AAAAAAAAAA

Är så himla irriterad just nu. Jag har fått en trojan i min dator (för er som inte vet så är det ett virus) så jag måste antagligen omformatera den. FAAAn asså det är alltid bara en massa problem med datorer. Kan inte tekniken utvecklas så pass att det kommer ett idiotsäkert virusskydd? Nej men självklart inte för då tjänar ju inte företagen som löser dessa problem några pengar..
Så imorgon får jag ringa min farbror och fråga han om han kan hjälpa mig annars blir det väl att åka till el-giganten där jag köpte den och lämna in den. Och så VIPS så kommer alla mina sparade bilder, filmer, skolarbeten och mycket annat att försvinna. Hur roligt som helst ju. Om någon har en annan lösning som inte innebär omformatering så skriv gärna....!!!

ointressant

Nu har vi ätit och sitter och kollar på TV. Blev ingen lång runda i affärerna, dels för att det inte fanns mycket att titta på och dels för att vi mådde dåligt. Så det blev snabbt ut och in. Fick dock med mig en kofta från Gina Tricot, inget speciellt men mysigt nu i vinterkylan. Förhoppningsvis hittar jag ork att fota julklappen som jag berättade om tidigare. Nu blir det film och mys.

Puss

Uppdatering

Har legat med vinterkräksjukan nu i tre dagar. Wiihoo vad roligt??!! Jag visste ju dock redan att jag skulle bli sjuk så det kom inte direkt som en överraskning. Så jag och min syster har laget hemma och tyckt synd om oss själv och varit sjuka tillsammans. Känner mig fortfarande inte helt på topp än men måste ju hinna få en glimt av mellandagsrean innan den tar slut så älsklingen är på väg hit och ska hämta upp mig och danny sen ska vi ge oss ut och kolla runt lite. Glömde berätta om en av julklapparna som jag fick av min älskling. Misstänker att han smygkikat här på bloggen för han handlade precis en sak jag önskat mig i en månad haha. Ni får se vad jag menar senare.
Nu ska jag fixa mig så jag inte ser så "sjuk" ut. Ska försöka komma igång med bloggen igen men när man är sådär äckligt sjuk så har man bara ingen lust.. ni förstår nog vad jag menar.

Puss

Yesterdays outfit

Body: New Yorker
Leggings: Gina Tricot
Halsduk: H&M
Skor: Nelly.se
Jacka: H&M
Armband: Uggla från Danmark
Väska: Second hand

Lördagkväll

En lyckad kväll måste jag säga. Var inte så mycket folk men skönt det. Riktigt roligt hade vi. Kändes skönt att för en gångs skull vara ledig en lördagkväll. Men nu blir det inget mer festande förräns Nyår. Måste ju samla ihop mig. Vad har ni för planer till nyår? Själv ska jag laga och äta middag med mina barndomsvänner och sedan bär det vidare någonstans. Har inte riktigt bestämt än. Men Någon hemmafest är vi inte riktigt sugna på med tanke på förra årets flopp.
Jag känner att jag håller på att bli sjuk, det hoppas jag inte men min älskling är sjuk och med mitt immunförsvar är det knappast troligt att jag klarar mig undan. Men ska hälla i mig mängder te och klä mig varmt.
Känner mig lite sugen på att åka in till stan och kolla mellandagsrean men väntar nog tills imorgon så jag få vila ut ordentligt idag efter julen och all stress. Men God frukost ska det också bli.
Puss

Julfest

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig sen traskar jag iväg till en julfest hos en vän. Perfekt avslut på en mysig jul. Kanske kommer upp en todays outfit också. Hörs sen
Puss

Julklappar

Datorhögtalare, locktång, smyckesträd, smink, pengar, smycken, resa till Teneriffa, ljushållare, egendesignad blomma av älsklingens lilla kusin.
Tack allihopa! Precis vad jag önskade mig! Love

Merry Christmas

Jul #1 med älskling och hans familj
Jul #2 med mamma och tjocka släkten
Jul #3 med pappa och lilla släkten

Juliga naglar


Todays outfit

Simpel och mysig. Traskade runt i detta idag. Kändes skönt att inte ha en allt för kompliserad outfit när man skulle gå runt i stan och så.
Nu ska jag slå in julklappar och måla badrumshyllan till samma färg som väggarna. Sedan ska jag tvätta håret, sätta ansiktsmask och måla naglarna. Sen ska jag SOVA! Blir en stressig dag imorgon så hinner inte blogga mycket men ska försöka mobilblogga lite under dagen. GOD JUL ALLIHOPA!
Leggings: Vero Moda
Tröja: Gina Tricot
Skor: Skopunkten
Halsduk: H&M

Produktbomb

Fick en julklapp av mamma, eller ska jag säga 20? Fick en hel del skönhetstillbehör. Parfymer, lotion, duschcreme, nagellförstärkare och mycket mer. Ni ser här nedan vad jag fick :)

Shopping

Sedan åkte jag med styvpappa och handlade lite. Köpte lite fler julklappar och lite kläder och så. Blev bland annat:
Kofta Gina Tricot 199:-
REA Bustier från H&M 100:- , 149:-
Trosor H&M 69.90:-
REA BH från H&M 100:-, 149:-
REA Trosor H&M 30:-, 69.90:-

HOT

Idag har jag haft en stressdag. Vaknade brevid älsklingen som höll på att brinna upp av feber så fick pyssla om han lite medan jag sprang vändor i tvättstugan. Blev en annorlunda frukost, äggröra och vitlöksbröd. Inte en drömfrukost men vi hade verkligen inget annat hemma. Dags för storhandling kanske?

blablabla

Sitter nu och väntar på älsklingen, han är nämligen på bio och ser TRON Legacy.. är sjukt avundsjuk men orkade inte följa med. För trött av allt liv idag haha. Det är mer jobb än man tror att åka pulka. Nej men har jättetråkigt just nu, bara sitter och glor på TV men hur roligt är det liksom? Ska nog hoppa in i duschen, kanske vaknar man till lite då. Drack nyss ett stort glas varm chocklad men det blev nog lite föör mycket, för nu gnäller magen och har ont.
Imorgon ska jag vakna tidigt för min älskade pappa har nämligen varit så underbart snäll och satt upp en tvättid till klockan 10(!?!!?!) imorgon bitti. Så jag får stiga upp ett tag innan så jag hinner packa ihop alla kläder och allt som ska med ner. Och så vill man gärna hinna vakna lite också (annars lär jag väl skrämma ihjäl grannarna om jag ser ut som en zombie). Och detta ska jag göra utan att väcka älsklingen. Har en tendens att "råka" gnälla över hur tungt det är så att han vaknar och hjälper mig. En ängel är han haha. Efter det så ska jag ut och handla med styvpappa. Blev inte av idag för jag var så himla trött efter att min älskling kört iväg med barnen. Så vi bestämde oss för att ta det imorgon istället. Och det passade utmärkt eftersom att han slutar tidigare då. Hatar att stresshoppa, gör inte ni det? Vad tyckte ni om skorna förresten?
Puss natti

New arrival

Idag har jag varit på posten och hämtat ut paket, för idag kom mina skor som jag betällde ifrån Nelly.se för ett par dagar sen om ni minns? Dom var mycket finare IRL än på bilderna. Tog ett par själv som ger en bättre bild av hur färgen ser ut.
Jag har normalt vis 38 men läste kommentarerna där dom skrev att det var väldigt stora storlekar och de rådde en att ta en mindre än vad man egentligen har. Så bestämde jag mig för att ta en 37 men dom var dock lite för stora dom med, men det är inget jag lider av. Sjukt snygga så ett bra köp tycker jag! Kommer passa finfint till bruna sommarben med en liten klänning till.

Se upp i backen

Nu sitter vi och väntar på älsklingen som ska handla korv med bröd till oss så vi får lite mat i magen efter pulkaåkningen. Alla är frusna och blöta så det blir varm choklad nu. Så vi får värma oss lite. Sitter hemma med en hel skrock ungar nu haha. Alla är trötta och utmattade efter dagen. Det var inte lite snö i backen så det var ett projekt att ta sig upp för backen.
Vi åkte över en jättebacke så nu har jag OOOONT i rumpan!!
Sen ska jag antagligen åka och handla kläder med min styvpappa :) Det gillas!
Puss så länge


Jag vågar

Jag har aldrig varit ett stort fan av långklänningar. Men igår när jag var i Danmark så vågade jag mig på att köpa en olivgrön långklänning ifrån H&M. Ganska simpel linneliknande form med ficka på högra bröstet. Har liksom aldrig riktigt vänt blicken mot en långklänning innan. Tyckte det såg lite gammalmodigt ut. Men jag testade den och tänkte den med ett par gladiator sandaler och silvriga smycken, MMm.. Så jag slängde den på disken och fick med mig den hem. Vågat köp för mig men är rätt nöjd. Vi får se när den kommer till användning men snart hoppas jag :) Vad tycker ni om långklänningar? Do or Don't? Vi får även se vad jag får med mig hem imorgon. Är sugen på ett par smycken ifrån Indiskan. Ett armband och ett par örhängen. Men sen å andra sidan vill ja ha massor. Koftor, jeans, underkläder, skor, bikini, shorts, klänningar och MYCKET  mer haha.
Och så ser man så sjukt lång ut också, me like!!

Shopaholic

Jag känner känslan komma krypandes i fingrarna nu.. HANDLA HANDLA HANDLA! Jag "behöver" såååå mycket saker. Alltså jag bara längtar tills mellandagsrean börjar. Hoppas inte det blir lika futtigt som förra året. Det var verkligen bara fula saker på rea. Men jag måste ju i och för sig spara pengar till resan också så vi får väl se hur det blir.
Man kan aldrig ha för mycket kläder och skor, blir garderoben för liten så får man köpa en till :D

Julkaos

Nu har jag precis kommit hem ifrån en stressig dag med älsklingen. Vi gav oss ut vid två-tiden för att handla julklappar och det tog oss en timme att bara hitta parkeringsplats. Kom nyss hem och har hittat typ två saker bara. Alla julyra människor var ute för att sista minuten-handla. Minst sagt irriterande. Man känner liksom att tanter som ställer sig mitt i vägen och går i typ sådär snigelfart borde kanske stanna hemma och bara beställa sina presenter.
Men jaja nog om irriterande saker. Var ju i Danmark igår och skulle julshoppa.. vilken besvikelse asså. Dom hade exakt samma affärer som här och inget var tilltalande inget. Handlade en present till min älskling, som var dubbelt så dyr som här i Sverige. Helt underbart!
Med all negativitet runt omkring en är det svårt att känna någon julkänsla över huvud taget faktiskt. Har ni hittat julkänslan? Julen är inte rolig som när man var liten utan känns mest lite påtvingat. Man handlar bara för att handla inte för att det är kul. Känner mig lite smått juldeprimerad faktiskt.
Blir pulkaåkning imorgon med systerbarn, älsklingen och hans syster och kusin. Och senare på eftermiddagen blir det shopping med styvpappa, ska handla kläder och andra saker till mig (wiihoo!) Hoppas det vänder humöret lite.
Jaja känns mest som att jag babblar på utan att säga något intressant så vi hörs sen när jag blivit på bättre humör.
Puss

Danmark

Jag ska nu bege mig till älsklingen, för att invänta hans syster som slutar skolan snart och efter det ska vi åka över till Danmark och kolla kläder och julklappar. Mysigt ska det bli. Vi får väl se om jag hittar något roligt att ge bort eller kanske helt enkelt hittar saker till mig själv haha :) Nej men det känns så tråkigt att åka in till stan.. ingenting är liksom nytt men åker man över till Danmark så hittar man kanske massor med saker man inte skulle hittat här. Åker dit med inställningen att jag tar det som det kommer så blir man inte besviken. Har ni några julklappstips?

Träning

Här är ett par tips på övningar man kan göra hemma om man inte orkar ta sig till gymmet eller gå ut i kylan.
Sit-ups
Magövning ( Man drar upp benen med hjälp av magmusklerna så att man är smo en boll. Sedan rätar man upp sig och tycker ifrån benen så att man ligger typ raklång på golvet MEN benen får INTE nudda marken vilket betyder att du får en enorm tyngd på magen) Jättebra övning om man vill ha platt mage snabbt.
Utfall
Grodhopp
Benlyft ( Man ställer sig vid ett bord och lutar överkroppen på det sedan lyfter man benen rakt ut/uppåt så att man blir som på bilden nedan sen drar man in benet mot överkroppen sen ut igen.
Har ni några tips?

Duktig flicka

Nu har jag varit vaken en timme och har ett rus i kroppen av energi som bara måste komma ut så ja tänkte faktiskt träna här hemma en timme nu, om ni vill ha tips på hur man kan träna hemma så fixar jag det. Kommer väl upp ett inlägg om det sen :)
Puss så länge

Vill-ha-lista


NAMNAM

Fick chipsfrossa så jag gick ner till affären och handlade ostbågar och onion & cheese rings :) Nu blir det mys med iste, chips och skräckis. Riktig soffliggar-kväll. Uppdaterar kanske senare med en vill-ha-lista. Kul..? Vad önskar ni er inför julen? (inte alls en pik till min familj ;) haha)


Hur f*****n......?

Jag har vräkt i mig chips och godis som en gris den sista månaden och ända har jag gått ner 2 kilo?? Hur är detta möjligt? Det är inget negativt men man undrar liksom... Har jag uppfunnit ett sätt att vara onyttig men gå ner i vikt samtidigt :D haha man vet aldrig men har jag det så ska jag sälja min idé till en vetenskapsman och tjäna biljoner! Låter inte det som en bra idé?
.
Jag är absolut inte de nyttiga typen, missförstå mig inte. Tycker inte att man ska hålla på att banta och sånt men det är inget fel med att hålla sig i form. Själv är jag ingen GYM-människa utan gillar att gå ut och jogga och göra situps och utfall och sådant hemma istället.
Man kan alltid testa sitt BMI för att kolla vart man ligger och hur man förhåller sig  till sin idealvikt. Jag ligger perfekt till med ett BMI på 19.9 vilket är normalt till min längd.
Hur ser ni på hela saken med att väga så lite som möjligt osv? Är man ytlig för att man vill känna sig hälsosam?

Order

Idag är sista dagen av nellys fraktifria vecka så jag passade på att klicka hem dessa. Kommer passa superfint på mina fötter i Teneriffa. Läste på kommentarerna att dom var en aning stora i storleken så tog ett par 37:or. Men Nelly brukar ofta ha skumma storlekar på sina skor. Hade tänkt beställa hem två par till men bestämde mig för att storshoppa i Teneriffa istället. När vi var på Lanzarote så hade dom så fina och annorlunda skor så hoppas inte jag blir besviken.
Dom är aningen dovare i färgen än på bilden. De ser lite rosa ut dock är de helt beiga IRL.
Jag har haft lite problem med Nelly.se innan, och sa att jag aldrig skulle handla mer därifrån men de har så sjukt snygga skor till inga pengar alls. Man kan liksom inte låta bli. Kläder är jag dock inte intresserad av att handla på Nelly.se

Ego bilder


Bakning och mys

Småkakor
Mormor och KAyna
Systerbarn Colin och Kayna
Kaksmet MUUMS!
Colin
Dagens verk
Mina vovvar Neera och Luna
Ansiktslyft??

Godmorgon

Hejsan allihopa!
Nu sticker jag till mormor för en heldag av bak och mys. Sedan blir det jobb ikväll som vanligt. Bilder kommer upp sen när jag är hemma igen.
Puss

Naglar

Blev trött på mina naturella så jag gjorde franskmanikyr homestyle. Så här blev resultatet:
Jag använde mig utav
Manikyrstripes, klossfil, fil och nagellack
Steg 1
Sätt remsorna så högt som du vill ha manikyren.
Steg 2
Du målar tippen med vitt nagellack eller i den färg du önskar.
Steg 3
Nu tar du av stipsen och målar därefter med ett genomskinligt nagellack.
Före
Efter

Kärlek

Jag och min älsking sedan 20/9-2007
Jag älskar dig S**ny något otrloligt. Du är min soulmate, min andra hälft <3

julavslutning

Nu sitter ja här yrvaken hos min älskling och väntar på att han ska bli klar i duschen så jag hinner också. Det är den 17 idag vilket innebär att DET ÄR JULAVSLUTNING IDAG!! Sååå mysigt med massa pepparkakor, lussebullar och julmust. Dock börjar jag bli stressad för jag har inte handlat några julklappar alls, så det börjar bli lite bråttom plus att jag är upptagen hela helgen men jobb, bakning av julgodis och kakor, och att köpa en julgran.
Han lilla kusin är så otroligt vacker. Personligen brukar jag inte tycka att nyfödda är särskilt fina..missförstå mig inte dom är underbara men dom ser lite utomjordiska ut röda, skrynkliga, toppade huvud, och helt torra. Men hon var så fin alltså. Och helt tyst och lugn vad hon också. Hoppas hon får komma hem snart så att man kan hälsa på henne ordentligt. Det är lite svårt det här när dom ligger på BB för det är infektionsrisk så man får inte besöka dom. Vi fick kolla på henne genom fönstret. Inte ens hennes storasyster som är 6 fick träffa henne, lite orättvist men så är det tyvärr.
Men nu ska jag snabba på älsklingen så att vi hinner till skolan i tid. Hörs sen


Puss

Sorry

Förlåt för den dåliga uppdateringen., Men har varit upptagen hela dagen med skola och bebisen,. Jo nu läste rätt HON HAR FÖTT :D:D Äntligen efter all väntan. GRATTIS!! Det är nämligen min älskling S***ys kusin som kommit till världen. Är jätteglada och stolta. Men nu ska jag mysa med älsklingen och ta vara på kvällen med honom, för imorgon kväll blir det jobb :( Sov gott
Puss

Väntar ivrigt

En av mina närstående är gravid och har haft värkar nu i ett par dagar. I morse fick jag reda på att det snart är dags. Fan vad glad jag är. Jag har längtat som in i alltså. Har inte velat säga något för jag vet inte om hon vill men utelämnar namn och så. Känns kanske mer tryggt. Plus så vill jag inte jinxa nu när det väl är dags. Men men vi får se vad som händer, det kanske kommer en liten bebis redan idag. Får ha telefonen i största hugg hela dagen så jag är uppdaterad.
Ska iallafall ta ett varmt bad nu sedan bege mig in till skolan sen ska jag med älsklingens lillasyster som ska bygga på naglarna idag vid 4 tiden. Sist gjorde jag naturella och tycker det är skittråkigt. Tyckte det kunde vara rätt skönt att inte behöva bry sig om när dom växer för ofta så ser det fult ut när franska växer ut för man ser liksom nageln under så det ser inte särskilt snyggt ut. Så funderar på att snart boka en ny tid för att göra om dom. Finare och fräschare med franska ändå tycker jag. Fast  andra sidan kan jag ju själv fixa till dom med vitt och genomskinligt nagellack. Har gjort det förr när dom andra blev sådär fula (som jag sa att dom med fransk manikyr kunde bli). Det är pilligt och tar en liten stund men sedan har jag världens bästa nagellack som sitter i veckor haha. Får se sen hur jag gör.
Nu skriker magen efter mat så får väl äta en snabb frukost innan badet kallar :)
Puss

Intressant?

Sitter i telefonen med älskling och vi pratar inte om någonting alls.. Vi har nog inte sagt något på ett par minuter haha.. Jag smaskar honom i örat med mina pepparkakor. Vi båda är så trötta att vi dör. Men jag saknar honom så mycket att jag inte vill lägga på. Men imorgon träffas vi och sen sover jag hos honom wiiho! Har inte sovit med varandra sedan förra helgen...vilket är FÖÖR länge. Det finns inget värre än att sova själv. Men jaja nu får jag väl säga godnatt till honom. Ögonen går i kors haha. Godnatt iallafall!
Puss

Rings

Här är ringarna som följer med mig överallt.
1. Från Guldfynd 2. Julklapp av syster 3. FRIENDSHIP-ring med syster 4. Från Albrekts guld 5. Ärvt av mamma
6. Guldring av min älskling.

Örhänge + armband

Gjort av sötvattenpärlor i olika färger, silverkulor och silverlås.

Malmös nya stolthet

Malmös nya stolthet... Citytunneln? Själv tycker jag att Malmö behövde utvecklas lite. Har stått still ett par år faktiskt. Det går jävligt snabbt att ta sig runt iallafall. Sen att allt nytt är krångligt är ju en sak. Men tycker det blev jättefint faktiskt. Känns lite futuristiskt och annorlunda. Inta samma tråkiga väg man alltid åker med bussen. Speciellt ingångarna till perrongen är väldigt fin som ni ser på bilderna.
Vad tycker ni?

Drar på en liten sväng

Nu ska jag kila iväg och slänga på ett brev och handla bröd till maten nämligen HAMBURGERBRÖD!! Mums! Kan ni gissa vad det blir till middag? haha

Todays outfit

Linne: MQ
Kofta: Monki (tror jag)
Leggings: BikBok
Mössa: ?
Halsduk: Gina Tricot
Skor: Skopunkten

bye bye

Nu sticker jag väg till skolan, hörs sen . Kommer upp dagens outfit när jag är hemma igen :)
Puss

Pluggar tills jag stupar

God morgon allihopa. Sitter i soffan och ska egentligen plugga men känner mig inte särskilt pigg på det faktiskt. Danny (syster) sov här igår och nu ligger tråkmånsen fortfarande och sover. Ska skriva ett tal till engelskan om terrordåden och självmordsbombaren i stockholm. Sen vid ett tiden ska jag redovisa det inför hela klassen wiiho? Nej för jag har feta problem med att stå framför massa folk och prata. Har scenskräck på riktigt. Igår när jag skulle redovisa mitt studenttal på svenskan fick jag knappt luft så jag började skaka och sånt.. hahaha rätt löjligt kanske när man tänker efter men det är sån jag är bara. Har ni scenskräck? Vet ni kanske något bra tips (förutom de tre djupa andetagen som inte fungerar) som man kan använda i såna situationer?
Puss

Nannedag

Nu är det dags att sova för min del. Känns skönt att för en gångs skull lägga sig innan tolv.. Tänkte också passa på att tipsa om världens bästa och mildaste ansiktskräm. Den är utav märket Eucerin och heter pH5 CREAM. Den finns att köpa på apoteket och kostar under hundringen. Den är speciellt bra för de som har känslig hud eller tex eksem som jag. Det kan ibland vara svårt att hitta rätt kräm åt just din hudtyp men är du torr, känslig eller bara mån om din hud är denna något att satsa på. Själv använder jag den flitigt varje morgon och kväll och även ofta mitt på dagen just för att huden behöver ett extra skydd nu under vintern när det är så kallt. Nu är det dags att krypa ner i sängen och vila huvudet på kudden. Sov gott

Resultat

Så här blev det!!
Jag vet att det är jätteblont och att jag ser ut som en albino men det krävs några tvättar för färgen att neutralisera sig. Det kommer att mörkna en eller två nyanser.

Just nu hos frisören


Utväxt

Så gott folk nu sticker jag till min frisör och färgar den hemska utväxten och klippa mig. Ska se med henne om hon kanske vill göra ett par slingor på mig också. Behöver få lite liv i håret och tona ner det "guldiga" en aning. Känner mig lite som guldlock när jag kollar på bilder för min kamerablixt är så stark att det syns ännu mer. Men men får se hur det blir kanske inte vågar när jag väl sitter där. Ni får se resultatet sen. Vad tyckte ni förresten om de bilderna nedan på mig som brunett? Passar jag bättre i blont? In desperate need of help! Har funderat på det ofta men det är liksom Blonda Annelie numera.. känns lite halft konstigt att tänka mig brunett igen. Men på bilderna är det min naturliga färg så funderar på att färga tillbaka till den och bara köra på ett par ljusare slingor och sola ihjäl mig så jag inte ser så vit ut.. Vad tycker ni?

Jag genom åren

Annelie 2007
Annelie 2008
Annelie 2009
Annelie 2010

Memories

Jag som brunhårig
SE COCONUT
Syskonkärlek
Jag och Linnea
Jag och Nicci
Jag och Nicci
Oktoberfest på Tjugofemman
(Alla systrarna)
Lanzarote 08
Lanzarote 08
Sommar, sol och bad
Su**y hjärta Annelie. Detta ristade vi in i ett träd i en skog för ett par
år sedan när vi var på stugsemester. Tror det var 08. Älskar dig otroligt

Todays outfit

Leggings: Gina Tricot
Tröja: H&M
Stickade strumpor: Lindex
Skor: Converse
Halsduk: Gina Tricot

Shopping

Denna supersöta jumpsiut/byxdress hittade jag inne på H&M för ynka 199 kr. Var bara tvungen att få med mig den hem!!
Ser lite gravid ut på den andra bilden haha, plus att den var elektrisk så den "klibbade" fast sig på huden så det såg lite kostligt ut. Men det är bara att tvätta den så försvinner det förhoppningsvis.

Todays outfit

Linne: Monki
Kofta: Lindex
Jeans: Gina Tricot
Skor: Skopunkten
Halsduk: H&M
Lockigt hår

Burhan G - Tættere På Himlen Feat. Nik & Jay

http://www.youtube.com/watch?v=pArLmSakOYI
Du tager mig tættere på himlen yeah
du hvisker mit navn som ingen har gjort det før
og vores silhuetter høre sammen her i natten
baby det så vidunderligt
så vink farvel til din tåre
det vanvittigt jeg ved det men vi letter
ja jeg tog tyngeloven og hende her med mig
for evigt!
Jeg rendte rastløs rundt i gaderne
jeg vidste ikke hvor jeg var henne
tror mig jeg havde brug for dig
nu jeg ikke længere alene (åhh)
(Omkvæd)
Det derfor jeg synger
åååååuuuåååhhh åååååuuuåååhhh
da jeg fandt dig var det lige som at finde hjem
åååååuuuåååhhh åååååuuuåååhhh
du har vist mig hvor regnbuen ender henne
åååååuuuåååhhh åååååuuuåååhhh
hvis du vil ha stjernerne vil jeg hente dem
åååååuuuåååhhh åååååuuuåååhhh
fordi du tager mig tættere på himlen
:::Nik:::
Min baby så bange
min ***** så beautiful
du min verden
kun jeg ser ikke dråben i dine øjne
min sol
min måneskin
min linedanserinde
du min verden
kun du ser mig for mig når vi nøgne
du har gjort mig til en bedre mand
end den jeg var
og jeg har hvirvelvinde i mit sind
tager du min i din arm og lukker mig ind.
Omkvæd
Indtil jeg synger
åååååuuuåååhhh åååååuuuåååhhh
da jeg fandt dig var det lige som at finde hjem
åååååuuuåååhhh åååååuuuåååhhh
du har vist mig hvor regnbuen ender henne
åååååuuuåååhhh åååååuuuåååhhh
hvis du vil ha stjernerne vil jeg hente dem
åååååuuuåååhhh åååååuuuåååhhh
:::Jay:::
hop om bord på mit flyvende tæppe
lad mig tage dig derop
hvor stjernerne bor
der til hvor verdner de mødes
og hvor drømme de gror
du som sendt for oven
smuk som tusind engle der synger i kor
og jeg er solen bag skyerne
altid skarp det derfor de glor
ja det ikke told og skat
jeg følger dig jeg tjekker dig
og jeg håber ikke det vækker mig
for jeg er væk i dig
ligesom en gemmeleg
du holder mig varm selv i snevejr
jeg tager dig med i alt selv hva det indebær
du god for mig ligesom ingefær
jeg er bedre end de fleste ingen blæær
yearh rejsen er lige begyndt
vi to kunne rejse universet tyndt (HJÆLP!)
du er fly som et stjerneskud
og din dreng er frisk det som pebermynt
hey shopping tur se mig spend
baby lad dit dankort blive derhjemme
for louis vuitton til magasin
i dag kan du godt glemme H&M
fra dreng til voksen mand
men jeg er så træt af voksen ting
jeg er som bungy jump
vi kunne kaste os ud
uden at vide hvor vi lander henne
drømmene hva var vi uden dem?
kom sluk dem i min himmelseng (HJÆLP!)
med dig er jeg som himmalaya
tættere på himmelland
:::Burhan G:::
du tager mig derop
du tager mig derop op
du tager mig helt derop nu
DU TAGER MIG TÆTTERE PÅ HIMLEN!
åååååuuuåååhhh åååååuuuåååhhh
da jeg fandt dig var det lige som at finde hjem
åååååuuuåååhhh åååååuuuåååhhh
du har vist mig hvor regnbuen ender henne
åååååuuuåååhhh åååååuuuåååhhh
hvis du vil ha stjernerne vil jeg hente dem
åååååuuuåååhhh åååååuuuåååhhh (en efter en)
fordi du tager mig TÆTTERE PÅ HIMLEN

Mysekväll

Nu blir det mysekväll med pappa med film, pepparkakor, julmust och choklad. Perfekt slut på en stressvecka!

julklappar

En liten för tidig julkapp av mamma :) Finfint läppstift och nagellack från FdS Fleur de Santé.
.
Läppstift: Coral touch 93955
Naggellack: Shimmering pink 93999
av mamma

Bilder från jobb igår

Annelie in action
Systrar och Jessica

Bilder från i fredags

@Etage med syster och finaste Jessica

Todays outfit

Känner mig inte särskilt festklädd.. Det ryktas om utgång efter jobb så får väl hitta på något haha. Eller så blir det en enkel klädsel ikväll bara? Vi får se hur kvällen slutar..
.
Jeans: Gina Tricot
Svart body: New Yorker
Skor: Skopunkten
Smycken: D&G och nitar
Ringar: Guldfynd
Vad ska ni göra ikväll?
Puss

Uppdatering från jobb

Här är jag och min storasyster som även är min chef här på Tjugofemman. Lika som bär? Nej inte det minsta haha
Love youu <33

Brun sotning

Bilderna nedan visar steg för steg hur jag gör min bruna stoning. (Fick något i ögat precis innan jag skulle sminka mig, därför är ögat rött. Det försvinner ju dock sen.)
Jag använder mig utav:
IsaDoras bronzepuder
IsaDoras Compact powder
Mascara Falsies MaxFactor
Telescopic Carbon Black
Dior 5 coulors ögonskugga
Eyeliner
Blush mission Make-up store
Shimmer
Borstar
Ögonfransböjare
.
Steg 1
Applicera mjukgörande och därefter ditt bronzpuder (Använd först er foundation om ni använder er utav det, jag gör inte det så jag lägger direkt bronzpudret). Dutta sedan på massa löspuder under ögat för att lättare kunna torka bort spill.
Steg 2
Nu applicerar du shimmer på ögonlocket och börjar därefter din sotning  vid utsidan av ögongloben. Du går alltså utifrån och in. Applicera tills du känner dig nöjd med mängden och nyansen. Lägg även lite i nedankanten av ögat.
Steg 3
Nu tar du en bred borste och borstar bort spill och överflödigt puder. Sedan lägger du en rand svart eyeliner (svart) och lägger sedan på mascaran. Därefter är det bara att applicera rougen (blush) sedan är du klar!
Nu åker jag till jobb lägger upp dagens outfit sen om jag har tid.
Puss

The good girl

Fan vad jag är duktig. Har suttit hemma hela dagen och pluggat så fingrarna rykt. Har blivit klart med allt som skulle vara klart denna veckan. Nu har jag bara en diskussion imorgon och sedan har jag två uppgifter nästa vecka sen är jag helt klar med denna terminen!! YES! Så skönt alltså. Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen. Lägga mig i ett varmt bad och bara slappa. Skönt!
Hörs sen
Puss

Elle galan

Skulle vara helt fantastiskt att få uppleva en sådan kväll. Som att kliva in i en saga och få känna sig som en prinsessa för en dag. Det skulle vara helt underbart att få fly från verkligheten och kliva in i en drömvärld för en kväll. Att få vara med och uppleva allt det där som man inte vågat drömma om. Att för en kväll få använda den där fina klänningen som man annars aldrig skulle. Alla tjejer borde få uppleva en sådan kväll någon gång i livet. Det är en ung tjejs rätt, att få känna sig som en svan och få en magisk kväll.
Man ska inte behöva vara miljonär för att få denna önskan inslagen. Man behöver inte bo i Hollywood utan man ska vara precis den man är och inte försöka vara någon annan. Det borde räcka för att ta en till en magisk plats.
Så tjejer gå in på denna hemsida http://loreal.carolinesmode.com/ och tävla om två unika biljetter till Elle galan 2011.

Stress

Nu har älsklingen precis sprungit iväg till tåget. Dags för honom att åka till skolan. Själv stannar jag hemma idag för att plugga. Har typ 4 uppgifter som ska vara klara idag. Så är jätte stressad. Kommer därför inte blogga särskilt mycket under dagen.. Men ett och annat inlägg kan ni iallafall vänta er.
Puss

Mys med älsklingen

Nu har äntligen min älskling kommit hit.. Han sitter och äter så passar på att blogga under tiden. Haha fick springa ner och öppna dörren i ansiktsmask hahahah helt klarrosa var den. Lite pinsamt om någon av grannarna kommit ut. Dom hade väl fått världens chock och dött eller något? Nej men snart ska vi bädda ner oss med en film och bara mysa och ta det lugnt. Han tvingar även mig att kolla på hans japanska favoritserie Naruto. Han har typ kollat på 250 avsnitt :O Men ja nog om det så nu blir det MYYS! Sen blir det att nanna, Sov gott Puss
En osminkad Annelie med rosa ansiktsmask :)

Todays outfit

Idag har jag sett ut såhär...
Linne: Marwin
Kofta: Lindex
Jeans leggings: Vero Moda
Skor: Converse

Helgens shopping

Bustier med trosor H&M 149:- , 49:-
Midjehöga leggings Gina Tricot 249:-
Korsett H&M 199:-
Leopardmönstrade vantar H&M 49:-
Pingvinärmad kofta Lindex 249:-
Stickad kofta Lindex 299:-

Tidsinställt

Nu sitter jag i skolan på Englsk-lektion. Tänkte bara lägga upp lite bilder på världens sexigaste och vackraste kvinna.. nämlgen Adriana Lima. Är hon inte bara den snyggaste av alla Victorias Secret modeller?

Godmorgon allihopa

God morgon allihopa!
Vaknade för en liten stund sen, frös nästan ihjäl så det blev ett varmt bad, nu ska jag göra mig en varm kopp te och äta en god frukost sen ska jag gå ut till bussen för att åka till skolan. Har en lektion idag men måste stanna kvar för att redovisa ett par uppgifter jag missat.
Kan inte fatta att det är den 8e December redan. Det är bara 16 dagar kvar till julafton och jag har inte handlat en enda julklapp än. Nu får jag allt ta och skärpa mig. Men det är lite svårt när jag inte har något bankomatkort. Såg att det var borta det för ett tag sedan så fick ringa i panik och spärra det. Jag hade för ungefär en månad sedan bestäms mig för att inte handla ett smack på ett tag så det hade gått en månad sedan jag sist använde det. Och det visade sig att jag lånat ut det till en killkompis på en klubb så hade jag glömt att ta tillbaka det men eftersom jag inte fick tag i han så tänkte jag att det var bäst att spärra det. Men alla pengar var kvar så det var ju skönt. Men nu får jag vänta i en vecka ungefär för att få mitt nya kort. Så får panikhandla alla julklappar då.
Nej nu kokar mitt te så får ta av det från plattan. Vi hörs efter skolan.
Puss

Reader?

Jag läser aldrig böcker men denna boken får mig på fall. Så himla hemsk. Dave Pelzers serie om pojken som kallades det är sjukt bra, så hemska, så verklighetstrogna och helt fängslande. Denna boken tar jag och kryper ner i sängen med och myser och läser några sidor innan jag somnar.
Dave Pelzer Pojken som överlevde.
Natti natti

Toodeloo

Jag vet att jag har varit jätteseg dessa senaste dagarna har bara inte orkar ta tag i något. I helgen var det jobb, bio,shopping och massa mys med älsklingen.
Harry Potter - Var väl sådär tycker jag.. ingen direkt spänning och jag är lite av en Harry potter nörd så jag tyckte den skulle vara lite mer som de andra filmerna men massa spänning och action. Men jag blev väldigt sugen på att se slutet. Mycket startade och avslöjades men inget kom riktigt fram så den sista filmen lär väl vara full av spänning och allt det där man längtat efter.
En annan film som jag dör av längtan till är Twilight - Breaking dawn (4:an) den sista av The Twilight Saga filmerna. Fan vad jag längtar. Älskar alla filmerna. Massa snyggingar ju haha ;D Nej men vem kan motstå Jacobs muskler eller Edwards mystieriska ögon och smile. Fan vad jag längtar.. Hur slutar historien. Vem tycker ni är snyggast i filmerna; Jacob eller Edward?
Imorgon när jag hämtat min kamera som jag glömde på jobb ska jag visa er helgens inköp och dagens outfit och lite sånt. Men måste ju som sagt hämta min kamera först.
Nu ska jag bara ta det lugnt för imorgon ska jag ha tre redovisningar på rester jag har kvar och sedan ska jag börja på ett arbete som ska lämnas in på torsdag så har lite bråttom. Ska se om jag hinner in om stan snabbt efter skolan. Känns som om min garderob är lite tom på koftor att ha nu till vintern så får väl utöka med ett par sådana. Men nu ska jag iallafall sova så ni får ha det underbart så hörs vi imorgon.
Puss

Dålig uppdatering

Hejsan allihopa!
Skickade ett inlägg med mobilen innan men det kom tydligen inte fram. Men jaja det gör för har inte haft något intressant att blogga om idag ändå haha
Jaja nu sitter jag iallafall på jobb så måste återgå :)
Puss

Todays outfit

Linne: H&M
Grovstickad kofta: Monki
Jeans: Gina Tricot
Halsduk: H&M
Jacka: H&M
Mössa&vantar: Stadium
Ringar: Guldfynd & ärvda
Örhänge: Nitar från JC
Ser helt död ut på de översta bilderna haha

Shopping

Svart body från New Yorker 99kr

Typiskt mig alltså

Nu är jag hemma igen efter en heldag på stan. Handlade dock bara en svart body som ni kommer få se sen. Detta var för att när jag står i kassan med en hel drös kläder och ska betala så hittar jag inte mitt kort. Utan jag har TAPPAT DET!! Så det blev ju att ringa banken och spärra det direkt när jag kom hem. Liten glädjedödare..?
Men ja iallafall så såg vi Kenza på Entré. Det var dock fööör mycket folk så vi bestämde oss för att ta lite bilder sen dra därifrån. Det var så jäkla mycket folk. Fanns ingen chans att man skulle kunna få hälsat på henne men det blev några bilder iallafall.
Det blev dock ingen ring heller, pinsamt att inte ha kortet i pånboken så jag hade stått där och sett dum ut ju..
Lika söt som vanligt var hon, det får jag säga.

Kenza i malmö

Känner mig lite sugen att åka in till Entré idag faktiskt för att handla Kenzas smycken för 20 % rabatt.. Men vet inte om jag orkar ta mig dit faktiskt i denna snöstormen. Men vi får se vad som händer. Vill ju faktiskt träffa Kenza också..hon är enligt mig den största bloggaren i Sverige. Och en grym sådan. Tycker hon gör så mycket för sina läsare och hon är så himla söt..
Idag är det iallafall den 2 december vilket betyder att det nu är julafton om 22 dagar wiihoo!
Pratade nyss med syster och det blir visst stan ändå yesyesyes! Men nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig sen blir det bussen.. Hoppas jag överlever, har hört att dom typ är försenade 20 minuter och så.. Men jaja tur att man har nära till hållplatsen då ju.
Är lite sugen på ringen nedanför.. så himla snygg, hade passat super på mitt finger :)

Dreaming about the future

Nu är jag så trött att ögonen åker ner hur mycket jag än försöker. Blev iaf nyss klar med mitt uppdrag i Organisation och ledarskap..Jobbigt! Men hade faktiskt en lite bättre pluggdag än igår får jag erkänna.
När jag insåg att det bara är 16 dagar kvar tills skolan slutar så fick liksom lite ny energi. Det är ju rätt mycket att göra nu innan jul så måste verkligen hålla ut bara några dagar till.
Sen får jag vila i tre underbara veckor och sedan den 15 januari blir det en lite solsemester ju så det ser jag verkligen fram emot.
Jaja nu ska jag inte sitta här och babbla på utan nu ska jag gå och sova så jag orkar plugga imorgon också.
Natti natti

Todays outfit

Linne: Marwin
Stickad kofta: Gina Tricot
Leggins: Gina Tricot
Skinnjacka: H&M
Halsduk: H&M
Mössa + vantar: Stadium
Skor: Coverse vinterskor
Väska: Mammas gamla hihi
Nu blir det Paradise hotel, undra vad som händer idag.. väldigt spännande efter igår.. tycker att melissa ska åka ut, hon är så störig och irriterande :)

Pulka och snöbollskrig

Nu har vi åkt pulka och haft snöbollskrig. Så nu sitter jag i julpyntat hem med mumsig varm choklad och värmer mig. Vilken underbart julig dag, missade dock julkalendern så får kolla om den går i repris snart :) Här kommer lite bilder iallafall. Kommer upp lite dagens outfit sen :)
Jag och systerdotter
Mamma Kayna och vovven

Färdigstädat

Nu är mitt rum kliniskt städat :D Kanske lite för städat men annars jättemysigt. Speciellt när vinterpyntet kommer upp. Pappa och jag insåg att vi nyss kastat typ hälften av allt vårt julpynt så det får bli att åka och handla nytt så vi kan sätta igång haha. Här kommer lite bilder på rummet efter städningen. Det ser renare ut på bilderna hahahaha. Nej men det gör det faktiskt, ser nästan lite sterilt ut. Så här ser det ut iallafall.
Mina grymma garderober som jag själv designat och tapetserat, finfint! (Som ni kanske märkt så älskar jag zebramönstrat haha)
Jaja nu blir det duschen sen åka iväg och handla julpynt, mat och tvätta bilen.
Puss sålänge

1 december

Godmorgon allihopa!
Nu sitter man här första december och det är bara 23 dagar kvar till julafton. Är ledig från skolan så idag blir det massa juliga saker. Jag ska julstäda, julpynta, julhandla, åka pulka med syster och systerdotter och dricka varm choklad.
Fan nu är det jul på riktigt. Ikväll börjar julkalendern, jag vet att jag är lite för gammal för att sitta och glo på sånt men vad är julen utan julkalendern. På julen känner jag mig som ett barn igen. Man gnäller på föräldrarna efter julklappar. Man handlar julklappar som inte har något speciellt värde utan mest för att dom är roliga haha. Det brukar jag iallafall.
Tycker det är mycket roligare att se ett leende när dom öppnar ett paket än "Oj, tack". Julen är faktiskt min favorit-årstid, tycker det är den varmaste årstiden av alla fast än att den egentligen är den kallaste. Man samlas med sina nära och kära, kryper ihop och kollar på film och myser av stämningen. Och julafton så klart.. det finns ingen högtid då du spenderar så mycket tid och värme som julafton. Men kalle anka, all god julmat, och julklppsöppning.
Självklart är det alltid roligt att få paket men jag älskar att ge dom, förkänslan  att veta att man gjort en annan människa glad är underbar, tycker inte ni? Vad tycker ni om julen?

RSS 2.0