Kattis var söt när hon var liten alltså!! Litet busfrö!

Saturday

Är på jobb och håller verkligen på att bli sjuk. Så jag ska jobba klart sen åka hem till älsklingen och mysa! Ska se till att bli frisk tills imorgon!
Jag Zanna och Petra på jobb.

Bla bla bla

Vaknade hemma hos min älskling med en välig huvudvärk.. kanske med tanke på gårdagen? Gick ut med min syster och en jätte trevlig tjej som heter Zanna, hon har nyss börjat jobba på puben.. Så det var kul men man mår ju som man förtjänar om man säger så.. Har känt mig krasslig hela dagen idag ochså.. Hoppas bara inte jag håller på att bli sjuk.. Har varken ork eller tid att vara sjuk. Nej, det får vänta! Idag väntar jobb och sen hem till älsklingen som vanligt.

Thank god for fridays

Efter jobb drog vi vidare ut och festade hela natten lång. Länge sen jag var ute känns det som så det var kul att dansa och ha det roligt med Danny och Zanna.
Jag & Zanna
Danny
Denna bilden får stå som dagens outfit eftersom jag inte blixtrade med kameran särskilt mycket under kvällen.
Body: New Yorker
Jeans: Cheap Monday
Skärp: Teneriffa
Skor: Scorette
Örhänge: Desing á la Annelie

Seriös eller oseriös?

Sitter och letar studentskor eftersom att den hemsidan jag hittade.. nämligen Vivistyle.se verkar lite oseriös. Fan också!! Pappa tycker inte jag ska beställa därifrån för han tycker att det verkar skumt att man inte kan beställa via faktura. Men vi får se hur jag gör. Någon som beställt därifrån?
Ursäktar också för den dåliga uppdateringen men har lite mycket i huvudet just nu så ni får stå ut med seg uppdatering.
Nu ska jag hoppa in i duschen för snart är det jobb som gäller.
Puss så länge

RSS 2.0