Happy Halloween

Glad halloween alla bloggläsare
Trick r Treat

Long time no see

Idag har jag haft världens mysigaste dag med min älskling! Vaknade upp brevid min älskling i morse. Låg och mös i en timme innan vi orkade oss upp för att käka frukost. Ställde om klockan till vintertid också. Fasiken vad det känns konstigt att vända en hel dag så. Det kanske bara är en timme men allt blir ju helt fel när det är mörlt ute redan halv 6 liksom..? Jaja nog tjatat om klockan haha. Iallfall så hade vi en lugn förmiddag och sedan tjatade jag om att åka och shoppa så det blev en rejäl shopping-runda på Entré i Malmö. Får ju unna sig lite nu efter att man hållt sig en hel vecka sen lönen kom, duktig tjej! Blev massa koftor, tröjor, smycken och en halsduk. Älsklingen var så jäkla söt, han sprang runt som en liten spion i en smyckes-butik.. skum och konstig (?!) så kommer vi ut ur affären, och han slänger upp en fin presentpåse till mig. Den innehöll 3 par örhängen som var to-die-for! 2 ear-cuffs och ett par skitcoola 2-håls örhängen. It's the little things that matters! Och sedan åkte vi hem till mig och käkade middag sen skulle han träffa några vänner så nu sitter jag här och kollar på film med pappa. Men ska försöka få hit Sunny igen så jag slipper sova ensam. Han är ledig imorgon så man får passa på hihi..
.
Har en hel del att visa er, bland annat min nya hårfärg... japp I DID IT! Nu är jag mörkare än någonsin! Bilder kommer upp imorgon eller senare om jag orkar haha. Måste liksom mentalt förbereda mig inför en ny arbetsvecka. Who knew working could be so hard liksom?! Nej men ni får ha en supermysig söndagskväll så hörs vi imorgon, Ciaoo

Dark

Ojojoj vad jag är mörkhårig.. Typ mörk choklad-brun. Och jag skojar inte jag gjorde det verkligen. Har lite smått ångest för jag har ju liksom inte vant mig och lär väl ta ett tag innan jag gör det. Men mörkt är det iallafall. Skitsnygg färg men är ju van vid mitt nästan vita hår så detta var en stor förändring. Var tvungen att hitta på något för mitt hår bröts av och slets som fasiken av blonderingen. Kände också att det var dags för förändring så det blev en kastanje-brun färg som inte var kastanje-brun utan chokladbrun om inte mörkare. Ska fixa till det imorgon så ni får se hur det ser ut. Vet inte om jag ångrar mig riktigt faktiskt.. jag älskade min ljusa färg men min naturliga hårfärg är ju typ råttfärgad så fick färga det hela tiden för det var så jäkla fult med utväxten. Får hoppas jag vänjer mig vid det annars blir det ju katastrof.. vet hur jag är och är fallet så så kommer jag göra allt för att få tillbaka min gamla färg.
.
Stressade som fan efter jobb för min vän Nicole skulle ha födelsedagsfest idag (trodde jag.....), kommer hem och kastar mig in i duschen. Sätter mig vid facebook snabbt och ser att det är inte förrä nästa helg haha, trött eller vad? Så idag blir det en lugn hemmakväll, ska fösöka övertala mitt hjärta att han ska komma och sova hos mig! Hatar att sova ensam! Vad ska ni hitta på idag?

Buhu

Är totalförkyld med feber, halsont, hosta och ja fan allt man kan tänka sig. Så det blir inget jobb för mig idag! Blir en lugn dag hemma hos min älskling med the god mat och vila. Imorgon måste jag vara frisk för då är det jobb mellan 10-6 sedan ska jag fira min sötaste Nicci som fyller 20. Väntar på älsklingen så vi kan åka och handla mat och godis! Bästa kuren mot sjuklighet!
Saknar värmen! Denna bild är från vår teneriffa-resa i våras..

Inspiration

Bilder tagna ifrån Google.se

Helgen

I lördags stack jag med pappa kattis och hennes pojkvän till Oxie bykrog, den enda krogen i oxie. Sen kom även min pojkvön dit och gjorde oss sällskap. Igår hade vi en riktig mysdag, åkte in med sunny, kattis, kattis pojkvän och sunnys syster och shoppade. Fasiken vad sunny shoppade loss haha. Hittade så mycket fina saker så jag och sunnys syster köpte två tröjor till honom. Snälla vi är! Efter shoppingrundan så åkte vi och käkade och handlade mysekväll och sedan spenderade vi allihopa kvällen i soffan framför filmer. Idag blir det jobb som vanligt. Vad hittade ni på i helgen?
Nyvaken Annelie

Godmorgon

Vaknade vid halv tio i morse?!?! Hade planerat en låång sovmorgon men icke! Vaknade upp pigg som en lärka halv tio liksom men jaja. Fick väl den sömn jag behövde antar jag. Hur var er fredagkväll? Själv låg jag hemma med massa tända ljus och kollade på tecknade filmer haha. Älskar barnfilmer! Ska till min söta farmor och käka en sen lunch vid halv 2 tiden och sedan vet jag inte vad som händer. Blir väl kanske en tjejkväll med några vänner eller en att umgås med syster eller pojkvännen. Supermysigt i vilket fall som helst. Nu ska jag hjälpa pappa med städning buhuuuu, sen duschen. Ha en nice lördag så hörs vi senare.

Som jag längtat

Ah äntligen är den officiella videon till Rihanna - We found love ute. Som jag längtat och den är fan sjukt grym, vilken historia. Hemsk men grym!

Y e l l o w   d i a m o n d s   i n   t h e   l i g h t

Äääntligen fredag!

Har jobbat hela veckan och känns underbart med helg! Kom precis i rätt tid. Fredagkvällen ska jag spendera här hemma med en massa filmer och ljus. Imorgon kanske det blir utgång eller något i den stilen. Behlver verkligen en slappdag efter denna veckan! Sitter och kollar kläder och andra nödvändigheter på internet men det får vänta tills på tisdag när lönen kommer. Blir väl en rejäl shoppingrunda nästa helg. Hinner ju inget under vardagarna så allt sånt får helt enkelt vänta tills helgen. Här är iallafall en lite komihåg-lista på vad jag måste handla..

Lite stavfel men men hahaha

Förmiddagsfika

Godmorgon alla läsare. Står och lagar chai the och ska snart hopppa in i duschen. Blir en fika på Salads & Smoothies med Linnea innan jobb. Mysigt! Jobbar till nio ikväll igen så efter det tar jag bussen hem till min älskling. Så vi hörs nog inte mer idag.. Men hinner jag så slänger jag in en todays outfit. Ska se till att snabba mig så jag hinner. Nu kallar duschen.


Sist vi var på Salads & Smoothies

Nighty night

Ligger i sängen med tända ljus runt omkring mig och håller på att somna. Har jobbat hela dagen och efter jobb hann jag knappt vända i dörren förrän jag fick reda på en tråkighet inom familjen men det är lite för privat för bloggen så det får stanna utanför. Iallfall åkte jag med pappa för att fixa en sak och nu ligger jag här och kollar på Scrubs. Känner att det är dags att gå in och tvätta av ansiktet och borsta tänderna för jag lär somna när som helst. Sjukt utmattande att arbeta 8 om dagen, 5 dagar i veckan.. dvs heltid. Funderar på att byta ner mig till deltid för jag hinner liksom inte med något känns det som. Enda tiden ledigt man har är under helgen och då är man för trött för att göra något.. Men jaaa nog om jobb! Nu blir det en dejt med john blund så hörs vi imorgon. Sov gott fina ni.
Sliten tjej

17 oktober 2011

Myser med älsklingen innan jag ska till jobb. Ha en bra måndag allihopa, vi hörs ikväll. Ciaao

Haircolor

Har hittat den perfekta hårfärgen! Schwarzkopf Natural & easy 576. Det är en kastanjebrun hårfärg som inte är allt för mörk. Varit platina nu ett tag så det blir en stor förändring men mitt hår behöver få återhämta sig. Så sjukt torrt och slitet av alla blonderingar. Är lite trött på det blonda nu också känns det som. Så en helt ny färg är ju underbart! Sjukt snyggt nu till höst också. Blir väl att jag färgar det om ett litet tag, försöker färga det så sällan som möjligt mellan gångerna. Utväxten börjar krypa allt längre och längre ned så får väl snart ta och slänga i denna färg. Ska också klippa till min page så den blir jämnlång och sedan för lite fylligare look ska jag klippa upp det lite.

Facial - Peel off

Sitter hos min syster med världens obehagligaste ansiktsmask haha, det är en peel off mask som är så stram för ansiktet att jag inte kan röra det. Haha försöker att skratta men det är liksom lite omöjligt. Nu fixar vi oss här och sedan ska vi till stan för att shoppa lite, min syster ska handla en jacka bland annat så jag ska hjälpa henne med det och sen blir det även en vända in om systemet om vi hinner. Det är ju trots allt lördag. Nej nu ska jag hoppa in i duschen, vad ska ni bloggaläsare hitta på ikväll? Later!

Sångfågel

Denna tjej är helt otrolig! Alexa heter hon och är så sjukt grym på att sjunga. Jag älskar själv att sjunga så det finns inget roligare än när man sitter på youtube och hittar ett klipp av en tjej som sjunger så bra.
Här är hennes version av Best thing I never had av Beyoncé.

Cravings

Höst-cravings från lite olika ställen. Gina Tricot, Asos.com, Topshop.com, H&M, JFR.se, Scorett & Jeffrey Cambell.

BS

Fasiken vad trött jag är, uuusch! Mycket tjat om det på sista tiden jag vet men kan liksom inte säga mer än så. Och det är anledningen till varför jag inte bloggar så mycket. Ska försöka bli bättre på det men vi får se hur länge jag håller ut med att jobba från 1 till 9 varje dag.. inklusive fredagar. BULL!..men så är det när man måste vara vuxen.. Nej nu ska jag kasta i mig frukost och sedan åka till jobb som vanligt.. Puss och hej!

Tjingeling

Kom hem för en och en halv timme sedan typ men har inte orkat blogga något. Så det får bli ett snabbt inlägg nu innan jag deckar i soffan höhö. Blir så sjukt trött av att arbeta 8 timmar, speciellt dom tiderna.. 1-9 liksom. Hinner varken göra något innan eller efter under vardagarna så blir att komma hem på kvällarna kasta lite mat i magen och hoppa i sängen. Och det är precis vad jag ska göra nu, hoppa i sängen. Men orkar inte ens släpa mig in i rummet, har värsta klädhögen på sängen och den ser jag inte fram emot kan jag berätta. Men aah får väl ta tag i det för nu är jag så trött att jag snart deckar. Sov gott så hörs vi imorgon när jag vaknat. Natti


I'm singin' in the rain

Vilket härligt väder vi ar här i malmö, spöregn! HUr mysigt somn helst ju!? Vaknade för en stund sedan och käkade frukost och lite sådant och nu ska jag kasta mig in i duschen. Ska möta upp Linnea vid halv ett på södervärn så måste snabba på lite. Blir ju då jobb idag som vanligt, buuuh! Men lovar att blogga när jag kommer hem ikväll. Är hemma runt 10-tiden så håll utkik här då. Visar även upp dagens outfit då. Puss så länge
Jag förra vintern, jobbade på puben

Frånvaro

Sorry för den riktigt dåliga uppdateringen. Har varit såå himlans trött efter jobb och denna veckan har verkligen tagit hårt. Är inte van att jobba 8 timmar om dagen, så det är en stor omställning av mig. Känner hur trött jag är i både hjärna och kropp så denna helgen behövde jag ett tag ifrån stress och press på att uppdatera i bloggen. Idag ska jag nanna hos min älskling och imorgon drar en ny jobbvecka igång. Börjar ett så får en sovmorgon och det känns underbart. Älsklingen börjar redan 9 så han åker innan jag vaknat men underbart att få sova med honom inatt iallafall.. det behövs! Nej nu ska vi hoppa ner i sängen och mysa framför en film och sedan blir det ett besök av John blund. Hörs imorgon när jag kommer hem. Har mycket att blogga om nu när jag varit borta ett par dagar, har även två par skor att visa upp, DÖSNYGGA! Hihi men det får ni se imorgon. Natti

Work

Beger mig snart till jobb, 8 timmars arbetsdag.. lovely! Nej men ska snart ut och möta upp Linnea börjar ett så vi får ta bussen nu. Är hemma vid 10 tiden ikväll så vi hörs då. Nu måste jag rusa, puss

Trötter

Usch.. jobbat 8 timmar idag så nu är jag helt slut! Har kommit in i det hela lite bättre nu men det tar fortfarande så otoligt mycket på krafterna även om jobbet inte är så utmattande i sig. Vi har kommit rätt långt i utbildningen och imorgon börjar vi jobba på riktigt. Fick testa på att sälja idag och det gick väl bra men imorgon börjar allvaret.
Vet att det är tråkigt att allt handlar om jobb nu men just nu är det det som gäller.. tyvärr men det är ett nödvändigt ont. Nej nu ska jag hoppa i sängen, det behöver jag verkligen efter denna lååånga dag. Vi hörs imorgon  puss

Off to work


todays

Jeans: Cheap monday
Linne: Gina Tricot
Skor: Skopunkten
Örhänge: Desing a lá Annelie

Godmorgon bloggen

Fick en liten sovmorgon idag eftersom att jag böjar inte förrän 13 idag. Skönt! Ibland är det precis en liten stund man behöver. Nu känner jag mig utvilad och frasch. Nu blir det frukost och sedan ett varmt bad. Kan man börja dagen på ett bättre sätt? Hörs sen, puss

Tankeläsare?

Jag misstänker att min pojkvän är tankeläsare.. ungefär 10 minuter efter det att jag lagt upp inlägget om att jag inte hade sådan lyx att jag fick träffa honom idag, ringer han mig och säger att jag ska öppna porten åt honom. Hur underbar är inte han? Så vi fick en liten gosstund med varandra, precis vad vi behövde efter en lång dag! Underbart! Älskar när han bara dyker upp för att mysa lite och ge mig en godnatt puss! Nu har han precis åkt så nu ska jag träffa John blund.
Ursäkta min snygga tröja, men som ni förstår så var jag inte beredd på att min pojkvän skulle komma så ni får ursäkta haha..

Mysfaktor

Finns inget bättre en kylig oktober kväll än att bunkra upp med avsnitt med en massa puddingar. Enda som fattas är min älskling, men sådan lyx har jag inte..

Nu blir det Jersey shore

Myser ner mig i soffan nu med en kopp the och senaste avsnittet av Jersey Shore Season 4.
Avsnitt 9, Three men and a Snookie

Todays

Skjorta: H&M
Linne: Monki
Leggins: Gina Tricot
Skor: Nelly.se
Halsduk: Zara
"Pannband": H&M

Dag 1 avklarad

Pust, har precis käkat middag och landat här hemma. Ingen speciellt lång dag idag men är inte van att gå upp så tidigt om mornarna så blir rätt lätt trött. Lite klen kanske men jaja iallfall så var det utbildning idag och blir det även resten av veckan. Jag och Linnea lunchade på Burger king, facny liksom höhö.
Nyttigt!


Nu beger jag mig till jobb

Ha en bra dag, Puss

Imorgon börjar utbildningen

Imorgon börjar jag ju som sagt på mitt nya jobb. Börjar klockan 10 med utbildning och det fortsätter väl i ett antal timmar skulle jag tro, efter det ska vi möta upp Sandra för en fika och lite mys i stan hade vi tänkt. Ja vi får se hur länge utbildningen varar. Är iallafall hemma nu och jag och pappa ska kolla en film. Ska slänga ihop en outfit tills imorgon också, lite stressigt eftersom att jag måste upp tidigt imorgon så bättre att ha det planerat och klart dagen innan. Jag är en sån som kan byta kläder 10 gånger innan jag går ut höhö. Nej nu blir det film och sen sängen!
Vi hörs imorgon, puss.

We found love in a hopeless place

Rihanna ft. Calvin Harris - We found love


Bilder från Google.se

Bad update

Ursäkta för den dåliga uppdateringen men har varit med min älskling hela dagen och bara myst och tagit det lugnt. Imorgon börjar jag på mitt nya jobb så får passa på nu medans vi har tid. Han jobbar ju också heltid så vi kommer bara kunna träffas på helgerna typ, supertråkigt men vi behöver liksom satsa på att spara ihop pengar så vi kan leta lägenhet, resa osv.
Jag och min älskling villl sååå gärna åka till Thailand över nyår! Är så trötta på det svenska nyårsfirandet, alltid samma år efter år. Överskattat är det! Nej så vi har stora planer för detta året. Ska bara se till att planera in resan väl med tanke på jobb och födelsedagar osv.
Ska hem och mysa med min syster och pappsi ikväll så vi hörs när jag har kommit hem.
Aah vad jag saknar mitt långa hår :(

Face scrub

Jag använder mig för tillfället av en face scrub från Yves rocher, och skitbra är den! Hyn blir alldeles len och alla orenheter försvinner typ med det samma. Ett litet tips bara nu inför hösten och det kalla vädert som är på väg. Hyn har ju en tendens att bli lite torr under kyla.

Todays

Piercingen, men tungan är fortfarande väldigt svullen..
Sista bilden är inte sådär jättebra, solen sken som bara den och jag glömde ställa in kameran efter det. Plus så dog kameran efter denna bild så det var inga felr att välja mellan haha. Men jaja nog om det!
Jeans: H&M
Tröja: Gina Tricot
Skor: Hade på mig ett par skor ifrån nelly.se
Örhänge: Design à la Annalie

Ooups I did it again

Beställt två par döösnygga skor ifrån Nelly.com
Efter denna beställning är det shoppingförbud ett tag framöver! Ska försöka hålla mig två månader, om det är möjligt?!?! Ah skitjobbigt men det behövs för my shopping addiction!
Var då dessa två skitsnygga paren. Ett par höst/vinter skor och de andra ett par party shoes.
Dessa skor klickade jag som sagt hem från Nelly.com
Passade på att beställa två par då de har 15 % rabatt på hela sortimentet om ni anger rabbattkoden: HAPPY15 i kassan och handlar ni över 500 kronor så får ni även fri frakt.

Första oktober

God morgon bloggen. Faan vad tiden går snabbt, det känns som om att det var igår jag tog studenten och sommarlovet började.. Helt sjukt, tiden bara flyger förbi. Nej nu ska jag se till att ta vara på tiden,inte sova bort dagarana och inte spendera dom på soffan. Jag börjar jobba redan på måndag, ska bli så jäkla kul!
Nu blir det lite frukost sen ska jag ringa och väcka min älskling. Vad ska ni bloggläsare hitta på idag?
Förra året, Oktoberfest på Tjugofemman.

Damn

Fasiken då, idag har jag varit jättedålig på att uppdatera! Har inte gjort så mycket, varit med min älskling och därefter umgick jag med min vän Linnea. Blev en skräckis och lite myspys! Idag har jag iallafall kunnat äta till skillnad från igår när tungan var så svullen att den höll på att sprängas (kandes det som iallafall). Så har fått i mig lite mat iallafall.
Jag kan säga att det var inte kul att gå hem ifrån Linnea efter filmen, vi såg Dead silence. Vi bor liksom typ i en by ute på landet och just där Linnea bor är liksom åkrar överallt och dom är skitdåiga med att sätta upp lampor så höll ju på att dö när jag skulle hem. Usch!!
Nu ska jag söva för imorgon ska jag upp tidigt och senare mot eftermiddagen ska jag hem till älsklingen på familjemiddag. Vi hörs imorgon, puss

RSS 2.0