Fan vad jag är skoltrött

Dom sista dagarna har liksom känts som en evighet. Har varit sjuk men har inte haft några lektioner så det är ju rätt skönt att jag inte missat något. Men fan vad jag längtar efter jullovet. Det behövs verkligen för min skoltrötta lilla hjärna.
Varje gång jag ska sätta mig ner för att plugga så blir hjärnan liksom helt tom.. Jag orkar verkligen inte mer plugg just nu. JAG BEHÖVER LOV!! Vem orkar sitta och skriva om psykiska sjukdomar och novellanalyser?? Fan bara att nämna det gör mig trött.
Nej nu ska jag iallafall ta paus från plugget och äta lite frusna vindruvor.. (Ni måste prova, det är JÄÄÄTTEgott!)
Puss

känslig

Stannade hemma från skolan idag för att riktigt friskna till. Så har legat hemma hela dagen och kollat på filmer efter filmer. Såg nyss Twilight - Eclipse, alltså man blir bara sådär helt förälskad när man ser filmen. Tankarna börjar flöda och man saknar sin andra hälft något enormt. Så får ringa honom och be honom svänga in hit efter jobb och mysa lite innan det är dags att sova. Blir inte ni också bara helt förälskade i kärleken när ni ser såna filmer?
Det är något magiskt över dom. Såg även en annan jättehemsk barnfilm Bridge to Terabithia. Så jä*la hemsk alltså. Jättefin barnfilm med ett hemskt slut. Lipade typ i tio minuter framemot slutet haha. Jag vet lipa till barnfilmer liksom? Men jag är lite blödig när det gäller sorgliga filmer.
Jaja slut på snyft för nu ska jag börja med middagen så pappa får en chock när han kommer hem. Han lär väl be mig ta två Alvedon och gå och lägga mig. Haha han kallar mig och min syster lata och bortskämda..han skulle sett ett avsnitt ur Ung och bortskämd. Då hade han nog inte klagat mer. Eller vad tror ni?




Mums

resize_p301110_1 (MMS)

Godmorgon allihopa :) sovit gott? Det har jag iallafall och känner mig mycket bättre nu. Nu blir det frukost (en nyttig en) med havregrynsgröt,lite mjölk och hallonsylt mmums!


VILL INTE VARA SJUK!!

Nej nu känner jag huvudet börja dunka och illamåendet sakta komma krypandes tillbaka. Det var ju fan att man aldrig kan bli frisk. Jag har nog världens sämsta immunförsvar, på tre veckor har jag hunnit ha influensa och maginfluensa(2ggr!!!). Helt otroligt alltså! Nej jag får nog gå till läkaren och kolla vad som är fel. Orkar ju inte hålla på såhär mycket längre..
Nej nu ska jag ringa min älskling, måste bara få höra hans röst innan jag somnar hihi. Lite corny men sådan är kärleken. Vi hörs imorgon. Sov gott allihopa, glöm inte att sömnen är viktigt både för det innre och yttre.
Puss

Muuvies

Kollade nyss på The last exorcism och den var jääättedålig. Inget skrämmande alls, en besvikelse eftersom jag hört att den ska vara den äckligaste filmen på länge. Håller dock inte med faktiskt. En film som är riktigt obehaglig är ju antingen Paranormal activity 2 eller El oprhanato(The orphanage). Riktigt hemska och läskiga filmer!

Teneriffa

Så nu var resan bokad och betald. Avresa 15 Januari, kommer hem en vecka senare. Fan vad härligt med 7 dagars sol och bad med familjen och älskling. Dock kommer vi att mellanlanda på väg dit i Madrid 12 timmar men det är lugnt, då kan man hinna få en glimt av Spaniens huvudstad också.
Teneriffa here I come

Hemma igen

resize_p291110_1 (MMS)

Då var det klart, gjorde faktiskt inte det minsta ont, gjorde mer ont förra gången. Denna gånger satte jag den över ärret från den förra så kanske därför det inte gjorde ont? Jaja fint iallafall..eller vad tycker ni? Övrigt tycker jag det är jättefint med piercingar dock hade jag nog inte gjort några själv förutom då i öronen så klart haha.. Mina systrar däremot är typ nåldynor: tungor, navlar, överläppar, bröstvårtor ja you name it haha. Vad tycker ni om piercingar?


Sorry

Jag ber om ursäkt för denna dåliga uppdateringen, men låg hemma hela dagen igår med maginfluensa så har int riktigt känt mig på topp som ni kanske förstår.. Är fortfarande inte helt återställd men mår betydligt bättre idag faktiskt. Ska snart hoppa in i duschen och bege mig skolan för dagens enda lektion. Sedan ska jag gå och pierca om mitt öra... AJ AJ AJ! Men det blir väl bra. Hörs sen
Puss

Hahahaha..

Om ni går in och tittar på dotterns blogg ser ni nog att hon är både söt och modemedveten,och det har ni alldeles rätt i. Vad ni INTE känner till är processen som leder fram till detta fagra yttre !! Lösningsmedelsdofter som sprider sig i hela hemmet vid nagelmeck !
Hårförlängningar som ligger slängda på golvet ( Ibland får man peta på dom , bara för att kolla så det inte är ett nyinflyttat husdjur) som riskerar att försvinna in i dammsugaren !
Handdukar som upphittas överallt utom där dom ska hittas!!
Varför har unga damer så märkliga klädesplagg ?? Tröjor som man inte vet vilket håll dom ska vara ! Halva strumpor som bara når halvvägs upp på hälen ?? Byxor som mest påminner om gympapåsar?? Trosor som består av mer gummiband än tyg!! BH:ar med stålbyglar som för ett jäkla liv i tvättmaskinen. Japp helt rätt , det är undertecknad som givetvis sköter tvätten!! Och blir hudflängd om det en gång på miljonen skulle råka bli missfärgat!
Badrummet embarkeras minst en timme var dag !!
Och varför startas alltid hårfönen när man står i telefon eller det är ett intressant program på TV !!!
Också pratar hela världen om den hemska terrorismen !!
Släng dig i väggen Bin Laden Kom hit och bo en vecka !

// Annelies pappa

3 outfits

Outfit nr 1
Body: Gina Tricot
Byxor: New Yorker
Skor: Nelly
Smycken: Guldfynd och D&G
Outfit nr 2
Klänning: Nelly
Strumpbyxor: Lindex
Skor: Skopunkten
Smycken: Guldfynd och D&G
Outfit nr 3
Blus: H&M
Jeans: Gina Tricot
Skor: Skopunkten
Smycken: Guldfynd och D&G
Så vilken tycker ni? Jag tycker nr 1 känns mest bekväm, klänningen i nr 2 ser väldigt kort ut på bilden men den är inte så kort.

Hjälp!

Vad ska man ha på sig ikväll? Eftersom att jag både ska arbeta och sedan vidare ut, måste ha något passande.. Ska kasta ihop 3 outfits så får ni hjälpa mig.. bilder kommer upp om en lite stund.
Puss

Mmmums

Sov rätt länge idag och vaknade upp helt jävla uttorkad, jag var så törstig att min tunga hade skrumpnat ihop haha nej men ni vet hur det är dagen efter haha. Nu har jag pommes i ugnen och ett stort glas isvatten bredvid mig, återställare! Den perfekta dagen-efter-maten :) Ikväll blir det jobb igen, blir DJ ikväll på puben så det ska bli roligt med massa folk och dans, KUL! Nu ska jag hämta ut pommesen ur ugnen Mmmmums!
Puss

Utgång

Jobbr nu fram tills halv två wiiiho haha, sedan blir det antagligen utgång med syster :) vi får se var kvällen bär av. vad ska ni göra ikväll?
Puss

Hej och godnatt!

Shiit.. höll på att åka förbi min hållplats haha, vaknade till precis när jag skulle av. Men jaja har varit och bokat tid nu för att göra om min piercing i örat.. där uppe i brosket om ni fattar haha, måndag kl. 14.10 blev det. Helt okej för jag är nämligen halvledig på måndag.
Men nu ska jag ta och vila en stund, sov inte så bra inatt så jag behöver det. Ikväll blir det jobb jobb jobb. Men det är lugnt, man behöver ju alltid pengar nu inför jul och resan :)
Puss

Todays outfit

Så här ser jag ut klockan 7 denna morgon, japp klockan är verkligen 7. Steg upp för en timme sedan så fick racerduscha och kasta i mig en macka för att hinna med att blogga lite innan jag springer ut till bussen. Hann iallafall med lite outfit/ego bilder haha. Jaja nu måste jag rusa, ha en bra dag :)
Tröja: Pappas haha
Ribbade strumpbyxor: H&M
Skor: Converse
Smycken: Guldfynd och D&G
Puss

Todays outfit / Helsvart

Idag har jag traskat runt helsvart (GILLAS), känner mig lite som en punkare haha nej men jag gillar det och det är absolut inget "tråkigt" med helsvart! Det är enkelt, charmigt och det ger en slankare figur. Såg även att förra inlägget kom in sent.. Bloggade via mobilen så det var väl antagligen därför. Nu är iallafall middagen avklarad och nu ska jag sjukna ner i soffan med varmt te och bara mysa lite.
Tröja: (Med döskallar) Vet inte varifrån
Byxor: Vero moda
Skor: Skopunkten
Skinnjacka: H&M förra året
Halsduk:Gina Tricot
Ringar: Guldfyd & arv
Klocka: D&G

Funkar inte?

Hade planerat att lägga upp todays outfit men det går inte att ladda upp bilder? Så jag lägger in dom direkt sen :) Kollar på någon sjuk film på 6:an. Slog precis över så har inte riktigt fattat vad det hela handlar om.. Men ja har inget att säga så jag bara babblar på som vanligt men lägger in Todays outfit sen :)

La även märke till att förra inlägget uppdaterades typ 3-4 timmar försent. Bloggade ifrån mobilen så det var väl antagligen därför men det kom upp iaf!
Puss

Mys i kylan

resize_p251110_1 (MMS)

Ligger i älsklingens armar och myser under filtar med varm choklad, finns inget bättre när det snöar och är kallt ute. Provet gick bra iallafall och jag känner mig rätt nöjd. Idag är det min lillasysters namnsdag och i vår familj är det lite tradition att fira det lite som en pytteliten födelsedagsfest.. Så farmor ska komma och så ska vi äta och he henne lite presenter :) Iallafall nu ska jag fortsätta mysa, visar upp dagens outfit senare när jag är hemma igen. Puss


Sängen kallar

Nu har jag äntligen blivit klar med det jag hade kvar i skolan.
  • Pratat med lärare och bokat om nya tider till prov och redovisningar CHECK!
  • Pluggat till MF-prov CHECK!
  • Tagit reda på alla uppgifter som jag missat CHECK!
Så nu blir det att hoppa ner i sängen för imorgon är det upp tidigt och fortsätta plugga. Det ska sitta stenhårt. Plus har inte varit ute på hela dagen så ser fram emot att få traska runt i snön hihi så mysigt ju.
Sovgott på er Puss

ego

Kände för att lägga upp lite ego bilder idag faktiskt

Önskelista nr1 2010

Såhär ser min önskelista inför julen 2010 ut just för tillfället. Kan tänka mig att mycket ändrats tills julafton. Mycket inhandlat och mycket borttaget eftersom att jag är rätt ha-galen men tröttnar snabbt..
2 i 1 ring från Style By Tyra
Pengar till Teneriffaresan i januari
Oxblodsröda converse
En resa till Thailand + fickpengar
D&G parfym light blue, min favoritparfym näst efter Celvin Kleins In2U.
Wildflower by Kenza
Ormring Guldfynd by Kenza
Locktång Björn Axén Tools - Curling Iron 32 mm

FY FAN

Är så jävla trött på plugg.. Orkar inte mer marknadsföring.. tur att den kursen slutar nu till jul! Det fanns liksom en anledning till att jag inte valde matte HALLÅ? Känner mig inte särskilt säker på provet imorgon men jag orkar verkligen inte plugga mer. Har suttit med näsan i boken hela dagen.. nnu får det räcka. Behöver en liten bensträckare ute i den hala snn sedan blir det Paradise Hotel.. undra vad som händer idag??
Idag har jag inte fått gjort något mer än plugg och några Desperate Housewives som jag missat. Men det var ändå skönt med en dag av ja.. ingenting.
Har iallafall hunnit med att måla naglarna. Blev en söt mörkbrun färg ifrån märket Mavala nr 248. Passar bra nu till det mörkare vädert. En väldigt varm och mysig färg.
Färg ser ni nedanför.






Typiskt

Vaknade upp för en stund sedan och har självklart försovit mig så jag missar hela mässan.. så typiskt mig asså. Nej men eftersom jag nu är ledig tänkte jag ta och göra något av dagen, antingen blir det en mässa med smycken och sånt så jag kan komma igång med mina egna saker, var ju ett tag sedan jag gjorde några smycken. Eller så blir det hela enkelt ett varmt bad innan jag ska sätta igång med plugget, har prov imorgon "wiiiie?" så måste ju läsa på lite.
Nej nu måste jag berätta om något underbart.. VINTERN HAR KOMMIT!! Jag som älskar snö kollade ut ur fönstret i morse och hela marken var vit :D ser även ett par ungar som dragit fram pulkan i backen. Fan jag älskar stämningen som kommer med snö och julen.. Jaja nu får jag sätta igång.

snö



Puss

Hösten

resize_dsc004341 (MMS)

Hösten är den finaste årstiden med alla färgglada löv och vinden.. Dock är det även den regnigaste årstiden men det kan man ta för att se alla underbara färger. Nej hösten gör inte mig deppig utan snarare glad och inspirerad. Det negativa med kylan är ju faktiskt VINTERJACKAN! Finns liksom inget smickrande med dom alls, man ser ut som en fet säl och man kan inte ens ana kläderna under.. Suck.. Ursäkta att bilden är liggandes :/


Godnatt

Ligger med min syster i sängen och förbereder med film och mys.. Blir väl någon skräckis tror jag. Jaja nu börjar filmen.. Natti natti Puss

Todays outfit

Så här såg jag ut idag när jag sprang runt i stan och fikade med mina vänner. Nu blir det middag med hela famijen.. MYSIGT!

Tröja/kofta: H&M
Byxor: New Yorker
Skor: Skopunkten
Halsduk: Lindex
Ringar: Guldfynd, H&M och en ärvd
I öronen hänger det små döskallar

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0