I'm back!

Japp jag är tillbaka.. om det är för alltid eller bara för ett tag det vet jag inte men befinner mig just nu vid ett vägskäl som gör mitt lilla huvud otroligt förvirrad. Jag känner lite smått ångest över framtiden. Är 20 år gammal och jag har ingen aning om vad jag vill bli. Har många olika vägar att gå men vilken är den rätta, vilken ska jag välja? Det värsta är att det är ingen förutom jag som kan svara på den frågan och just nu har jag ingen aning.
Jag har längen funderat på om jag ska ta tag i bloggen igen eller lägga av helt och hållet och fram tills idag så var jag stensäker på att jag inte ville blogga mer, kände att det tog mycket tid och energi men sen idag satt jag och funderade på att jag faktiskt fick en chans att skriva av mig, vara kreativ och visa er det jag tycker är roligt och intresant. Så jag har bestämt mig att börja blogga igen, inte för någon annan än mig själv. Vill inte känna img tvungen att skriva flera inlägg varje dag utan ska göra det endast när jag vill och känner att jag har något vettigt att skriva om.
Jag har en del saker på G, så som jobb och så vidare. Kom ju nyss hem ifrån Mallorca, Magaluf så känner att jag ville hinna landa innan jag tog tag i allt det viktiga som kommer att forma min framtid. Men nu är jag redo at ta mig an allt som livet har i beredskap för mig.
Bilden är tagen från Google.se



RSS 2.0