Annelie besöker bloggen..

OJOJOJ! det var en månad sedan jag uppdaterade något på bloggen över huvud taget. Jag har känt stor saknad faktiskt. Det är otroligt nyttigt att få skriva av sig ibland. Och när mna inte bloggar s tänker man hela tiden, fan detta skulle jag berättat om i bloggen, det kunde jag har skrivit om. Man får helt plötsligt så mycket inspiration just för att man inte bloggar.
Men jag kan stolt berätta att jag har avslutat alla kurser i gymnasiet nu och det med bra betyg. Har suttit hemma den senaste månaden och pluggat dygnet runt typ. Men det lönade sig till sist och nu är jag heeel finito!
Idag ska jag syrran till stan har en del att fixa. Hon ska fixa sitt pass, funderar på att förnya mitt också eftersom att mitt går ut om en månad typ så behöver fixa det innan resan. Denna gången ska jag nog göra både pass och id-kort samtidigt för det är lite pinsamt att gå runt med pass ute haha. Men iallafall så ska vi shoppa lite, sätta in lite pengar och även färga mitt hår senare. För ikväll fyller min sötnöt Linnea år så då blir det paaaarty! Blir nog till båten ikväll.
Ja jag ska iallafall försöka komma in ofta nu när skolan är avklarad. Om jag kommer tillbaka helt innan studenten vet jag inte men jag lovar att kika in oftare!
Tack för att ni stått ut med mitt uppehåll :) Puss

RSS 2.0