Happy New Year

Just nu är jag ute och firar in det nya året med mina närmsta. Efter det blir det utgång, vet dock inte var riktigt än! Men kul ska vi ha och det är ju trots allt nyår! Gott nytt år på er, hoppas ni får en magisk natt så hörs vi imorgon!

Mitt 2011

Januari
Började detta år med en resa till Teneriffa med heeela familjen, dvs mamma och pappa, mina systrar, mina systerbarn och min pojkvän. Den bästa resan jag varit på, hade så jäkla mysigt och allt var perfekt. Dock kunde resan varit lite längre än en vecka, men i och med att jag fortfarande gick i skolan så ville jag inte riskera att hamna efter. Gjorde även min tattuering där, misslyckad men ähh vad fan liksom, man måste våga ta chanser även om dom inte slutar så bra. Denna resa vart iallafall riktigt lyckad!
.
Februari
Vi drog igång vårt UF-företag ordentligt. Vi började med vår försäljning och vi såg ganska snabbt att vi lyckats helt på egen hand att komma fram med en affärsidé och göra denna idé till verklighet. Vi kunde andas ut och känna oss stolta över oss själv. Betygen vi fick ifrån UF var vi riktigt nöjda med och vi slapp oroa oss över det.
Hittade inga bilder ifrån vårt UF-år.
.
Mars, April och Maj
Jag pluggade som fasiken och gav verkligen allt jag hade i skolan. Det lönade sig men det var hårt arbete och lite fritid, men det var det värt. När vi fick våra betyg utdelade så kände jag mig riktigt stolt och nöjd att jag kommit så långt och att allt mitt hårda arbete hade lönat sig. Kommer att låta som en moralkärring nu men, ta vara på din tid i skolan för den får du inte tillbaka och gör det bästa utav tiden så att du har något du kan vara stolt över!
.
Juni
Jag tog studenten och har aldrig haft en bättre dag än då. Så jäkla skönt att ta det steget och verkligen bli vuxen. Man tänker verkligen äntligen slipper jag skolan men truth to be told så saknar man den. Eller njaa.. inte skolan men skoltiden. Så mycket som hände på dom 3 åren. Man växer upp och förändras en hel del under dessa tre åren och när jag ser tillbaka på hur jag var när jag började i gymnasiet så förvånas jag av att jag förändrats så mycket. Hade iallafall en perfekt dag med mina närmsta. Klippte mig även kort denna månaden. Var trött på allt och ville ha en förändring. Trivdes jättebra i den långa pagen.
Syster och jag
Klänningen.. Ni har inte fått se den än men ska se till att göra ett inlägg snart om den. Vart ju jag och mamma som sydde den. Skitsnygg och den kommer verkligen att användas fler gånger!
Mina fina plakat, dom står fortfarande i mitt rum.
Moster jag och mamma
Och på kvällen.. ja det räcker med att säga att den var oförglömlig haha..
.
Juli
Jag och min älskling blev 20. Jag fyller den 5:e och han den 7:e haha. Så vi blev 20 tillsammans. Jättefina fester och jag hade en tjejmiddag med mina närmsta. Åkte till Magaluf med mina töser, även denna resa oförglömlig. Solande, badande och festande är dom tre orden som summerar denna resa bäst.
Jag och mitt hjärta Nicci
Jag och mina töser
.
Augusti
Började få lite småångest över livet och visste inte riktigt vad jag ville göra i framtiden. Oroade mig massor i onödan för jag visste innerst inne vad det var jag ville göra. Jag hade inget jobb och det gav mig också lite ångest för att jag blev rastlös och ville ha något att göra. Jag fick jobb på en restaurang som servitris i slutet på månaden och trivdes inte alls för chefen var ett a**hole.. Gjorde inte så mycket mer denna månaden förutom att umgås med mina nära.
Syster och jag
.
September
Jag levde livet denna månaden och det böev även där en resa till med syster till Hurghada, Egypten. Riktigt mysig resa med massa sol, bad och shopping. En helt annan kultur så man fick anpassa sig, men det var hur lugnt som helst. Vi fick vilat upp oss ordentligt. Och vi hade jätteskönt och blev 2 pepparkakor! Jag och min älskling firade 4 år tillsammans.
Haha syster och jag
Älskar dig <3
.
Oktober
Jag började jobba på ett företag i Malmö tillsammans med Linnea, och jag är fortfarande kvar. Trivs rätt bra och träffat många nya människor. Denna månade var rätt lugn och det var rätt jobbigt att ställa om från att ha varit ledig och rastlös till att ständigt jobba och vara upptagen. Så det tog ett tag innan man kom in i det. Men jag trivs!
Jag och älsklingen på restaurang.
.
Novermber
Färgade håret från riktigt ljus blont till mörkbrunt. Trivs väl sådär.. saknar mitt blonda hår men det var en nödvändigthet. Alla blonderingar och blekningar har satt sina spår och mitt hår behöver få vila lite. Håret bräns och håret blir skörare och därför behövde mitt hår vila ifrån blonderingar. Men jag har bestämt mig för att sakta men säkert bli blond igen, dock bara till den punkt där mitt hår fortfarande mår bra och är friskt. Just nu är det jätteslitet, jag behöver klippa det och det krävs en hel del för att det ska bli friskt igen.
Jag som blondast
Jag nu
.
December
Som vanligt en stressig månad. Alla julklappar som ska handlas och allt som ska planeras osv. Denna månad har firats ordentligt med 5 julfiranden och idag är det nyår och då smäller det! Förra året var jag sjuk, hade typ kräksjukan eller något. Var på tjejmiddag med mina barndomsvänner och efter det så åkte jag hem och la mig och sov haha. Detta året ska jag först på middag hos mamma och festa lite med dom sen ska jag vidare till en tjejkompis som ska ha nyårsfest hemma. Haha nyår är ju en sån tid då man går på hemmafest helt enkelt och inget är förändrat här. Så ikväll blir det ordentligt rejvande.
Lillasyster

Nyårsafton

Vaknade för en liten stund sen och ska nu kasta på mig kläder och så för att följa med och handla det sista inför mammas kalas, min underbara lilla mamma fyller ju år idag, Grattis mamma <3! Ska in en vända på systemet, har upptäckt att det som finns hemma inte räcker så måste fylla på lagret lite haha.. det är ju trots allt nyår.
Eftersom att mamma fyller år idag så bakade vi en jättegod tårta och gick hem till henne vid 12-slaget och sjöng och grattade henne med rosor och presenter. Lite mysigt var det att hela familjen samlades och sjöng och så för henne. Tror att hon blev jätteglad!
Nej nu måste jag klä på mig, blir upphämtad om typ 15 min!? Kanske kommer fler inlägg idag annars så hörs vi om 2 dagar!
Fan vad jag saknar denna hårfärgen och även längden på håret.. buuuu

Nyårsklänning

Alltså jag skojar inte jag har varit överallt och letat efter en nyårsklänning men hittar ingenting..verkligen INGENTING! Den ända jag hittat so far är den nedanför och visst är det helt okej men inte riktigt vad jag var ute efter.. Nåja blir ett sista besök till stan imorgon för att köpa en klänning och även en present till min söta mamma som fyller år på nyårsafton.
Hittar jag inget blir det denna med svarta strumpbyxor, stort silverhalsband och klackar eller mina Jeffrey Campbell.

Just be true to who you are


Every artist was first an amateur


Dreaming away

Just nu sitter jag och kollar på min andra hälft när han springer runt och städar sitt rum. Duktig är han haha! Förbereder mig för en lååång natt för jag ska nämligen med Sunny på jobb mellan 2 och 5 i morse weehoo!? Men jaja allt för min älskling! Sitter även och kollar lite på resor.. vi vill resa till värmen nu i februari typ. Ska bara se till att bli ledig från jobb också. Den resan är välbehövd kan jag säga! Sugen på någon av kanarieöarna men har varit där väldigt många gånger så kanske borde ta och åka någon annanstans i världen.. kanske Thailand? Aah allt jag är säker på är att jag ska till värmen!
Patong beach i Phuket, Thailand.

Nu blir det en runda i stan

Ska möta upp mina systrar för en mysig shoppingrunda och fika. Så vi hörs igen när jag kommer hem. Puss

Bilder från utgången i måndags

Suddiga bilder men hela kvällen var suddig så tycker dom visar kvällen rätt bra haha.

Mellandagsshopping

Hejhej! Kom nyss hem från en heldag med shopping. Med tanke på att det blev en spontan utgång igår och kom hem halv 6 i morse, så var jag ganska off idag men shoppingen hjälpte mig med humöret haha. Mellandagsrean var väl helt okej.. typ Gina Tricot hade megamycket rea medans H&M hade typ 3 ställ med rea bara.. kunde varit bättre men jag är nöjd ändå! Fick med mig en massa snygga toppar, shorts, vantar, örhängen osv. Nu blir det äntligen mys i soffan!

Juluppehåll

Har tagit en lite paus ifrån bloggen nu under julen. Kände att det var dags att fokusera och spendera tid med min underbara familj. Min jul har varit underbar! Massa god julmat (blivit fet av all mat?!), fina julklappar och bara en massa mys med familjen. Har firat jul 4!?!? gånger i år. Hos farmor, hos mormor, hos älsklingen och igår firade vi även jul här hemma hos pappa. Han ville bjuda ut mina systrar till oss för att fira lite jul här också. Underbar jul! Hur har er jul varit?
Fick jättefina julklappar parfymer, smink, pengar, smycken och mycket mer. Fick ett superfint armband av min älskling.. Kanske visar det sen. Nu ska jag åka och handla och sen ska jag bara slappa resten av kvällen. Har bestämt mig för att tanka ner första säsongen av Vampire diaries. Så blir att mysa ner i sängen och kolla avsnitt hela kvällen, låter som en perfekt kväll efter julen..måste återhämta mig liksom haha.

God jul på er allihopa.


Dan före dopparedan

Lille julafton idag och stressen har varit på topp idag kan jag säga. Blev 2 timmars sömn inatt och en massa shopping och stress på det.. Underbart! Är iallafall helt slut så ska ta och vila nu framför TV:n. Blir the librarian som visas på 6:an. Sen ska det bli en lång natt med god sömn. Snart är det julafton wiihoo!

Holidays

Äntligen är jag ledig! Så himla skönt att vara ledig i 2 veckor. Att få vila ut ordentligt och bara umgås med familjen och så klart min älskling.. fast ja han är ju i och för sig en del av min familj så..ja. Ska sova hos baby idag så blir inte mer bloggande idag. Tänkte bara slappa och ta det lugnt idag och bara mysa med älsklingen. Imorgon ska jag upp tidigt för då ska jag och pappa handla dom sista julklapparna och även maten till juldagen då vi ska fira extra-jul med systrarna och barnen. Så vi hörs imorgon när vi kommit hem. Puss

Toodeloo

Komm nyss hem ifrån ett läkarbesök. Ska snarta slänga på mig kläderna igen och bege mig till jobb. Sista dagen idag ju.. Vi hörs senare! Puss

Nätshopping

Klickade precis hem detta snygga och enkla halsband från Stylebytyra.se och länk till halsbandet har ni här.
99 kr gick det på. Dom har även gratis frakt inom Sverige.

Snöflingor

Idag föll dom första snöflingorna här i malmö. Så jäkla fint med snö och ett under för julkänslan. Kände av julstämningen när jag gick till bussen i morse, inte en sekund för tidigt!

Creativity

Alltså min blogg har blivit så tråkig! Det är typ Godmorgon och godnatt.. Någon gång då och då kommer det ett detta har jag gjort idag och lalala.. Skriver aldrig om inredning längre, visar inte heller upp det jag handlar och inga outfits heller.. Blää jag har blivit tråkig! Inte för att det är det enda roliga här i världen men fan så mycket roligare än dessa tråkiga jävla inläggen!! Ska faktiskt ta det lugnt ikväll och imorgon kommer jag börja med en ny frisk fläkt här på bloggen. Lite roligare och kreativare inlägg. Ikväll blir det film och sedan sängen för jag ska upp tidigt för att jobba den sista dagen innan ledigheten. SKÖNT!

Titanuim

David Guetta ft. Sia

Christmas

Lägger upp lite jullåtar för stämningens skull. Själv har jag ingen julkänsla än men det kommer väl..

.
.

Julgranspynt

Ikväll ska jag och pappsi pynta julgranen.. bättre sent än aldrig! Haha nu är det inte många dagar kvar till julafton och OM jag är stressad.. Sitter och går över alla julklappar som jag inte hunnit köpa än och även all mat som ska lagas och hur jag ska hinna med allt?! Har även läkartider både imorgon och på torsdag så det är ännu mer stress där. Nej men det löser sig säkert. Ska försöka få med pappsi ut imorgon eftersom att jag vill ha allt klart och även för att jag slutar tidigt imorgon. Nu blir det pynt och julmys. Hoppas att min älskling kommer sen och myser en liten stund.. vi har nämligen 4 år och 3 månader idag haha, kanske lite fjantigt att fira månadsdagar efter 4 år tillsammans, men det är en liten tradition vi har.

Movie-night

Första dagen på veckan är över och jag är riktigt trött, blir nog en tidig kväll. Sitter här med lite godis och ska mysa framför en film innan sängen kallar. Börjar tio imorgon så får se till att få gott med sömn. Bara ett par dagar till sen så.. Ska även försöka hinna med att handla dom sista julklapparna också. Nu är det movie-time så hörs vi kanske senare.

Måndagen den 19/12

Godmorgon på er. Sitter och käkar frukost och kollar på vampire diaries, ska strax hoppa in i duschen och förbereda inför jobb. Jobbar tills på torsdag sen är jag ledig i 10 dagar så det ska bli underbart! Behöver lite ledighet med familjen och min älskling.
Varm oboy.. mums
Vår fina julgran :)

Rejv

Ikväll blir det utgång med Linnea och det ska rejvas ordentligt haha. Vi börjar med förfest hos en tjejkompis sedan vidare ut. Blev en del julklappar idag och det fortsätter imorgon med förutsättning att jag är i skick till det. Fick även med mig en julgran hem haha, lite otippat eller...? Haha jaja mycket som ska fixas till julen. Nu måste jag sticka.. Puss så länge!
Totally rejv-mode!

Ett litet tips

Tänkte ge er ett litet tips som är väldigt bra nu i kylan. Nämligen almond oil - mandel olja.. Håret har ju en tendens att bli torrt och frissigt under vintern så återfuktning är jätteviktigt. Jag brukar göra såhär att kvällen innan dränker jag håret i oljan och flätar det sedan. Jag sover med oljan under natten och på morgonen tvättar jag håret noggrant. Går inte oljan att skölja ur så schamponera en gång till så gär det bort. Därefter blir det hårinpackning och sedan även balsamsprey. Håret blir lent som en babyrumpa typ. Mjukt och friskt. Bara ett litet tips till er som också är trötta på torrt tråkigt och glanslöst hår.

Goodmorning

Nu blir det frukost här, sedan ska jag åka in till min söta lilla mormor och sen till sjukhuset för att hälsa på en familjemedlem som ligger där :/ Sedan blir det som sagt julshopping med älsklingens lillasyster. Wish me luck!

Julshopping och kaos

Denna veckan har jag jobbat som ett as, sena kvällar och tidiga mornar.. Därför uppdateringen har sugit! Men nu är det helg så blir bättre nu. Idag blir en lugn hemmakväll för imorgon ska jag upp tidigt.. nämligen julshopping som står på listan. Har sååå många julklappar att handla så lär dröja imorgon. Sova tidigt och upp tidigt är vad jag har planerat så det är inte mycket mer som händer idag utan det blir sängen direkt. Ni får gärna komma med lite julklappstips ifall ni har några bra sådana. Är ju liksom lite dålig på sånt här.. är så många som ska ha julklappar så man orkar liksom inte tänka ut vad man ska ge alla utan blir pengar eller presentkort i slutändan men i år ska det vara ordentliga julklappar! Vad det blir får vi se imorgon, får hoppas att jag har turen på min sida och att jag hittar alla julklappar. Jobbar tom torsdag nästa vecka så då hinner jag inte med någon shopping inte utan det får ske denna helgen. Nåja nog med snack om julklappar, nu ska jag sova. Natti natti

Lucia

Alltså detta hade jag ju helt missat. Det är ju Lucia idag och jag kom på det för typ några timmar sedan!?! Är man snurrig då eller vad? Och jag som inte ens ätit lussebullar idag, buuu! Bakade ju i helgen så ska springa pch hämta en lussebulle nu innan sängen kallar. Hur har er dag varit då, någon som varit lika virrig som jag och glömt? Nåja hoppas väl att Lucia tåget var fint och att inget satte fyr..
Från en sak till en annan..hörde ju om den kille som påstått sig blivit diskriminerad för att han var man och ej fick vara Lucia. Jag menar OMG, kom igen.. Lucia är och har alltid varit spelad utav kvinnor. Vart är världen på väg? Ska vi tjejer bli sura för att jultomten är en man eller för att det heter pepparkaksgubbe? Get real.
Nej nog om löjligheter nu ska jag käka lussebullar och nanna, vi hörs imorgon.
Bild lånad ifrån Google.se

Morgonrunda

Eftersom att jag är så sjukt lat idag men ändå vill leka duktig så slänger jag upp några bilder från när jag var ute och joggade för en vecka sedan. Passade på att agera fotograf och fota det fina landskapet.. haha alltså nej ibland får jag nog av mig själv!

Nighty night

Dags att hoppa ner i sängen och nanna för det är jobb som gäller imorgon som vanligt. Börjar 11 imorgon så en liten sovmorgon får jag allt. Men ska se till att vakna i tid för att hinna ut på en promenad om inte temperaturen står på minusgrader dvs. Sov så gott så hörs vi imorgon!

Kamera-minnet måste omformateras?

Här kommer skulle ha kommit lite bilder ifrån helgen då jag passade min systers underbara små kottar Colin och Kayna, men mitt kamera-minne dampar och måste omformateras. Dom må vara dom sötaste och charmigaste små trollen i världen men fasiken vad dom kan hålla igång, bråka och busa! Man ska inte underskatta dom små busungarna! Ska försöka fixa minnet imorgon så att ni får se ordentliga bilder. Bjuder på lite bilder fran en promenad med mamma och Neera så länge..

Back on tack

Tillbaka till verkligheten och lugnet efter en helg av barnpassande och uttmattning haha. Att passa barn är inte den lättaste uppgiften kan jag säga.. Ett heltidsjobb skulle jag säga! Städa, leka, mata, städa och så börjar allt om igen haha. Idag var en tidig dag började redan 9 i morse med utbildning och sådant. Och vi fick sluta redan 4 så vart hemma tidigare än på länge. Skönt! Behövdes eftersom att jag fick typ 3 timmars sömn inatt. Blir utan tvekan en tidig kväll inatt. Bjuder på lite bilder senare av helgen.. liite mysigt har vi ändå haft!

Tråkiga besked

Sorry för den dåliga uppdateringen dom sista dagarna.. Har fått lite dåliga besked och har lagt bloggen lite åt sidan pga av detta. Igår fick vi reda på att dom ska skära ner på företaget och de anställda, så 30 personer fick gå. Lyckligtvis var jag en av dom som fick stanna men ändå sjukt tråkigt att alla de man lärt känna under tiden osv nu var tvungna att gå. Dom ska ändra hela konceptet och framtidsplanerna ser väldigt ljusa ut och det kommer nog att bli hur bra som helst. Dock är det som sagt väldigt tråkigt att man inte kommer att arbeta tillsammans längre. Igår efter beskedet fick vi ledigt iallafall så jag Linnea och Stefanie åkte och käkade lite och sedan åkte vi hem till Linnea för att kolla på fiolm och mysa. Efter det var det dags att traska hem då jag lovat att vara barnvakt hela helgen så det blev lite mys med busungarna och idag ska vi baka julgodis och pepparkakor.. MUMS! Förhoppningsvis kommer älsklingen också och gör oss sällskap.
Nåja nu ska vi slänga på oss varma kläder och gå ner till lekplatsen och busas ltie. Hörs senare!
The Nanny

Bloggtorka

Ursäkta för den dåliga uppdateringen dom sista dagarna. Har bara haft så mycket att göra och är helt slut i hjärnan. Är ledig 10 dagar under jul så det ser jag fram emot! Ska bli så jäkla skönt med ledighet. Äälskar julen så ska se till att fira riktigt ordentligt så att man orkar med allt vardagsgöra sen igen. Just i skrivande stund ligger jag i soffan och kollar ett avsnitt av Ghost whisperer. Gillar serier om det övernaturliga haha lite fjantigt men jaa.. Sitter även och hoppas på att min älskling kommer och myser med mig senare. Hatar att sova ensam!
Nej ska snart hoppa in i ett varmt bad och fortsätta hoppas haha.

Söndagsmys

Idag har jag bara myst hela dagen. Jag och älsklingen åkte hem till honom i förmiddags och sedan var vi på en liten shoppingrunda med hans familj. Blev lite undies och ett par jeans. Sedan har vi bara varit här hemma och tagit det lugnt och kollat på film och så.. Nu ska vi sova för imorgon är det måndag och det innebär jobb! Så sov gott

Onepiece

Köpte denna supermysiga Onepiecen i Ullared idag. Den är gjord i ett fluffigt material så den är riktigt varm och mysig nu till vintern. En äkta Onepiece kostar ju lite onödigt mycket så jag tyckte denna var perfekt för 250 kr.
Ääälskar materialet!

Home sweet home

Äntligen hemma efter en låång dag i Ullared. Blev en hel del shopping faktiskt, fick med mig allt jag behövde. Glömde dock min "inköpslista" hemma men jag klarade mig ändå. Dock blev det inte många julklappar för min del så får se till att få det gjort också. Tänkte bege mig in till stan imorgon, måste handla jeans och lite sånt, hittade inga idag som föll mig i smaken så det blev inga. Här kommer iallafall lite bilder från dagen.
I bilen vid 7 tiden i morse

Ullared

Just nu sitter jag i bilen på väg till Ullared så detta inlägget är tidsinställt. Ska se till att shoppa ordentligt, tycker att det behövs en hel del nya saker i garderoben och även lite julklappar ska handlas. Har skrivit en liten inköpslista på det som verkligen måste handlas och resten tar jag som det kommer. Nej vid det här laget hoppas jag att jag hittat en shoppingvagn för jag antar att det kan vara rätt svårt att få tag på en, en lördag morgon..? Hör av mig när jag kommit hem igen om jag har någon ork kvar i kroppen dvs.
Bild lånad av Google.se

Breaking dawn

Suttit och med humörsvängningar i två timmar. Dom var verkligen på topp idag! Gråtit, asgarvat, gråtit och skrattat lite till. Breaking dawn var både den mest sorgsna och roligaste utav Twilight-filmerna, utan tvekan! Folk har sagt att jag skulle bli besviken och bla bla bla, jag kan säga att denna film var riktigt jäkla grym! Precis vad jag förväntade mig och lite till. Kan inte vänta tills nästa film kommer ut... om ett år?!?!
Roligast var ju att jag inte kunde hålla käften när jag skrattade så satt mitt i bio salongen och asgarvade högt och ni kan ju tänka er en hes tupp så har ni mig.. Inte konstigt att folket runt omkring satt och skrattade åt mig när jag skrattade, det lät ju för jäkla hemskt haha.
Lite roligt var det när dom innan filmen skulle dela ut 2 biobiljetter och kallade upp vinnarna och alla applåderade hysteriskt. Man skulle kunna tro att de delade ut nobellpriser.. haha så fjantigt så även där brast jag ut i asgarv!
Nej nog om skratt nu ska jag nanna så jag får några timmars sömn åtminstonde. Ska ju upp vid halv 5-tiden. Bir nämligen upphämtad halv 6 så det gäller att orka dra mig ur sängen så jag inte får ett argt samtal av lilla Tessan som ska hämta mig haha. Sov gott på er och se till att ta en riktigt lång sovmorgon!

When I tried to speak out, no one could hear me

Idag har jag suttit på jobb druckit the och diskat, har alltså inte ringt ett enda samtal! Varför jo det ska jag berätta.. jag har tappat rösten?!?! Är så hes att när jag ska prata så kommer det inte ut ett pip.! Lite svårt när man arbetar vid en telefon hela dagarna. Så fick vara lite hjälpreda idag istället och gå hem tidigare. Hämtade ut lite paket på hemvägen och med den turen jag har så var 2 av dom 3 paren i fel storlek. Så det blir retur på ena och byte på andra. Men mina Jeffrey Campbell satt som en smäck kan jag säga. Love them. Nu sitter jag och väntar på älsklingen som ska komma hit och käka middag. Sedan blir det bio :)

Sleep tight

Nu ska jag hoppa i sängen! Ska upp tidigt för att hinna hämta ut mina paket innan jobb ju. Ska be pappa vara underbar och köra mig så jag slipper leka duktig och promenera.. Kanske inte det roligast att traska ner 9 på morgonen för att släpa med sig 3 stora paket hem. Det är ju ändå en liten bit till posten. Nej nu ska jag nanna så vi hörs imorgon. Natti natti

Hekt

Idag har jag varit hos läkaren och tagit prover, älsklingen fick hålla mig i handen genom blodprovet. Hon fick sticka 2 (!?) gånger, taskigt tycker jag. Blev helt yr och allt blev helt blurrigt men sa att allt var okej för att slippa sticka om ännu en gång. Haha lite mjukis är man.. Sedan sa jag hejdå till älsklingens mormor och morfar som åkte tillbaka till Indien idag. Dom kom precis innan studenten så dom stannade lite drygt ett halvår. Så det var lite tråkigt att dom skulle åka men vi lovade att vi skulle komma och hälsa på dom snart. Så det blir en resa till Indien inom dom närmsta åren, kul!
Efter det så var det jobb då som vanligt och tappade rösten typ 3 timmar innan jag slutade så det var lite kämpigt men det gick iallafall. Mycket the och många pauser så klarade jag mig. Nu sitter jag hemma med datorn i knät och kollar på film med pappa. Blir en del koppar the nu sedan ska jag sova! Blir en hektisk helg så ska se till att vila upp innan haha.
Imorgon ska jag bland annat hämta ut 3 par skor som ligger och väntar på mig hos posten sedan jobb som vanligt och på kvällen blir det bio med ett gäng tjejer. Breaking Dawn part 1 blir det då. På lördag blir det äventyr med ett annat gäng tjejer.. ska nämligen till Ullared och shoppa lite. Söndag blir förhoppningsvis lugn och tänker nog spendera den hemma i sängen med älsklingen och bunkra upp med filmer. Så så ser min helg ut, vad ska ni hitta på under helgen?
Haha älsklingen är ju sötast i världen på denna bild haha!
Älskar dig <3

RSS 2.0